Ya arkadaşlar kendinizi iyi hissediyorsanız ve doktor yasak koymadıysa neden uzak duruyorsunuz ki. eşlerinizi kendinizden soğutmayın Allah saklasın başkalarına giderler hepimiz eşlerimize güveniyoruz ama insan bu he olacağı belli olmaz.Hem sinir stres yapar eşleriniz çatacak yer alır söyleyim. Bizim herşey eskisi gibi belki de o yüzden anlayamıyorum en baştan beri birşey olmaz düşüncesi vardı ve kendimi soğutmadım böyle şeylerden. Biraz da psikolojik bence ...
günaydınlar herkese..
walla canım benim hiç hevesim yok beyiminde yok yani,, en azından şimdilik..bebek ordayken biraz tuhaf gelio bize
mcbush istenen testler normal her hamilelikte istenmesi gereken testler sanırım, benim dr umda istemişti.
paristebirgece hayırlı olsun cnm pantolonun, darısı başımıza, bende bugün bi çılgınlık yapıp giydim streç kotu, bakem akşam olcakmı
kızlarr hepinizzee merhaba ben kısmeetse mayıs annesi olucam siz bizden 1 ay önce gidiosunuz..benim yarın ilk randevum var..ve tam 5 haftalık olucaz acaba keseyi görürmüyüz..siz nezaman gördünüz?
kızlarr hepinizzee merhaba ben kısmeetse mayıs annesi olucam siz bizden 1 ay önce gidiosunuz..benim yarın ilk randevum var..ve tam 5 haftalık olucaz acaba keseyi görürmüyüz..siz nezaman gördünüz?
günaydın kızlarr
dün dayanamadım gittim kendime pantolon aldım şuan kuş kadar hafifimm
gerçi biraz bol ama olsun bebişim içerde sıkışıp kaldıydı şimdi oda rahatladı
ya iyi yapmışsın canım ben kendime etek nasıl bulucam bılmıyorum hep pantolon var şık şık :)
etek-elbise şık olabilir.. gerçi kış geliyo ben elbiseyle donarım:18:
lahana gibi sarılıp sarmalanırım ben
ohh ne güzel sen erken görmüşssün darısı başıma teşekkür ederim cvbın için..hayırlı olsun..umarım görürsün bu sanırım kişiden kişiye değişiyor ama ben 4+2 de görmüştüm:)
aa çok sevindim sen ağustos topiğindeydin değil mi hayırlı olsunben 5+5te gitmiştim keseyi yolk sacı filan görmüştük sen de keseyi görebilirsin umarım
aynen aynen bende biyerim acıkta kalacakta soğuk girecek diye ödüm kopar, kat kat giyinirim. etrafımdaki insanlar yaz gelince sen sanki zayıfladın yaa derler oderece yani
şimdiden de mont olayını kara kara düşünüyorum göbiş çıkacak montun önü kapanmayacak o kadar süre içinde gidip yeni kaban almaya gerek var mı ne yapcaz bilemiyorum... :97:
aynen aynen bende biyerim acıkta kalacakta soğuk girecek diye ödüm kopar, kat kat giyinirim. etrafımdaki insanlar yaz gelince sen sanki zayıfladın yaa derler oderece yani
şimdiden de mont olayını kara kara düşünüyorum göbiş çıkacak montun önü kapanmayacak o kadar süre içinde gidip yeni kaban almaya gerek var mı ne yapcaz bilemiyorum... :97:
bende öyle giyinirimki kollarım kalın durur paltonun altından. içime yünlü külotlu çoraplar giyerim
ya evet palto sıkıntımız olacak bide:97:
benim bi paltom var göğüs kısmından düğmeli belden aşşağısı bol şekilde açılıyo.. ama oda karın büyüdükçe dışarda kalır göbüşş:97:
cidden napcaz ya:97:
ucuz mucuz bişiler alırız artıkın geçici
Kızlar,
dr bana
kan grubu
tsh(3lü)
rubella
toksaplasma
adında bir dolu test verdi.toplam maaliyeti 550 tuttu.ama yaptırmadım.Ssk karşılıyormuş ssk mı aktif ettirdim bugün
öyle yaptırcam.sizlerden bu testler istendimi???
5 ekim içinde ense kalınlığı testi yapıcaklar randevu verdiler oda 300 tl
sizdede takipler böylemi gidiyorJ?
bende öyle giyinirimki kollarım kalın durur paltonun altından. içime yünlü külotlu çoraplar giyerim
ya evet palto sıkıntımız olacak bide:97:
benim bi paltom var göğüs kısmından düğmeli belden aşşağısı bol şekilde açılıyo.. ama oda karın büyüdükçe dışarda kalır göbüşş:97:
cidden napcaz ya:97:
ucuz mucuz bişiler alırız artıkın geçici
Ben göbeğim yarı açık gezemem valla. alırım uygun fiyatlı bir palto..işime yaramazsa kışın hamile olan birine hediye ederim.ilk defa yaşayacağız bu dönemi en güzel şekilde geçirelim demi?
kızlar içinizde kabızlık problemi yaşayan varmı? zaten doğru düzgün yiyip içemiyorum birde kabız oluyorum.hiç böyle sorunum yoktu benim.siz nasıl baş ediyrsunuz bu sorunla :26:
Günaydın kızlarr
sanırım kışın hamileyken en iyisi panço giymek tanıdığım bi çok kişi öyle alıyordu. Ben bebek için çok alışveriş yapmak istiyorum ama cinsiyet daha belli olmadı
bi olsa bebek odalarına bakıyoruz bebek arabalarına o kadar çok şey varkii
sizler ne düşünüyorsunuz karar verdiniz mi
kabızlık bi ara bendede çok vardı, hatta bi gün totomdan kan geldi zorlamadan, bende öndenmi geldi arkadanmı geldi anlamadım, dr umu aradım çok ağladım, dedi sakin ol, bi daha bak, sonradan anladım totomdan gelmiş kabızlıktan ötürü..ama ektra bişi yapmadım bide ben bilmiodum o günlerde her gün şeftali yiyodum, şeftali kabız yapıomuş, yiyosan bilgine cnm
kuru kayısı yemeğe başladım aç karnıma. biraz sanki az az faydası var gibi.midem çok kötü diye çok beslenemiyorum bu aralar sanırım o yüzden oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?