canım fatma zaten uzun zamandır hastanede yatıyor.
serklaj yapılmıştı. rahm ağzında daralma vardı dikiş atlmıştı.
zaten suyun gelme riski var diyordu.
korktuğu oldu anlaşılan suyu gelmiş bugün..
kendisimi yazmış yoksa eşi flm mı,ne yazıyoooo:26:
copyalayıp paylaşın kızlarr ben face de değilimmm:18:
kendisimi yazmış yoksa eşi flm mı,ne yazıyoooo:26:
copyalayıp paylaşın kızlarr ben face de değilimmm:18:
Kızlar bugün suyum geldi sezeryana aldılar 1300 gr doğdu oğlum. Suan yogun bakımda dua edin noolur
böyle yazmış sadece canım , cevap yazmadı henuz bılgılendırıse daha fazla yazarız buraya
kendisi yazdı sanırım canım
Fatma Akkurt
Kızlar bugün suyum geldi sezeryana aldılar 1300 gr doğdu oğlum. Suan yogun bakımda dua edin noolur
canm bunu yazmş:
"Kızlar bugün suyum geldi sezeryana aldılar 1300 gr doğdu oğlum. Suan yogun bakımda dua edin noolur"
doğum sebebini açkladm yukarda.
gereksz stres yapmayın bu ihtimal bekleniyordu yani...
ay çok şaşırdım yaa,inşallah en kısa zamanda toplar kendini bebek de anne de,eve dönerler sağ salim,kıyamam yaa,1300 gr cık daha
bu gece göreceğimiz rüyalar belli sanırım(((((
offff ya çok değişik.. ya biz de annemle konuştuk az önce
hep doğum doğum diyorum ama hç hazır değilim aslında her türlüsü beni korkuutyo diyordum
sonra bu olayı öğrendm artk çok az kaldı kızlar...
veeeee ben hazr değilim gerçkten
hep doğum doğum diyorum ama hç hazır değilim aslında her türlüsü beni korkuutyo diyordum
canım , iş oraya varınca hemen olup bıtıverıyo o doğum anını düşünerek daha çok stres yapıyoruz ama su gelene kadar veya hafif sancı vurup doğum sancısı başlayana kadar herşey o andan ıtıbaren herşey çabuk geçıyo ve olup bıtıyo
strese gerek yok dicemde elde değil
bugun teyzeme gıdıyım dedim öldüm resmen şu an heryerım ağrıyo, bu ağrılarla bend eerken doğurcam dıye korkuyorum
ama korkunun ecele fayadı yok onlar elbet bı gun doğucak zamanınd agelsın hepsi inşallah sağlıklı gelsınler başka birşey istemeyız
kesinlikle canım zaten ondan hepimiz etkileniyoruz bende hazır deilim yaa aynı duyguları yasıooz
kızlar şaka gibi ama ilk bebeğimiz doğdu..
face'de fatma adlı arkadaş vardı burada nicki landarch bebeğini bugün sezeryanla almışlar...
merhaba ben şubat annesiyim benim kısmetse iki haftam kaldı ben bile hazır değilim( sanki nasıl korkuyorum nasıl
ay cnm allah hayırlı kolay dogum nasip etsin saglıkla al kucagına bebegını şubatın kaçı gibi?
yarın kesin belli olcak canım kontrol var normalmi sezeryanmı hepsi belli olcak inş.allahım hepimiz hayırlısıyla kurtulup bebeklerimizi kucağımıza alalaım inş.allahım yardımcımız olsun
merhaba ben şubat annesiyim benim kısmetse iki haftam kaldı ben bile hazır değilim( sanki nasıl korkuyorum nasıl
Ayyy cok fena oldum ben ya...cok agladim ama..cok kucuk ya....
Allahim ailesne bagislasin...cok zor...cok kucuk....yogun bakimda...allahbfatmaya guc versin....ben toparliyamam heralde ya...sok oldum su anda....dua edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?