Nereden : Ankara
inşallah ilk çocuğumuz olacak
9 hafta 4 günlük
2 kilo aldım
arkadaşlar bilgisayar bulantı yaptığı için bir süredir giremedim ama sizleri de merak ediyorum. Umarım tüm anne adaylarımız ve bebekleri iyidir. benim kanamalarım iyice azaldı çok şükür, tansiyonum çok düşük ve bulantıya tam gaz devam. ekimin ilk haftası ikili test için randevumuz var.
aslında 11.haftalarda yapılıyor. Bana 20sinde gel ense kalınlığına bakalım test yapalım dedi Yani 11.Haftam bitiyor 12+3 oluyorum o zaman.
birde kızlar benim eşim normal doğum istiyormuş :))
başarılar diliyorum sana normal doğumda istediğin şekilde doğurmak hakkın dedim
Günaydın kızlarr
sanırım kışın hamileyken en iyisi panço giymek tanıdığım bi çok kişi öyle alıyordu. Ben bebek için çok alışveriş yapmak istiyorum ama cinsiyet daha belli olmadı
bi olsa bebek odalarına bakıyoruz bebek arabalarına o kadar çok şey varkii
sizler ne düşünüyorsunuz karar verdiniz mi
evet panço güzel fikirmiş ama üşümezmiyiz karda kışta ben sabah 6.30 evden çıkıyotrum.. Kabanımın düğmeleri ile oynamak aklıma geliyor ama bakalım artık zaman ne gösterecek..
evet o kadar çok ihtiyaç varki hepsini sonaylara bırakmakta çok mantıkloı değil yavaş yavaş almak lazım son aylara çok yüklenmemek adına... ihtiyac listesi gibi birşeyler yapanlar var mı?
önemli değil cnm :) ne yaptımki :) allah sağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin cnm bol bol dua et bende öleyim düşüğüm olduğu için korkum var hatta kalp etışlarını duyduğum da dedi evet ben hamileyim eşimde günaydın yenimi anladın demişti...diğer topikten arkadaşlarım sen neden heyecanlı değilsin derlerdi.ama beni anladılar sonra....canım ya desteğin için sağol...bende 3 gün kullandım bıraktım sonra...bazen diyorum korkma hatice olacağı varsa oluyor zaten ki diğer hamileliğimde herşey yolundayken beyin anomalisi olmuştu bebeğim. belki de o yüzden panik yapıyorum....
bende dola yatmayı bebeişler sol taraftan besleniyormuş o yüzden sola yatmamız gerekiyormuş diye duymuştuum cnm.Bende sağımda taşıdığım hissindeyim sanki ordaki oluşumu hissedebiliyorum ne belirtiler yok ama bu hisse kapıldım.Dr bana sol tarafına yatarak uyu dedi sonra bende bebek ne tarafta dedim önemi yok sola doğru yatmak en sağlıklısı dedi işin açıkçası hiç bişey anlamadım???
kızlar herkes nereden, kaç yaşında, kaçıncı çocuğu,kaç kilo aldı ve kaç haftalık olduğunu yazsın mı? birbirimizi daha iyi tanıma adına...
Nereden : Tekirdağ Çorlu
en son dr kontrolume göre : 9hafta+7 gunluk bugun itibari ile ( artık 10. haftada bitti yani)
2 kilo aldım
evet panço güzel fikirmiş ama üşümezmiyiz karda kışta ben sabah 6.30 evden çıkıyotrum.. Kabanımın düğmeleri ile oynamak aklıma geliyor ama bakalım artık zaman ne gösterecek..
evet o kadar çok ihtiyaç varki hepsini sonaylara bırakmakta çok mantıkloı değil yavaş yavaş almak lazım son aylara çok yüklenmemek adına... ihtiyac listesi gibi birşeyler yapanlar var mı?
