2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

selam drusella,

Ben kendimi adima söyliyim, Allaha sükür iyiyim, su an bir yaramazlik yok..umarim diger anne adaylarida iyilerdir. Kanamalarinin azalmasina sevindim.
selamlar

aslında 11.haftalarda yapılıyor. Bana 20sinde gel ense kalınlığına bakalım test yapalım dedi Yani 11.Haftam bitiyor 12+3 oluyorum o zaman.

merhaba canim,
Senin ilk randevun ne zamandi, ikinci ne zaman? Ikili test icin acaba 16ci hafta cok gecmi oluyor?
Benim ilk randevum 17 Agustos´taydi, ikinci randevum 14 Eylül ve bir daha ki randevumda 28 Ekim... su gectigimiz carsamba doktora gittigimizde 11hafta 2 günlük dedi ultrasona göre. Insallah gec degildir test icin..

birde kızlar benim eşim normal doğum istiyormuş :))

başarılar diliyorum sana normal doğumda istediğin şekilde doğurmak hakkın dedim

nihalite, cok güldüm inan mesajina... - demek esin normal dogum istiyormus, vallah benimki de ayni normal dogum istiyor, yani o daha saglikliymis.. ama hic sormuyo sen ne düsünüyorsun falan diye - en iyisi dedigin gibi onlar istedikleri sekilde dogursunlar

Aradan baya zaman gecince, herhalde bizde dogum sekilini konusmaya baslariz. Allah hepimizin bebislerini nazarlardan saklasin...

evet panço güzel fikirmiş ama üşümezmiyiz karda kışta ben sabah 6.30 evden çıkıyotrum.. Kabanımın düğmeleri ile oynamak aklıma geliyor ama bakalım artık zaman ne gösterecek..

evet o kadar çok ihtiyaç varki hepsini sonaylara bırakmakta çok mantıkloı değil yavaş yavaş almak lazım son aylara çok yüklenmemek adına... ihtiyac listesi gibi birşeyler yapanlar var mı?

cnm hani geçen yıl çıkan böyle çok kalın hırkalar vardı ya uzun,çoğu kişi kaban niyetine giyyodu ondan alıp üstüne panço olabilir yada, montu giycen ama düğmeyi kapatmıcan üstüne panço çekcen

önemli değil cnm :) ne yaptımki :) allah sağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin cnm bol bol dua et bende öleyim düşüğüm olduğu için korkum var hatta kalp etışlarını duyduğum da dedi evet ben hamileyim eşimde günaydın yenimi anladın demişti...diğer topikten arkadaşlarım sen neden heyecanlı değilsin derlerdi.ama beni anladılar sonra....
bende dola yatmayı bebeişler sol taraftan besleniyormuş o yüzden sola yatmamız gerekiyormuş diye duymuştuum cnm.

ben istanbuladanım
27 yaşındayım
allahın izniyle ilk bebeişim olacak (geçen sene 1 tane düşüğüm var)
en son dr konturolümde 6+4 dü şu an yani bu gün tam 8.haftamdayım
zaten kiloluyum ve malesef 2,5 kilo aldım
mide bulantım az oluyor bişeyler yiyince geçiyor hiç istifra etmedim zaten kalp atışını duymasam inanmazdım hamile olduğuma hiçbir problemim yok şükür
eşim konusundada allah ondan binlerce kez rağzı olsun.düşüğüm olduğu için dikkat etmem gerekiyor zaten progestan kullanıyorum.sağolsun herşeyi yapıyor yemek haricinde ama cnm dışardan yemek istersede dışardan yiyoruz yani o konudada sıkıntı yok sükürler olsun...BENDE BÖLE İŞTE :)

Kabanın düğmeleriyle ne kadar oynasanda yine olmaz sanırım çünkü bizim son aylarımızda soğuk olacak gibi geliyor mart nisan geçen sene baya soğuk olmuştu birde ayaklarımızı kesinlikle üşütmemeliymişiz o zman bebeklerimizin daha çok gaz prob olabilirmiş.

