2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

günaydınlar herkese..
walla canım benim hiç hevesim yok beyiminde yok yani,, en azından şimdilik..bebek ordayken biraz tuhaf gelio bize
mcbush istenen testler normal her hamilelikte istenmesi gereken testler sanırım, benim dr umda istemişti.
paristebirgece hayırlı olsun cnm pantolonun, darısı başımıza, bende bugün bi çılgınlık yapıp giydim streç kotu, bakem akşam olcakmı

sağol canım darısı sana.. kotla ben ölüyodum dün valla. Allah sabır versin canımmm

kızlarr hepinizzee merhaba ben kısmeetse mayıs annesi olucam siz bizden 1 ay önce gidiosunuz..benim yarın ilk randevum var..ve tam 5 haftalık olucaz acaba keseyi görürmüyüz..siz nezaman gördünüz?

kızlarr hepinizzee merhaba ben kısmeetse mayıs annesi olucam siz bizden 1 ay önce gidiosunuz..benim yarın ilk randevum var..ve tam 5 haftalık olucaz acaba keseyi görürmüyüz..siz nezaman gördünüz?

hayırlı olsun..umarım görürsün bu sanırım kişiden kişiye değişiyor ama ben 4+2 de görmüştüm:)

günaydınn kızlar hayırlı cumalar uykularım düzene girdi çok şukur benim kız memeyi unuttu galiba 3 gundur ağlamıyo geceleri bende rahat bi uyku çekiyorum ama çok özledim emzirmeyi neyseki 7 ay sora başlıcaz yıne emzırmeye
hepimizin bollll bolll sütü olur inşallahhhhhhh :))

aa çok sevindim sen ağustos topiğindeydin değil mi hayırlı olsun ben 5+5te gitmiştim keseyi yolk sacı filan görmüştük sen de keseyi görebilirsin umarım

günaydın kızlarr
dün dayanamadım gittim kendime pantolon aldım şuan kuş kadar hafifimm
gerçi biraz bol ama olsun bebişim içerde sıkışıp kaldıydı şimdi oda rahatladı

ya iyi yapmışsın canım ben kendime etek nasıl bulucam bılmıyorum hep pantolon var şık şık :)

etek-elbise şık olabilir.. gerçi kış geliyo ben elbiseyle donarım:18:
lahana gibi sarılıp sarmalanırım ben

aynen aynen bende biyerim acıkta kalacakta soğuk girecek diye ödüm kopar, kat kat giyinirim. etrafımdaki insanlar yaz gelince sen sanki zayıfladın yaa derler oderece yani
şimdiden de mont olayını kara kara düşünüyorum göbiş çıkacak montun önü kapanmayacak o kadar süre içinde gidip yeni kaban almaya gerek var mı ne yapcaz bilemiyorum... :97:

hayırlı olsun..umarım görürsün bu sanırım kişiden kişiye değişiyor ama ben 4+2 de görmüştüm:)
ohh ne güzel sen erken görmüşssün darısı başıma teşekkür ederim cvbın için..
aa çok sevindim sen ağustos topiğindeydin değil mi hayırlı olsun ben 5+5te gitmiştim keseyi yolk sacı filan görmüştük sen de keseyi görebilirsin umarım

saol canım evet başlığım vardı ağustos böceğim gelsin diyenler diye:) çok şükür geldi..senınde hayırlısı olsun..umarım herşey güzel olur ilgin ve cvbın için teşekkürler..

bende en çok mont olayını düşünyom, inşallah kış çok soğuk geçmez bu sene

bende öyle giyinirimki kollarım kalın durur paltonun altından. içime yünlü külotlu çoraplar giyerim

ya evet palto sıkıntımız olacak bide:97:
benim bi paltom var göğüs kısmından düğmeli belden aşşağısı bol şekilde açılıyo.. ama oda karın büyüdükçe dışarda kalır göbüşş:97:
cidden napcaz ya:97:
ucuz mucuz bişiler alırız artıkın geçici

Ben göbeğim yarı açık gezemem valla. alırım uygun fiyatlı bir palto..işime yaramazsa kışın hamile olan birine hediye ederim.ilk defa yaşayacağız bu dönemi en güzel şekilde geçirelim demi?

kızlar içinizde kabızlık problemi yaşayan varmı? zaten doğru düzgün yiyip içemiyorum birde kabız oluyorum.hiç böyle sorunum yoktu benim.siz nasıl baş ediyrsunuz bu sorunla :26:

günaydınnn kızlarrr nasılsınızz???

cnm her doktor istiyor bildiğimkadarı ile devlet karsılıyor bunları. ben 5 kr vermedim..

ay sorma bende kışları marul gibiyim.. bu kış da dısarı çok çıkmayabilirim.

Günaydın kızlarr
sanırım kışın hamileyken en iyisi panço giymek tanıdığım bi çok kişi öyle alıyordu. Ben bebek için çok alışveriş yapmak istiyorum ama cinsiyet daha belli olmadı
bi olsa bebek odalarına bakıyoruz bebek arabalarına o kadar çok şey varkii
sizler ne düşünüyorsunuz karar verdiniz mi

kabızlık bi ara bendede çok vardı, hatta bi gün totomdan kan geldi zorlamadan, bende öndenmi geldi arkadanmı geldi anlamadım, dr umu aradım çok ağladım, dedi sakin ol, bi daha bak, sonradan anladım totomdan gelmiş kabızlıktan ötürü..ama ektra bişi yapmadım bide ben bilmiodum o günlerde her gün şeftali yiyodum, şeftali kabız yapıomuş, yiyosan bilgine cnm

aa panço çok mantıklı, kalın bi hırka üstüne panço, tuttum ben bu fikri..saol cnm paylaşım için..

biz bebek odası yapmıcaz malesef, evizimiz 2+1, anneler uzakta, bebek için anneler dönüşümlü olarak bize gelecek o nedenle2. oda onların olacak, en azından bebek 4-5 yaşına gelene kadar; o zmna kadar beşikte vs. idare edelim dioruz..sonrada bakalım kısmet, en azından ilk 1 yıl yatak odamıza minnak bi beşik alcaz, sonrasında bakalım durumlar ne göstercek..

ya bende bakmadım daha tam ama bu bebek arabaları ne kadar pahalıymmış yahu..ama bi yerde okumuştum, bebeğin yüzü anneye bakan arablar tercih edin diodu, bilginize..

kuru kayısı yemeğe başladım aç karnıma. biraz sanki az az faydası var gibi.midem çok kötü diye çok beslenemiyorum bu aralar sanırım o yüzden oluyor.

kuru kayısı yemeğe başladım aç karnıma. biraz sanki az az faydası var gibi.midem çok kötü diye çok beslenemiyorum bu aralar sanırım o yüzden oluyor.

evet evet bide sıvı tüketimin azlıo ya ondanda oluo..yani ben yarım lt su içemediğim günler vardı, çok şükür 1 hafatdır düzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…