ya ben netten bakıyorum 120-130 larda fiyat cnm sen bana özelde aldığın sitenin adresini yollayabilirmisin lütfen.....evet ooooo. bende 70 e aldımilk önce gelince moralim bozuldu hiçbirses çıkmıyordu. geri gönderecektim nerdeyse. sonra acaba pil mi bitik dedim değiştirdim ve çalışttıııııı
ben bu kitaba baktım buralarda kitapçılara 1 yerde var ama mehmet özün başka kitapları var onuda sipariş edebiliriz dedi eşimde internetten sipariş ederiz dedi bende merak ediyorum bu kitabı allahın izniyle alıcam....ben atlim bu soruya:) mehmet öz- siz bebeğinizi beklerken
Cinsiyet Hesapla | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü
kızlar burdan cinsiyet hesapladım kız çıktı. sizlerin ne çıkıyor hesaplayın bakalım..
denis_34 nasılsınnn sesin çıkmıyooo ıkı gundurrr
ayy cnm selamgecmişe bii bakımm dedim uzun uzun ...
napıımmm gecen cuma dr tahliller istemişti cogunu o gun bii hastnede yaptırdım ama 4-5 tane bu rubella toksoplsma fln heryerde yapılmıyr numuneye gittim sabah kan verdim işte netten baktım sonuclar cıkmıs artık döküp yarın doktoruma goturecem sonuclarda bişey yok ztn de hepsi belirtilen aralıklarda...bakalım bizim yaramaz ne kadar buyumus babasıda 4 hafta oldu gormeyeli beraber gidecez inşlhh
sen naaptın hastaneye gidcektın?
o gun misafırım gelince kaldı gıdemedim 26 sını beklıcem galıba ama çok sabırsızım:)
yarınmı ıı bakalım gör miniğini canım sonuçlarda ıyı çıkar inşallah
ee 1 hafta kalmıs ztn..bende artık 2 hafta sonra ense kalınlıgı için giderim herhalde ondan sonra ayda 1 seklinde devam edilir dıye dusunuyorum...bulantım tam bitti derken 2 gundur yıne rahtasız edecek boyuta geldi yaw...yıyom ıcıyom ama rahatsız bii durumdayımm ..sende de devam mı ?benim yengem 3.cocuguna hamıle bu sonuncusunda 5-6 aya kadar cekti yaa serumluk oluyordu hep ...simdi ama 15 gunu kaldı :) darısı bıze inşlllh
Ya arkadaşlar kendinizi iyi hissediyorsanız ve doktor yasak koymadıysa neden uzak duruyorsunuz ki. eşlerinizi kendinizden soğutmayın Allah saklasın başkalarına giderler hepimiz eşlerimize güveniyoruz ama insan bu he olacağı belli olmaz.Hem sinir stres yapar eşleriniz çatacak yer alır söyleyim. Bizim herşey eskisi gibi belki de o yüzden anlayamıyorum en baştan beri birşey olmaz düşüncesi vardı ve kendimi soğutmadım böyle şeylerden. Biraz da psikolojik bence ...
sağol canım darısı sana.. kotla ben ölüyodum dün valla. Allah sabır versin canımmm
aynen aynen bende biyerim acıkta kalacakta soğuk girecek diye ödüm kopar, kat kat giyinirim. etrafımdaki insanlar yaz gelince sen sanki zayıfladın yaa derler oderece yani
şimdiden de mont olayını kara kara düşünüyorum göbiş çıkacak montun önü kapanmayacak o kadar süre içinde gidip yeni kaban almaya gerek var mı ne yapcaz bilemiyorum... :97:
efim, senin kızın vardı değilmi emziriyomuydun ?
Benimki emmedi canım.. Bizim yavru kuşa ben gece gündüz sağarak verdim..
İlk 5 ay sadece anne sütü aldı..
Sonraki 2 ay günde 1-2 öğün mama ekledik..
7. ayın bitiminde de ek gıdaya geçtik.. Zaten bende de süt bitti 8. aya kadar..
Ama emzirirken hamile kalsaydım, öğrendiğim anda bıraktırırdım.. (Bu durumda çok zor.. Ki sanırım sen kızına emzik de vermemişsin..)
Çünkü gebelik ve süt hormonları ters çalışıyor..
Hem bebeğe hem anneye çok zararı var..
Ben çok göğüs problemi yaşadım.. İnşallah hepimiz sağlıklı bir annelik süreci geçiririz..
Kızlar aşere aşere Mc Donals'tan Big Mac aşeriyorum yaa...
Bu Allah'tan reva mı? Normalde pek fast-food yemem birde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?