ben gidiyorum kızlarr
güle güle zeynepcmmm....
petuuu haklısın canm aileler farklı yerde olunca da bu zaorluk var işte..
o zamn size bol paralı bol eğlenceli br yaz diliyorum
yemek yedikten sonra acayip bi ağırlık çöktü
uyumuşuz kzımla kalkınca sol tarafım ağrıyodu
kızım baskı yaptı sanırım :S
bu arada bnmde canım istedi kısır nolcek he nolcek
bulgur var ama marul soğan yok
hoş olsa yapcak halim yok
olur neden olmasınn
teşekkür ederim canım
verebilirsin yapıp gönderirim
wooooowww 7 kişi tebrik ediyorum sizleri
iyi haberlerini bekliyoruz canım umarım herşey yolundadırkıslar ben gidiyom. yarın doktor kontrolümüz var. herşey yolundadır umarımm. bakalım ne kadar kilo almış benim börülcemmm.. dua edin bizeee..see youuu
selam canım inş sende sağlıkla bebegini kucagına alırsın hepimizde erken dogum endişesi var ya :18::18: heleki fatma arkadasımızın erken dogumundan sonra :26:bende nisanda doğuracağım allahın izniyle.açıkçası çok etkilendim ama erken doğum riski bekleniyor olması
annesini çok etkilememiştir umarım.inşallah tez zamanda bebekte annesi de toparlar.
ben gidiyorum kızlarr
bisde yavaş yavaş hazırlanalım, çıkalım....bai bai
,,arkadaşlar bu gün dr a gittim kan sayımım 10.4 müş benim bir ay önceki sayımımda aynıydı. ve ben demir ilaçlarının hiç birini kullanamıyorum. ne şurup ne hap nede çiğneme tableti.
dr sınırda dedi ama yinede tedirgin oldum.
maltofer fol diye bi çiğneme tableti var ona başlamayı düşünüyorum ama o da kabızlık yapıyo zaten kabızlıkla başım dertte.
benimkinden düşük olan var mı kan sayımı ? yada demir ilacı kullanamayan??
arkadaşlar bu gün dr a gittim kan sayımım 10.4 müş benim bir ay önceki sayımımda aynıydı. Ve ben demir ilaçlarının hiç birini kullanamıyorum. Ne şurup ne hap nede çiğneme tableti.
Dr sınırda dedi ama yinede tedirgin oldum.
Maltofer fol diye bi çiğneme tableti var ona başlamayı düşünüyorum ama o da kabızlık yapıyo zaten kabızlıkla başım dertte.
Benimkinden düşük olan var mı kan sayımı ? Yada demir ilacı kullanamayan??
,,
canım benimde geçen hafta 11.2 çıktı doktor düşmüş dedi
ilacı 2ye çıkaralım ama ben düzenli kullanmadığımı söylemedim
1 aydır düzenli kullanıyorum maltofer ama çiğnemiyorum yutuyorum
çiğneyemem bende bugünde test yaptırdım yarın sonuçları alıcam
bakalım durum ne artık demir depolarımız bitiyormuş dikkatli olmamız
gerek ben her sabah aç karnına yarım çay bardağı pekmez içmeye
çalışıyorum etide fazlalaştırdım bakalım ne olcak eğer hala düşükse
günde 2tane içeceğim
mutlaka kullanman gerekiyo ben aylardır kullanıyorum geçen ay 11 di şimdi 8.5 olmuş kullanmaya rağmen biz de 2 ye çıkardık şimdi yani ilaca rağmen demir yetersiz geliyo hap şeklinde olanlardan kullan ferrum fort gibi yut gitsin nolcek abartma
canım seninki fena değilmiş 11.8 le başladım ben 10.4 e düşmüş yazıkki. dr 9 un altına düşmesi sıkıntı dedi bana.
canım eti kesinlikle c vitamini ile al(bol limonlu salata portakal suyu)
sakın ayran yğurt tüketme yanında
yeşil mercimek baklagillerde demir emilimi en yüksek
bide hemşire bana pekmez dedii
kilo alımım arttı ama napıyım kızım için
arkadaşlar bu gün dr a gittim kan sayımım 10.4 müş benim bir ay önceki sayımımda aynıydı. ve ben demir ilaçlarının hiç birini kullanamıyorum. ne şurup ne hap nede çiğneme tableti.
maltofer fol diye bi çiğneme tableti var ona başlamayı düşünüyorum ama o da kabızlık yapıyo zaten kabızlıkla başım dertte.
hap yada çiğneme tableti farkediyo mu ki ? ay kan hapını içeyim içeyimde sorun kabızlık onu napcazzzz
Kızlar size bir şey soracam, 3-4 gündür vajinanın üst kısmı gibi bir yer arada sırada da olsa şiddetle kasılıyor gibi bir ağrı oluyor sanki bıçakla kesiliyor ya da bebek aşağı iniyor gibi hissetmeye başladım aranızda böyle bir durum yaşayan var mı, sizce ciddi bir şey mi doktora gitsem mi? şu an Gün içinde 2-3 defa oluyor bazen oturunca geçiyor genelde ayaktayken hissediyorum ama çok canım yanıyor
Canim kan ilaci gunde 1 defa alman gerekiyor bu degerle 2 ay once benim 10.5 e dusmustu kanim doktorum hemen ferrum fort yazdi o fa basta kabiz yapti ama sabahlari ac karnina gun kurusu iyi geldi suan bi sorun yok
farketmez heral ya kabızlık için ben aylardır bekunis kullanıyom 2-3 günde bir tablet bak sakın ihmal etme haa bitirir kanını canavar
canım anlamadım. şimdi sen daha önce maltofer kullanırken mi 10.5 e düştü ve ferrum yazdı doktorun?
yani hap çiğneme tabletinden etkili mi dersiniz ?
arkadaşlar bu gün dr a gittim kan sayımım 10.4 müş benim bir ay önceki sayımımda aynıydı. ve ben demir ilaçlarının hiç birini kullanamıyorum. ne şurup ne hap nede çiğneme tableti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?