2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ya ben de biraz egoistlik yapıyom ama kızımın nüfusta doğum yeri izmr olsun istiyom...
yani anne izmrli baba manisalı ama eşimn ailesi de 15 yıldr izmrde.
bz şu an zonguldaktayz ve burada doğum yapacağm belki bu yaz tayn çıkacak gideceğz.
ama doğum yeri zonguldak yazacak... hççç istemiyooom
kütük de zaten manisa yazıyo o da ayrı uyuz yapıyo beni

ay bak hakketten dilsahım iyi dusunmussun onu :S bende olsam bende senin gibi dusunurdum yaaa yok mu bunun bi çaresi ?

haklısın petuşum hepimz gerçekten çok hevesliyiz ama bakalım..
canlı yayın da bekliyoz bu arada

ben bütün yaz izmrdeym bu arada görüşelm mutlakaç..
inş. canım..kısmetse 1 hafta 10 günlüğün gelcem sanırım...çeşmede oluruz, sende çeşmede oluodun dimi?
ama izmirde olsa gelirim..
anaaaaaaaaaaam petuş ne dedin sen tahinmi yani batırık,sulusu falan dimi bende karamanlıyım canım bizim ordada yapılır o.bak şimdi çok canım istedi ((((
baıtırık da bilirimde canım aynen dediğin gibi sulu olur...bizim ordada yapılır ama mersinde kısırada tahin koyar çoğu kimse...hafta sonuna artık:))

çok haklı bi bencillik ama bence

ayyyyy bu eşimdede var biz konyada yaşıyoruz ama eşim adanalı ben karamanlı ikimizde konyalı değiliz yani, şimdi çocuğun doğum yeri konya yazcak diye kafayı yiyor, bi ara beni doğum için adanaya götürmeyi düşündü ciddi ciddi, herkes tepki verdi olurmu diye.............yoksa ben doğuma adanaya gitcektim :))))

ay bak hakketten dilsahım iyi dusunmussun onu :S bende olsam bende senin gibi dusunurdum yaaa yok mu bunun bi çaresi ?

demi ama ya ne etsem ??
izmire gelmişken doğursam mı acaba
ama erken daha vazgeçtm eşyalar da burda

inş. canım..kısmetse 1 hafta 10 günlüğün gelcem sanırım...çeşmede oluruz, sende çeşmede oluodun dimi?
ama izmirde olsa gelirim..

çok haklı bi bencillik ama bence

canm eşimle her yaz tatile gideceğiz diye karar almştık.
2 ay izmrde kriz geçiriyoz annemler br yanda kaynanam br yanda kaçacak yer gerekiyo
bu yaz da malum bebiş olacak uzak yere gidemeyz çeşme yapalım dedik..
tabiiii para ayırabilirsek

gel tatlım herzaman gel bekleriz

ya canım orada dogurcan ya mecburen izmir dogumlu yazdırma şansı olmuyormu ? çok şeymi istiyorum:26::26::26:

evet çok şey istiyosun
o mümkün değildr ki tatlım...
nüfus memuru der valla ne takıntılı kadın diye

zaten hastanenin verdiği doğum belgesiyle gidilmiyormu kızlar nüfus müdürlüğüne ben öyle biliyorum :)) o yüzden doğum yeri İzmir yazmasını isteyen anneleri İzmire bekliyorussssssssss

benım de ankarada doğum yapmam gereken etkenlerden birisi dogum yerı
istanbul yazmasın :)

yemek yedikten sonra acayip bi ağırlık çöktü
uyumuşuz kzımla kalkınca sol tarafım ağrıyodu
kızım baskı yaptı sanırım :S

bu arada bnmde canım istedi kısır nolcek he nolcek
bulgur var ama marul soğan yok
hoş olsa yapcak halim yok

mavilimmmm
gel sen benim kardeşim ol yaaaaa

olur neden olmasınn

teşekkür ederim canım
verebilirsin yapıp gönderirim
Evet uzun çabalarımızdan sonra izmirli 7 koca göbek arkadaşımız ile bir araya geliyoruz....

Tarih: 04/02/2012
Gün : C.tesi
Saat : 14:00
Yer : Konak Efes Pastanesini

:46

wooooowww 7 kişi tebrik ediyorum sizleri

tatile gidebilirmiyiz kızlar doğumdan ssonra
biz eylül ekim gibi bi kaçamak yaparız diyoruz ama
bebekle nasıl olur hiç fikrimiz yok
zorlanırmıyız acaba fikri olan varmı siz ne düşünüyorsunuz

bizde eylül gibi düşünüyoruz canım ayrı bir güzel olucak bence bebişle

canm aynı şeyi ben de düşünüyorum..
ama hep balayında falan dikkatimi çekti yani millet almş çocuğu gelmş..
ne kadar hijyenik olur bilemem tabi..
ama bz temmuzda 2 gün bile olsa istiyoz..
o zaman gelnce annelik psikolojisi izin verirse tabi :))

kocamı zar zor da olsa öğleden sonra işe yolladım bitti hastayım, ilgi bekliyorum faslı çok şükür. 3 gün yeter ona fazlasını istiyosa da rapor getirsin bakmam ben artık

gerçi garibime vebalı muamelesi yaptım bize de bulaştırır korkusuyla, ayyy çok fenayım
şimdiii gelelim geçmişten ayırdığım notlara arada kaynayanlar kusura bakmasın zati çok uzun oldu alıntılarım...

