işten çıktım, eve geldim yarın için yemek bugün için pilav yaptım, eşimi beklerken size bakıyım dedim,,,
dilşahhhhh canım çok güzel olmuş odanız, sağlıkla, huzurla kullanın inşallah.........
tuni sıkma canını yaaa, hem bak tatlıya bağlanmış, benim aynı durum olsa kayınvalidem kıyameti koparır bana gelcek diye, bak sen kayınvalidenin anlayışlı old. söylüyosun, bizimki ank.da burda diş yaptıryo, her hafta 2-3 gün burda geçen perşembe gelmişti bugün gitti daha resmen benden hizmet bekliyo yaa, çok canım sıkılıyo, bide doğuma 1 ay kala gelcekmiş, o gün gelsin bende bascam yaygarayı.....
Eki Görüntüle 332601 Eki Görüntüle 332602 Eki Görüntüle 332600 Eki Görüntüle 332599 Eki Görüntüle 332598
kızllaaaaaar işte kızımım eşyaları...
şimdilik beşiğimiz boş daha yatak yaptrmadık
uyku setini de seremedk haliyle..
dolaplar da boş sayılır içlerini çekmedm o yüzden..
kızlarrr çok özledik sizi giremedik bugün hiç..havalardan dolayı sanırım bağlantı çok yavaş zaten sorunlu zar zor giriyorum
eşimle bugün doğum yapacağım günün konusu açıldı ve ilk günden tartıştık neden derseniz doğum yaptıktan sonra hastaneden kayınvaldemin evine çıkacakmışım annem dururken..dedimki yaa insanın annesi gibi olurmu doğum yapıcam sezeryan olursamki büyük ihtimal dikişlerim olacak annem hem bana hem bebeğe bakıcak yeri gelicek..annen kendiyle zor ilgileniyo bide bizemi bakıcak dedim..ben bakarım sana dedi yanında olucam dedi..ama çok sinirlendim bağıramadım çağıramadım direk ağlamaya geçtim ama nasıl ağlıyorum kendim bile şaşırdım..oda beklemiyodu şaşırdı tamam bu konuyu bida düşünürüz dedi..ozaman bu zaman gönlümü aLmaya çalışıyo..ama haklı değilmiyim kızlar alaşkına yaa insanın kendi annesi gibi varmı onun gibi kim bakar kim çeker kahrını ne kadar eşimin anneside olsa annem gibi olamaz..
of off çok gıcık bi gündeyim bebeğimde etkilendi oda hiç hareket etmiyo yaa
Eki Görüntüle 332601 Eki Görüntüle 332602 Eki Görüntüle 332600 Eki Görüntüle 332599 Eki Görüntüle 332598
kızlar şaka gibi ama ilk bebeğimiz doğdu..
face'de fatma adlı arkadaş vardı burada nicki landarch bebeğini bugün sezeryanla almışlar...
anaaam çok güsel bee koltuğu bilen var güle güle bol uykulu zamanlarda kullanın
ayyyy çook cicilerrrr
güle güle kullanın inşallah
dilşahhh odanız çok güzel olmuş canım sağlıcakla yatsın o beşiğnde güle güle eskıtın:)
canımmm çok güzel yaaaaaaaaaaa allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bayıldım vallaa
face'de fatma adlı arkadaş vardı burada nicki landarch bebeğini bugün sezeryanla almışlar...
ay evet ya şimdi okudum şok oldum bennn
yoğun bakımdaymış 1.300 grm umarım iyi olur çıkar yoğunbakım dan:44:
ay evet ya şimdi okudum şok oldum bennn
yoğun bakımdaymış 1.300 grm umarım iyi olur çıkar yoğunbakım dan:44:
şaka mı bu yaaaaa:18:
şaka mı bu yaaaaa:18:
doğum tarihi 22 nisan'dı listede ama bebeğinin cinsiyetini bile söylememiş,nesi oldu acaba ve nasıl olmuş:26:
ayy şu an şoktayım
ay dilsahıım sorma çok duygulandım allah acil şifa versin ilk bebegimize de yogun bakımdan çıksın kızlar dualarımızı eksik etmeyelim fatma arkadasımızın bebegi için 1.300 gr doğmuş ve şuan yogun bakımdaymış
kendisimi yazmış yoksa eşi flm mı,ne yazıyoooo:26:
copyalayıp paylaşın kızlarr ben face de değilimmm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?