2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
eee napıyorsunuz... bu mide yanması ekşimesi beni öldürcek ya puff ne kötü bişimişşşşş

canim mide yanmasi bendede oluyor.cok kotu gercekten.surekli birseyler yersem az az.bi sey yok.ama uzun sure yiyip icmeyince mahvoluyorum.hele ramazanda neler cektim mide yanmasi yuzunden.

kızlar diş etlerinizde sorun olmaya başladımı
benim hafif şişlikler var fırçalarken falan acımaya başladı

canım şişlik değil bendeki ama hava alıyo butun dişlerim sankı üşüyo dişlerim bı acayıp hal alıyorum nefes alırken o ne oluyoki acaba:26:

amanınnnn dişlerimiz dökülmesinde :26: :))
süt içmemiz gerek sanırım bebişler bütün kalsiyumu dişlerimizden alıyor.
bende çok uzun zamandır süt içemiyorum midemi bulandırıyor. peynirle yoğurtla idare etmeye çalışıyorum :26:

bende hiç süt içimiyorum..yoğurt ye ayran iç onlardanda tiksindim, daha içim almıo...ama kendi kendime söz verdim 4. ayda süt içiyor olcam..

huuhh kemeri çıkarttım, sıktı göbemi çook..

canim bende dun disari cikmistim.dar bir etek giydim.ay nasil sıktı beni.daral geldi.hafif gobegimde var.kilodan.son aylarda napcez bakalim simdi daraliyoruz.ben jile giymeyi dusunuyorum pantolon giymedigim icin.

yemek falan yediysen iyice şişmiştir
baya rahatsız eder kot

evet ya yemekten geldim şimdi...kemer çıktı düğmeyide açtım
zaten ben bugüne kadar kilo almamıştım ama bu hafta almaya başladım sanki biraz
20 sine kadar almadan hiç dr um karşısına çıksam ii olcak, alırsam kızcak bana kesin:2:

canim bende dun disari cikmistim.dar bir etek giydim.ay nasil sıktı beni.daral geldi.hafif gobegimde var.kilodan.son aylarda napcez bakalim simdi daraliyoruz.ben jile giymeyi dusunuyorum pantolon giymedigim icin.

ben normalde pantolon giyyorum ama kışın elbise ve etekde daha rahat ediorum..bende daha çok elbise giyerim die düşünüyorum..ben zaten kiloloyum, çok kilo almasam ii olcak:18:

ben normalde pantolon giyyorum ama kışın elbise ve etekde daha rahat ediorum..bende daha çok elbise giyerim die düşünüyorum..ben zaten kiloloyum, çok kilo almasam ii olcak:18:

ah ah kilo sorunu bendede var.cok kilo almasam bari.ama bi yerde okudum.kilolu anne adaylari daha az aliyomus hamilelikte.ins bizlerde cok almayiz.

bulantılar geçince iştahın açıldı tabi maşallah
bende maşallah iyi yiyorum bi kaç gündür bulantılar geçti gibi hafif var nazar değdirmeyiyimde
ama evde bi deterjan var onun kokusuna kesinlikle tahammül edemiyorum
bi kere tiksindim ya o kokudan ıyyyy hayatta ondan almam bi daha

ayyy evet ya dün yediklerimi bi saysam varya...pehhh
ayy o temizlik kokosu, apartmana girince bi öğürtü, iş yerine girince bi öğürtü, banyoya tuvalate girince bi öğürtü, çok şükür olmuo
bide iş yerinde her gün öğleden sonra biri puro içiyo, yani şu işten çıkarsam sebebi o puro kokusu olcak:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…