2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bizde özel dersimizi yaptık,işleri bitirdik,yemeğimizi yedik geldiikkkk .bugün çok becerikliyim ,öpüyom kendimi petuşşş uykumu kıstırdı seni yawrumm,gıyamam

son yarım saat sabret canm,akşam uzatırsın ayakları ohh misss

kızlar ya ben de dr'dan 32. hafta raporu alsam şu kocam çocuk gibi saçma sapan nedenlerle hastalandığı zamanlar bakıcılığını yapmaktan yırtar mıyım?

karda kışta atletsiz, atkısız, spor ayakkabıyla çıkar dışarı peşinden de hooop tayak döşek hasta

kıyma bizi ipem böcem....
benim cmt den buyana bide böyle totomla dizim arası fena ağrıo
ama öyle kemik ağrısı falan değil, hani tutulmuş gibi, böyle iş yapar hamlarsın ya öyle bi ağrı
oturmaktanmı aceba, yoksa oturunca hani bebek de dahil bütün ağırlık totoya gidio ondanmı aceba
yoksa yoksa yoksaaa

bakmasındanda ziyade seni de hasta yapmasında..
bizimkide hep o ince montlarla, kabanını giy diom, her kıyafetiyle uymuyomuş
hiç uzun kabanla kot giyilirmiymiş
her dışarı çıkarken kapı önünde bi kavga bu yüzden.
dedim karışmıom artık ama naap ne et sakın hasta olupda bizide hasta etme kızımla
hadi bis gidiyosssss

bai bai cnm

o dediğine benze ağrı bendede var. özellikle totom çok ağrıyor.üstüne oturmaya korkuyorum valla

sen neden yatıyosun pares geçmiş olsun canım

Canım benim iki bebeğimi kaybettim.birini 26+4 günlükken erken dogum ikincisi 4yil olmadı tüp bebek le hamile kaldım rahime dikiş atıldı rahim ağzı yetmezliği var diye onuda suyum geldi 19 haftalikken gebeliği sonlandirdilar.sonra supriz bı sekilde hamile kaldım kendiliğinden rahim ağzından dolayı hamile kaldığından beri yatıyorum yine dikiş atıldı rahim boyunda kisalma var erken dogum riski var..o yüzden bı tuvalete bı hastaneye için kalkıyorum ...yemeği bile yatarak yiyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun...bu topikteki herkese özeniyorum bebeklerine o kadar guzel seyler almislarki ben almaya cesaret edemiyorum...benim dogum sezeryan olucak 37kadar insaallah dayanırım bebegimle...sag salim bebeklerimizi kucağımıza alırız..

şu an ne kadarlık hamilesin cnm...
inşallah bu sefer olacak...olumsuz şeyler düşünme..bebeğini kucağına alıp kokladığın anları düşün ve rahatla

ama canım senin haftan baya ilerledi ya ,yağmurda büyüdü epey.belki o ağırlık aşağıya doğru ağrı yapıyodur.sonuçta doğuma 8 haftan falan kaldı.ve biz evde oturmuşken heryerimiz ağrıyo.sen tüm gün masa başında çalışıyon iki büklüm.az kaldı inşşş,yağmuru görünce hepsi geçecekkk

ben de bu sabah arkasından kalın eşofman üstü gezdirirken kendimi tam anne gibi hissettim, bi de güzeel bağırdım; annen değilim ben senin, oynatma beni peşinde hamile hamile giy şunu çabuk düzel bizi de hasta etme!!!

sanırım idealimdeki şefkatli ve otoriter anne olabileceğim

o biraz zor canım malulen emekli sertifikası alsanda, onaylı bi gazi olsanda o senin asli görevin gbii bişiy artık
ve hepimizin
vallahi cocuktan beter olurlar laf arasıda bize nazlı derlerr..

kesinlikle baskıdan dolayı canımm
bende yatıyorum yaa ayaga kalkınca 1-2 dk basamıyorum yere
otur otur hep aynı pozisyon kolay degil artık hem dedikleri gibi az kaldı kuşum

amaa amaaa niye öyle dusunuyosun bakiyim sen
hersey cok guzel olucakk
bi kaç parca bişi alınsın baskası alsın olsun bebikler zaten kucuk minnak seyleri 40 gun giyebiliyomus
40ınız cıkınca al minnacıgını gidi istediginizi secin begenin alın canım
bunlar dert degill üzülme sen
Allah bu evladınızı size nasip etsin hepimize bebeklerimize kavusmayı nasip etsn..

sagol zeynepim paylaşım için
Ben de İzmirdeyim.Şu tatil günlerinde yapacak bir şeyler arıyordum zaten.Müsait olursam gelmeye çalışırım.
canım tamam sana nasıl ulascaz tarih gun belirledigimizde ? sanırım her gun foruma girmiyorsun
hadi bis gidiyosssss

opdum zeynepim iyi bak kendine ve göbüğüne

kızlar biz geldi zeynep azramla
annemler olduğu için çok giremiyorum. geçmiş de almış başını gtmş yine.
ara ara okudum geldim...

kızımın oda takımı yarn geliyor inşallah.
bütün gün temzlik yaptık evde baya şekil değişikliği yaptık
güzel oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…