oyy oyyy bi o kalmıştı karışmadıkları yanii..
sanane be kadın hangi hastaneye istersen gidersinn..onu ne ilgilendirimişş
sen burada o kadınla kalsaydın canım stresle sinirle tamamlardın hamileliğini...
şükürki kurtulmuşsun
lokman hekimde çok güzel bi hastane..bi yakınım doğum yapmıştı orada memnun kalmıştı. bakalım özelde karar verirsek orayı tercih edebilirim... evimede çok yakın
oyy oyyy bi o kalmıştı karışmadıkları yanii..
sanane be kadın hangi hastaneye istersen gidersinn..onu ne ilgilendirimişş
sen burada o kadınla kalsaydın canım stresle sinirle tamamlardın hamileliğini...
şükürki kurtulmuşsun
lokman hekimde çok güzel bi hastane..bi yakınım doğum yapmıştı orada memnun kalmıştı. bakalım özelde karar verirsek orayı tercih edebilirim... evimede çok yakın
Selam kızlar
nasılsınızz
biz doktordan ancak geldik
şeker yüklemesi yapıldı
ama sonuçları doktora gösteremedik
çünkü hemen çıkmış doktor
referans aralığı 70 ile 110 arası idi
bizim sonuç 91di
50 gr yapıldı artık perşembe günü göstericez...
bu arada menzil petuş nefrazen süper görünüyorsunuz....
pastada ayrı güzeldi
bu saate kadar hastanede kalmanın yorgunluğu var, aslında işe gelmek istemedim ama patron ikide bir arayınca mecbur geldim
bizde durumlar böyle işte....
ben etlıkten wazgectim canım kuzenım sakın gıtme dedı o da bu ayın sonunda dogum yapacak inş
kontrllere oraya gıdıyo ama memnun değil hiç ben de sımdı zekaı tahırı dusunuyorum bakalım nasıl olur
sen kontrollere nereye gıdıyosun?
tşkah canııım kıyamam ya özelde rapor mapor hoş karşılanmıyo malesef hoş devlette de öyle ama işveren konumunda kimse olmayınca takmıyosun tabii bu arada petuş evde çekindiğin foto süper valla
Selam kızlar
nasılsınızz
şeker yüklemesi yapıldı
bizim sonuç 91di
pastada ayrı güzeldi
bu saate kadar hastanede kalmanın yorgunluğu var, aslında işe gelmek istemedim ama patron ikide bir arayınca mecbur geldim
pariscim sen tam olarak nerde oturuyosun cok merak ettim
ya banada ilk başta zekai tahir iyi değil dediler. hatırlarmısın bilmem bi zamanlar baya bebek ölümleri olmuştu orada enfeksiyondan dolayıı. haberlerde falan çıkmış.ama şuan iyiymiş eskiden olan bi olaymış bu dediğim... o yüzden o hastane bana soğuk geliyodu.. ama giden doğum yapan tanıdıklarım var orada..
ben etliğide evime çok yakın oluğu için tercih ediyorum. arabayla 5-10dklık bi mesefade.. ulaşım açısından zorlanmam diye düşündümm.bide geçenlerde gittim gördüm baya değişmiş güzelleşmiş temiz ferah duruyorduu. bide yine memnuniyet belirten yorumlar aldım etlikle igili çevremden o yüzden...
birdee o an sancı sırasında hangi doktor varsa o girecek doğuma belli bi doktorumuzda olmuyo orada.. o yüzden yine biraz şans meselesi diyorum canımm.. iyi insanlar rast gelir umarım
kontrollerimede fatih hastanesine gidiyorum...
