:) bizim tam 59 gün oldu, kardeş kardeş yatıyoruz...sıkıntı yapıomu onda bilmiyorum ama sanki onunda hiç aklına gelmişomuş gibi hissediyorum ben???sanki oda hiç düşünmüyo gibi..
:) bizim tam 59 gün oldu, kardeş kardeş yatıyoruz...sıkıntı yapıomu onda bilmiyorum ama sanki onunda hiç aklına gelmişomuş gibi hissediyorum ben???sanki oda hiç düşünmüyo gibi..
bana kalsaydı bizde kardeş gibi olucaktık ama doktor yasaklamadığı müddetce arada yapmak lazımmış Anneme söyledim itme kendinden dedi Bi de aç kedi gibi arkamda dolaşmaya başlayınca ve en sonunda şimdiden herşey bebişe göre olmaya başladı diyip kıskançlık krizine girince haksızlık mı yapıyorum dedim
bana kalsaydı bizde kardeş gibi olucaktık ama doktor yasaklamadığı müddetce arada yapmak lazımmış Anneme söyledim itme kendinden dedi Bi de aç kedi gibi arkamda dolaşmaya başlayınca ve en sonunda şimdiden herşey bebişe göre olmaya başladı diyip kıskançlık krizine girince haksızlık mı yapıyorum dedim
aynen doktor bizede yasaklamadı ama hergün hergün değil tabiki
haftada 1 veya 2 haftada 1 kere şuan için yeterli
öpsünde başına koysun
öyle ama nedense daha mı tada geldik hamile olunca yada ilgi bekleyişlerinden mi anlamadım Bayramda babaannemin arkadaşları tebrik ettiler sonra kulağıma fısıldadı bi tanesi fazla yatıya yatmayın onların deyimiyle ne güldüm :))
bana da ilk lekelenmem olduğunda yasaklamışlardı sonra bizim doktor bişey demedi biz de yapmadık
ama progestan kullanıyordum gerekyok filan dedi sanki ona gerek yoksa diğerine de yasak yok hee ne dersiniz
bence çaktırmadan dr una sor...problem yok derse kendi canın nasıl istiosa ona göre karar ver:)))
hııay nasıl sorayım kız utanırım ben
bende çok kilo aldım diye çok takıntı yapmaya başlamıştım ki hamiş kaldım. artık diyet felanda yapamayacağıma göre kaldı kilolar. Hep kociş yüzünden aldım bu kiloları zaten. ben tek başına yemek yiyemiyorum. eşimde çok geç geliyordu işten. onu bekleyip yemek yiyordum.sonrada hemen yatıyordum o yüzden 10 kilo aldım. mide hastası olduğum içinde diyet felanda yapamıyorum. kaldı kilolarım.
7 haftada belli olan karnın var ya aslında o bebek değil canım. hamileliğin ilk 3 ayında bebek karında pek belirginlik yapmıyor ama vücut alışana kadar karında şişkinlik yapıyor. genelde gaz şişkinliği oluyor. benimde karnım bazen kocaman oluyor 5 aylık hamile sanırsın görürsen. doktoruma sordum onu vücut alışma döneminde yapıyor.o sadece şişkinlik bebek değil dedi.seninkide daha kendini göstermek için pek minnak annesi henüz dışardan belli olmaz.
benimde doktorum tatilde arasam sorsamkızar diye arayıp ta soramıyorumve daha 15 gün yok.. kalp atışlarını herkes duydumu? ben daha duyamadım..
kızlar herkes nereden, kaç yaşında, kaçıncı çocuğu,kaç kilo aldı ve kaç haftalık olduğunu yazsın mı? birbirimizi daha iyi tanıma adına...
Nereden : Tekirdağ Çorlu
en son dr kontrolume göre : 9hafta+7 gunluk bugun itibari ile ( artık 10. haftada bitti yani)
2 kilo aldım
slmlar herkeze bende allah kısmet ederse 2012 nisan annesi olacağım. aralıkta hamile kalmıştım fakat radyoloji çalışanıyım fark etmeden 2 ay çalıştığım için kürtaj olmak zorunda kalmıştım eğer devam etseydi şimdi anne olmuştum sanırım.kısmet böyleymiş.ilk gebeliğimdi tekrar hamile kalamıyacağım diye çok üzülmüştüm.fakat allah verdi şükür.inşallah hepimiz için sağlıklı ve sıhhatli bir hamillelik olur.hayırlısıyla yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?