bende hiç süt içimiyorum..yoğurt ye ayran iç onlardanda tiksindim, daha içim almıo...ama kendi kendime söz verdim 4. ayda süt içiyor olcam..
bende hiç süt içimiyorum..yoğurt ye ayran iç onlardanda tiksindim, daha içim almıo...ama kendi kendime söz verdim 4. Ayda süt içiyor olcam..
bence ülker çubuk krakeri çocuklar için değil hamileler için üretiyo
ayyy evet ya dün yediklerimi bi saysam varya...pehhh
ayy o temizlik kokosu, apartmana girince bi öğürtü, iş yerine girince bi öğürtü, banyoya tuvalate girince bi öğürtü, çok şükür olmuo
bide iş yerinde her gün öğleden sonra biri puro içiyo, yani şu işten çıkarsam sebebi o puro kokusu olcak:2:
kızlar ilk 3 ay cok önmliymiş kalsiyum acısından o yüzden günde 2 bardak içmemiz lazımmıs bebek kendi ihtiyacını bizden karsılıyormus eger içmezsek bizden gidiyor ve hamileligin ilerleyen donmlerinde cok sıkıntı oluyormus bi ark son 3 ay cok sıkıntı cekti kalsiyum azlıgından biride dis sorunu yasadı dis bile cektrdi bnde nefret ederm tüp bebek tedavisine basladıgımdan beri içiyorum istemeye istemeyede olsa günde 2 ceviz 2 bardak süt bnmde sorunum balıkla hiç yiyemiyorum zeka gelişimi için cok önmliymiş bnde 1.7 kilo almısım cok erken ama tabi süt pekmez ceviz gelde alma :)
ahh ahh aynı konudan bende muzdaribim...3 patron var birii fosur sigara birii kalın purolaradn biriden su incelerden o kokusu delirtiyor beni bulugum odamın kapısını kapatıyorum ama berbat yaniii
kızlar ilk 3 ay cok önmliymiş kalsiyum acısından o yüzden günde 2 bardak içmemiz lazımmıs bebek kendi ihtiyacını bizden karsılıyormus eger içmezsek bizden gidiyor ve hamileligin ilerleyen donmlerinde cok sıkıntı oluyormus bi ark son 3 ay cok sıkıntı cekti kalsiyum azlıgından biride dis sorunu yasadı dis bile cektrdi bnde nefret ederm tüp bebek tedavisine basladıgımdan beri içiyorum istemeye istemeyede olsa günde 2 ceviz 2 bardak süt bnmde sorunum balıkla hiç yiyemiyorum zeka gelişimi için cok önmliymiş bnde 1.7 kilo almısım cok erken ama tabi süt pekmez ceviz gelde alma :)
Ben bu konuyu sürekli araştırıyorum heryerde ilk 3 ay bebek anneden beslenmez deniyor tabiki süt içsek balık yesek daha iyi ama bu dönemde balık deyinde bile benim midem bulanıyor folic acid de midemi bulandırıyor
kızlarrr canım hep salatalık turşusu yemek istiyorr aklıma gelince ağzım sulanıyorr evelsi akşam bi oturuşta bi kavonozu bitirdim..aş mı eriyorum sizce ama daha erken değilmi 7+5'imm??
banada bi tandığım sordu geçen gün aşeriyosmun diye, dedeim daha bulantı kısmını geçemedim onu geçim o zmn aşericem dedeim..dedi aşerme şimdi olur olursa zaten 12. haftadan sonra olmaz????
hadi yaaa valla bende 12. haftalardan sonra aşerilir heralde diye düşünüyodum demek oluyomuş hebende bulantı hiç yok (zaten beni endişelendiren konu bu) ama canım acaip ekşi şeyler özellikle salatalık turşusu çekiyor
ahh ahh aynı konudan bende muzdaribim...3 patron var birii fosur sigara birii kalın purolaradn biriden su incelerden o kokusu delirtiyor beni bulugum odamın kapısını kapatıyorum ama berbat yaniii
cnm bende az kalsın kaçırıyomuşum o dönemi...hemen davrandım bende, pancar turşusu yaptırdım beyime
kızlarrr canım hep salatalık turşusu yemek istiyorr aklıma gelince ağzım sulanıyorr evelsi akşam bi oturuşta bi kavonozu bitirdim..aş mı eriyorum sizce ama daha erken değilmi 7+5'imm??
ay dur bende salatalık turşusu yaptırayım bariiii ne var sirke su acur yapıversinler demiii
Ya bende dün haberler de turşu gördüm canım çekti eşime dedim hiç oralı bile olmadı aş erdiğimi banlamadı galiba aslında ben de bilemedim. ama intikamım acı olacak ondan öyle birşey isteyeceğim ki bulmadan eve almayacağım vallahi..
walla cnm benimkinin pancarı bulması ve onu yenir hale getirmesi 3 günü aldım, didim buda ilk ve son aşermem olur artıkyinede yaptı ama sağolsun..umarım seninki daha atik ve çevik davranır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?