yok canım ya gezmedim,amcam rahatsız.oraya gittim,yeni geldim.moralim çok bozuk.rabbim herkese şifa versinnn
çok geçömişşş olsun ipeğemmm allahım acil şifa verir inşallahh benimde 3 gün oldu dayım vefat etti allahım derman bekleyenlere hemen şifa verir inşallahh
sağol canım,seninde başın sağolsun.hastalık zor,rabbim şifa versin herkeseee.buarada ilk bebeğiiz doğdu, çok heyecanlı yaaaa,rabbim ona da yardım etsinn inş.
canım ne bileyim korktum çok bian doğum başladı sandım allahtan değilmiş.inşallah hayırlısıyla alıcaz bebişleri kucağımıza sağsalim..gelecek ve bir prenses gibi mışıl mışıl uyuyacak odasında
canım bende cok begendim renk uyumları cok guzel
annemde bayıldı :) güle güle kullanın
saglıkla kavusmamız dileğiyle..
canım gecmiş olsun geçmiş olsun daaa bu kadar streslere niye girdin sen?
erken dogum olsa bile öyle sumuksu akıntı ardından kucucuk bi sancı olmaz
daha şiddetli belirtiler yasarsın
korkma Allah hayırlısını versin hepimize..
petuuşşşş
her işyerinde var demek o kadınlardan bi tane
o ne demekmiş ya öyle çok şiştin birden
şişip şişip iniyosun gibi bişi cıkıyo altından
ay sabah sabah bende buna cok guldum gayet formundasın daşş gibisin fıstık gibi hatunsun
ben seni ççooooookkkkkkkkkkkkk begendimmm tatlıımmm
ah o kabuslar..
Allah hayırlara cıkarsın.. Kan görmussun ruyan o an bozulmuş zaten canım
bende cok korkuyorum yaa karnımda köpek zıplar yaa bi fare kocaman olur karnıma vurur
gecen gece yine böyle bi kabus göruyodum uykumdan bagırarak uyandım ama susamadım
eşim sakinleştirmeye calısıyodu ben tirtir titriyodum
okuyarak kendime geldim
zeynep'te içiimde kriz gecirir gibi atıyodu kendini sagdan sola
anladım ki minicigimde korkmuşşş cok üzüldümm..
sen bu durumu bi druna danışsan canım?
bi arkadasıma direk ıkınmak yasak demişti dr ilaç vermişti
sakıncalı olabilir neticede az kaldı doguma..
Günaydınlar minicicik yavrularının anneleri
çok geçmiş olsun canım insan ister istemez endişeleniyor .. amin inş
tamam canım
canım ben donem donem oluyorum ama sabahları gün kurusu ( kara kuru kayısı ) 3 tane yiyiorum ve üstüne ılık su iciyorum sonra kahvaltı yapıyorum o baya iyi geldi bana .. Bu arada ben kan hapına yeni başladıgım donemde hemen kabız oldum doktorumu aradım ama 2 gundur wc ye cıkamıyordum doktorum hemen ilacı kes dedi cunku hamilelikte kabızlık iyi degildir kabız olmayaya calıs dedi demek var bi bildigi sende dikkat et canım
geçmiş olsn sanada canım benimde inanılmaz kalçalarım ve bacaklarım agrıyoor hele geceleri zor uyuyorum yaa yan yatmaktan kalçalarım çürümüş gibi bi agrı yapıyoo doktorumu arıcam bugun benım son 3-4 gündur baya fazlalastı yaa
deumancım daha oncede konusmustuk sanırım duphalac ben kullandım hemde 3-4 gun tuvalate cıkamadıgım donemde doktorum vermişti hamılelegımın 2 . ayında falan 1 olcek yeterli gelmıyor kesınlıkle gunde 3-4 olcek ıccende ancak etkı gostercek ve aşırı karın agrısı gaz sancısı yapıyor bilgine canım
kan uyuşmazlıgı eşinle arandamı var canım? ve ne için iğne yapacaklar :26: birde çok sordum ama çatı kemiği agrısı tam olarak neresi oluyor benimde agrıyorda catı mı deilmi bilmiyorum
ooooo dilsahımmmmmmmmmm hafi iyisin canımm yaa çok sevindim valla senin adına
ipekkelebek geçmiş olsun canım allah şifa versin
Eki Görüntüle 332601 Eki Görüntüle 332602 Eki Görüntüle 332600 Eki Görüntüle 332599 Eki Görüntüle 332598
kızllaaaaaar işte kızımım eşyaları...
şimdilik beşiğimiz boş daha yatak yaptrmadık
uyku setini de seremedk haliyle..
dolaplar da boş sayılır içlerini çekmedm o yüzden..
günaydın bacılarrr
ben hala fatmanın ekisindeyim geceden beri aklmda.. kendi kendime diyorumm.. bebeğin bacağı şu kadardır kolu şu kadardırr.. miniciktirr yaa... eşime diyorummm annesinin sıcacık karnında olmak varken yavrummm hayat mücadelesii veriyor... Rabbim annesine babasına bağışlasın inşallah
ya bikere akıl var nizam var yaa cidden mantıklı değil eşimi kırmakta isttemiyorum ama olmaz yani..her konuda anlayışlı davranıyorum ben sana diyo hakikatende öle saolsun ama bu durumun anlayışla alakası yok yaa..
olmaz yani afedersin hasta olucaz doğumdan sonra kendim halledemicem belki annemin yardım edeceği yerler olacak ben kayınvaldeme yaptıramamki açamamaki bazı yerlerimi yaa..doğum yapcaz çıkcaz hemen ayağa kalkıcaz zannediyolar heralde ..
ipekcim çok çok geçmş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallahhrahatsızdı ama artık sona kadar geldi galiba,(kolon kanseri).çok kötü bi hastalık ya resmen 8 ayda kemiklere kadar işledi.Sağlıktan başkası yalan,bugün bunu daha iyi anladım.
ayy paris...bende hiç beklemiodum ya...şok oldum eve gidip okuyunca...
ama ben geceye kadar toparladım..
sonra düşündüm topiğimizin ilk bebeği ya ...yefrum benim...ben çok inanıyorum hayata tutuncak baksana hayat mücadelesine erkenden başladı, inş. rabbim onu bize bağışlıycak...hayırlı olsun...şansı bahtı güzel olsun..ömrü uzun olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?