ayy canım ya..
söylemesi ayıptır k. validem çeşmede yaşıo, biz eşimle sevgili olduğumuzdan buyana her yaz tatilde yanındayız..
walla annemden bile rahat gelio orda tatil yapmak..
annemler çok gürültü yapıo..off o onu şikayet edio bu bunu..kafayı yiyom..
k. validem çok güzel bi sitede oturyo eşi ve o yalnızca..
biz gidince hemen hamağı kuryo, deniz manzaralı odayı hazırlıo
sbh kalkıom kahvaltı hazır, sonra poşete sodaydı dondurmaydı dolduryo yolluo bizi denize..gelyoz akşam yemeği hazır..
yani bi kahve bilem yaptırmıo...eee kim gitmezki böyle bi yere tatile:)))
hep dioz tam pansiyon:)))) hiç karışmıo, sürekli aaa siz gençsiniz gezin tozun modunda, bizde eşimle tam tersi, hamakta yatalım, gaste okuyalım falan..
ondan ötürü tatile para vermek zorumuza gidio yani..biz balayımızda bile 3 gün kaşda 1 gün fetiyede kaldık...5. gün çeşmeye damlamıştık..
bak yaza konuşalım k. validemin site çok güzel..
insanlar evlerini sezonluk, aylık günlük haftalık kiraya veriolar...otelden vs. çok daha uygun...deniz süper zaten..
bebekte var ya ev konforunda rahat edersin..
çeşmede güzel deniz sitesi dalyanda..
ayy canım ya..
söylemesi ayıptır k. validem çeşmede yaşıo, biz eşimle sevgili olduğumuzdan buyana her yaz tatilde yanındayız..
sbh kalkıom kahvaltı hazır, sonra poşete sodaydı dondurmaydı dolduryo yolluo bizi denize..gelyoz akşam yemeği hazır..
hep dioz tam pansiyon:)))) hiç karışmıo, sürekli aaa siz gençsiniz gezin tozun modunda, bizde eşimle tam tersi, hamakta yatalım, gaste okuyalım falan..
ondan ötürü tatile para vermek zorumuza gidio yani..biz balayımızda bile 3 gün kaşda 1 gün fetiyede kaldık...5. gün çeşmeye damlamıştık..
insanlar evlerini sezonluk, aylık günlük haftalık kiraya veriolar...otelden vs. çok daha uygun...deniz süper zaten..
biz 3 aylıkken inş tatile çıkacağız arkadaşımın yazlığı var edremit'de o tarafta ev kiralarız diyorum o zaman onunki de 9 aylık olacak. onun kaynanası 2 bebeğe bakıverir bi zyüzerken kalan zamanda da kendim ilgilenirim. ya da kendi annemi de alırım yanıma plajda şemsiye altı bakar bebeğe ben 2 deniz yapar emziririm
cnm ben yaz için planımı anlatim..haziran başında bebek-baba ben edirneye düğüne gidcez..
1 hafta sonra amasyadada aynı arkadaşın düğünü var..bebek huylu olursa onada gidcez:)
ordan ben mersine annemlerin yanına geçcem bebekle 10gün kadarkalcam, eşim ist. kalcak.
sonra o 15 izin hakkını alıp önce mersine gelcek, 1-2 gün mersinde kalcak..
sonra ma aile çeşmeye gidcez:)
3-5 gün çeşmede kalcaz k. validede
sonra yine ma aile toplanıp edremit-akçaya k. pederin yanına:))
2-3 günde orda sonra istanbula...
benim gelmemle istanbula nnemde gelcek mersinden..
bebek anneme teslim, bende iş başı:))))
çokmu gaddarın minnak kızıma karşı
off nassı bi manzara oluştu gözümün önünde yaff.. ferahh pöfür pöfür esen deniz manzaralı bi oda..
bu konfordan sonra 5 yıldızlı oteller halt etmiş yanındaaa
kısır neyse de patuş yüzünden canım kış günü deniz çekti
selam gızlarrr
medine hurması yiyen varmı aranizda ?
kızlar bendFatıma anamızın eli çiçeği diye bişey duymuştum ne kadar doğrudur bilmem ama birde Esma-ülHüsna dan Ya-Kuddüs ismide doğumda kolaylış sağlarmış
Eki Görüntüle 333176
Eki Görüntüle 333177
Eki Görüntüle 333178
Eki Görüntüle 333181
birtane olan benm lohusa tacım
diğerleri kızım için
diğer resimde örnek fikriniz olsun
belki yapmak isteyen olur diye ekledim
ayy canım ya..
yok canım..ma aile eşim ben ve yağmuşişte ben 3 aylıkken güneş dokunurmu diyorum
malum artık çok zararlı artık o zman doktorumuzada
danışırız bizde ona göre plan yaparız
ma aile lafı hoşuma gitti ama ben 3 kişi olarak algıladım
ilk etapta sonra k.validende dahil sanırım
hahaha valla heee
kızgın kumlardan serin sulara atlayasım geldi ohhhhhhhhhh
yok canım..ma aile eşim ben ve yağmuş
k. validemin boğazına çöksen gelmez rahatınızı kaçırmim die
evet ya olsa keşke
esen rüzgarı anlatmadım ama daha..
