orası köyse burası dağ o zmn canım:))
izmir büyük mersin gibi..çok severim...biz ara ara ciddi ciddi düşünüyoruz aslında...kısmet hayat ne gösterecek bilinmez...kızımız bi doğsun hayırlısıyla belki ..belki..belki..neden olmasın
ya ben de biraz egoistlik yapıyom ama kızımın nüfusta doğum yeri izmr olsun istiyom...
yani anne izmrli baba manisalı ama eşimn ailesi de 15 yıldr izmrde.
bz şu an zonguldaktayz ve burada doğum yapacağm belki bu yaz tayn çıkacak gideceğz.
ama doğum yeri zonguldak yazacak... hççç istemiyooom
kütük de zaten manisa yazıyo o da ayrı uyuz yapıyo beni
inş. canım..kısmetse 1 hafta 10 günlüğün gelcem sanırım...çeşmede oluruz, sende çeşmede oluodun dimi?haklısın petuşum hepimz gerçekten çok hevesliyiz ama bakalım..
canlı yayın da bekliyoz bu arada
ben bütün yaz izmrdeym bu arada görüşelm mutlakaç..
baıtırık da bilirimde canım aynen dediğin gibi sulu olur...bizim ordada yapılır ama mersinde kısırada tahin koyar çoğu kimse...hafta sonuna artık:))anaaaaaaaaaaam petuş ne dedin sen tahinmi yani batırık,sulusu falan dimi bende karamanlıyım canım bizim ordada yapılır o.bak şimdi çok canım istedi((((
ya ben de biraz egoistlik yapıyom ama kızımın nüfusta doğum yeri izmr olsun istiyom...
bz şu an zonguldaktayz ve burada doğum yapacağm belki bu yaz tayn çıkacak gideceğz.
ay bak hakketten dilsahım iyi dusunmussun onu :S bende olsam bende senin gibi dusunurdum yaaa yok mu bunun bi çaresi ?
inş. canım..kısmetse 1 hafta 10 günlüğün gelcem sanırım...çeşmede oluruz, sende çeşmede oluodun dimi?
ama izmirde olsa gelirim..
çok haklı bi bencillik ama bence
orası köyse burası dağ o zmn canım:))
izmir büyük mersin gibi..çok severim...biz ara ara ciddi ciddi düşünüyoruz aslında...kısmet hayat ne gösterecek bilinmez...kızımız bi doğsun hayırlısıyla belki ..belki..belki..neden olmasın
demi ama ya ne etsem ??
izmire gelmişken doğursam mı acaba
ama erken daha vazgeçtm eşyalar da burda
canm eşimle her yaz tatile gideceğiz diye karar almştık.
2 ay izmrde kriz geçiriyoz annemler br yanda kaynanam br yanda kaçacak yer gerekiyo
bu yaz da malum bebiş olacak uzak yere gidemeyz çeşme yapalım dedik..
tabiiii para ayırabilirsek
ya canım orada dogurcan ya mecburen izmir dogumlu yazdırma şansı olmuyormu ? çok şeymi istiyorum:26::26::26:
evet çok şey istiyosun
o mümkün değildr ki tatlım...
nüfus memuru der valla ne takıntılı kadın diye
evet çok şey istiyosun
o mümkün değildr ki tatlım...
nüfus memuru der valla ne takıntılı kadın diye
zaten hastanenin verdiği doğum belgesiyle gidilmiyormu kızlar nüfus müdürlüğüne ben öyle biliyorum :)) o yüzden doğum yeri İzmir yazmasını isteyen anneleri İzmire bekliyorussssssssss
mavilimmmm
gel sen benim kardeşim ol yaaaaa
Annemin uyumasını fırsat bildim ve yemek yaptım :)
aylardır ilk defa nerdeyse unutacaktım yemek yapmayı falan
accık kendimi kadın hissettim bide diger yasaklar kalkınca tam kadın oliiiciiiimmmm
mmavilimm yaptıklarına bayıldım cok guzel sana acık adresimi vermek istiyorum
neden bilmiyorum ama içimden geldi
miqi tebrik ediyorumm bebişinede maşallahhh en kocamanından
bizde haftaya cuma gidicez dra daha cok var
bide biri bana yine söleyebilir mi şimdi biz kaçıncı haftamızdayız?
Evet uzun çabalarımızdan sonra izmirli 7 koca göbek arkadaşımız ile bir araya geliyoruz....