saol cnm yaa çok kötüyüm bugün benim için artık kabus olur
bide kart bende duruyor hep ben kullanırım kendimi çok kötü hissediyorum
artık bugün sürekli ağlarım
ağlamak yooooook, gülmek var
çözümsüz dert değil, biliyorum insan çok sinir olur ama bebik için sorun çözülene kadar kafanı kuma göm
ne demiştik ağlamak yooooook, gülmek var

netten olmasına gerek yok cnm..
pos cihazlarına yada atm lere özel cihaz yerleştiryolar o şekilde yapılyo..
eşimede sordum bankada kopyalama işlemlerine vs. bakıo, iade edilir üzülmesin dedi...
yav var ya isveç çakısı gibi gacısın yeminle,
derdin varsa susma konuş, çare bulsun bulsun hemen petuş

ben varım ben varım

PETUNYAPET_NEFRAZEN
sizi cok özledim pazar gunu yine gelsenize
hafta sonu gelmem bundan sonr zor bebik için tadilat yapılacak hafta sonları eşim evdeyken ama hafta içi çok sıkılırsan bigün önceden haber sal bana müsaitsem gelirim
petu'nun kocası bundan sonra onu pek sokağa çıkarmayacak gibi duruyo???

çok cici

aynen öle davrandım, sonra yüz buluyo sürekli hasta oluyo

bana annem bileklik ve yüzük seti ile tek alyans aldı, aslında alyansım var ama çok beğendim bi modeli kıyamadı aldı kadıncağız da. eşim gördü beğendi ama azarladı kadını ne masrafa sokuyon dedi. şimdi bu lafı eden adamdan ben ne hediye bekleyeceğim
zati 10 şubat evlilik yıldönümümüz, şurda 15 gün filan kaldı. geen sene hediye almamıştı parasızlıktan sonraya söz vermişti. bu sene 2 yıllık hediye alması lazım. hemen 2 ay sonrası doğum günüm onun hediyesi var e bi de bebik hediyesi 4 kat ediyo. bi de benle sigarayı bırakabileceğine dair iddiaya girmişti, 2 milyarlık takı alacağımk içersem demişti, 3 ay önce iş üstünde yakaladım. şimdi siz hesaplayın bakalım bu adamın bana ne alması gerekiyo???

ben şahsen bizzat
3 yaşına kadar emmişim
hey maşşallaaaahh
anacım beni 6 aylıkken uzaklaştırmaya başlamış, sumocular gibiymişim. dr bile sorana 1 yaşında olduğunu söyle nazar değer demiş. adi herif rızkımı engellemiş. millet 6 aylıkken sırtını dik tutar ben 8 sylıkken filan tay tay durmaya başlamış 9-10 aylıkken de yürümeye başlamışım

civilin ayağımın dibinde mağazası var, bir kere gitmişliğim yok, ah bu benim kocam yaaa
bir günde halletçek ya
sana çok ciddi bir tavsiye civil'e bakmadan sakın başka yerden alışveriş yapma. gündelik gelip geçici şeyleri ordan al, daha cici tek tük şeyleri diğer yerlerden alırsın.

evde olmak sıkıcı mı ne :26: sabahın köründe kalktım.evimi süpürdüm sildim. işim bitti.şimdi ne yapıcam ya :26:
netten dizi izle, ben öyle yapıyorum

ak bu detay hiç dikkatimi çekmemeişti, benim eşim fotoğrafçı, ona güvendiğim için detaylarla ilgilenmemiştim ama o estetik detayları bu kadar düşünemez, yarın arkadaşımla eminönü yapacağız, ordan malzeme bakayım. fikir için çk tenk yu canım

sen kime ne kadar sadaka verdiğini bi söyle de ben de ona yüklü bi ödeme yapayım. o ne be kadına bak, hırrrr
benim kaynanam evime peşindne birini getirmeyi denediği ilk gün boyunun kaç metrecik olduğunu öğrenmişti. ayyy neden habersiz geldiniz, hiç hazırlığım yok bilsem bişişler yapardım dedim. girdim mutfağa çıkmadım, çay demlemeye diye girdim 1 saate demlenmedi o çay

anacım sana her gün haberli haberli gelesim geldi

şuu anda kafamı çok karıştırdın menzill,çakralarım tıkandı walla
öyle gaza geldimki bakkaldan bisküvi hazırkek kurabiye alıp koycam önlerine
bu kadar mantıklı bişi ömrü hayatımda duymadım ben. bi de iki ahh uhh de yanlarında, 2-3 gündür sırtım çok ağrıyo gece mide ağrısından/bulantısından uyuyamadım. kalkma bile ayağa kaynanan ya da kendileri doldursun çaylarını

