kızlar biz geldi zeynep azramla
annemler olduğu için çok giremiyorum. geçmiş de almış başını gtmş yine.
ara ara okudum geldim...
kızımın oda takımı yarn geliyor inşallah.
bütün gün temzlik yaptık evde baya şekil değişikliği yaptık
güzel oldu ama
kızlar biz geldi zeynep azramla
annemler olduğu için çok giremiyorum. geçmiş de almış başını gtmş yine.
ara ara okudum geldim...
kızımın oda takımı yarn geliyor inşallah.
bütün gün temzlik yaptık evde baya şekil değişikliği yaptık
güzel oldu ama
heyecan var mı heyecan :)
hayırlı olsun tatlım gule gule kullansın zeynep azra..
yeeeeeeterrr temizlik yapmaaa artık ne hamarat kadınsın yawww doguma giderken de dur şurayıda bi temizleyim dicen yaa D:
yok cnm şimdi kafam rahat çok şükür..çok hareketli olmasada gün içinde muhakkak hissediyorum özellikle geceleri coşuyo müzikte dinletiyorum pek bi seviyo sıpam..senindemi erkekti canım bebiş??
kansızlık için bol bol pekmez iç canım cidden değerleri baya bi değiştiriyo ben sevmiyorum ama zorlada olsa yatmadan önce 2 çorba kaşığı içmeye çalışıyorum..kuru üzümde yiyebilirsin seviyosan..zaten hamilelikte olabilir yani normalmiş değerlerdeki düşmeler..
ben kan hapı gyno ferro kullanıyorum vitaminde elevit kullanıyorum canım..
evt teyzesi benımki erkek olacak inş ferro nun tüpünü içiyorum bende pekemz içemıyorum canımya aslında ıcsem cok ıyı kanım cok dusun bırde yorgunluk cabası annem cok kızıyor bana calısyorum dıye dısarda doguracan deyıp morelımı bozuytor okullar tatıl göya ama abızım okul devam mecburen bayagı zor olacak nasıl yapacam artık.bılmıyorum canta hazırlıgına basladınızmı
çoook teşekkür ederiz teyzesi...
heyecan olma mı ya olma mı
bugün gelecekti aslında ama işi çkmş adamın..
heyecanla bekliyoz...
kuzum ya annemi bulmuşken duramam mümkün değil..
hani bi deterjan reklamı vardı hava güneşli ama içerisi karanlıktı
nedeeeeen çünkü gadının perdeleri kirliydi
aha tam da öyleydi benm perdeler
arkadaşlar duphalac şurup kullanıp faydasını gören oldu mu kabızlık için ?
ilk 2 aylık hamilyken doktorum vermişti çok fena kabızdım ancak 3 olcek ictikten sonra faydasını gordum ben cok etkılı bi surup deil canım sanırım ama yan etkısıde yok sanırım
ilk 2 aylık hamilyken doktorum vermişti çok fena kabızdım ancak 3 olcek ictikten sonra faydasını gordum ben cok etkılı bi surup deil canım sanırım ama yan etkısıde yok sanırım
canım sana bi şey sorcam aramızda tam bir hafta var ama sorcam yinede.Bebek hareketlerinde zaman zaman azalma oluyo mu sende de ?
Mesela bende iki gün çok hareketliyken bir gün çok yavaş hareket ediyor sende de oluyo mu bu?
Evet istanbullu koca göbükler sıralarını savdı şimdi sıra izmirli koca göbüklerde
Kızlar bi buluşma düzenliyoruz izmirde oturanlar lütfen bana ulaşabilir mi veya tanışmak isteyenler diyim buradan bana veya facebooktan en kısa zamanda bi buluşma gerçekleştireceğiz umarım bütün buradaki imkanı olabilen izmirli koca göbükler gelir .. Gonul isterdi ki buradaki tüm arkaadaşlarımızla birlikte buluşalım ama şartlar el vermiyor
Ben izmirli dilsahh hatırlıyorum başka başka kimler vardı :26:
Olmazmı canım mesela 2 gundur aşırı hareketlıdı nerdeyse durmuyordu bugun varla yok arası ama ben alıştım bu duruma cunku bazen cok hareket ediyoo bazen hem cok hafif hemde cok nadir hissedebiliyorum ya duruş pozisyonundan bebegin yada gercekten bazen az hareket ediyor
Buluşturana kadar yılmak yok gören görmeyen varsa diye gönderiyorum
kızlar napıyonuzzzzz
oyy evet canım nerede yaşıyorsun sen ?Yalnız değilim yani :))
İzmirde oturuyor olaydım iyiydi :)
hadi bakalım iddalıyız :))
mezil nefrazen ve petuyu kıskandıralım :))
ayyy bizde de birinin cafesi olaydı ne iyi olurdu rahat rahat otorordok.
dışarda bi mekanda çok komk olacağız
ne zaman izmre gideceksn canm??
ne zaman izmre gideceksn canm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?