2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende hiç süt içimiyorum..yoğurt ye ayran iç onlardanda tiksindim, daha içim almıo...ama kendi kendime söz verdim 4. ayda süt içiyor olcam..

kızlar ilk 3 ay cok önmliymiş kalsiyum acısından o yüzden günde 2 bardak içmemiz lazımmıs bebek kendi ihtiyacını bizden karsılıyormus eger içmezsek bizden gidiyor ve hamileligin ilerleyen donmlerinde cok sıkıntı oluyormus bi ark son 3 ay cok sıkıntı cekti kalsiyum azlıgından biride dis sorunu yasadı dis bile cektrdi bnde nefret ederm tüp bebek tedavisine basladıgımdan beri içiyorum istemeye istemeyede olsa günde 2 ceviz 2 bardak süt bnmde sorunum balıkla hiç yiyemiyorum zeka gelişimi için cok önmliymiş bnde 1.7 kilo almısım cok erken ama tabi süt pekmez ceviz gelde alma :)

bende hiç süt içimiyorum..yoğurt ye ayran iç onlardanda tiksindim, daha içim almıo...ama kendi kendime söz verdim 4. Ayda süt içiyor olcam..

bende hiç ama hiçç sut içemiyorum yaaaaaaa

bence ülker çubuk krakeri çocuklar için değil hamileler için üretiyo

çubuk kraker görmek istemiyorum artık ben adını bile duyunca kusasım geliyor çok yedim tiksindim

ahh ahh aynı konudan bende muzdaribim...3 patron var birii fosur sigara birii kalın purolaradn biriden su incelerden o kokusu delirtiyor beni bulugum odamın kapısını kapatıyorum ama berbat yaniii

ya ama bulantıdan gitmio yani..ben dr uma danıştım dedei zorlama kendini bulantıların geçtiğinde o zmn tiksinirsin hiç içemezsin dedi..bende dahada zorlamadım kendimi, ama şu günlerde iiyim içmeye başlıcam artık..ama bencede zorlamamak mantıklı..ben dedim süt içemiyorum bari yoğurt yiyim ayran içim..şu anda süt içerim ama yoğurt ayran asla, o durumdayım yani..

ben ilk günden buyana balık yağı içiyorum haftada en az 3 tane, bulantılarım azaldıkça 4 e 5 e çıkartmıştım..bu hafta balık yemeye başladım..

ahh ahh aynı konudan bende muzdaribim...3 patron var birii fosur sigara birii kalın purolaradn biriden su incelerden o kokusu delirtiyor beni bulugum odamın kapısını kapatıyorum ama berbat yaniii

offf yani gerçekten puro kokusu benim kalbimi durdurcak, daralıyorum içime hava çekmek istemiyorum ya, lanet bişi...ekmek parası

Ben bu konuyu sürekli araştırıyorum heryerde ilk 3 ay bebek anneden beslenmez deniyor tabiki süt içsek balık yesek daha iyi ama bu dönemde balık deyinde bile benim midem bulanıyor folic acid de midemi bulandırıyor

Ben bu konuyu sürekli araştırıyorum heryerde ilk 3 ay bebek anneden beslenmez deniyor tabiki süt içsek balık yesek daha iyi ama bu dönemde balık deyinde bile benim midem bulanıyor folic acid de midemi bulandırıyor

wala ben zaten istesemde yiyemedim hiç birini bulantılardan ötürü, dr uma danıştım çünkü üzülüo insan besleyemiyorum diye ama dr üzülme senden beslenmio depolardan yiyo, o bulur ihtiyacı olanları depodan dedi..içim rahatladı, güveniyorum dr uma..ama tabi yapabilirsen daha güzel bebek beslenmiyosa bile annenin sağlığı için önemli yan

kızlar bizim ailedeki bütün kadınların şiddetli aşerginliği olur ablam hamileliğinde 3 aya yakın yattı ve hiçbirşey yemedi , bende şuanda 2 aylık hamileyim ablama göre çok daha iyi durumdayım enazından az da olsa yiyorum demek istediğim aslında ablamın maşallah 2 tane erkek çocuğu var ikiside çok sağlıklı hatta allah nazardan saklasın çok zekiler büyük olan kendi kendine okuma yazma öğrendi düşünün ablam ki hamileliğin ilk 3 ayı hiçbirşey yemedi bence yiyemedim içemedim diye canınızı sıkmayın

kızlarrr canım hep salatalık turşusu yemek istiyorr aklıma gelince ağzım sulanıyorr evelsi akşam bi oturuşta bi kavonozu bitirdim..aş mı eriyorum sizce ama daha erken değilmi 7+5'imm??

kızlarrr canım hep salatalık turşusu yemek istiyorr aklıma gelince ağzım sulanıyorr evelsi akşam bi oturuşta bi kavonozu bitirdim..aş mı eriyorum sizce ama daha erken değilmi 7+5'imm??

banada bi tandığım sordu geçen gün aşeriyosmun diye, dedeim daha bulantı kısmını geçemedim onu geçim o zmn aşericem dedeim..dedi aşerme şimdi olur olursa zaten 12. haftadan sonra olmaz????

banada bi tandığım sordu geçen gün aşeriyosmun diye, dedeim daha bulantı kısmını geçemedim onu geçim o zmn aşericem dedeim..dedi aşerme şimdi olur olursa zaten 12. haftadan sonra olmaz????

hadi yaaa valla bende 12. haftalardan sonra aşerilir heralde diye düşünüyodum demek oluyomuş he bende bulantı hiç yok (zaten beni endişelendiren konu bu) ama canım acaip ekşi şeyler özellikle salatalık turşusu çekiyor

cnm bende az kalsın kaçırıyomuşum o dönemi...hemen davrandım bende, pancar turşusu yaptırdım beyime

Yani arkadaşlar şanssızmışınız. Sağolsun bizde içen arkadaşlar dışarıya çıkıyor artık.Haberleri var anlayışlılar sağolsunlar.

Ya bende dün haberler de turşu gördüm canım çekti eşime dedim hiç oralı bile olmadı aş erdiğimi banlamadı galiba aslında ben de bilemedim. ama intikamım acı olacak ondan öyle birşey isteyeceğim ki bulmadan eve almayacağım vallahi..

ay dur bende salatalık turşusu yaptırayım bariiii ne var sirke su acur yapıversinler demiii

walla cnm benimkinin pancarı bulması ve onu yenir hale getirmesi 3 günü aldım, didim buda ilk ve son aşermem olur artıkyinede yaptı ama sağolsun..umarım seninki daha atik ve çevik davranır

alla alla yeni nesilmi böle acep..benimkide şakamı ciddimi, gidimmi, şimdimi gidim , bu saattemi gidim derken turşudan soğuttu beni, dedim taam ya taam kalsın bugün yrn bakarsın

walla cnm benimkinin pancarı bulması ve onu yenir hale getirmesi 3 günü aldım, didim buda ilk ve son aşermem olur artıkyinede yaptı ama sağolsun..umarım seninki daha atik ve çevik davranır

pazarda doluuuu valla hemen gönderip aldırayımm hazırıyla başa çıkamıcam gibi görünüyor yoksa pancarın bulunması daha zor..salatalık daha kolay allahtan.akşamına yaptırıcam bende kafaya koydummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…