Kızlar herkese iyi akşamlar,
Aranızda Unnado'ya üye olup davet gönderebilecek olan var mı?
kızlarrr çok özledik sizi giremedik bugün hiç..havalardan dolayı sanırım bağlantı çok yavaş zaten sorunlu zar zor giriyorum
eşimle bugün doğum yapacağım günün konusu açıldı ve ilk günden tartıştık neden derseniz doğum yaptıktan sonra hastaneden kayınvaldemin evine çıkacakmışım annem dururken..dedimki yaa insanın annesi gibi olurmu doğum yapıcam sezeryan olursamki büyük ihtimal dikişlerim olacak annem hem bana hem bebeğe bakıcak yeri gelicek..annen kendiyle zor ilgileniyo bide bizemi bakıcak dedim..ben bakarım sana dedi yanında olucam dedi..ama çok sinirlendim bağıramadım çağıramadım direk ağlamaya geçtim ama nasıl ağlıyorum kendim bile şaşırdım..oda beklemiyodu şaşırdı tamam bu konuyu bida düşünürüz dedi..ozaman bu zaman gönlümü aLmaya çalışıyo..ama haklı değilmiyim kızlar alaşkına yaa insanın kendi annesi gibi varmı onun gibi kim bakar kim çeker kahrını ne kadar eşimin anneside olsa annem gibi olamaz..
of off çok gıcık bi gündeyim bebeğimde etkilendi oda hiç hareket etmiyo yaa
çok gıcık bir durum evet katılıyorum saana canım
doğumdan sonra kayınvalideye gitme fikri benim tüğlerimi diken diken ediyor ...
kızlarrr çok özledik sizi giremedik bugün hiç..havalardan dolayı sanırım bağlantı çok yavaş zaten sorunlu zar zor giriyorum
eşimle bugün doğum yapacağım günün konusu açıldı ve ilk günden tartıştık neden derseniz doğum yaptıktan sonra hastaneden kayınvaldemin evine çıkacakmışım annem dururken..dedimki yaa insanın annesi gibi olurmu doğum yapıcam sezeryan olursamki büyük ihtimal dikişlerim olacak annem hem bana hem bebeğe bakıcak yeri gelicek..annen kendiyle zor ilgileniyo bide bizemi bakıcak dedim..ben bakarım sana dedi yanında olucam dedi..ama çok sinirlendim bağıramadım çağıramadım direk ağlamaya geçtim ama nasıl ağlıyorum kendim bile şaşırdım..oda beklemiyodu şaşırdı tamam bu konuyu bida düşünürüz dedi..ozaman bu zaman gönlümü aLmaya çalışıyo..ama haklı değilmiyim kızlar alaşkına yaa insanın kendi annesi gibi varmı onun gibi kim bakar kim çeker kahrını ne kadar eşimin anneside olsa annem gibi olamaz..
eşin çok saçmalamış...
erkeklerin bazen bu konuyu mantıktan uzak tamamen ego üstüne kurarak kurgulamasını hiç anlamıorum..
senin derdin doğum sonrası bakım(bebeğe bile değil kandine baktırmak)
bu olayı bakım değilde "bebeğimide alırım anama giderim" gibi algılaması çok üzücü yani..
sonuçta insana en ii annesi bakar ki geçtim insan en çok annesine nazlanabilir..
ananın evinde altına kaçırsan kaçtı dersinde k. validende diyemezsin yani.
olayı bebekle anneye gitme, bebeğe baktırma vs algılamasın bence tamamen sana bakım olarak yorumlasın
Eki Görüntüle 332601 Eki Görüntüle 332602 Eki Görüntüle 332600 Eki Görüntüle 332599 Eki Görüntüle 332598
kızllaaaaaar işte kızımım eşyaları...
şimdilik beşiğimiz boş daha yatak yaptrmadık
uyku setini de seremedk haliyle..
dolaplar da boş sayılır içlerini çekmedm o yüzden..
