2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

off nassı bi manzara oluştu gözümün önünde yaff.. ferahh pöfür pöfür esen deniz manzaralı bi oda..
bu konfordan sonra 5 yıldızlı oteller halt etmiş yanındaaa

ohh süperrr
bende faydalanıyorum kaynana yazlığından hehehe

işte ben 3 aylıkken güneş dokunurmu diyorum
malum artık çok zararlı artık o zman doktorumuzada
danışırız bizde ona göre plan yaparız

ma aile lafı hoşuma gitti ama ben 3 kişi olarak algıladım
ilk etapta sonra k.validende dahil sanırım

selamlar herkese,
kızımla bugun çok çalıştık, çok yorulduk ancak gelebildik... geçmişe şöyle birde göz atmayı ihmal etmedik tabiiisiiii.... hepsini okuyamadım ama itiraf ediyorum:))) bugun kimse çalışmamış hep yazışmış ::))))

izmirli bayanlar buluşmanın resimlerini bekliyoruz artık.... Tekirdağ'dan bende başka yok galiba, bende bi cafeye gidip kendimle buluşcam tekirdağlıların buluşması die yayınlıcam hehe:)))))))) çok çalıştım yaa oksijen gitmedi galiba bi taraflarıma :)))

bugunlerde çok fazla mide de ekşime, sanki reflu gibi midemde gaz kaçağı var yaaa inanılmaz rahatsız ediyor beni... bebeğim tepiştikçe içim yanıyooo yanıyooooo...

selam gızlarrr
medine hurması yiyen varmı aranizda ?

kızlar bendFatıma anamızın eli çiçeği diye bişey duymuştum ne kadar doğrudur bilmem ama birde Esma-ülHüsna dan Ya-Kuddüs ismide doğumda kolaylış sağlarmış

evet canım hurma doğumun kolaylaşmasında yardımcı oluyormuş kuranda da geçer die duymuştum. ama aynı zamanda erken doğuma da sebeb olabiliyormuş, zamanını iyi ayarlamak lazım...

buraya yazmış biri 1,5 ay önce yemeye başlamış ve hiç bir problemi yokken erken doğum yapmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/462407-oku-oku-gebelikte-hurma-yiyin-kizlarr.html

yaaa bayıldımmm çok supeeerrrr... nbelki bende yaparım die özendim ama

super k.valide vallaaaa, hatta hayallerimdeki k.valide

yok canım..ma aile eşim ben ve yağmuş
k. validemin boğazına çöksen gelmez rahatınızı kaçırmim die
kısır neyse de patuş yüzünden canım kış günü deniz çekti

hahaha valla heee
kızgın kumlardan serin sulara atlayasım geldi ohhhhhhhhhh

evet ya olsa keşke
esen rüzgarı anlatmadım ama daha..
sbh uyancan böyle kapı pencere açık, lavanta kokulu tül perde yatağına doğru uçuşuo
kalksammı kalkmasammı

kalkmayalım yaaa
5 dk daha yatalım
mis gibi ohhhhh

sevgili bayanlar gün içinde de söyledim ama tekrarlıyorum kaçıranlar olmuş olabilir vipdukkanda tomuycukbebede indirim var
veee limangoda pitti marka pançolarda indirim var 40 tl hamilelik ve sonrası için giyilir
bilginize

oy oyyyy yağlarım eridi burada beaaaaa

ma ne petuş bacım.:26: ben anlamadım..merakta ettimm

Kızlar size bir şey soracam, 3-4 gündür vajinanın üst kısmı gibi bir yer arada sırada da olsa şiddetle kasılıyor gibi bir ağrı oluyor sanki bıçakla kesiliyor ya da bebek aşağı iniyor gibi hissetmeye başladım aranızda böyle bir durum yaşayan var mı, sizce ciddi bir şey mi doktora gitsem mi? şu an Gün içinde 2-3 defa oluyor bazen oturunca geçiyor genelde ayaktayken hissediyorum ama çok canım yanıyor

evet evet şu gezen sineği haklayıp yatmaya devam edelim

yazımı doğrumu bilmom
ben "all together""bütün aile""ailecek" anlamında kullandıydım...akşam akşam yordum kafanı yapram ksra bakma bebem

he yaf bende ne diyom bu ma. tuttum ama bundan kelli bende ma aile dicem :))

kıslar ben gidiyom. yarın doktor kontrolümüz var. herşey yolundadır umarımm. bakalım ne kadar kilo almış benim börülcemmm.. dua edin bizeee..see youuu

çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına benim de 50gr.80 135 ti ama bana tebbir al diyetisyene git dedi ben açım yaaaa

valla petuşum yağmuru bilemicem ama
ben bu tempoy hayatta dayanamam
zira pek sevmem gezmeyi :))
minnak kızının ilk yılında gezmediği il kalmayacak kültür patlaması yaşayacak yağmur doğar doğmaz

canm bunu yazmş:
"Kızlar bugün suyum geldi sezeryana aldılar 1300 gr doğdu oğlum. Suan yogun bakımda dua edin noolur"

doğum sebebini açkladm yukarda.
gereksz stres yapmayın bu ihtimal bekleniyordu yani...

bende nisanda doğuracağım allahın izniyle.açıkçası çok etkilendim ama erken doğum riski bekleniyor olması
annesini çok etkilememiştir umarım.inşallah tez zamanda bebekte annesi de toparlar.

kıslar ben gidiyom. yarın doktor kontrolümüz var. herşey yolundadır umarımm. bakalım ne kadar kilo almış benim börülcemmm.. dua edin bizeee..see youuu
bol şans canım...umarım herşey yolundadır...
valla petuşum yağmuru bilemicem ama
ben bu tempoy hayatta dayanamam
zira pek sevmem gezmeyi :))
minnak kızının ilk yılında gezmediği il kalmayacak kültür patlaması yaşayacak yağmur doğar doğmaz

zira bende heç sevmem...mabadımı attımmı bi yere kaldırmak çok zor gelirde:)
şincik bizde 3 aile var bizimkiler mersinde, k. valide çeşmede k. peder akçayda..
kurbanda birine ramazanda birine yıllık izinde birine modundayız:)))
benim doğum izni sırasında dioruz hepsini bi aradan çıkaralım...
zira mersine gitmeyeli şu an bile 15 ay oldu:) gitmem şart haziranda
eee eşim dio annemin yanınada gideriz..
sonra dioz şimdi anneye gidipte bababay gitmemek olmaz bide akçaya uğrarız...
hakkımızda hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…