2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bilseydim böyle olduğunu ... kendim ekletirdim doğum teminatını falan ona göre ücretinide öderdim kendim.. doğru düzgün muayenemi falan olurdumm

medicanada baya pahalı bi hastane ama çok güzelll. bebişten önce muayeneye gitmiştimm bi kaç kezz. çok memnun kalmıştımm

hatrlıyorum canım ama ondan sonra da hastane bayagı duzeldı dıyolar
walla herkes farklı seyler söyluyo napcaz bılmıyorum o zamana bı gelelım de
olmadı ank ya geldıgım de gıder bakarım hastnelere

evet canım bi geldiğinde git en iyisi ikisinede bak bakalım hangisi içine sinecek

hiç gitmedim cnm bilmiyorum..doğuma yakın bir gideyim diyorum. doktorum sezeryan olursa medicana , normal olursa hrs iyi diyor..ama ben sincanda oturuyorum.nasıl yetişirim bilmiyorum :)

medıcana'nın sgk ıle anlasması war mı ne kadr dogum ücretleri?

internet sitesinde anlaşmalı kurumlar listesinde sgk'da var...doğum ücretini bilmiyorum ama. araştırmadım daha.. hrs 2500-3000 civarıymış onu biliyorumda.

ben onun için içimden daha kötü laflar ediyorum

Son düzenleme:
muayene için 35 tl veriyorum cnm.tahlil falan yaptırırsam ayrı veriyorum ama şöyle söyleyim o kadar tahlil yaptırdım en fazla 65 tl verdim bugüne kadar.

İyiymiş canım Fatih hastanesi. Doğum fiyatı ne kadarmış. Sen nerde yepacaksın??

Kızlar sizden bişey rica edicem..

Çok sevdiğim bir yakınım diyim.. tüp bebek tadavisine giricek. İhtimal çok az olsada yinede deneyecek.
Sizden onun için dua etmenizi rica edicem. İnşallah tedaviye cevap verir.. zaten tüp bebek uygulamasıda tedaviye
Cevap verirse yapılacak.. Bizler hamileyiz dualarımız Allah IN da izni ile kabul olur inşallah… İsmi GÜLŞEN…

Şimdiden çok teşekkür ederim…

ah canımm hem hastane üstüne bi de işş çekilmez ama mecbur ekmek parası ben hastaneye gidince okula hiç gitmiyom sabah bile bitse izinli sayılıyom nasılsa
ama tabii özelde işler daha zor patron die bi faktör var ne de olsa
sonuçlar süper en öenmli şeylerden birini atlatmışsın geçmişler ola

inşallah Rabbim gülşen arkadaşımızada bu mucizeyi yaşatırr.. onada hayırlısıyla bi bebek nasip eder.. Allahım gönlüne göre versin inşallahh....

rabbim emeklerini zayi etmesin inşallah herkese bu duyguları yaşatsınnn

Ben şimdilik Iğdırdayım canım.Ama doğumu ankarada yapacağım bir aksilik çıkmazsa. Hastane arayışındayım..

kuzu maddi durumlar biraz iyiyse lokman hekimi düşünsene 1000 tl diğer türlü çok zor bi de diğer ark. dediği gibi devlette o gün icapçı kimse o doğurtacak şansa kalmış ben orayı çok istiyodum ama k.kaleden zor olcak annemin gelmesi k.valideyi de zora kalmadıkça istemiyom

herekese merhaba,
bişey sorucam, hani bebek yaklaşık 6 aylık olana kadar bizim yanımızda yatacak ya, nede yatıracaksınız o zamana kadar???

allah yardımcıları olsun inş bir mucize olur ve gülşen ve eşi bebek sahibi olurlar

Canım 1000 tl iyi.Nerde demiştin. Özelden korkuyorum biraz da sezeryana alırlar filan diyeBirde Hangi doktora gidiyorsun. Biliyorum şansa ve bebeğin büyüklüğüne göre değişir ama kesi olmadan doğum yaptıran biri bulsam para çok da önemli değil.. Çağ hastanesine gitmiştim doktora sordum bebeğin büyüklüğüne göre konuşuruz dedi olmaz demedi. Samimi miydi bilemiyorum işte.

Allahım Gülşen arkadaşımıza ve onun gibi bebek isteyen arkadaşlara sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin..

lokman hekim etlikte sincanda fln var şubeleri araştırırsın ben daha edirnede gidiyomda hastane olarak lokman hekim iyi ama odalrı fln otel gibi sezeryan işini de bilemiycem tabii sana ve doktoruna kalmış bişiy de ben de senin gibi doğum için gelcem annemlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…