2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yok cnm biz bu konuda çok seçici davrandık , başta koydum kriterimi ev yapımı pancar turşusu istedi bizim canımız

alla alla yeni nesilmi böle acep..benimkide şakamı ciddimi, gidimmi, şimdimi gidim , bu saattemi gidim derken turşudan soğuttu beni, dedim taam ya taam kalsın bugün yrn bakarsın

Beni sevmiyor galiba Sevse bulurdu. Kişin ortasında erik istiyoruz sanki. Anneme söyleyim bana turşu yapsın

Beni sevmiyor galiba Sevse bulurdu. Kişin ortasında erik istiyoruz sanki. Anneme söyleyim bana turşu yapsın

beni sevmiyosun dimi dediğinde demiştir ama "ne lakası varrrrr". bende öyle dedim zaten anneme söylesem memeleketten buraya 3 günde çokdan gönderirdi, bi gün yapsa ve bi gün kargoya verse 3. gün elimde yani:))

benim sevgili eşimde dün ben pizza yaptım işten gelirken alışveriş yaptı sonra birden tansiyonum düştü o pizzanın peynirini koydu sonra bardak v.s onları hazırladı sabaha kadar yakınıyor yaa aksama kadar çalış aksamda gel yemek yap arkadaş olacak işmi diye Allahım bir ton söylendi :)) beni sinir edecekya

oh oh arkadaşlarıma aşerirmişte..
benim cnm şu ana kadar sadece mantı istedi.onuda gidip mantıcıda yedim ama o aşerme değildi sanki :26:
eşime hala küsümya barışmak için uğraşsın bende ona çektiricem görür o gününü.

ahh ahh aynı konudan bende muzdaribim...3 patron var birii fosur sigara birii kalın purolaradn biriden su incelerden o kokusu delirtiyor beni bulugum odamın kapısını kapatıyorum ama berbat yaniii
tatlım şükayet ediver iş yerini benim iş yerimde de içiliyor ama patron sigara odası yaptı sadece orda içiyorlar en azından ben dumara maruz kalmıyorum

hıhhh ...böyle giderse hırs küpü yapcaklar bizi 9 ayda..

hıhhh ...böyle giderse hırs küpü yapcaklar bizi 9 ayda..

ya biz hırs küpü olucaz yada bebekler doğduğunda babalarına düşman olacaklar bize çektirdiklerini onlarda görüyo sonuçta demi ama hatta benimki ilk babası kucağına aldığında tekme falan atsa fena olmaz

beni sevmiyosun dimi dediğinde demiştir ama "ne lakası varrrrr". bende öyle dedim zaten anneme söylesem memeleketten buraya 3 günde çokdan gönderirdi, bi gün yapsa ve bi gün kargoya verse 3. gün elimde yani:))

haklısın vallahi. Yanlız şu turşu meselesini kapatalım düşündükçe daha çok canım çekiyor.

haklısın vallahi. Yanlız şu turşu meselesini kapatalım düşündükçe daha çok canım çekiyor.

Yani arkadaşlar şanssızmışınız. Sağolsun bizde içen arkadaşlar dışarıya çıkıyor artık.Haberleri var anlayışlılar sağolsunlar.

biri genel mudur 2 si g.mudur yrd.odalrında fosur fosur içiyorlar ..off luyup pofluyorum odamda kı sahısta gunde 3 tane içer o da balkona cıkıyor ama yıne gelyo pis pis o da ya gırer gırmez ....

benim eşim adeta melek oldu sabah kalkıp kendi kahvaltısını bile hazırlıyor gerçi benim biraz sorunlarım oldu kanamam falan geliyordu birde önceden bi düşük yaptım sanırım o yüzden üzerime titriyor ama arada birde sen bi doğur ben sana soracam demeyide ihmal etmiyor :)) aman nasılsa evde çalış işde çalış bari şu durumda biraz yardımcı olsunlar

benim eşim normalde yapacağı varsada yapmıyor neyse bir haller oluyor eşlere bu dönemde bende herşeyi yapmasını istiyorum herhalde o yüzden yapmak istemiyor. ama istediğim birşey olsun gecede olsa hemen alır dışarı işleriyle ilgilide evde iş yapmayı sevmiyor hiç :44:

slm arkadaşlar nasılsınız bugün benim sağ kasığımda arada kramplarım oldu 1 ay sonra randevumuz nasıl geçicek bilemiyorum arada kasıkları ağrıyan arkadaşlarım var mı ?? buarada aşermeler başlamış bende nar yiyorum ama ekşiler asıl istediğim narın suyu ama sıktığımda da tatları acı ne yazık ki(

ahh kızlarr ahh vaziyetimize şükredelim.ben 9+2 yim.komşum var 12 hafta civarında bebegi.az önce kıyamet koptu evlerinde.aradım eşi gitmiş yanına indim..eşinden tokat yemiş ve suratını sıkmış saçlarını falan çekmiş..oturdum agladım onunla..bide evden çıkarken aglama o çocuğa bişey olursa seni sakat bırakırım demiş..düşünebiliyomusunuz hamile eşine vurmuş resmen adam yaa.çok üzüldüm agladım onunla birlikte.topla eşyalarını git dedim gidemem diyo kız..yazık yaa

ben 10+3 haftalık oldum felaket baş agrısı çekiyorum kafam gözlerim çok agrıyo şiddetli baş agrısı olan varmı

ben 10+3 haftalık oldum felaket baş agrısı çekiyorum kafam gözlerim çok agrıyo şiddetli baş agrısı olan varmı

arada bir ağrıyor benim ama şiddetli değil ve tek bi tarafta umarım bu sorunu cvplar

Hamileliğin ilk üç ayındaki baş ağrılarının sebebi olarak genellikle, salgılanan hormonlar ve dolaşan kan hacmindeki artış suçlanır. Bu tür baş ağrıları, ikinci üç ayda kaybolur. Son aylarda ise, baş ağrısı nedeni olarak duruş pozisyonunun değişmesi ve artmış ağırlığa bağlı zorlanmalar sorumlu tutulur. Bu tip ağrılar, gerilim tipi baş ağrılarına benzer ve başın her iki tarafında veya boynun arkasında hissedilir. Stres, yorgunluk, kafeinli gıdaların kesilmesi, yeterli sıvı alınmaması, uykusuzluk, açlık veya kan şekeri düşüklüğü ağrıların artmasına zemin hazırlar.

Hamilelik sırasında, anne adayı migren ağrıları ile de ilk kez tanışabilir veya önceden yaşadığı migren ağrıları tekrarlayabilir. Migren tipi baş ağrıları tek taraflı ve daha kuvvetlidir. Bu ağrılar ile birlikte, bulantı ve kusma da sıklıkla görülür.

Hamileliğin son üç ayında görülen duruş pozisyonu ve artmış ağırlığa bağlı ağrıların yanı sıra, yüksek tansiyona ( preeklampsi) bağlı baş ağrılarına da rastlanabilir. Bu durum ciddi tıbbi müdahale gerektirir.

Değişik gıdalar veya stres baş ağrılarını tetikler. Özellikle migren ağrılarını tetikleyen gıdalar arasında çikolata, bazı peynirler, taze mayalı ekmekler, yerfıstığı sayılabilir.

teşekkür ederim cevabın için

baş ağrısı için bana doktorum parol verdi Buarada kızlar sağ kasığıma arada batmalar girdi tüm gün hala daha da ara ara kramp gibi giriyor şiddetli değil ama korktum benim gibi yaşayan var mı ya da normal mi bilgisi olan(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…