2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evvveeeeeeet beklediğim haber geldi.
mobilyacı aradı kızımın eşyalarını yüklüyorlarmış 1 saate buradalar...
yuppppiii :))))

günaydın canmm..
yeni kalktın yoksa
bil bakalım biz ne yapıyoz annemle
bugün de halı siliyo annem..

günaydın bibim yeminlee kahkaha attım evet yazdıgımda yeni kalkmıstım dilsahım geceleri cok uyanıyorum kalcam uyutmuyoo çürümüş gibi .. tahmine ne gerek var canım tabiki temizlik ama dun okadar yazdıktan sonra bugıun utandım bende yapıyoom hafiften temizlik tabi sızınkıyle boy olcusemez D:

ooooooooooohhhhhhhhhhhh

ii günlerinde kullansın kuzucuk inşallahhhh.... hemencik fotocuklarını ekleeeeeeeeeeeee.....

biz daha almadıkk... beşik alacağız sadece onuda abimler biz hediye olarak alıcaz dediler ama şubat 15ten sonra alacaklarmış ölee bekliyozzzz....

yaşasın canımmmm ay ne guzel telaşlar bunlar aman mobilyalar geliyor yerleri temizlemekten aşındırın hemen D: gerçi çoktan yapmısınızdır emme

Gecms olsn canm.ben ve esim - grubuyuz ama dr dusuk bir ihtimal bebek + olabilr dedi.dogumdan sonraki 72saat icinde igne yapilicak dedi.hamileliktedemi var igne ben bilmiyodum.

bisde bu cmt alıcaz...sbh kuzumuzu görcez önce..
sonra yeni doğmuş bi bebik ziyaretine gidcez..
ordan beşik ve dolabı almaya gidcez...ama ne zmn kurulur sonrasında onu bilemiom..
artık kurulsun yerleşsin hemmen bi fotoda benden:))
yaf bizede dedemiz alcak arabayı çok heycanlı...hala alacak...
en son bi para bekliom gelince size göndercem, bilyom çok heycanlısınız hemen herşey olsun istionuz ama para gelmesini beklom dedi....yok baba yok olurmu hiç daha acelemiz yok dedik:))) ama hergün telefon bekloz, çocuklar gönderyom parayı desin die....

aman bee olmaz bişiy bana doktor bitkisel bu bişey olmaz die verdi ben sevmem öyle uruntulanmayı hem ona gelene kadar gün akşam ben yıllardır ve hala ne ialçlar kullanıyom oooo

gerçi haklısın bende ilk başlarda neler kullandım. kortizonlu haplar bile kullandım. hatta şimdide her gün iğne yapıyorum kendime kan pıhtılaşması için.Allaha emanet yavrum.
Bana bakma sen ben biraz fazla pim pirikleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…