2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evt orası hem güsel hem de fiyat uygun 1000tl gibi bişiy istiyolar sadece orda yapcak olsam ben de lokman hekime gitcektim ama

pariscim sen tam olarak nerde oturuyosun cok merak ettim

hsg zeynepim ben kendi adıma konusmam gerekirse iyim canım seker sonucunun da iyi cıkmasına cok sevindim

ya banada ilk başta zekai tahir iyi değil dediler. hatırlarmısın bilmem bi zamanlar baya bebek ölümleri olmuştu orada enfeksiyondan dolayıı. haberlerde falan çıkmış.ama şuan iyiymiş eskiden olan bi olaymış bu dediğim... o yüzden o hastane bana soğuk geliyodu.. ama giden doğum yapan tanıdıklarım var orada..
ben etliğide evime çok yakın oluğu için tercih ediyorum. arabayla 5-10dklık bi mesefade.. ulaşım açısından zorlanmam diye düşündümm.bide geçenlerde gittim gördüm baya değişmiş güzelleşmiş temiz ferah duruyorduu. bide yine memnuniyet belirten yorumlar aldım etlikle igili çevremden o yüzden...
birdee o an sancı sırasında hangi doktor varsa o girecek doğuma belli bi doktorumuzda olmuyo orada.. o yüzden yine biraz şans meselesi diyorum canımm.. iyi insanlar rast gelir umarım

kontrollerimede fatih hastanesine gidiyorum...
kontrollerime iyi bi yere gideyim dedimm.gidip etlikte uğraşmak istemiyorum sırayla falan..orayla sadece doğumda muhatap olucam inş .... :)))

ah canııım kıyamam ya özelde rapor mapor hoş karşılanmıyo malesef hoş devlette de öyle ama işveren konumunda kimse olmayınca takmıyosun tabii bu arada petuş evde çekindiğin foto süper valla
tşk

aklımdaydın...az kalsın yoklada yok yazılyodun...
geçmiş olsun atlattın yani, boşver dr u çok güzel çıkmış sonuçlar, ben ok veriom
patronunuda seviyorum biliyosun dimi..

pariscim sen tam olarak nerde oturuyosun cok merak ettim

canım Gatayı biliyosundur..
o gatanın birde etlik tarafı dışında basınevleri tarafında kapısı var. ben o tarafta oturuyorumm..
birde incirli lisesini bilirsin belkii oraya yakınımm.
eğerki semt olarak bilirsenn. basınevlerindeyim tatlım :)))

oo ankaralı arkadaşlar sohbeti koyulaştırmış...bende y.mahallede lina kadın sağlık merkezine şükran hanıma gidiyorum.doğumuda medicanada yada hrs'de yapıcam kısmet olursa..

geçmiş olsun canımmm..

bütün testleri bitirdik sanırsamm..

o patronada yuh yani saat kaç olmuşş.. bu saaten sonra işemi çağrılırr

Kızlar ya benimde kafam çok karışık Ankarada nerede doğum yapacağıma bilmiyorummm .

oo ankaralı arkadaşlar sohbeti koyulaştırmış...bende y.mahallede lina kadın sağlık merkezine şükran hanıma gidiyorum.doğumuda medicanada yada hrs'de yapıcam kısmet olursa..

canım senin özel sağlık sigortan vardıı dimii..
benimde var ama doğumu karşılamıyoo
ne kadar saçma yapmışlarr yapıyosanız tam yapında yararlanalım doğru düzgün

ankaralı kaç kişiyiz acaba... Buluşsak diyoruz... Canım ne kadar ücret veriyorsun...

canım senin özel sağlık sigortan vardıı dimii..
benimde var ama doğumu karşılamıyoo
ne kadar saçma yapmışlarr yapıyosanız tam yapında yararlanalım doğru düzgün

cnm benim eşimden dolayı özel sigortam var.çok şükür doğumuda karşılıyo.
aslında saçmalık yani.ben ne anladım benim doğumumu karşılamayıp ufak tefek rahatsızlıklarımı karşıladığında.

canım hoş geldin sonuclar gayet iyi gözüküyor :)
benim elimden sonucları dr asistanı alıp drun yanına girmiti sonra cıkıp ben gösterdim hersey normal demişti
eşimle dumur olmuştuk ve yatması gereken hastayı sonuc için 1,5 saat bekletmişlerdi
ben homurdana homurdana eşimde her ne kadar huyu olmasada hastanenin ve drun sulalesine hatim indirerek
hastaneyi terk etmiştik
bazen cok anlayıssız vurdumduymaz oluyolar..
ama sonucların gercekten iyi

hatrlıyorum canım ama ondan sonra da hastane bayagı duzeldı dıyolar
walla herkes farklı seyler söyluyo napcaz bılmıyorum o zamana bı gelelım de
olmadı ank ya geldıgım de gıder bakarım hastnelere

evt canım bazen kaale almıyorlar
ama bu gün iyiydi tam kan alınacakken acayip gerildim
kızımda tekmelerine başladı
kan alan hemsire 5 dk sakinleşmesi için karnımı sevdi

petuşşş nefooşşş cok mu yordum sizi gıkınız cıkmıyo bugun

nefrazen canım eşin evde bugun dimi nasıl oldu?

ayy sabah beri onla uğraşıyom, kahvaltısıydı ilacıydı meyvesiydi derken bu saat oldu, şimdi yemek hazırlıyorum. haşlama yapcam sulu sulu iyi gelir inş. sanki 10 kişiden dayak yemiş gibiyim diyo. bi yandan hasta bakıcılık yapıyorum bi yandan da söyleniyom beni üzersen 10 kişiden yersin dayağı, ilahi adalet
şu çenem de olmasa iyi gacıyım ama tutamıyom işte içimde :26:
geçmişi pek okuyamadım bölündü sürekli, tebrik gerektirecek durumlar için toplu bi tebrik, geçmiş olsunlar için de geçmiş olsun diyeyim adet yerini bulsun

kuzum valla öle yaa ailenin yanı bi başka güzel rahat ama kendi evi gibiside olmuyo insanın yaa..kokusu falan bile bi ayrı girdiğinde kapıdan
evimde temizlik yapmayı kocama yemek yapmayı özledim valla
yarın görcem ben seni, özlemle dal ev işine yarın aah vahh diye gelcen buaralara da biz teselli edecez

sağol canım benimmmm
atlattık bunuda çok şükür
zaten bizim patronumu insanlık seviyor
senin patron bildiğin kaynana ya hu

ankaralı kaç kişiyiz acaba... Buluşsak diyoruz... Canım ne kadar ücret veriyorsun...

muayene için 35 tl veriyorum cnm.tahlil falan yaptırırsam ayrı veriyorum ama şöyle söyleyim o kadar tahlil yaptırdım en fazla 65 tl verdim bugüne kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…