cnm benim eşimden dolayı özel sigortam var.çok şükür doğumuda karşılıyo.
aslında saçmalık yani.ben ne anladım benim doğumumu karşılamayıp ufak tefek rahatsızlıklarımı karşıladığında.
oo ankaralı arkadaşlar sohbeti koyulaştırmış...bende y.mahallede lina kadın sağlık merkezine şükran hanıma gidiyorum.doğumuda medicanada yada hrs'de yapıcam kısmet olursa..
hatrlıyorum canım ama ondan sonra da hastane bayagı duzeldı dıyolar
walla herkes farklı seyler söyluyo napcaz bılmıyorum o zamana bı gelelım de
olmadı ank ya geldıgım de gıder bakarım hastnelere
bilseydim böyle olduğunu ... kendim ekletirdim doğum teminatını falan ona göre ücretinide öderdim kendim.. doğru düzgün muayenemi falan olurdumm
medicanada baya pahalı bi hastane ama çok güzelll. bebişten önce muayeneye gitmiştimm bi kaç kezz. çok memnun kalmıştımm
medıcana'nın sgk ıle anlasması war mı ne kadr dogum ücretleri?
ayy sabah beri onla uğraşıyom, kahvaltısıydı ilacıydı meyvesiydi derken bu saat oldu, şimdi yemek hazırlıyorum. haşlama yapcam sulu sulu iyi gelir inş. sanki 10 kişiden dayak yemiş gibiyim diyo. bi yandan hasta bakıcılık yapıyorum bi yandan da söyleniyom beni üzersen 10 kişiden yersin dayağı, ilahi adalet
şu çenem de olmasa iyi gacıyım ama tutamıyom işte içimde :26:
geçmişi pek okuyamadım bölündü sürekli, tebrik gerektirecek durumlar için toplu bi tebrik, geçmiş olsunlar için de geçmiş olsun diyeyim adet yerini bulsun
yarın görcem ben seni, özlemle dal ev işine yarın aah vahh diye gelcen buaralara da biz teselli edecez
senin patron bildiğin kaynana ya hu
muayene için 35 tl veriyorum cnm.tahlil falan yaptırırsam ayrı veriyorum ama şöyle söyleyim o kadar tahlil yaptırdım en fazla 65 tl verdim bugüne kadar.
İyiymiş canım Fatih hastanesi. Doğum fiyatı ne kadarmış. Sen nerde yepacaksın??
ben fatihe gitmiyorum yalnız...y.mahallede lina kadın doğum var oraya gidiyorum.
Karıştırdım o zaman kusura bakma canım :)
yok cnm önemli değil...sen nereye gidiyorsun?
Selam kızlar
nasılsınızz
biz doktordan ancak geldik
şeker yüklemesi yapıldı
ama sonuçları doktora gösteremedik
çünkü hemen çıkmış doktor
referans aralığı 70 ile 110 arası idi
bizim sonuç 91di
50 gr yapıldı artık perşembe günü göstericez...
bu arada menzil petuş nefrazen süper görünüyorsunuz....
pastada ayrı güzeldi
bu saate kadar hastanede kalmanın yorgunluğu var, aslında işe gelmek istemedim ama patron ikide bir arayınca mecbur geldim
bizde durumlar böyle işte....
Kızlar sizden bişey rica edicem..
Çok sevdiğim bir yakınım diyim.. tüp bebek tadavisine giricek. İhtimal çok az olsada yinede deneyecek.
Sizden onun için dua etmenizi rica edicem. İnşallah tedaviye cevap verir.. zaten tüp bebek uygulamasıda tedaviye
Cevap verirse yapılacak.. Bizler hamileyiz dualarımız Allah IN da izni ile kabul olur inşallah… İsmi GÜLŞEN…
Şimdiden çok teşekkür ederim…
Çok sevdiğim bir yakınım diyim.. tüp bebek tadavisine giricek. İhtimal çok az olsada yinede deneyecek.
Sizden onun için dua etmenizi rica edicem. İnşallah tedaviye cevap verir.. zaten tüp bebek uygulamasıda tedaviye
Cevap verirse yapılacak.. Bizler hamileyiz dualarımız Allah IN da izni ile kabul olur inşallah… İsmi GÜLŞEN…
Ben şimdilik Iğdırdayım canım.Ama doğumu ankarada yapacağım bir aksilik çıkmazsa. Hastane arayışındayım..
kuzu maddi durumlar biraz iyiyse lokman hekimi düşünsene 1000 tl diğer türlü çok zor bi de diğer ark. dediği gibi devlette o gün icapçı kimse o doğurtacak şansa kalmış ben orayı çok istiyodum ama k.kaleden zor olcak annemin gelmesi k.valideyi de zora kalmadıkça istemiyom
Canım 1000 tl iyi.Nerde demiştin. Özelden korkuyorum biraz da sezeryana alırlar filan diyeBirde Hangi doktora gidiyorsun. Biliyorum şansa ve bebeğin büyüklüğüne göre değişir ama kesi olmadan doğum yaptıran biri bulsam para çok da önemli değil.. Çağ hastanesine gitmiştim doktora sordum bebeğin büyüklüğüne göre konuşuruz dedi olmaz demedi. Samimi miydi bilemiyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?