2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
he benim doktorum dengesiz kızar her şeye tuhaf biri memnun değilim ama başka hastaneye de gitedim..
soracagım soru su ki cinsel ilişkimiz yok yaklasık 60 gündür falan hani eşim srun yapmıyor ama ne bileyim tedirginim.. doktor yap yada yapma demedi bizde yapmıyoruz.. onu soraagım yapalım mı bir sorun olurmu falan diye..

niye kızsın cnm..ne soracaksın sen doktoruna anlamadım ama :26:

bende kılolu kaldım aman napalım canımız sağolsun

Hayırlı olsun canım.Senin branşın radyoloji olduğu için sana da danışmak istiyorum. Ben henüz adet gecikmesi yaşamadan boyun röntgeni çekilmiştim, biliyorsun boyundan arka arkaya yan ve düz olmak üzere 2 defa çekim yapıldı. Sonra hamile olduğumu öğrendim sonra da ben de stresli günler başladı. Hem kürtaj fikri beni korkuttu hem de ilk hamileliğim olduğundan korktum. Doktorum 5 raddan fazlası zarar dedi. Sonra ben cerrahpaşa getama gittim. Ayrıca kullandığım ilaçlar vardı. Verdikleri rapora göre sağlıksız gebelik olduğu düşünülmüyor ama ben rahat değilim. Sence boynun arka ve yan röntgen çekiminde ortalama kaç rad veriliyor.

canım normalde düşük tehlikesi yoksa cinsel ilişki yasaklanmıyor, ben eşimle ilişkiye giriyorum halen ama daha seyrek ve daha dikkatli.gene de doktora sorman lazım eğer cevaplamamk ilgilenmemek gibi şeyler yaparsa bence bir an önce değiştir.bu dönemde güvendiğin birini bulmak çok önemli

akşamları benim gibi yemek yiyeyemeyen var mı? sabahları da midem bulanıyor..bir şey yok diyordum yeni başladı.şu an yogurt ekmek takılıyorum.

2 gündür kaçırmışım sohbeti :) Geldim bende tanıtayım kendimi;
9+2 olduk teyzeleri
ilk bebeğim olacak inşşş

akşamları benim gibi yemek yiyeyemeyen var mı? sabahları da midem bulanıyor..bir şey yok diyordum yeni başladı.şu an yogurt ekmek takılıyorum.

Sabahları iyiyim ben şükür ama okuldan geldikten sonra halsizlik başlıyor yemek yapmak ve yemek yemek işkenceye dönüyor ne yazık ki Kociş isyan etçek yakında ya bakalım salça-soğan görmek istemiyorum napıyım?? :)

ben de mutfakta yemek artığı filan görünce direkt midem bulanıyor
benimki de isyan edecek, o yapıyor akşamları yemekleri, zaten benden önce geliyor yapsın bu aralar değil mi

ben de mutfakta yemek artığı filan görünce direkt midem bulanıyor
benimki de isyan edecek, o yapıyor akşamları yemekleri, zaten benden önce geliyor yapsın bu aralar değil mi

Öyle tabi arkadaşım geçici bu günler sonuçta, zor günlerimizde destek olsunlar azcık

Kızlar,
dr bana
kan grubu
tsh(3lü)
rubella
toksaplasma
adında bir dolu test verdi.toplam maaliyeti 550 tuttu.ama yaptırmadım.Ssk karşılıyormuş ssk mı aktif ettirdim bugün
öyle yaptırcam.sizlerden bu testler istendimi???

5 ekim içinde ense kalınlığı testi yapıcaklar randevu verdiler oda 300 tl

sizdede takipler böylemi gidiyorJ?

Günaydın herkese...

Sağlıklı huzurlu hayırlı cumalar diliyorumm... Haftanın son günü geldi yaşasın yarın evde yatıcaz.....yuppiii

Sereneycım senden haber bekliyordum ben de. Çok sevindim, raporun temiz çıkmış. Üzülme nolur. arkadaşım da sen gibi röntgen çektirmiş, ama maşallah nurtopu gibi oğlu var. hiç üzülme dedi bana da. hatta forumda okumuştum, arkadaşımız gibi radyoloji de çalışan ve hamile olduğunu sonradan öğrenen bir hamişe doktorları, bebeği aldırmasını söylemesine rağmen o vaz geçmemiş ve onun da maşallah 3 yaşında sağlıklı bir evladı varmış. Bunlar güzel örnekler ve Rabbim korusun bizimkileri de. ben de sen gibi zaman zaman evham yapıyorum ama sana söylediklerimi kendime de tekrar edip telkin ediyorum sonra. gönül isterdi ki kafamızda soru işaretleri olmasın ama kısmet bizimki de böyle olacakmış, kader. Bak ne güzel eğer ciddi bir şey olsa raporda çıkardı her halde. İnşallah bundan sonra her şey gönlüne göre olur. Allah sağlıkla ve hayırla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Bende özelde yaptırdım kan ve idrar testlerim 150 lira tuttu. ense kalınlığı testi ne kadar bilmiyorum sormak lazım aslında hazırlıklı gitmek için....

günaydın kızlarr
dün dayanamadım gittim kendime pantolon aldım şuan kuş kadar hafifimm
gerçi biraz bol ama olsun bebişim içerde sıkışıp kaldıydı şimdi oda rahatladı

Ya arkadaşlar kendinizi iyi hissediyorsanız ve doktor yasak koymadıysa neden uzak duruyorsunuz ki. eşlerinizi kendinizden soğutmayın Allah saklasın başkalarına giderler hepimiz eşlerimize güveniyoruz ama insan bu he olacağı belli olmaz.Hem sinir stres yapar eşleriniz çatacak yer alır söyleyim. Bizim herşey eskisi gibi belki de o yüzden anlayamıyorum en baştan beri birşey olmaz düşüncesi vardı ve kendimi soğutmadım böyle şeylerden. Biraz da psikolojik bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…