Gittiğim bebek mağazalarından alış veriş listesi veriyolar bi çoğu gerekli bazıları da sonraki aşamalar için
biz şuan hep büyük şeylere bakıyoruz detaylara girmedik henüz cinsetten dolayı odasını boşalttık boyası yapıldı bekliyoruz bakalım

Birde bişey sorcam folik asit ne zamana kadar içilecek bilen var mı doğuma kadar mı

benim çok önceden ıkı beden buyuk bı paltom vardı düğmeleri ileri lıp gıyıyodum kışın :)) hatta anneme demiştim alda bırıne ver diye kızım sakla zamanı gelır demişti ve hakkaten çok işiime yaradı yıne onu gıyerım 7. aya kadar ıyıde sonra düğmeler açıp şalda kullanabılırsınız kızlar
liste yapmıştım ben çok işe yaruıyo ilk bebişi olanlara çok şey lazım çunkı gerçi annane babanneyle anlaşıp alınsın herşey çunkı onlarda hazırlıyodur kafalarında birşeyler, ben ılk bebeğimde nerdeyse sıfır masraf yaptım oadasını halısı perdesıne varana kadar babam karşıladı masrafını, kayınvalıdemde buyuk bı hastane çıkışı kuvet file bıberon emzik felan almıştı, ama b undada lazım yenı şeyler çok heycanlı ve çok güzel oluyo alışveriş zamanları bıran önce gelse ozmanlar hayırlısıyla :))

eee napıyorsunuz... bu mide yanması ekşimesi beni öldürcek ya puff ne kötü bişimişşşşş

evet ooooo. bende 70 e aldım ilk önce gelince moralim bozuldu hiçbirses çıkmıyordu. geri gönderecektim nerdeyse. sonra acaba pil mi bitik dedim değiştirdim ve çalışttıııııı
ya ben netten bakıyorum 120-130 larda fiyat cnm sen bana özelde aldığın sitenin adresini yollayabilirmisin lütfen.....
ben atlim bu soruya:) mehmet öz- siz bebeğinizi beklerken
ben bu kitaba baktım buralarda kitapçılara 1 yerde var ama mehmet özün başka kitapları var onuda sipariş edebiliriz dedi eşimde internetten sipariş ederiz dedi bende merak ediyorum bu kitabı allahın izniyle alıcam....
Cinsiyet Hesapla | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü
kızlar burdan cinsiyet hesapladım kız çıktı. sizlerin ne çıkıyor hesaplayın bakalım..

erkek çıktı cnm :) aman ne olursa olsun sonuçta ilk bebeğim allah hayırlısından nasip etsin hepimize......

denis_34 nasılsınnn sesin çıkmıyooo ıkı gundurrr

ayy cnm selamgecmişe bii bakımm dedim uzun uzun ...
napıımmm gecen cuma dr tahliller istemişti cogunu o gun bii hastnede yaptırdım ama 4-5 tane bu rubella toksoplsma fln heryerde yapılmıyr numuneye gittim sabah kan verdim işte netten baktım sonuclar cıkmıs artık döküp yarın doktoruma goturecem sonuclarda bişey yok ztn de hepsi belirtilen aralıklarda...bakalım bizim yaramaz ne kadar buyumus babasıda 4 hafta oldu gormeyeli beraber gidecez inşlhh

sen naaptın hastaneye gidcektın?

o gun misafırım gelince kaldı gıdemedim 26 sını beklıcem galıba ama çok sabırsızım:)
yarınmı ıı bakalım gör miniğini canım sonuçlarda ıyı çıkar inşallah

o gun misafırım gelince kaldı gıdemedim 26 sını beklıcem galıba ama çok sabırsızım:)
yarınmı ıı bakalım gör miniğini canım sonuçlarda ıyı çıkar inşallah

ee 1 hafta kalmıs ztn..bende artık 2 hafta sonra ense kalınlıgı için giderim herhalde ondan sonra ayda 1 seklinde devam edilir dıye dusunuyorum...bulantım tam bitti derken 2 gundur yıne rahtasız edecek boyuta geldi yaw...yıyom ıcıyom ama rahatsız bii durumdayımm ..sende de devam mı ?benim yengem 3.cocuguna hamıle bu sonuncusunda 5-6 aya kadar cekti yaa serumluk oluyordu hep ...simdi ama 15 gunu kaldı :) darısı bıze inşlllh

bende yıyorum içiyorum ıkı gundur ama midem acayıp yeıklerımden tıskınıyyorum sonra, istifra etme felan yok kızımda ıyıydım ya naptıysa bu yaptı bana minik yavrum
bi bakmışız patır patır doğruuryouz zamanında sağlıklı bi şekılde lalaım inşallah kucagımıza

