uyku yine kıstırmaya başladı yaffffffffffff:26::26::26:
paris akşama ne yitceniz bakim
kızlar 50 gr şeker yüklemesinden huylandı dr.açlık 80 tokluk 135 çıktı bi de 100 gr.yaptır şimdi aradım sonucumu söyledim gebelik diyabeti var sende dedi.anadolu yakasında şimdi diyetisyen arıyorum korkuyorum
canım iyide senin sonucun iyi cıkmıs.. her doktorun yorumlaması farklı sanırım bu degerler icin diyetisyene gidip dunya para vermene gerek yok şekeri kes hamur işi yeme ekmegi azalt kendiliginden hemen dusuyor canım emin ol bende tokluk 175 cıkmıstı dusun senınkı bisi deil yani bosunada endişelenme hemen kontrol altına alınabiliyor bu gebelik sekeri ki senınkı cok yuksek deıl sınırın 5 tık altında doktorlar normalde bunu normal kabul ediyolar ama senınkı tedbir almak istedi sanırımkızlar 50 gr şeker yüklemesinden huylandı dr.açlık 80 tokluk 135 çıktı bi de 100 gr.yaptır şimdi aradım sonucumu söyledim gebelik diyabeti var sende dedi.anadolu yakasında şimdi diyetisyen arıyorum korkuyorum
ben bir toplantıya giriyorum sonrasında yanınızdayım...dua edinde bir sıkıntı çıkmasın kızlar..sanırım burdaki son toplantım bu
alla alla...ben kendi değerlerimi bilmiom dr normal demişti ama burda hep konuşulan 140 sınır değerdi...150 çıkıpta diet yapmayan sadece dikkat eden arkadaşlar var yanılmıyorsam...netten baktınmı aralık değerlerine...geçmiş olsun çok
kızlar 50 gr şeker yüklemesinden huylandı dr.açlık 80 tokluk 135 çıktı bi de 100 gr.yaptır şimdi aradım sonucumu söyledim gebelik diyabeti var sende dedi.anadolu yakasında şimdi diyetisyen arıyorum korkuyorum
canım 50 liği içmeden önce kan almadılar mı
önce kan alıyorlar sonra 50lik içiyorsun 1 saat bekledikten sonra bi daha kan alıyorlar
her iki kan testi de değer belirtiyor açlık ve tokluk diye
canım iyide senin sonucun iyi cıkmıs.. her doktorun yorumlaması farklı sanırım bu degerler icin diyetisyene gidip dunya para vermene gerek yok şekeri kes hamur işi yeme ekmegi azalt kendiliginden hemen dusuyor canım emin ol bende tokluk 175 cıkmıstı dusun senınkı bisi deil yani bosunada endişelenme hemen kontrol altına alınabiliyor bu gebelik sekeri ki senınkı cok yuksek deıl sınırın 5 tık altında doktorlar normalde bunu normal kabul ediyolar ama senınkı tedbir almak istedi sanırım
anlamadım kızlar yaa bugünkü de şöyle:
sonuç normal değer
80 70-110
160 190dan küçük olmalı
135 170ten küçüık olmalı
140 140tan küçük olmalı
ama bana şekerin var bu sonuca göre dedi.değerler normal gözüküyo slında
canım iyide senin sonucun iyi cıkmıs.. her doktorun yorumlaması farklı sanırım bu degerler icin diyetisyene gidip dunya para vermene gerek yok şekeri kes hamur işi yeme ekmegi azalt kendiliginden hemen dusuyor canım emin ol bende tokluk 175 cıkmıstı dusun senınkı bisi deil yani bosunada endişelenme hemen kontrol altına alınabiliyor bu gebelik sekeri ki senınkı cok yuksek deıl sınırın 5 tık altında doktorlar normalde bunu normal kabul ediyolar ama senınkı tedbir almak istedi sanırım
anlamadım kızlar yaa bugünkü de şöyle:
sonuç normal değer
80 70-110
160 190dan küçük olmalı
135 170ten küçüık olmalı
140 140tan küçük olmalı
ama bana şekerin var bu sonuca göre dedi.değerler normal gözüküyo slında
tmm cnm da senn sonuc cok yuksek deıl genede sekeri kes ekmegi azalt hamur işi yeme yeterli olur bi sure makarna pilav yeme ole buyutulcek bi degerin cıkmamıs cnm tedbir icin diyet yapabilirsin faydası olur zararı olmaz
namıssızlar ..istanbulu düşünmemişler hiçayyy benimde uykum varr hemide acaip.. gözlerim arada kapanıyo masaya kafamı koyupta yatamıyom artık göbüküm sıkışıyoo
yaaaaaaa sölermiyim bi dahaaaa... dünden beri aklımdaaa...
ya bizim buradaki her markette var yaa nassı istanbula getirmemişler
birsürü hamiş var oradaaaaa
yok canım içmeden önce kan almadılarr
hatta sordum hemşireye içmeden almayacakmısınız diyee gerek yok dedi:26:
sonuçlar çıkıncada doktorda bişi demediii..açlık alınmamış vs. diyee..baktı sonuçlara normal dedi:26:
bisde bu cmt alıcaz...sbh kuzumuzu görcez önce..
sonra yeni doğmuş bi bebik ziyaretine gidcez..
ordan beşik ve dolabı almaya gidcez...ama ne zmn kurulur sonrasında onu bilemiom..
artık kurulsun yerleşsin hemmen bi fotoda benden:))
yaf bizede dedemiz alcak arabayı çok heycanlı...hala alacak...
en son bi para bekliom gelince size göndercem, bilyom çok heycanlısınız hemen herşey olsun istionuz ama para gelmesini beklom dedi....yok baba yok olurmu hiç daha acelemiz yok dedik:))) ama hergün telefon bekloz, çocuklar gönderyom parayı desin die....
alla alla...ben kendi değerlerimi bilmiom dr normal demişti ama burda hep konuşulan 140 sınır değerdi...150 çıkıpta diet yapmayan sadece dikkat eden arkadaşlar var yanılmıyorsam...netten baktınmı aralık değerlerine...geçmiş olsun çok
yaa bendende aç karnına 50 mg içirip kan aldılarr. tokluk falan bakmadılarrr..
yani açlık dedikleri noluyokii 50mg içmeden alınan kanmı..
toklukta içtikten sonra alınan kanmı oluyokii:26:
alla allaaa..
ilk defa duyuyorum böyle bi şeyi.. ama bak hiç şeker testi istemeyen doktoru duydum..
hemşire bi görümcem var yaptırma bence hiç gerek yok demişti.. o da yaptırmamış hamileyken..
ama benim doktorum istediği için ben yaptırmıştım.. açken aldılar glikozu içtikten 1 saat sonra bi daha aldılar..
bende 3 kez aldılar... biri açlık için, 1 saat sonra bidaha, bir saat sonra bidaaa... pelt oldum resmennn 3 saat boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?