Buarada 2li testten korkmayın kızlar prosedür sadece 1 ay sonra 3lü teste gidicez nasıl geçicek bilemiyorum zaman Cinsiyetini de ancak o zamana öğrenicez O yüzden geç gidin biraz 13. haftada belli olabiliyomuş Buarada aşereniniz var mı
Buarada 2li testten korkmayın kızlar prosedür sadece 1 ay sonra 3lü teste gidicez nasıl geçicek bilemiyorum zaman Cinsiyetini de ancak o zamana öğrenicez O yüzden geç gidin biraz 13. haftada belli olabiliyomuş Buarada aşereniniz var mı
ben geçen günde yazmıştım, bencede bu korkulacak bişi değil..benimde çok bulantım oluyodu ara ara kusmam olyodu..ama onuncu haftada bu safra geldi sabahları 3 gün boyunca..daha önce ablam demişti artık kusmalar bitmeye başlayınca finali bu safrayla yapıyomuşsunyani iiye yor kusman bitio die düşün..ben 10. haftamda 3 gün sabahları böyle oldum ama çok şükür tam 6 gündür ne bulantı ne kusma ne öğürme ne koku hassasiyeti bişi kalmadı, bugün 11. haftamız bitti, artık kusmalar bitti die düşünyorum
biz 2 li teste 13. haftanın 2. günü gidicez zaten..dr um dedi 11 ile 14. hafta arasında yapılıyormuş zaten rutin aylık kontrolde 13. haftaya denk geliodu, o zmn gelince yaparız ayrıcaonun için gelme dedi...bende umutluyum cinsiyet konusunda belki belli olur..mart anneleri forumuna da bakıyorum ben, ordakilerin 11. haftadan sonra belli olmaya başlamış özelliklede erkekse..hayırlısı bakem
işin garip tarafı benim hamilelik boyunca gecen haftaya kadar hiç bulantım olmadı herkes hayret ediyordu eltimde hamile o bulantıdan ölüyor nerdeyse ama bende tık yok hiç hamile değil gibiydim ama safra bana sürpriz yaptı sağolsun madem miden bulanmadı bu kapanışı hak ediyorsun dedi :)
biz 2 li teste 13. haftanın 2. günü gidicez zaten..dr um dedi 11 ile 14. hafta arasında yapılıyormuş zaten rutin aylık kontrolde 13. haftaya denk geliodu, o zmn gelince yaparız ayrıcaonun için gelme dedi...bende umutluyum cinsiyet konusunda belki belli olur..mart anneleri forumuna da bakıyorum ben, ordakilerin 11. haftadan sonra belli olmaya başlamış özelliklede erkekse..hayırlısı bakem
olmaz mıııı közde patates balık falan acayip canım cekiyor tabi hemen cıkıpyiyorumonun dısında ama cok bi belirti yok mideyanması kilo artısı duygusallık dısında..
ya benim ikili test haftaya pazartesi 12 haftalığa denk geliyor tam 13. haftayı bekleyim diyorum ama sabredemem sanırım şimdiden heyecanlıyım kısmet artık inş. belli olur o zamana cinsiyeti.
alemmiş seninki valla :) bebişin nasıl büyümüştür iyice benimkide şuan seninkiyle aynı nerdeyse pazartesi 12 haftalık olacak inş.
benim eşimde doktora ikinci kez gidişimizde hem merak etmiyor gibi duruyor hemde doktor bebeğe yakınlaştırınca şu fasulye gibi olan şey bebek dimi diyor :) meraktan çatlıyorlar aslında.
Evet erkek bebekler erken belli oluyomuş hayırlı evlatlar versin rabbim sağlıklı olsunlar inşallah
hım iyi bakalım bende calısıyordum çıktım işten hamile oldugumu öğrendim sonra tekrar işe girmeye çalıştım ama işe almıyor kimse hamileyim diye
hım özel sigorta sana soru sorayım ozaman beni aradılar ayda 25tl ödeyin kanser falan oldugunuzda size 5000 tl ödeyelim dediler o nun gibi bişimi ki bu?
sorma Kocamla birlikte 2 olucak bebeğim :)) aslında hepimizin öyle olucak İlgilenmiyomuş gibi dursalarda ilgileniyolar çaktırmadan yaptıkları hareketler dikkat çekmeye çalışmaları bir de bebişlerimize yoğunlaşınca kıskanıyolar ama bebişlerimizi de sahipleniyolar ya alemler
inş. ya...en çok da böle bişi almak istiorum daha bi don bile almadım cinsiyet belli olsun öle alim içime sinsin diorum..ama dr a gittiğimizde bişi demezse ne olursa olsun alcam o gün, beyaz bi çorap bile olsa alcam..hıhh
ben bu hamileliğimden 1 ay önce kürtajla bebeğimi aldırmak zorunda kaldığım için içinde hep bir endişe korku var.. bir yandan birsürü şey almak istiyorum bebişime cinsiyeti belli olsada 5. aydan sonra başlarım herhalde Allah korusun herhangi bir kötü durumla karşılaşırsam aldıktan sonra yıkım olur..
sorma Kocamla birlikte 2 olucak bebeğim :)) aslında hepimizin öyle olucak İlgilenmiyomuş gibi dursalarda ilgileniyolar çaktırmadan yaptıkları hareketler dikkat çekmeye çalışmaları bir de bebişlerimize yoğunlaşınca kıskanıyolar ama bebişlerimizi de sahipleniyolar ya alemler
evet cnm aynen öyle benimki sadece yardım konusunda kendi sevdiği için yemekten sonra ıvır zıvırını alır Allahtan bi onu yapıyor iyice çocuklaşıyorlar.
birde bu süre içerisinde ilişkiye girememenin erkekler için sıkıntılı geçtiğini düşünüyorum bilmiyorum benim gibi düşünen varmı???
birde kızlar benim eşim normal doğum istiyormuş :))
başarılar diliyorum sana normal doğumda istediğin şekilde doğurmak hakkın dedim
közde patates bayılırım olsa da yesek:)) ama balık yiyemiyorum midem bulanıyo
yok hayatım şöyle çalıştığım şirkete ayda 15 lira verirsem onun anlaşması olan hastanelerde ücretsiz ya da cüzi ücretlerle muayene ameliyat filan olabiliyorum ama bu dediğim gibi çalıştığım yere ait bir özel sigorta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?