Tarih: 04/02/2012
Gün : C.tesi
Saat : 14:00
Yer : Konak Efes Pastanesini
:46
bizde eylül gibi düşünüyoruz canım ayrı bir güzel olucak bence bebişletatile gidebilirmiyiz kızlar doğumdan ssonra
biz eylül ekim gibi bi kaçamak yaparız diyoruz ama
bebekle nasıl olur hiç fikrimiz yok
zorlanırmıyız acaba fikri olan varmı siz ne düşünüyorsunuz
tatile gidebilirmiyiz kızlar doğumdan ssonra
biz eylül ekim gibi bi kaçamak yaparız diyoruz ama
bebekle nasıl olur hiç fikrimiz yok
zorlanırmıyız acaba fikri olan varmı siz ne düşünüyorsunuz
ağlamak yooooook, gülmek varsaol cnm yaa çok kötüyüm bugün benim için artık kabus olur
bide kart bende duruyor hep ben kullanırım kendimi çok kötü hissediyorum
artık bugün sürekli ağlarım
yav var ya isveç çakısı gibi gacısın yeminle,netten olmasına gerek yok cnm..
pos cihazlarına yada atm lere özel cihaz yerleştiryolar o şekilde yapılyo..
eşimede sordum bankada kopyalama işlemlerine vs. bakıo, iade edilir üzülmesin dedi...
ben varım ben varımbende netten geçenlerde ilk defa alışveriş yaptım ömrü hayatım boyunca.. bebişime patik aldımm. tırsarak yaptım aslındaa bişi mişi olursa diye. kart numarası giriliyo yaa. aranızda var dimi sürekli intten alışveriş yapan..
hafta sonu gelmem bundan sonr zor bebik için tadilat yapılacak hafta sonları eşim evdeyken ama hafta içi çok sıkılırsan bigün önceden haber sal bana müsaitsem gelirimPETUNYAPET_NEFRAZEN
sizi cok özledim pazar gunu yine gelsenize
çok ciciEki Görüntüle 333137 Eki Görüntüle 333138
kızlar bu benm bebeklik yorganm
annem sağolsun atmamış saklamış
yorganın üzerine kendisi kurdeleyle nevresim yaptı.
kısmetse bebeğime kullanacağım...
ayrca uyku seti de aldm ben.
konu da açılmışken yükleyeyem dedim :)
aynen öle davrandım, sonra yüz buluyo sürekli hasta oluyoayyy kıyamammmm :)) tabi tabii netten alışverişini yap sonra gel burda yiyelim içelim muhabbet edelim kafalarıda dagıttık mı, ne olur sankii hee ne-o-lur???? nefoşunki de tam esir kaldı kadını şimdii yine agzını burnunu sıka sıka konusup kzııyodur adamaa
bana annem bileklik ve yüzük seti ile tek alyans aldı, aslında alyansım var ama çok beğendim bi modeli kıyamadı aldı kadıncağız da. eşim gördü beğendi ama azarladı kadını ne masrafa sokuyon dedi. şimdi bu lafı eden adamdan ben ne hediye bekleyeceğimbende eşimle ilgili bişiy paylaşmak istiyorum
bundan 10 gun önce ''aşkım alyanslarımızı değiştirelim mi
istersen yeni daha begendigin bişi alalım dedi
halbuki ben alyansımı cok begenerek almıştım ama ampulude yktı kafamda teklif var sonucta
aklımdan cıkmadı hiç alyans modellerine falan bakmaya basladım
dun gecede parmagımdan cıkarıp ona dogru uzattım ve ''askım karar verdim alyanslarımızı degiştirelim dedim
aldı elimden yzuugu kendi yzugunu cıkarıp avcuma koydu degiştik aşkım dedi
dumur oldum ne bu şimdi yanii bide gevrek gevrek guluyoo (bende cok guldum)
soktu aklıma şimdi napcam kandırmış sanırım benii yada denedi benii dogum hediyesi yzuuk gelcek anlaşılan
hep tek taş die mırıldanıyodu sanırım bi tek taş daha gelecek
hey maşşallaaaahhben şahsen bizzat
3 yaşına kadar emmişim
sana çok ciddi bir tavsiye civil'e bakmadan sakın başka yerden alışveriş yapma. gündelik gelip geçici şeyleri ordan al, daha cici tek tük şeyleri diğer yerlerden alırsın.civilin ayağımın dibinde mağazası var, bir kere gitmişliğim yok, ah bu benim kocam yaaa
bir günde halletçek ya
netten dizi izle, ben öyle yapıyorumevde olmak sıkıcı mı ne :26: sabahın köründe kalktım.evimi süpürdüm sildim. işim bitti.şimdi ne yapıcam ya :26:
ak bu detay hiç dikkatimi çekmemeişti, benim eşim fotoğrafçı, ona güvendiğim için detaylarla ilgilenmemiştim ama o estetik detayları bu kadar düşünemez, yarın arkadaşımla eminönü yapacağız, ordan malzeme bakayım. fikir için çk tenk yu canımçok güzel canım güle güle kullansın bebişin
benmde battaniyem uyku tulumum hırkam kundaklarım duruyo
yıkandı ütülendi kızıma giydirecem hatıra foto çekicem aynı beni
çektikleri gibi bir olcaz kızımla bazen anne olacağıma hala inanamıyorum ya
şimdi kızıma taç yaptım
yenidoğan fotoğrafları için aksesuarlar yapmak
istiyorum ama çabuk sıkılıyorum
varmı yenidoğan fotoğrafı çektirecekler
sen kime ne kadar sadaka verdiğini bi söyle de ben de ona yüklü bi ödeme yapayım. o ne be kadına bak, hırrrrpooooffffff nasıl sıkıntı bastı..
