2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:) bizim tam 59 gün oldu, kardeş kardeş yatıyoruz...sıkıntı yapıomu onda bilmiyorum ama sanki onunda hiç aklına gelmişomuş gibi hissediyorum ben???sanki oda hiç düşünmüyo gibi..

öyle akıllarına gelmiyormuş gibi davranıyorlar ama aslında içten içe ufacık birşeyde tartışmanın sebebi bu diye düşünüyorum geçenlerde itiraf etti 5 ay olcak nerdeyse iyice kanka olduk diyor içerliyormuş meğersem bizimkisi bende haftaya doktora sorcam az kaldı diyorum öyle erteliyorum :)

:) bizim tam 59 gün oldu, kardeş kardeş yatıyoruz...sıkıntı yapıomu onda bilmiyorum ama sanki onunda hiç aklına gelmişomuş gibi hissediyorum ben???sanki oda hiç düşünmüyo gibi..

bana kalsaydı bizde kardeş gibi olucaktık ama doktor yasaklamadığı müddetce arada yapmak lazımmış Anneme söyledim itme kendinden dedi Bi de aç kedi gibi arkamda dolaşmaya başlayınca ve en sonunda şimdiden herşey bebişe göre olmaya başladı diyip kıskançlık krizine girince haksızlık mı yapıyorum dedim

evet dr bizede yasak koymadı...hatta beim dr öyle çılgınki hamileleik hastalık değil dio, öyle hasta gibi davranmak yok, sex e aynen önceden nasılsa şimdide devam, her gün yürücen yüzücen, ilk 3 ay kilo almak yok..bu ne yahuuu..ama yasak yok demesine rağmen benim içim hiç almıo beyimi helede o saçındaki jole kokusu ömrümce unutamıcam sanki o kokuyu..yani ben birazda manyakça ama yani çocuk ordayken yapmak tuhaf gelio?????? beyimde aynı hissediomuş??

bizimde yaklaşık 65 gün falan oldu. bizde de tık yok. eşim arada yaklaşıyor arada bende yaklaşıyorum ama bebeğe bişi olcak korkusundan yaklaşamıyoruz. aslında doktor yapın yada yapmayın demedi ama ne bileyimbiz tedirginiz.. eşim de problem yapmıyor sanıyorum ama bilmiyorum tabi .. aslında korkmuyorumda değil aldatırmı falan ne bileyim zor işler..

aynen doktor bizede yasaklamadı ama hergün hergün değil tabiki
haftada 1 veya 2 haftada 1 kere şuan için yeterli
öpsünde başına koysun

bize doktor yasakladı bir ara kanamam oldu ama 2 hafta once doktor düşük tehlikemin kalmadığını soyledı sanırım haftaya gittiğimizdede ilişkiye girebilirsiniz diyecek büyük ihtimalle bu defa kandıramıcam kocamı :)

aynen doktor bizede yasaklamadı ama hergün hergün değil tabiki
haftada 1 veya 2 haftada 1 kere şuan için yeterli
öpsünde başına koysun

öyle ama nedense daha mı tada geldik hamile olunca yada ilgi bekleyişlerinden mi anlamadım Bayramda babaannemin arkadaşları tebrik ettiler sonra kulağıma fısıldadı bi tanesi fazla yatıya yatmayın onların deyimiyle ne güldüm :))

hahaha ilahi ton ton teyzeler bi alemler yaa

onlarda diyo yapın ama fazlasını yapmayınn

bana da ilk lekelenmem olduğunda yasaklamışlardı sonra bizim doktor bişey demedi biz de yapmadık
ama progestan kullanıyordum gerekyok filan dedi sanki ona gerek yoksa diğerine de yasak yok hee ne dersiniz

bana da ilk lekelenmem olduğunda yasaklamışlardı sonra bizim doktor bişey demedi biz de yapmadık
ama progestan kullanıyordum gerekyok filan dedi sanki ona gerek yoksa diğerine de yasak yok hee ne dersiniz

bence çaktırmadan dr una sor...problem yok derse kendi canın nasıl istiosa ona göre karar ver:)))

canım çok geçmiş olsun..sağlıklı olalımda kilolar sorun değil yaa bence senin kilonda çok fazla bi kilo değil sağlıklı olduktan sonra zayıflanır dert değil şeker
gmbüşümde sabah kalktığımda normal kahvaltı ediyorum hemen şişiyo akşam yatana kadar öle bende 5 aylık gibi geziniyom ortalarda minnağımaa annesi kurban olsun sabırsızlıkla bekliyorum onu hissediceğim zaman Allahım hayırlısıyla inş. hepimiize nasip etsin

slmlar herkeze bende allah kısmet ederse 2012 nisan annesi olacağım. aralıkta hamile kalmıştım fakat radyoloji çalışanıyım fark etmeden 2 ay çalıştığım için kürtaj olmak zorunda kalmıştım eğer devam etseydi şimdi anne olmuştum sanırım.kısmet böyleymiş.ilk gebeliğimdi tekrar hamile kalamıyacağım diye çok üzülmüştüm.fakat allah verdi şükür.inşallah hepimiz için sağlıklı ve sıhhatli bir hamillelik olur.hayırlısıyla yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

merhaba bayanlar nasılsınız ??

uzun zamandır uğrayamadım sayfaya bir arkadaşımız test paylaşmış :) benimde %70 kızım olucakmış hayırlısı olsun bakalım

bizde de cinsel hayat 0 doktor yapabilirsiniz bile dese yapamayız sanırım ya rahatsız olurum gibi geliyor

benimde doktorum tatilde arasam sorsamkızar diye arayıp ta soramıyorumve daha 15 gün yok.. kalp atışlarını herkes duydumu? ben daha duyamadım..

kızlar bende kendimi tanıtayım
bizimkisi mucize bebiş. onca tedaviden sonra kendiliğinden geldi allah kısmet ederse:))
bugün tam dokuz hafta olduk teyzeleri
kilomu söylemiyim zaten kiloyla kaldım,sadece dr frene basmalısın diyor:))
hepimize sağlıklı bir hamişlik diliyoırum

hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…