herekese merhaba,
bişey sorucam, hani bebek yaklaşık 6 aylık olana kadar bizim yanımızda yatacak ya, nede yatıracaksınız o zamana kadar???
karyola aldık orda yatcak odamızda ortamızda zor olur heral boğulma thlikesi fln hem rahat da olmaz bize de ona da
karyola aldık orda yatcak odamızda ortamızda zor olur heral boğulma thlikesi fln hem rahat da olmaz bize de ona da
Evet istanbullu koca göbükler sıralarını savdı şimdi sıra izmirli koca göbüklerde
Kızlar bi buluşma düzenliyoruz izmirde oturanlar lütfen bana ulaşabilir mi veya tanışmak isteyenler diyim buradan bana veya facebooktan en kısa zamanda bi buluşma gerçekleştireceğiz umarım bütün buradaki imkanı olabilen izmirli koca göbükler gelir .. Gonul isterdi ki buradaki tüm arkaadaşlarımızla birlikte buluşalım ama şartlar el vermiyor
Ben izmirli dilsahh hatırlıyorum başka başka kimler vardı :26:
Ya minik bebişleri ortanızda yatırmayı filan düşünmüyorsunuz değil mi ?? Yazık boğulur ya. Yanlış anlamadıysam tabi:)
ah canımm hem hastane üstüne bi de işş çekilmez ama mecbur ekmek parası ben hastaneye gidince okula hiç gitmiyom sabah bile bitse izinli sayılıyom nasılsa
ama tabii özelde işler daha zor patron die bi faktör var ne de olsa
sonuçlar süper en öenmli şeylerden birini atlatmışsın geçmişler ola
yani bebek odasındaki yatağını mı koydunuz yatak odanıza???
Ya minik bebişleri ortanızda yatırmayı filan düşünmüyorsunuz değil mi ?? Yazık boğulur ya. Yanlış anlamadıysam tabi:)
tehlikeli iş yaa boğulan çok çocuk var öyle ama
evet bide emzirirken çok dikkat edilmesi gerekiyormuş. yatarak emzirmemeye dikkat edin hatta hiç emzirmeyin o şekildee..
anne uykuya dalıp bebeğin üzerine yatabiliyomuşş hiiiiii Allah korusunnnn...
evet yatak konforlu gibi görünse de bu hataya düşmemek lazım...
peki bi de şunu sorıyım, ilk doğduğunda da mı karyolada yatcak, daha küçük bişeyde yatmıcak mı...?
evet yatak konforlu gibi görünse de bu hataya düşmemek lazım...
peki bi de şunu sorıyım, ilk doğduğunda da mı karyolada yatcak, daha küçük bişeyde yatmıcak mı...?
Günaydın canlar
kıyamam canım haklısın inş bu sefer bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım ve hepimize
güle güle kullanın cnm güzelmiş
biz yatak odamıza park yatak almayı düşünüyoruz.. bebeğe ayrı oda yapmayacağız şuan..
park yataktada kaç yaşına kadar yatabilir bilmiyorum ama şuanki düşüncemiz doğumundan itibaren 2-3 yaşına kadar park yatakta yatırmakk
biz yatak odamıza park yatak almayı düşünüyoruz.. bebeğe ayrı oda yapmayacağız şuan..
park yataktada kaç yaşına kadar yatabilir bilmiyorum ama şuanki düşüncemiz doğumundan itibaren 2-3 yaşına kadar park yatakta yatırmakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?