aynen yaffffff...bilgisayara bakmaktan gözlerim ağrıdı bu gün benim beaa
sanırım bu haftalarımızdan sonra29-30. haftadan sonra falan2-3 hafta aralıklarla gidicez.. son haftalara doğru haftada bir falan diye biliyorumvalla banada bi uyku bastıki..................neyse az kaldı benim mesainin bitmesine...
bu arada biz şimdi ayda 1 kere gidiyoruz ya kontrole ne zaman bu kontroller sıklaşcak ve ne kadar sürede gitcez bilginiz varmı ?
markafonide bebetto varda satışda ona bakıodum..
benim aslında giyim olayı ok de, mesela 1 tane eldiven almışım, şapka 2 tane var...bir tane zıbın almışım falan..denk gelsede bi kaç tane daha alsam diodum
penye ince battaniye alsam 1-2 tane diodum...
hepside var, daha önce bebetto almıştım penyesi çok güzeldi...
öyle ona bakıom bütçe planlaması yapıom şu son eksikleri alsam ne pahasına olursa olsun diom..
aceba herifimin gözlerindeki o enerji patlamasını çekmeye değermi:)))
risk-kazanç hesabı yapıom ben
markafonide bebetto varda satışda ona bakıodum..
benim aslında giyim olayı ok de, mesela 1 tane eldiven almışım, şapka 2 tane var...bir tane zıbın almışım falan..denk gelsede bi kaç tane daha alsam diodum
penye ince battaniye alsam 1-2 tane diodum...
hepside var, daha önce bebetto almıştım penyesi çok güzeldi...
öyle ona bakıom bütçe planlaması yapıom şu son eksikleri alsam ne pahasına olursa olsun diom..
aceba herifimin gözlerindeki o enerji patlamasını çekmeye değermi:)))
risk-kazanç hesabı yapıom ben
WALLA BİLMOMKİ BALIM...aynen yaffffff...
sanırım bu haftalarımızdan sonra29-30. haftadan sonra falan2-3 hafta aralıklarla gidicez.. son haftalara doğru haftada bir falan diye biliyorum
üfff bizimde var hala o tarz eksikler...
tulum almam lazım. bi kaç tane ddaha.. bide şimdi bişi soracamm.. bi doktora,aşıya falan götürcez ya.. yaza denk geliyo ama ince montmu giydirilir ne giydirilir battaniyeyemi sarılır . bizim o tarz bişiyimizde yok
evet evet o pazenlere baktım bende...4-5 tane battaniye varda o pzanelr güzel göründü bide yumşacıktır onlar...15 lira fiyatıda iimiş...canım battaniye penye değilde pazen diyolar ya ondan al 1-2 tane, penye esniyo ya o esnemiyomuş, küçükken battaniyeyle alcaz ya daha iyi oluyomuş.....
buraya geldgnde alsaydın keşke petuş tekstil bölgesi ya cesit-magaza cok var.
bu arada sizi muckluyorum ve cıkıyorum artık kolumun agrısı için ne yapıcam ben yaa
bye..
bizim bugün evliilk yıldönümümüzmüş..
yani nikah yıldönümümüz.. düğün 6 ay sonra olmuştu.. bizim de kutladığımız önemsediğmiz düğün tarihimizdi.. çünkü bi evimizin olduğu birlikte yaşamaya başladığımız tarihi baz almıştık.. ama yine de bi yemek yerdik birlikte.. eskileri anardık falan..
unutmazdım asla.. ve de beklerdim öylee eşim de kutlasın diye.. az evvel aradı kocişim telefonu hep kapalı oluyor çalıştığı yerden dolayı.. ankesörlü telefondan aramış yavrucum.. kutladı.. ben unutmuşum farkında bile değilim.. ama bozuntuya vermedim tabee.. bu saate kadar neden aramadım dedim bi de üstelik.. yalandan trip attım..
WALLA BİLMOMKİ BALIM...
mont giydirilmez sanırsam ya zaten oto koltuklar bayağı korunaklı...pattaniyeye sarıp sarmalıolar genelde...hasatanedeyken görüomda....
evet evet o pazenlere baktım bende...4-5 tane battaniye varda o pzanelr güzel göründü bide yumşacıktır onlar...15 lira fiyatıda iimiş...
poffff alimde herife haber vermim bari...kargo iş yerine gelir..eve götürürkende sokuşturrum çantama:))))
hi hii çok heycanlı, erkeklere kalsa bi tane yeter herşeyden...
tutturmuş bi tane eldiven var, çocuk eldiven kullanırmı dio, deli edcek beni...
