2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
herekese merhaba,
bişey sorucam, hani bebek yaklaşık 6 aylık olana kadar bizim yanımızda yatacak ya, nede yatıracaksınız o zamana kadar???

karyola aldık orda yatcak odamızda ortamızda zor olur heral boğulma thlikesi fln hem rahat da olmaz bize de ona da

karyola aldık orda yatcak odamızda ortamızda zor olur heral boğulma thlikesi fln hem rahat da olmaz bize de ona da

Ya minik bebişleri ortanızda yatırmayı filan düşünmüyorsunuz değil mi ?? Yazık boğulur ya. Yanlış anlamadıysam tabi:)

görmeyen kaçıranlar vardır diye tekrar tekrar göndericem

Ya minik bebişleri ortanızda yatırmayı filan düşünmüyorsunuz değil mi ?? Yazık boğulur ya. Yanlış anlamadıysam tabi:)

yok yok öyle değil,
biz yatak odasını aldık ama bizim odada uyurken sepette mi yatacak, ya da başka ne olabilir diye soruyorum..

sağol canım
aynen öyle dediğin gibi
özel olunca maalesef....

evet bide emzirirken çok dikkat edilmesi gerekiyormuş. yatarak emzirmemeye dikkat edin hatta hiç emzirmeyin o şekildee..
anne uykuya dalıp bebeğin üzerine yatabiliyomuşş hiiiiii Allah korusunnnn...

evet yatak konforlu gibi görünse de bu hataya düşmemek lazım...
peki bi de şunu sorıyım, ilk doğduğunda da mı karyolada yatcak, daha küçük bişeyde yatmıcak mı...?

peki bi de şunu sorıyım, ilk doğduğunda da mı karyolada yatcak, daha küçük bişeyde yatmıcak mı...?

cnm o sizin kararınıza kalmış..ben yapabilirsem bir oda hazırlamayı düşünüyorum.yatak odamın hemen yanında olacak odası.ama ilk altı ay için uygun fiyata bulabilirsem sepet gibi birşey almayı düşünüyorum.. bu tamamen senin kararına kalmış birşey.

biz yatak odamıza park yatak almayı düşünüyoruz.. bebeğe ayrı oda yapmayacağız şuan..
park yataktada kaç yaşına kadar yatabilir bilmiyorum ama şuanki düşüncemiz doğumundan itibaren 2-3 yaşına kadar park yatakta yatırmakk

bız ayrı oda dusunmuyoruz sımdılık park yatak aldık bayagı da buyuk 4 5 yasına
kadr rahat yatar ama 2 3 yasına yatsın sonra oda yapmayı dusunuyorum sımdı
odayı gereksız buluyorum ben benım fıkrım bu yonde

bız ayrı oda dusunmuyoruz sımdılık park yatak aldık bayagı da buyuk 4 5 yasına
kadr rahat yatar ama 2 3 yasına yatsın sonra oda yapmayı dusunuyorum sımdı
odayı gereksız buluyorum ben benım fıkrım bu yonde

ya ben yanlış mı hatırlıyorum
biri odayı boşaltmıştı da fotoğrafını mı koyacaktı
akşam bekliyoruz dedik

:44::44::44:

benide yine uyku kıstırdı...
o ilk gebelik haftalarında böyle tatlı tatlı uyku geliodu ya, o uyku beni bi kaç zamandır yine ziyaret eder oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…