Ben daha öncede söyledim.. Asla kendimi sınırlandırmıyorum..
Ama ilk hamileliğimde WC'de ıkınamıyordum bile neredeyse..
Rahat olun kızlar.. Eğer ilişkiyi yasaklayacak bir durum yoksa korkmayın, devam edin...
Eşlerinize de yazık.. Kolay değil.. Onların metabolizması bizden değişik..
Önümüzde daha zor günler var.. Rahatken tadını çıkarın

sağol canım darısı sana.. kotla ben ölüyodum dün valla. Allah sabır versin canımmm

Güle güle kullan canım.. Dün sormuştun cevaplayamadım..
T-shirt'ümün önünde bebek ayakları var

Ben ilk hamileliğimde Levis'tan L beden bir mont almıştım..
İlk 6'aya kadar önünü kapatarak giyindiğimi hatırlıyorum..

efim, senin kızın vardı değilmi emziriyomuydun ?

Benimki emmedi canım.. Bizim yavru kuşa ben gece gündüz sağarak verdim..
İlk 5 ay sadece anne sütü aldı..
Sonraki 2 ay günde 1-2 öğün mama ekledik..
7. ayın bitiminde de ek gıdaya geçtik.. Zaten bende de süt bitti 8. aya kadar..
Ama emzirirken hamile kalsaydım, öğrendiğim anda bıraktırırdım.. (Bu durumda çok zor.. Ki sanırım sen kızına emzik de vermemişsin..)
Çünkü gebelik ve süt hormonları ters çalışıyor..
Hem bebeğe hem anneye çok zararı var..
Ben çok göğüs problemi yaşadım.. İnşallah hepimiz sağlıklı bir annelik süreci geçiririz..

merhaba canim,
Senin ilk randevun ne zamandi, ikinci ne zaman? Ikili test icin acaba 16ci hafta cok gecmi oluyor?
Benim ilk randevum 17 Agustos´taydi, ikinci randevum 14 Eylül ve bir daha ki randevumda 28 Ekim... su gectigimiz carsamba doktora gittigimizde 11hafta 2 günlük dedi ultrasona göre. Insallah gec degildir test icin..

Merhabalar.
ben da acele ettim hamile olduğumu öğrener öğrenmez gittim. ilk 4 Ağustos Birkaç defa daha gittim .Ama en son 20 Eylül de gittim. 20 ekimde gel dadi o zaman 7 haftalık filandım. 16. Hafta çok canım ya 11-14 Hafta arasında yapılması gerekirmiş. Ben o zaman 12ye girmiş oluyorum.

ben emzik vermedim ama bunda vermeyi düşünuyorum tabi kıyabılırsem :)
bende ılk 15 gun çok yaşadım göğüs problemi çok fena bşi acıdır o
kremleri hazır etsek ıyı olur

Kızlar aşere aşere Mc Donals'tan Big Mac aşeriyorum yaa...
Bu Allah'tan reva mı? Normalde pek fast-food yemem birde..

Kızlar aşere aşere Mc Donals'tan Big Mac aşeriyorum yaa...
Bu Allah'tan reva mı? Normalde pek fast-food yemem birde..

ben daha aşermedim birşey yıyesımde gelmıyorrr
dün eşim cips almış getirde yıyım dıyo yok çocuk var dedim uyusun sonra kızı uyuttum bende yıcem dedim sakıncalı bılıyosun dıyo ee nıye eve sokuyon ozman sinir şey canı çekıyo insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…