şapka çok saçmaymış..
ya gettttttttt
evet evet vardı çok ama hepsi kapalıydı pzr olunca..içim gitti
WALLA BİLMOMKİ BALIM...
mont giydirilmez sanırsam ya zaten oto koltuklar bayağı korunaklı...pattaniyeye sarıp sarmalıolar genelde...hasatanedeyken görüomda....
evet evet o pazenlere baktım bende...4-5 tane battaniye varda o pzanelr güzel göründü bide yumşacıktır onlar...15 lira fiyatıda iimiş...
poffff alimde herife haber vermim bari...kargo iş yerine gelir..eve götürürkende sokuşturrum çantama:))))
hi hii çok heycanlı, erkeklere kalsa bi tane yeter herşeyden...
tutturmuş bi tane eldiven var, çocuk eldiven kullanırmı dio, deli edcek beni...
şapka çok saçmaymış..
ya gettttttttt
evet evet vardı çok ama hepsi kapalıydı pzr olunca..içim gitti
yani nikah yıldönümümüz.. düğün 6 ay sonra olmuştu.. bizim de kutladığımız önemsediğmiz düğün tarihimizdi.. çünkü bi evimizin olduğu birlikte yaşamaya başladığımız tarihi baz almıştık.. ama yine de bi yemek yerdik birlikte.. eskileri anardık falan..
unutmazdım asla.. ve de beklerdim öylee eşim de kutlasın diye.. az evvel aradı kocişim telefonu hep kapalı oluyor çalıştığı yerden dolayı.. ankesörlü telefondan aramış yavrucum.. kutladı.. ben unutmuşum farkında bile değilim.. ama bozuntuya vermedim tabee.. bu saate kadar neden aramadım dedim bi de üstelik.. yalandan trip attım..
ayyy çok fenasın sen ya....delüüüüübizim bugün evliilk yıldönümümüzmüş..
maya ismi çok güzel benim nazarımda çok değerli...zira annem bizi severken hep "mayam" die severTuğba Büyüküstün çifti
çocuklarına
toprak ve maya isimlerini vermiş
aynı bende ya taam diom 2-3 gün geçio sonra birden aklıma gelio verip veriştiryom sonra yine sakinleştiryo beni..heee o zaman yelkelerini giydiripp.. battaniyeye sarıp sarmalar götürürüz
ay bu heriflerin hepsi aynı türden sanırsamm..ben şu şu eksik alalım demesem hiç sormayacak yaa..bakıyo herşeyle ben ilgileniyomm..hiç oralı deel. alınır kuşum aşkım alınır. herşeyi alırız kızmıza diyip beni kandırıyo. bende 2-3 gün idare ediyom. sonra yine tırnaklarımı çıkarıyom yine aynı diyalog öyle devam ediyozz
evet erkekler hep öle işte, sen yine aldın birsürü şey biz hiç bişey almadık, hepsini gidip bi kerede halledecekmişiz, nasıl yapcak bakalım, görcez...........
ayyy çok fenasın sen ya....delüüüüü
bide tebrikler cnm:)))
maya ismi çok güzel benim nazarımda çok değerli...zira annem bizi severken hep "mayam" die sever
aynı bende ya taam diom 2-3 gün geçio sonra birden aklıma gelio verip veriştiryom sonra yine sakinleştiryo beni..
hm bilmio hemde benim bildiğimi çürütmeye çalışyo...püslükkkk
ahhh cnm bizimkine kalsa tutturmuş bi şubat die...
diom şubatta nolcaksa yani toplu para gelmicek, bi üst sınıfa atlamıycaz, miras yok...bi şubattır gidio:))) tepesine çöke çöke işte
anam bizimki ona ne gerek var bu ne gerek var diyor biz eskiden öle mi yıkanırdık şunu mu kullanırdık falan demeye başlayıncaşişleyesim geliyor herifi beni sinir etmek adamın hoşuna gidiyor
biz kadınlar çok fenayız :))))
tebrik ederim canım , nice mutlu,huzurlu yıllarınız olsun inşallah...tabikide ÖYKÜM'le :)))))))))))))))
canım nice mutlu yıllara bebeginizle beraber inş
yıdönümünüz kutlu olsun canım. birlikte kızınızla nice nice uzun yıllarınız olsun inşallah...
nice nice senelereeeeeeeeeeeee
ayyy çok fenasın sen ya....delüüüüü
bide tebrikler cnm:)))
maya ismi çok güzel benim nazarımda çok değerli...zira annem bizi severken hep "mayam" die sever
aynı bende ya taam diom 2-3 gün geçio sonra birden aklıma gelio verip veriştiryom sonra yine sakinleştiryo beni..
hm bilmio hemde benim bildiğimi çürütmeye çalışyo...püslükkkk
ahhh cnm bizimkine kalsa tutturmuş bi şubat die...
diom şubatta nolcaksa yani toplu para gelmicek, bi üst sınıfa atlamıycaz, miras yok...bi şubattır gidio:))) tepesine çöke çöke işte
evet erkekler hep öle işte, sen yine aldın birsürü şey biz hiç bişey almadık, hepsini gidip bi kerede halledecekmişiz, nasıl yapcak bakalım, görcez...........
Kızlar herkese iyi akşamlar,
Aranızda Unnado'ya üye olup davet gönderebilecek olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?