görmeyen kaçıranlar vardır diye tekrar tekrar göndericem
aynennn bi gözüm kapalı öburunu zorluyorum acık kalsın die ama oda inat ediyoo
bizde özel dersimizi yaptık,işleri bitirdik,yemeğimizi yedik geldiikkkk .bugün çok becerikliyim ,öpüyom kendimipetuşşş uykumu kıstırdı seni yawrumm,gıyamam
son yarım saat sabret canm,akşam uzatırsın ayakları ohh misss
bakmasındanda ziyade seni de hasta yapmasında..kızlar ya ben de dr'dan 32. hafta raporu alsam şu kocam çocuk gibi saçma sapan nedenlerle hastalandığı zamanlar bakıcılığını yapmaktan yırtar mıyım?
karda kışta atletsiz, atkısız, spor ayakkabıyla çıkar dışarı peşinden de hooop tayak döşek hasta
hadi bis gidiyosssss
kıyma bizi ipem böcem....
benim cmt den buyana bide böyle totomla dizim arası fena ağrıo
ama öyle kemik ağrısı falan değil, hani tutulmuş gibi, böyle iş yapar hamlarsın ya öyle bi ağrı
oturmaktanmı aceba, yoksa oturunca hani bebek de dahil bütün ağırlık totoya gidio ondanmı aceba
yoksa yoksa yoksaaa
sen neden yatıyosun pares geçmiş olsun canım
Canım benim iki bebeğimi kaybettim.birini 26+4 günlükken erken dogum ikincisi 4yil olmadı tüp bebek le hamile kaldım rahime dikiş atıldı rahim ağzı yetmezliği var diye onuda suyum geldi 19 haftalikken gebeliği sonlandirdilar.sonra supriz bı sekilde hamile kaldım kendiliğinden rahim ağzından dolayı hamile kaldığından beri yatıyorum yine dikiş atıldı rahim boyunda kisalma var erken dogum riski var..o yüzden bı tuvalete bı hastaneye için kalkıyorum ...yemeği bile yatarak yiyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun...bu topikteki herkese özeniyorum bebeklerine o kadar guzel seyler almislarki ben almaya cesaret edemiyorum...benim dogum sezeryan olucak 37kadar insaallah dayanırım bebegimle...sag salim bebeklerimizi kucağımıza alırız..
ama öyle kemik ağrısı falan değil, hani tutulmuş gibi, böyle iş yapar hamlarsın ya öyle bi ağrı
oturmaktanmı aceba, yoksa oturunca hani bebek de dahil bütün ağırlık totoya gidio ondanmı aceba
yoksa yoksa yoksaaa
bakmasındanda ziyade seni de hasta yapmasında..
bizimkide hep o ince montlarla, kabanını giy diom, her kıyafetiyle uymuyomuş
hiç uzun kabanla kot giyilirmiymiş
her dışarı çıkarken kapı önünde bi kavga bu yüzden.
dedim karışmıom artık ama naap ne et sakın hasta olupda bizide hasta etme kızımla
kızlar ya ben de dr'dan 32. hafta raporu alsam şu kocam çocuk gibi saçma sapan nedenlerle hastalandığı zamanlar bakıcılığını yapmaktan yırtar mıyım?
karda kışta atletsiz, atkısız, spor ayakkabıyla çıkar dışarı peşinden de hooop tayak döşek hasta
şu an ne kadarlık hamilesin cnm...
inşallah bu sefer olacak...olumsuz şeyler düşünme..bebeğini kucağına alıp kokladığın anları düşün ve rahatla
o biraz zor canım malulen emekli sertifikası alsanda, onaylı bi gazi olsanda o senin asli görevin gbii bişiy artık
ve hepimizin
vallahi cocuktan beter olurlar laf arasıda bize nazlı derlerr..
Suanda canım 27+5 gunluguz
yoksa yoksa yoksaaa
Canım benim iki bebeğimi kaybettim.birini 26+4 günlükken erken dogum ikincisi 4yil olmadı tüp bebek le hamile kaldım rahime dikiş atıldı rahim ağzı yetmezliği var diye onuda suyum geldi 19 haftalikken gebeliği sonlandirdilar.sonra supriz bı sekilde hamile kaldım kendiliğinden rahim ağzından dolayı hamile kaldığından beri yatıyorum yine dikiş atıldı rahim boyunda kisalma var erken dogum riski var..o yüzden bı tuvalete bı hastaneye için kalkıyorum ...yemeği bile yatarak yiyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun...bu topikteki herkese özeniyorum bebeklerine o kadar guzel seyler almislarki ben almaya cesaret edemiyorum...benim dogum sezeryan olucak 37kadar insaallah dayanırım bebegimle...sag salim bebeklerimizi kucağımıza alırız..
sagol zeynepim paylaşım için
canım tamam sana nasıl ulascaz tarih gun belirledigimizde ? sanırım her gun foruma girmiyorsunBen de İzmirdeyim.Şu tatil günlerinde yapacak bir şeyler arıyordum zaten.Müsait olursam gelmeye çalışırım.
hadi bis gidiyosssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?