pazarda doluuuu valla hemen gönderip aldırayımm hazırıyla başa çıkamıcam gibi görünüyor yoksapancarın bulunması daha zor..salatalık daha kolay allahtan. akşamına yaptırıcam bende kafaya koydummm
alla alla yeni nesilmi böle acep..benimkide şakamı ciddimi, gidimmi, şimdimi gidim , bu saattemi gidim derken turşudan soğuttu beni, dedim taam ya taam kalsın bugün yrn bakarsın
alla alla yeni nesilmi böle acep..benimkide şakamı ciddimi, gidimmi, şimdimi gidim , bu saattemi gidim derken turşudan soğuttu beni, dedim taam ya taam kalsın bugün yrn bakarsın
Beni sevmiyor galibaSevse bulurdu. Kişin ortasında erik istiyoruz sanki. Anneme söyleyim bana turşu yapsın
tatlım şükayet ediver iş yerini benim iş yerimde de içiliyor ama patron sigara odası yaptı sadece orda içiyorlar en azından ben dumara maruz kalmıyorumahh ahh aynı konudan bende muzdaribim...3 patron var birii fosur sigara birii kalın purolaradn biriden su incelerden o kokusu delirtiyor beni bulugum odamın kapısını kapatıyorum ama berbat yaniii
oh oh arkadaşlarıma aşerirmişte..
benim cnm şu ana kadar sadece mantı istedi.onuda gidip mantıcıda yedim ama o aşerme değildi sanki :26:
eşime hala küsümya barışmak için uğraşsın bende ona çektiricem görür o gününü.
hıhhh ...böyle giderse hırs küpü yapcaklar bizi 9 ayda..
beni sevmiyosun dimi dediğinde demiştir ama "ne lakası varrrrr". bende öyle dedim zaten anneme söylesem memeleketten buraya 3 günde çokdan gönderirdi, bi gün yapsa ve bi gün kargoya verse 3. gün elimde yani:))
beni sevmiyosun dimi dediğinde demiştir ama "ne lakası varrrrr". bende öyle dedim zaten anneme söylesem memeleketten buraya 3 günde çokdan gönderirdi, bi gün yapsa ve bi gün kargoya verse 3. gün elimde yani:))
Yani arkadaşlar şanssızmışınız. Sağolsun bizde içen arkadaşlar dışarıya çıkıyor artık.Haberleri var anlayışlılar sağolsunlar.
ben 10+3 haftalık oldum felaket baş agrısı çekiyorum kafam gözlerim çok agrıyo şiddetli baş agrısı olan varmı
teşekkür ederim cevabın içinarada bir ağrıyor benim ama şiddetli değil ve tek bi tarafta umarım bu sorunu cvplar
Hamileliğin ilk üç ayındaki baş ağrılarının sebebi olarak genellikle, salgılanan hormonlar ve dolaşan kan hacmindeki artış suçlanır. Bu tür baş ağrıları, ikinci üç ayda kaybolur. Son aylarda ise, baş ağrısı nedeni olarak duruş pozisyonunun değişmesi ve artmış ağırlığa bağlı zorlanmalar sorumlu tutulur. Bu tip ağrılar, gerilim tipi baş ağrılarına benzer ve başın her iki tarafında veya boynun arkasında hissedilir. Stres, yorgunluk, kafeinli gıdaların kesilmesi, yeterli sıvı alınmaması, uykusuzluk, açlık veya kan şekeri düşüklüğü ağrıların artmasına zemin hazırlar.
Hamilelik sırasında, anne adayı migren ağrıları ile de ilk kez tanışabilir veya önceden yaşadığı migren ağrıları tekrarlayabilir. Migren tipi baş ağrıları tek taraflı ve daha kuvvetlidir. Bu ağrılar ile birlikte, bulantı ve kusma da sıklıkla görülür.
Hamileliğin son üç ayında görülen duruş pozisyonu ve artmış ağırlığa bağlı ağrıların yanı sıra, yüksek tansiyona ( preeklampsi) bağlı baş ağrılarına da rastlanabilir. Bu durum ciddi tıbbi müdahale gerektirir.
Değişik gıdalar veya stres baş ağrılarını tetikler. Özellikle migren ağrılarını tetikleyen gıdalar arasında çikolata, bazı peynirler, taze mayalı ekmekler, yerfıstığı sayılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?