sbh uyancan böyle kapı pencere açık, lavanta kokulu tül perde yatağına doğru uçuşuo
kalksammı kalkmasammı
yok canım..ma aile eşim ben ve yağmuş
k. validemin boğazına çöksen gelmez rahatınızı kaçırmim die
evet ya olsa keşke
esen rüzgarı anlatmadım ama daha..
sbh uyancan böyle kapı pencere açık, lavanta kokulu tül perde yatağına doğru uçuşuo
kalksammı kalkmasammı
evet evet şu gezen sineği haklayıp yatmaya devam edelimkalkmayalım yaaa
5 dk daha yatalım
mis gibi ohhhhh
oy oyyyy yağlarım eridi burada beaaaaa
ma ne petuş bacım.:26: ben anlamadım..merakta ettimm
evet evet şu gezen sineği haklayıp yatmaya devam edelim
yazımı doğrumu bilmom
ben "all together""bütün aile""ailecek" anlamında kullandıydım...akşam akşam yordum kafanı yapram ksra bakma bebem
çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına benim de 50gr.80 135 ti ama bana tebbir al diyetisyene git dedi ben açım yaaaaDün muayenemiz vardı kızlar,oğluşum 1160 gr olmuş teyzeleri ,baş aşağı duruyodu,dedim ben sabah 2 yanımda da tekme hissettim,yanken aşağı mı dönmüş,artık o kadar kısa sürede dönemezler,muhtemelen hafif çapraz durmuştur,sen enine yatıyo diye hissetmişidir dedi doktor,bebekler için en ideal pozisyon baş aşağı duruşmuş zaten,yani doğum pozisyonu.Tabi 32 den sonra doğum şeklini alıyolarmış genelde,daha değişebilirmiş duruşu.Ultrasonda ağzını emiyo gibi açıp kapatıyodu,doktor kilosu haftasına göre çok iyi dedi,ben de sadece 2 kilo almışım 1 ayda,kilo olarak da iyi gidiyosun dedi,ayda 3 kg geçmemen yeterli dedi,dedim önerileriniz neler,proteinden sakın kısma,et,tavuk,balık,yumurta mutlaka ye,onları azaltma dedi,hamurişi,aburcubur falan sınırlı yersen,çok fazla kuruyemiş vs yemezsen zaten çok kilo almazsın böyle gider dedi.Dedim tuzlu da pek yemiyorum,henüz hiç ödem olmadı,aynen devam dedi,bu aylardan sonra bdedielki ödem oluşabilir dedi,çok sevindik her şey yolunda diye,şeker yüklemem 50 gr 79-149 çıkmıştı hatırlarsanız,dedim tatlı yememeye çalışıyorum ama arada kaçamak oluyo,hiç yeme demiyorum ama abartma ve ana yemekten sonra 2 saat falan geçsin,öyle ye,sütlü tatlıları tercih et dedi,tatlı yasağı koymadı yani,yaşasııııııınnnnn
cnm ben yaz için planımı anlatim..haziran başında bebek-baba ben edirneye düğüne gidcez..
1 hafta sonra amasyadada aynı arkadaşın düğünü var..bebek huylu olursa onada gidcez:)
ordan ben mersine annemlerin yanına geçcem bebekle 10gün kadarkalcam, eşim ist. kalcak.
sonra o 15 izin hakkını alıp önce mersine gelcek, 1-2 gün mersinde kalcak..
sonra ma aile çeşmeye gidcez:)
3-5 gün çeşmede kalcaz k. validede
sonra yine ma aile toplanıp edremit-akçaya k. pederin yanına:))
2-3 günde orda sonra istanbula...
benim gelmemle istanbula nnemde gelcek mersinden..
bebek anneme teslim, bende iş başı:))))
çokmu gaddarın minnak kızıma karşı
canm bunu yazmş:
"Kızlar bugün suyum geldi sezeryana aldılar 1300 gr doğdu oğlum. Suan yogun bakımda dua edin noolur"
doğum sebebini açkladm yukarda.
gereksz stres yapmayın bu ihtimal bekleniyordu yani...
bol şans canım...umarım herşey yolundadır...kıslar ben gidiyom. yarın doktor kontrolümüz var. herşey yolundadır umarımm. bakalım ne kadar kilo almış benim börülcemmm.. dua edin bizeee..see youuu
valla petuşum yağmuru bilemicem ama
ben bu tempoy hayatta dayanamam
zira pek sevmem gezmeyi :))
minnak kızının ilk yılında gezmediği il kalmayacak kültür patlaması yaşayacak yağmur doğar doğmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?