sukurler olsun ki farklı sehirlerdeyiz benimkinin kafasıda böyle işte yani gösterişe bayılıyoo
eşim ameliyat olmuştu o gun komsularını bize cagırdı ne kadar engellemeye calıssamda mani olamadım
saf kocamda bişey olmaz ben odamızda yatarım siz oturursunuz dmeişti
45 dklık ameliyat 3 saat surdu hiç agrısı olmayacagını sanan kocam takside kucagıma yatarak geldi
eve geldigimizde kaynanam ve komsuları bizdeydi kahvaltı bile yapmamıstım
pogacalar kısırlar kendileri yapmıslar oturmus cay muhabbet faasıl yapıyolar
yine diyorum safff kocammda yatak odasında bagırıyo acıdan (kıl dönmesi)
ben h.geldiniz demeye gittim aaayyyylliiiiiiinnnnnnnnnnnnnn??????????????
ebenin hörekesi söledik işte size ameliyat gunu misafir mi olur neymiş ayıp olurmuss
unutamayacagm berbat anılardan biri sinirlerim tepeme geldi yine
sonrada haşlamıltım hepsini ama anlayana... şimdi orda olsaydım hergun biri gelirdi bigun önceden hbrli
hatta ben doguma giderdim o millete evimi acardıı
durun bi cıglık atiyimde rahatlıyım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oh beaaa
anacım sana her gün haberli haberli gelesim geldiayyyy bende çığlık atmakkk istiyorum yeterrrrrrrrrrrrrrr diyeeee
sevsem zor gelmez inanın hiç sevmem bu gelcek olan qarılarıbütün dertleri yarım akıllarıyla insanın ağzından laf almaya çalışmak
pissssssssssssssss dedikoduculaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aman neyse yaaaa ne diyorum biliyomusunuz..
bisküvi pastası,1 çeşit kurabiye(en kolayından),kısır,bide yalancı suböreği tarifim var basit bişi ondan yaparım yetmezmi bu kadar sizce:26:
bu kadar mantıklı bişi ömrü hayatımda duymadım ben. bi de iki ahh uhh de yanlarında, 2-3 gündür sırtım çok ağrıyo gece mide ağrısından/bulantısından uyuyamadım. kalkma bile ayağa kaynanan ya da kendileri doldursun çaylarınışuu anda kafamı çok karıştırdın menzill,çakralarım tıkandı walla
öyle gaza geldimki bakkaldan bisküvi hazırkek kurabiye alıp koycam önlerine
bismillahirrahmanirrahimhe heeeeeee
ben geldim yemekten...
herkes de bi k. validedir almış başını gidio
benimkine bi nazar nocuğu daha
ilk tanışmaya bile gittiğimde yıllar önce eşimle sevgiliyken aynı odada ayrı ayrı yatak hazırlamıştı lavanta kokulu
halada gittiğimizde evi 2 oda ama kendi odalarını boşaltıp hazırlar rahat edelim die.
ama oda bize gelse bizde ona gitsek eşimle ya uyanınca anneeeeeeeeee gellllllllll yanımıza deriz alırız aramıza az severiz...yada onun yatağına baskın yaparız bis geldikkkkkkkkkkkk die:)))
bu soru sorulmaz bile.. kimileri rahat oluyo o konuda yaa..
benim kayınvalidem asla teklif etmez hatta biz desek de kabul etmez..
kadıncağız evine her gittiğinde yatağını veriyor bize rahat yatalım diye ama bunu da eşim kabul etmiyor..
kanepenin üzerinde yorgan battaniye ne varsa koyuyo ki belimiz ağrımasın diye.. bizi rahatsız edecek diye ödü kopar kayınvalidemin.. hatta biz nişanlıydık ziyarete gittik kadının evine.. o dönemde de eşim bingölde görevdeydi ben ankarada öğrenci.. ayda yılda bir görüşüyoruz diye kadın sen git soğuk odada bi başına otur. biz rahat edelim hasret giderelim diye.. biz de sanıyoruz ki namaz kılmaya gitti.. öyle oturmuş koltuğa yere bakıyordu garibim.. ayyy yaa kıyamam içim kaynadı şimdi..
