2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bilgisayara bakmaktan gözlerim ağrıdı bu gün benim beaa
aynen yaffffff...
valla banada bi uyku bastıki..................neyse az kaldı benim mesainin bitmesine...
bu arada biz şimdi ayda 1 kere gidiyoruz ya kontrole ne zaman bu kontroller sıklaşcak ve ne kadar sürede gitcez bilginiz varmı ?
sanırım bu haftalarımızdan sonra29-30. haftadan sonra falan2-3 hafta aralıklarla gidicez.. son haftalara doğru haftada bir falan diye biliyorum

üfff bizimde var hala o tarz eksikler...
tulum almam lazım. bi kaç tane ddaha.. bide şimdi bişi soracamm.. bi doktora,aşıya falan götürcez ya.. yaza denk geliyo ama ince montmu giydirilir ne giydirilir battaniyeyemi sarılır . bizim o tarz bişiyimizde yok

canım battaniye penye değilde pazen diyolar ya ondan al 1-2 tane, penye esniyo ya o esnemiyomuş, küçükken battaniyeyle alcaz ya daha iyi oluyomuş.....

buraya geldgnde alsaydın keşke petuş tekstil bölgesi ya cesit-magaza cok var.

bu arada sizi muckluyorum ve cıkıyorum artık kolumun agrısı için ne yapıcam ben yaa
bye..

bizim bugün evliilk yıldönümümüzmüş..
yani nikah yıldönümümüz.. düğün 6 ay sonra olmuştu.. bizim de kutladığımız önemsediğmiz düğün tarihimizdi.. çünkü bi evimizin olduğu birlikte yaşamaya başladığımız tarihi baz almıştık.. ama yine de bi yemek yerdik birlikte.. eskileri anardık falan..
unutmazdım asla.. ve de beklerdim öylee eşim de kutlasın diye.. az evvel aradı kocişim telefonu hep kapalı oluyor çalıştığı yerden dolayı.. ankesörlü telefondan aramış yavrucum.. kutladı.. ben unutmuşum farkında bile değilim.. ama bozuntuya vermedim tabee.. bu saate kadar neden aramadım dedim bi de üstelik.. yalandan trip attım..

WALLA BİLMOMKİ BALIM...
mont giydirilmez sanırsam ya zaten oto koltuklar bayağı korunaklı...pattaniyeye sarıp sarmalıolar genelde...hasatanedeyken görüomda....
canım battaniye penye değilde pazen diyolar ya ondan al 1-2 tane, penye esniyo ya o esnemiyomuş, küçükken battaniyeyle alcaz ya daha iyi oluyomuş.....
evet evet o pazenlere baktım bende...4-5 tane battaniye varda o pzanelr güzel göründü bide yumşacıktır onlar...15 lira fiyatıda iimiş...
poffff alimde herife haber vermim bari...kargo iş yerine gelir..eve götürürkende sokuşturrum çantama:))))
hi hii çok heycanlı, erkeklere kalsa bi tane yeter herşeyden...
tutturmuş bi tane eldiven var, çocuk eldiven kullanırmı dio, deli edcek beni...
şapka çok saçmaymış..
ya gettttttttt
buraya geldgnde alsaydın keşke petuş tekstil bölgesi ya cesit-magaza cok var.

bu arada sizi muckluyorum ve cıkıyorum artık kolumun agrısı için ne yapıcam ben yaa
bye..

evet evet vardı çok ama hepsi kapalıydı pzr olunca..içim gitti

biz kadınlar çok fenayız :))))
tebrik ederim canım , nice mutlu,huzurlu yıllarınız olsun inşallah...tabikide ÖYKÜM'le :)))))))))))))))

heee o zaman yelkelerini giydiripp.. battaniyeye sarıp sarmalar götürürüz

ay bu heriflerin hepsi aynı türden sanırsamm..ben şu şu eksik alalım demesem hiç sormayacak yaa..bakıyo herşeyle ben ilgileniyomm..hiç oralı deel. alınır kuşum aşkım alınır. herşeyi alırız kızmıza diyip beni kandırıyo. bende 2-3 gün idare ediyom. sonra yine tırnaklarımı çıkarıyom yine aynı diyalog öyle devam ediyozz

evet erkekler hep öle işte, sen yine aldın birsürü şey biz hiç bişey almadık, hepsini gidip bi kerede halledecekmişiz, nasıl yapcak bakalım, görcez...........

yıdönümünüz kutlu olsun canım. birlikte kızınızla nice nice uzun yıllarınız olsun inşallah...

canım nice mutlu yıllara bebeginizle beraber inş

ayyy çok fenasın sen ya....delüüüüü
bide tebrikler cnm:)))
Tuğba Büyüküstün çifti

çocuklarına
toprak ve maya isimlerini vermiş
maya ismi çok güzel benim nazarımda çok değerli...zira annem bizi severken hep "mayam" die sever
aynı bende ya taam diom 2-3 gün geçio sonra birden aklıma gelio verip veriştiryom sonra yine sakinleştiryo beni..
hm bilmio hemde benim bildiğimi çürütmeye çalışyo...püslükkkk
evet erkekler hep öle işte, sen yine aldın birsürü şey biz hiç bişey almadık, hepsini gidip bi kerede halledecekmişiz, nasıl yapcak bakalım, görcez...........

ahhh cnm bizimkine kalsa tutturmuş bi şubat die...
diom şubatta nolcaksa yani toplu para gelmicek, bi üst sınıfa atlamıycaz, miras yok...bi şubattır gidio:))) tepesine çöke çöke işte

oley oley çıkmama az kaldı
ya benim oğlan ne kadar hareketli bugün anlamadım resmen sandalyede sallanıyorum
deniz dalgası bide gezintiye çıkıyor

anam bizimki ona ne gerek var bu ne gerek var diyor biz eskiden öle mi yıkanırdık şunu mu kullanırdık falan demeye başlayınca şişleyesim geliyor herifi beni sinir etmek adamın hoşuna gidiyor

anam bizimki ona ne gerek var bu ne gerek var diyor biz eskiden öle mi yıkanırdık şunu mu kullanırdık falan demeye başlayınca şişleyesim geliyor herifi beni sinir etmek adamın hoşuna gidiyor

he heeeeee
ben şanslıyım bu konuda, yiğidi öldür hakkını yeme yani
k. validem her fırsatta dediği için "ben oğullarımı pamuklara sararak büyüttüm" die....kendisinide bilyoz yani, beni kızımda öyle büyücek tabisi
ama ama babası die başladımmı, sırf ben susim die ok dioda, şubata kalıo niyeyese herşey

Kızlar herkese iyi akşamlar,
Aranızda Unnado'ya üye olup davet gönderebilecek olan var mı?

biz kadınlar çok fenayız :))))
tebrik ederim canım , nice mutlu,huzurlu yıllarınız olsun inşallah...tabikide ÖYKÜM'le :)))))))))))))))

canım nice mutlu yıllara bebeginizle beraber inş

yıdönümünüz kutlu olsun canım. birlikte kızınızla nice nice uzun yıllarınız olsun inşallah...

nice nice senelereeeeeeeeeeeee

hepinizee çooooooooooooook teşekkür ederim..
allahım ayırmasın bizi inşallah..

Kızlar herkese iyi akşamlar,
Aranızda Unnado'ya üye olup davet gönderebilecek olan var mı?

cnm ben üyeyim...özelden maıl adresini gönderirsen davet edim...ama sende sayfa açılınca davet istiyorumu tıklayıp bekleme listesine adını kaydettirebilirsin..bekletmiolar hemen üye yapıolar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…