kontrollerime iyi bi yere gideyim dedimm.gidip etlikte uğraşmak istemiyorum sırayla falan..orayla sadece doğumda muhatap olucam inş .... :)))
Selam kızlar
nasılsınızz
şeker yüklemesi yapıldı
bizim sonuç 91di
pastada ayrı güzeldi
hsg zeynepim ben kendi adıma konusmam gerekirse iyim canım seker sonucunun da iyi cıkmasına cok sevindim
ya banada ilk başta zekai tahir iyi değil dediler. hatırlarmısın bilmem bi zamanlar baya bebek ölümleri olmuştu orada enfeksiyondan dolayıı. haberlerde falan çıkmış.ama şuan iyiymiş eskiden olan bi olaymış bu dediğim... o yüzden o hastane bana soğuk geliyodu.. ama giden doğum yapan tanıdıklarım var orada..
ben etliğide evime çok yakın oluğu için tercih ediyorum. arabayla 5-10dklık bi mesefade.. ulaşım açısından zorlanmam diye düşündümm.bide geçenlerde gittim gördüm baya değişmiş güzelleşmiş temiz ferah duruyorduu. bide yine memnuniyet belirten yorumlar aldım etlikle igili çevremden o yüzden...
birdee o an sancı sırasında hangi doktor varsa o girecek doğuma belli bi doktorumuzda olmuyo orada.. o yüzden yine biraz şans meselesi diyorum canımm.. iyi insanlar rast gelir umarım
kontrollerime iyi bi yere gideyim dedimm.gidip etlikte uğraşmak istemiyorum sırayla falan..orayla sadece doğumda muhatap olucam inş .... :)))
tşk
aklımdaydın...az kalsın yoklada yok yazılyodun...
geçmiş olsun atlattın yani, boşver dr u çok güzel çıkmış sonuçlar, ben ok veriom
patronunuda seviyorum biliyosun dimi..
oo ankaralı arkadaşlar sohbeti koyulaştırmış...bende y.mahallede lina kadın sağlık merkezine şükran hanıma gidiyorum.doğumuda medicanada yada hrs'de yapıcam kısmet olursa..
geçmiş olsun canımmm..
bütün testleri bitirdik sanırsamm..
o patronada yuh yani saat kaç olmuşş.. bu saaten sonra işemi çağrılırr
oo ankaralı arkadaşlar sohbeti koyulaştırmış...bende y.mahallede lina kadın sağlık merkezine şükran hanıma gidiyorum.doğumuda medicanada yada hrs'de yapıcam kısmet olursa..
canım senin özel sağlık sigortan vardıı dimii..
benimde var ama doğumu karşılamıyoo
ne kadar saçma yapmışlarr yapıyosanız tam yapında yararlanalım doğru düzgün
Selam kızlar
nasılsınızz
şeker yüklemesi yapıldı
bizim sonuç 91di
pastada ayrı güzeldi
canım hoş geldin sonuclar gayet iyi gözüküyor :)
benim elimden sonucları dr asistanı alıp drun yanına girmiti sonra cıkıp ben gösterdim hersey normal demişti
eşimle dumur olmuştuk ve yatması gereken hastayı sonuc için 1,5 saat bekletmişlerdi
ben homurdana homurdana eşimde her ne kadar huyu olmasada hastanenin ve drun sulalesine hatim indirerek
hastaneyi terk etmiştik
bazen cok anlayıssız vurdumduymaz oluyolar..
ama sonucların gercekten iyi
petuşşş nefooşşş cok mu yordum sizi gıkınız cıkmıyo bugun
nefrazen canım eşin evde bugun dimi nasıl oldu?
yarın görcem ben seni, özlemle dal ev işine yarın aah vahh diye gelcen buaralara da biz teselli edecezkuzum valla öle yaa ailenin yanı bi başka güzel rahat ama kendi evi gibiside olmuyo insanın yaa..kokusu falan bile bi ayrı girdiğinde kapıdan
evimde temizlik yapmayı kocama yemek yapmayı özledim valla
senin patron bildiğin kaynana ya husağol canım benimmmm
atlattık bunuda çok şükür
zaten bizim patronumu insanlık seviyor
ankaralı kaç kişiyiz acaba... Buluşsak diyoruz... Canım ne kadar ücret veriyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?