2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar şaka gibi ama ilk bebeğimiz doğdu..
face'de fatma adlı arkadaş vardı burada nicki landarch bebeğini bugün sezeryanla almışlar...

Aman Allah'ım
Rabbim yar ve yardımcıları olsun
Allahım minik yavruyu ailesine bagıslasınn arkadasımıza dayanma gucu ve saglık versin
ooffff bogazıma bişiy dugumlendii gitmiyo

bu kadar anne dua ediyoruz, hiç bir şey olmaz fatma'nın oğluşuna inşallah kızlar merak etmeyim, umarım çabucak toparlarlar ikisi de

dilsaaaah odanız çok güzel, fatmanın haberinden sonra odanı görünce içim ferahladı, mutlu günlerde kullanın, sağlıkla umarım.

kızlar cok fena girp oldum bebşim bile cok azkıpırdadı bugun halsizligim onada yansıdı sanırım

kızlar cok fena girp oldum bebşim bile cok azkıpırdadı bugun halsizligim onada yansıdı sanırım nar suyu ıhlamur hiç bişi fayda etmedi sizn denediginiz bişiler varmı

saolun gercekten cok kötüym hapsırrdıkca korkuyorum bi iki damlada kacıyo valla suyum degildr degilmi off ya bi doguraydık hayırlısıyla

iyi akşamlar kızlar
anam anam ilk bebeğimiz olmuş şimdi öğrendim allah yardımcıları olsun inş.minicik bebeğimiz en kısa zamanda kocaman olup evine döner inş.
şimdi gözlerim doldu

ilk bebişimiz doğmuşşşş inanamadım,rabbim yardımcıları olsun. çok garip oldum ya sevinç,üzüntü,stresssss.

Anca geldim kendime lakin tas gibi karnim su anda....
Saka ok bi yana ilk bebegimiz oldu ya.....allahim saglik sihhat uzun omur versin...hayirli olsun...

yok canım ya gezmedim,amcam rahatsız.oraya gittim,yeni geldim.moralim çok bozuk.rabbim herkese şifa versinnn

ah canm ya kusura bakma sabah da demşsn kötü haber aldm diye
düşünemedm hiç (
rabbm acil şifalar versn canm amcana.
kötü br rahatszlık yoktur umarm..

ah canm ya kusura bakma sabah da demşsn kötü haber aldm diye
düşünemedm hiç (
rabbm acil şifalar versn canm amcana.
kötü br rahatszlık yoktur umarm..

rahatsızdı ama artık sona kadar geldi galiba,(kolon kanseri).çok kötü bi hastalık ya resmen 8 ayda kemiklere kadar işledi.Sağlıktan başkası yalan,bugün bunu daha iyi anladım.

şimdi okudum yaa allahım fatmanında oğlununda yardımcısı olsun inşallahhh biran önce evlerine dönerler inşallahhhhhh

benimde burda bi arkadaşım doğum yaptı 1300 gr dı onunda oğlu şimdi sağlam çok şükür inşallahh fatmada kucaklar yavrusunu

ama çok kötü oldum yaaaa offfffffffffffffff:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…