2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yok canım ya gezmedim,amcam rahatsız.oraya gittim,yeni geldim.moralim çok bozuk.rabbim herkese şifa versinnn

çok geçömişşş olsun ipeğemmm allahım acil şifa verir inşallahh benimde 3 gün oldu dayım vefat etti allahım derman bekleyenlere hemen şifa verir inşallahh

çok geçömişşş olsun ipeğemmm allahım acil şifa verir inşallahh benimde 3 gün oldu dayım vefat etti allahım derman bekleyenlere hemen şifa verir inşallahh

sağol canım,seninde başın sağolsun.hastalık zor,rabbim şifa versin herkeseee.buarada ilk bebeğiiz doğdu, çok heyecanlı yaaaa,rabbim ona da yardım etsinn inş.

canım ne bileyim korktum çok bian doğum başladı sandım allahtan değilmiş.inşallah hayırlısıyla alıcaz bebişleri kucağımıza sağsalim..

çok sağol canım..

canım güle güle kullanın çoooook güzel olmuş
ilk bebeğimiz olmuş allah anneninde bebeğinde yardımcısı olsun hayırlı haberler alırız inşallah:26:

aaaa kim dogurmus kac haftalıktı neden erken dogms ayy pank yaptım simdi esimde yok simdi olmasın kimse yok yanımızda diyo dısarıdada yarım metre karrrr amannnnnnnnnnnnn allh yardımcısı olsun insallh bebişini ona bagıslasınn...

kızlar eşim pazar gününden beri hasta bugün de gitmedi işe, onunla uğraşmaktan uğrayamadım buralara, geçmişi okumadan yatmak istemedim ama şimdi de dertlendim, cnm benim yaa, ama bu kadar anneyiz her birimiz bi kere inşallah desek tutar duamız
yarın güzel haberler gelir inş, herkese iyi geceler.

günaydın annecikler,

Fatma Arkadaşımıza ve bebeğine acil şifalar diliyorum.
İlk bebeğimiz aramıza katıldı, inşallah sağlık sıhhat ile anneciğine kavuşur.

Dualarımız onunla. Allah hepimizi bebeklerimize ve birbirimize bağışlasın inşallah.

günaydın bacılarrr

ben hala fatmanın ekisindeyim geceden beri aklmda.. kendi kendime diyorumm.. bebeğin bacağı şu kadardır kolu şu kadardırr.. miniciktirr yaa... eşime diyorummm annesinin sıcacık karnında olmak varken yavrummm hayat mücadelesii veriyor... Rabbim annesine babasına bağışlasın inşallah

ayy paris...bende hiç beklemiodum ya...şok oldum eve gidip okuyunca...
ama ben geceye kadar toparladım..
sonra düşündüm topiğimizin ilk bebeği ya ...yefrum benim...ben çok inanıyorum hayata tutuncak baksana hayat mücadelesine erkenden başladı, inş. rabbim onu bize bağışlıycak...hayırlı olsun...şansı bahtı güzel olsun..ömrü uzun olsun...

günaydın kızlar
ilk bebeğimiz gelmiş.. dumur oldum azıcık.. her an hazırlıklı olmalıyız artık biz..
annem hep diyor hastane çantanı hazırlayalım diye.. yok artık diyordum ama zamanı vakti gelmiş demek ki..
allah yardımcıları olsun.. bi an evvel kucaklar inşallah fatma oğluşunu.. offf.. çok zor çok.. bol bol dua edeceğim ikisi için..

dilşahh
canım güle güle kullanın odanızı siz de.. çok güzelmiş bayıldım..
ben yine unuttum fotoğrafları çekmeyi..

evet insan annesini istiyor valla.... yerden göğe kadar haklısın...

rahatsızdı ama artık sona kadar geldi galiba,(kolon kanseri).çok kötü bi hastalık ya resmen 8 ayda kemiklere kadar işledi.Sağlıktan başkası yalan,bugün bunu daha iyi anladım.
ipekcim çok çok geçmş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallahh

evet ya bende inanıyorumm..sımsıkı tutunacak inşallahh..annesinin babasının yüzünü güldürecek bebeğim benim..

gunaydın kızlar,
dilsahh cok guzel olmus bebısının odası allah gule gule kullanmak nasip etsin.

fatmanın nicki neydi ben hatırlayamadım?

İnşallah, bütün imkanlar onlar için rabbim bağışlasın inşallah.

Bu arada petuşcuğum doğum listemizi oluştursak mı?
Açılışı yaptık, Fatma ve minik oğlumuzla.

günaydın herkese
akşam gördüm fatma nın haberini akşamdan beri dua ediyorum Rabbim yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…