aklın yolu birkuzucum ben de menzile katılıyorum.. bu halde 4 çeşit ikram hazırlarsan başka zaman neler neler yapman gerekir..
al pastaneden hazır şeyler geçiştir.. onlar da anlasınlar geçiştirdiğini..
sonuçta durumun ortada.. onlar düşüncesizce davranıyorsa bunu da hak ediyorlar bence..
yav keşke beddua yerine direkt söyleseydin, pırasadan sert olur pilav deseydin, ya da pilavı sert yapsaydın, aaa tüh der çıkardın içinden hadi yemesin aç kalıp o pırasayı da göreyimanlayışsız insanlar...............çok sinir oldum ,zaten kayınvalideme sinirliyim ya bu aralar seninkinede sinir oldum, benimkide diş yaptırıyo ya burda geçen akşam pırasa yemeğim vardı, ben işten gelmişim zaten kaycam düşcem korkusu var bide soğuk, mutfağın kapısına gelmiş bana pirinç pilavı yap ben dişimden pırasa yiyemem dedi, sorarım size pilavmı daha kolay yenir, pırasamı....yaptım ama gerçekten bedduayı hiç sevmem ama beddua ede ede yaptım, helal de etmiyorum hakkımı............
neaaaaa
4 çeşit mi
ben olsam inat bir türk kahvesi yapıp
ayy kusura bakmayın hem çocuk hem hamilelik yapamadım valla
diyip höpürdete höpürdete kahvemi içerim
yaşasın kötülük
ama ama sen böle deyince benim de çekti şimdi, üstelik ben bağımlılık derecesinde severim 1 kilo bulgurdan yapar oturu tek başıma yerim. gençliğimde böyle 1 kilodan yapıp tek başıma yedikten sonra şişince az yeminler etmedim bi daha kısır yersem kısır olayım diye ama yemini her seferinde bozmama rağmen şükür bugünleri gördükal işte .....canım kısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çekti.....
hemde bol ekşili
hımm acık zorlasa benim de çekebilir sankibakkk şindiii canım ott çekti yafuuuu
aman haa ddikkat günde 1-2'yi sakın geçme ben ramazana denk geldiği için ilk haftalarımda haftada 1 kşloya yakın yiyodum 9. haftamda "yüksek düşük tehlikesi" sonucu 2 ay yattım evde :bende bu hafta hergün bir iki tane yemeye basladim çalıştığım büronun bi üst kattaki komşumun otlardan falan ilaçlar yapan biridir. bana hergün medine hurması yememi doğumumun çok kolay geçeceğini söyledi
bende eşime söyledim tabi hemen aldık :)) meryem suresinde de geçiyor dedi hakkatende okudum geçiyor .. hayırlısı bakalimm.. hee bide ayva yemeyi unutmayıın gamzeli gamzeli bebislerimiz olsunne kadan da moral vericiyim yaa :)
izmir çocuk yetiştirmek için çok ideal bir yer, trafik desen insanı desen her şey sakin. adamlar huzurlular. mesela izmir'de bir genç kız otobüste oturduğu yerde makyjajını yapar kimse garipsemez ist'da bırak makyajı aynaya baksa millet şöyle bi göz süzmeye başlarorası köyse burası dağ o zmn canım:))
demi ama ya ne etsem ??
izmire gelmişken doğursam mı acaba
ama erken daha vazgeçtm eşyalar da burda
canm eşimle her yaz tatile gideceğiz diye karar almştık.
2 ay izmrde kriz geçiriyoz annemler br yanda kaynanam br yanda kaçacak yer gerekiyo
bu yaz da malum bebiş olacak uzak yere gidemeyz çeşme yapalım dedik..
tabiiii para ayırabilirsek
bizde eylül gibi düşünüyoruz canım ayrı bir güzel olucak bence bebişle
canm aynı şeyi ben de düşünüyorum..
ama hep balayında falan dikkatimi çekti yani millet almş çocuğu gelmş..
ne kadar hijyenik olur bilemem tabi..
ama bz temmuzda 2 gün bile olsa istiyoz..
o zaman gelnce annelik psikolojisi izin verirse tabi :))
olur dimi bende diyorum ki alışsında şimdiden
sonra huysuzluk yapmasın mızmızlanmasın
uzun yolada alışsın denize ilerde daha rahat ederiz
gibime geliyor ama bi yandan da yollarda perişan olmasın
diye geçiyor aklımdan bakalım zaman ne gösterecek
canm aynı şeyi ben de düşünüyorum..
ama hep balayında falan dikkatimi çekti yani millet almş çocuğu gelmş..
ne kadar hijyenik olur bilemem tabi..
ama bz temmuzda 2 gün bile olsa istiyoz..
o zaman gelnce annelik psikolojisi izin verirse tabi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?