niye kızsın cnm..ne soracaksın sen doktoruna anlamadım ama :26:
kızlar bende kendimi tanıtayım
bizimkisi mucize bebiş. onca tedaviden sonra kendiliğinden geldi allah kısmet ederse:))
bugün tam dokuz hafta olduk teyzeleri
kilomu söylemiyim zaten kiloyla kaldım,sadece dr frene basmalısın diyor:))
hepimize sağlıklı bir hamişlik diliyoırum
slmlar herkeze bende allah kısmet ederse 2012 nisan annesi olacağım. aralıkta hamile kalmıştım fakat radyoloji çalışanıyım fark etmeden 2 ay çalıştığım için kürtaj olmak zorunda kalmıştım eğer devam etseydi şimdi anne olmuştum sanırım.kısmet böyleymiş.ilk gebeliğimdi tekrar hamile kalamıyacağım diye çok üzülmüştüm.fakat allah verdi şükür.inşallah hepimiz için sağlıklı ve sıhhatli bir hamillelik olur.hayırlısıyla yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
he benim doktorum dengesiz kızar her şeye tuhaf biri memnun değilim ama başka hastaneye de gitedim..
soracagım soru su ki cinsel ilişkimiz yok yaklasık 60 gündür falan hani eşim srun yapmıyor ama ne bileyim tedirginim.. doktor yap yada yapma demedi bizde yapmıyoruz.. onu soraagım yapalım mı bir sorun olurmu falan diye..
kızlar bende kendimi tanıtayım
bizimkisi mucize bebiş. onca tedaviden sonra kendiliğinden geldi allah kısmet ederse:))
bugün tam dokuz hafta olduk teyzeleri
kilomu söylemiyim zaten kiloyla kaldım,sadece dr frene basmalısın diyor:))
hepimize sağlıklı bir hamişlik diliyoırum
2 gündür kaçırmışım sohbeti :) Geldim bende tanıtayım kendimi;
9+2 olduk teyzeleri
ilk bebeğim olacak inşşş
akşamları benim gibi yemek yiyeyemeyen var mı? sabahları da midem bulanıyor..bir şey yok diyordum yeni başladı.şu an yogurt ekmek takılıyorum.
Sabahları iyiyim ben şükür ama okuldan geldikten sonra halsizlik başlıyor yemek yapmak ve yemek yemek işkenceye dönüyor ne yazık kiKociş isyan etçek yakında ya bakalım salça-soğan görmek istemiyorum napıyım?? :)
ben de mutfakta yemek artığı filan görünce direkt midem bulanıyor
benimki de isyan edecek, o yapıyor akşamları yemekleri, zaten benden önce geliyor yapsın bu aralar değil mi
ahh ahh bende cok istiyorum da maalesef sartlar uygun degil. benim de 2009 ocak dogumlu bir kizim var
Allah en kisa zamanda nasip etsin tum isteyenlere
Hayırlı olsun canım.Senin branşın radyoloji olduğu için sana da danışmak istiyorum. Ben henüz adet gecikmesi yaşamadan boyun röntgeni çekilmiştim, biliyorsun boyundan arka arkaya yan ve düz olmak üzere 2 defa çekim yapıldı. Sonra hamile olduğumu öğrendim sonra da ben de stresli günler başladı. Hem kürtaj fikri beni korkuttu hem de ilk hamileliğim olduğundan korktum. Doktorum 5 raddan fazlası zarar dedi. Sonra ben cerrahpaşa getama gittim. Ayrıca kullandığım ilaçlar vardı. Verdikleri rapora göre sağlıksız gebelik olduğu düşünülmüyor ama ben rahat değilim. Sence boynun arka ve yan röntgen çekiminde ortalama kaç rad veriliyor.
Kızlar,
dr bana
kan grubu
tsh(3lü)
rubella
toksaplasma
adında bir dolu test verdi.toplam maaliyeti 550 tuttu.ama yaptırmadım.Ssk karşılıyormuş ssk mı aktif ettirdim bugün
öyle yaptırcam.sizlerden bu testler istendimi???
5 ekim içinde ense kalınlığı testi yapıcaklar randevu verdiler oda 300 tl
sizdede takipler böylemi gidiyorJ?
günaydın kızlarr
dün dayanamadım gittim kendime pantolon aldım şuan kuş kadar hafifimm
gerçi biraz bol ama olsun bebişim içerde sıkışıp kaldıydı şimdi oda rahatladı
iyi yapmışsın güle güle kullan
evet dr bizede yasak koymadı...hatta beim dr öyle çılgınki hamileleik hastalık değil dio, öyle hasta gibi davranmak yok, sex e aynen önceden nasılsa şimdide devam, her gün yürücen yüzücen, ilk 3 ay kilo almak yok..bu ne yahuuu..ama yasak yok demesine rağmen benim içim hiç almıo beyimi helede o saçındaki jole kokusu ömrümce unutamıcam sanki o kokuyu..yani ben birazda manyakça ama yani çocuk ordayken yapmak tuhaf gelio?????? beyimde aynı hissediomuş??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?