Eki Görüntüle 332601 Eki Görüntüle 332602 Eki Görüntüle 332600 Eki Görüntüle 332599 Eki Görüntüle 332598
amanınnnn bi minnağın daha eşyaları geldi...Eki Görüntüle 332601 Eki Görüntüle 332602 Eki Görüntüle 332600 Eki Görüntüle 332599 Eki Görüntüle 332598
canım çokkk sıkıldı anlatamam kuzum yaa tepkim direk ağlamak oldu zaten oda anlamadı..neymiş çevresi daha genişmiş gelen giden çok olurmuş bilmemneymiş yaa dedim bana bişey deme artık otur mantıklı düşünmeye çalış bi dedim..
o an ne düşündü nasıl akıl edemedi anlayamadım hiç beklemiyodum yaa..anneme hertürlü nazlanırım ama kayınvalde aynımı yaa rahat edemem başta kayınpederim falan sürekli bi kalabalık çevresi çok geniş dediği gibi..ama gelemem yani..sürekli tepemde biri..çocuğu rahat emziremicem falan..
dedimki bida böle bi mevzu geçerse yemin ederim gitmem alanyaya burda yaparım doğumu çıkarım evime dedim..tamam aşkım sen sakinleş bida konuşurz dedi sırnaştı hemen..ama yok yani bu konuda kesin ve net kararlıyım..kayındvaldemlerde böle bişi beklemesin bekliyolarsa..sanmıyorum aslında kadıncağız düşünmez bilir benim annemde kalcağımı benim eşimin düşüncesizliğiydi o malesef..
çok güzel olmuş... Rabbim sağ salim içini doldursun inşallah. :)
kaça aldınız cnm bu takımı..
canım benim odaya bayıldım çok güzel herşey Allahım sağlıklı günlerinde kullanmayı nasip etsin kuzucuğa
Dilşah odaya bayıldım, güzel günlerde kullanın inşallah :)
iyi akşamlar size....
amanınnnn bi minnağın daha eşyaları geldi...
hadi dilşah gözün aydın kuzum...içleride dolar taşar, zeynepçemizde sağlıkla mutlulukla büyür inş. bu odada...eline yüreğine sağlık cnm...çok güzel
.
amanınnnn bi minnağın daha eşyaları geldi...
hadi dilşah gözün aydın kuzum...içleride dolar taşar, zeynepçemizde sağlıkla mutlulukla büyür inş. bu odada...eline yüreğine sağlık cnm...çok güzel
ama haklısın cnm ya..
bizimde eşimle bazen böyle saçma mevzularımız olyo bende aynen hiç tartışmıom bile saçmalıosun bi mantıklı düşün öyle konuşalım die...yani olayı bi ego savaşı gibi algılamanın manası yok...ben diorum yani sen böyle yaparsan benimde inatlaşmamam için hiçbi neden yok...gelin-k. valide çekişmeleri tamda siz böyle yaptığınız için çıkıo diorum...yani annesinin bile mevzu etmeyeceği bi konuyu oğlunun şimdiden mevzu etmesi çok saçma...yani bencede o zmn konyada doğum yap daha ii..annen gelir mis gibi...erkekler bazen mantıklarını bile bile tıkıolar cnm...tartışıpda hiç üzme kendini çünkü senin isteğin çok normal, az bi düşünce beynine hava gidince anlar ne demek istediğini...
anlamak zorunda yaa eğer anlamazsa kendi bilir alanya faslı kapanacak burda olacak doğum ozaman o geniş çevresi buraya gelsin bakalım..kesinlikle böle bişeyin olması söz konusu bile olamaz..hamileliğimi orda geçiriyorum buna rağmen genede onlarıda ihmal etmiyorum gidip kalıyorum haftada 2-3 gün..ama doğum snrası mümkün değil..
ya cidden kadın lafını bile etmez böle bişeyin annem ordayken doğumdan sonra oraya çıkmamın mantıklı olacağını yada en azından benim öle yapacağımı bilir..kendi kızı doğum yapınca oda yanında olsun ister çünkü..
bazen böle dengesiz hareketleri gıcık ediyo beni..cidden bazen beyinlerine oksijen gitmiyo sanırım..
erkeklerdeki ego siz gelinsiniz artık benim soyadımı taşıyosun bize gelin geldin egosu..bunun kafasını yaşıyolar hala bazen..
ayyy tunicim fişşikliklemek istiom seni...çünkü son derece şiştim şu anda herifine karşı.
zira çok buna benzer bi konu olmasada buna benzer bi tartışma bizde yaşadık.
o anda ozanın boynunu kulağını koparıp gözlerini çıkarıp yemek istedim...
zira galip geldim sonunda ama çok sinir oldum böyle minnak bi konuda huzurumuzu bozmaya yeltendiği için..
şimdi çıkıom eve gidince konuşuruz cnm akşam..
üzme tatlı canını....öpüyoree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?