bismillahirrahmanirrahim
enem o nassı bi kaynana yev öle türk filmi tadında, ben bayramdan bayrama bayramlaşmak için sarılırken geriliyorum, böyyk
sen anlatma böle şeleri, anlatma bakiim kadın nazardan çatlayacak çat diye. ya da ara söle at nalı kadar bi nazar boncuğu taksın yakasına da öyle gezsin

aklın yolu bir

yav keşke beddua yerine direkt söyleseydin, pırasadan sert olur pilav deseydin, ya da pilavı sert yapsaydın, aaa tüh der çıkardın içinden hadi yemesin aç kalıp o pırasayı da göreyim

neaaaaa
4 çeşit mi

ben olsam inat bir türk kahvesi yapıp
ayy kusura bakmayın hem çocuk hem hamilelik yapamadım valla
diyip höpürdete höpürdete kahvemi içerim
yaşasın kötülük

al işte .....canım kısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çekti.....
hemde bol ekşili
ama ama sen böle deyince benim de çekti şimdi, üstelik ben bağımlılık derecesinde severim 1 kilo bulgurdan yapar oturu tek başıma yerim. gençliğimde böyle 1 kilodan yapıp tek başıma yedikten sonra şişince az yeminler etmedim bi daha kısır yersem kısır olayım diye ama yemini her seferinde bozmama rağmen şükür bugünleri gördük

bakkk şindiii canım ott çekti yafuuuu
hımm acık zorlasa benim de çekebilir sanki

aman haa ddikkat günde 1-2'yi sakın geçme ben ramazana denk geldiği için ilk haftalarımda haftada 1 kşloya yakın yiyodum 9. haftamda "yüksek düşük tehlikesi" sonucu 2 ay yattım evde :

izmir çocuk yetiştirmek için çok ideal bir yer, trafik desen insanı desen her şey sakin. adamlar huzurlular. mesela izmir'de bir genç kız otobüste oturduğu yerde makyjajını yapar kimse garipsemez ist'da bırak makyajı aynaya baksa millet şöyle bi göz süzmeye başlar

ayy canım ya..
söylemesi ayıptır k. validem çeşmede yaşıo, biz eşimle sevgili olduğumuzdan buyana her yaz tatilde yanındayız..
walla annemden bile rahat gelio orda tatil yapmak..
annemler çok gürültü yapıo..off o onu şikayet edio bu bunu..kafayı yiyom..
k. validem çok güzel bi sitede oturyo eşi ve o yalnızca..
biz gidince hemen hamağı kuryo, deniz manzaralı odayı hazırlıo
sbh kalkıom kahvaltı hazır, sonra poşete sodaydı dondurmaydı dolduryo yolluo bizi denize..gelyoz akşam yemeği hazır..
yani bi kahve bilem yaptırmıo...eee kim gitmezki böyle bi yere tatile:)))
hep dioz tam pansiyon:)))) hiç karışmıo, sürekli aaa siz gençsiniz gezin tozun modunda, bizde eşimle tam tersi, hamakta yatalım, gaste okuyalım falan..
ondan ötürü tatile para vermek zorumuza gidio yani..biz balayımızda bile 3 gün kaşda 1 gün fetiyede kaldık...5. gün çeşmeye damlamıştık..
bak yaza konuşalım k. validemin site çok güzel..
insanlar evlerini sezonluk, aylık günlük haftalık kiraya veriolar...otelden vs. çok daha uygun...deniz süper zaten..
bebekte var ya ev konforunda rahat edersin..
çeşmede güzel deniz sitesi dalyanda..

bizde eylül gibi düşünüyoruz canım ayrı bir güzel olucak bence bebişle

olur dimi bende diyorum ki alışsında şimdiden
sonra huysuzluk yapmasın mızmızlanmasın
uzun yolada alışsın denize ilerde daha rahat ederiz
gibime geliyor ama bi yandan da yollarda perişan olmasın
diye geçiyor aklımdan bakalım zaman ne gösterecek

biz 3 aylıkken inş tatile çıkacağız arkadaşımın yazlığı var edremit'de o tarafta ev kiralarız diyorum o zaman onunki de 9 aylık olacak. onun kaynanası 2 bebeğe bakıverir bi zyüzerken kalan zamanda da kendim ilgilenirim. ya da kendi annemi de alırım yanıma plajda şemsiye altı bakar bebeğe ben 2 deniz yapar emziririm

cnm ben yaz için planımı anlatim..haziran başında bebek-baba ben edirneye düğüne gidcez..
1 hafta sonra amasyadada aynı arkadaşın düğünü var..bebek huylu olursa onada gidcez:)
ordan ben mersine annemlerin yanına geçcem bebekle 10gün kadarkalcam, eşim ist. kalcak.
sonra o 15 izin hakkını alıp önce mersine gelcek, 1-2 gün mersinde kalcak..
sonra ma aile çeşmeye gidcez:)
3-5 gün çeşmede kalcaz k. validede
sonra yine ma aile toplanıp edremit-akçaya k. pederin yanına:))
2-3 günde orda sonra istanbula...
benim gelmemle istanbula nnemde gelcek mersinden..
bebek anneme teslim, bende iş başı:))))
çokmu gaddarın minnak kızıma karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…