2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

heyecan var mı heyecan :)
hayırlı olsun tatlım gule gule kullansın zeynep azra..

yeeeeeeterrr temizlik yapmaaa artık ne hamarat kadınsın yawww doguma giderken de dur şurayıda bi temizleyim dicen yaa D:

heyecan var mı heyecan :)
hayırlı olsun tatlım gule gule kullansın zeynep azra..

çoook teşekkür ederiz teyzesi...
heyecan olma mı ya olma mı
bugün gelecekti aslında ama işi çkmş adamın..
heyecanla bekliyoz...

yeeeeeeterrr temizlik yapmaaa artık ne hamarat kadınsın yawww doguma giderken de dur şurayıda bi temizleyim dicen yaa D:

kuzum ya annemi bulmuşken duramam mümkün değil..
hani bi deterjan reklamı vardı hava güneşli ama içerisi karanlıktı
nedeeeeen çünkü gadının perdeleri kirliydi
aha tam da öyleydi benm perdeler

çok guldum canım ya alemsin valla D: peki ole olsun

arkadaşlar duphalac şurup kullanıp faydasını gören oldu mu kabızlık için ?

bende kabızlık tekrar başladı ya çok fenayım.

ilk 2 aylık hamilyken doktorum vermişti çok fena kabızdım ancak 3 olcek ictikten sonra faydasını gordum ben cok etkılı bi surup deil canım sanırım ama yan etkısıde yok sanırım

şunu eklemeyi unuttum çok karın agrısı yapıyoor baya baya ozaman sıkıntı olmamıstı ama sımdı icsem ole gaz sıkısması gibi sancı yapsa ne olur bilemem bu koca gobekle canım daha zor olur sanırım

ilk 2 aylık hamilyken doktorum vermişti çok fena kabızdım ancak 3 olcek ictikten sonra faydasını gordum ben cok etkılı bi surup deil canım sanırım ama yan etkısıde yok sanırım

canım sana bi şey sorcam aramızda tam bir hafta var ama sorcam yinede.Bebek hareketlerinde zaman zaman azalma oluyo mu sende de ?
Mesela bende iki gün çok hareketliyken bir gün çok yavaş hareket ediyor sende de oluyo mu bu?

canım sana bi şey sorcam aramızda tam bir hafta var ama sorcam yinede.Bebek hareketlerinde zaman zaman azalma oluyo mu sende de ?
Mesela bende iki gün çok hareketliyken bir gün çok yavaş hareket ediyor sende de oluyo mu bu?

Olmazmı canım mesela 2 gundur aşırı hareketlıdı nerdeyse durmuyordu bugun varla yok arası ama ben alıştım bu duruma cunku bazen cok hareket ediyoo bazen hem cok hafif hemde cok nadir hissedebiliyorum ya duruş pozisyonundan bebegin yada gercekten bazen az hareket ediyor

Buluşturana kadar yılmak yok gören görmeyen varsa diye gönderiyorum

Yalnız değilim yani :))
İzmirde oturuyor olaydım iyiydi :)

Buluşturana kadar yılmak yok gören görmeyen varsa diye gönderiyorum

hadi bakalım iddalıyız :))
mezil nefrazen ve petuyu kıskandıralım :))
ayyy bizde de birinin cafesi olaydı ne iyi olurdu rahat rahat otorordok.
dışarda bi mekanda çok komk olacağız

Yalnız değilim yani :))
İzmirde oturuyor olaydım iyiydi :)
oyy evet canım nerede yaşıyorsun sen ?
hadi bakalım iddalıyız :))
mezil nefrazen ve petuyu kıskandıralım :))
ayyy bizde de birinin cafesi olaydı ne iyi olurdu rahat rahat otorordok.
dışarda bi mekanda çok komk olacağız

hehe evet canım inş az kalabalık olalım yaa inş gelir herks super olur ohh D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…