Kod:
arkadaşının ismi zeynelmi yoksam?
landrach nicki bi arkadalşımız 28. haftasında bebeğini dünyaya getirdi cnm..bol bol duaya ihtiyacı var..gunaydin
Ben nerdeyse bir haftadir takip edemiyorum topigi normalde pek yazmazdim ama hep okurdum gecmisi dun aksam azcik gecmisi okudum ancak 1 gun ilerleyebildim.
Dogum yapan arkadasimiz mi oldudaha cok erken ama :26: bilen biri tekrar yazabilir mi kim dogum yapti kacinci haftasindaydi ve erken dogum riski mi varmis da dogum yapmis :26:
bizler sabırsız davranıyoruz ama herkes diyoki acele etme doğunca daha zor.karnında durduğu gibi durmuyo...doğunca sorumluluk daha fazla..bugünlerini ararsın :26: ama ben hemen doğsun hatta o doğum kısmı çabucak geçsin ve artık kucağımda bebeğim olsun istiyorum
iveeettttttttt :))))
ayyy slm söyle çok...kıymetten ötürü tanışmışlığım var çok komik bi kişilikti..
öğrenciyken sevgili olduklarını biliyorum ama mezun olduktan sonrasını bilmiyordum hiç
tamam karamana gittiğim zaman sölerim:))))
evet zeynel çok geyiktir, hatta şimdi yeniden mersinli bi kızla evlenmiş o da, yanlış hatırlamıyosam mersinliydi..........
son 10 haftamiza girdik bu aradahaftasonu oglumuzun yatak odasi mobilyasinin siparisini verdik tam 1 ay sonra gelecekmis yani subatin son haftasi odasi yerlesmis olacak allah izin verirse bu haftasonu da duvar kagidini secmeye gidecegiz kaplatma isini belki haftaya yaptiririz. Avizesine ve abajuruna baktik ama begenemedik ben iyice agirlasmadan butun isleri halledelim istiyoruz. Evin sekli de degisiyor tabi oglumuza oda hazirlayinca...heyecanli duzenlemeler bunlar tabi
anam bak hele..
mersinden kimki? mersinliyim ya bilirim belki:)))
hay allam ya dünya ne kaa küçük bak...şafak 70 den muhabbet nerelere geldi:))
çok tatlı heycanlar çok tatlı yorgunluklar
artık tulumdu patikti onlar bitti beşikti odaydı heycanı sardı, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bizde kısmetse beşik ve dolabını bu hafta sonu alıcaz
Evet ya nereden nereye bir zamanlar ne zaman tutacak diye SAT sayıyorduk :)
Şimdi bize geldi de 30 haftalara geldik...
Allah hayırlısı ile kavuştursun.
Çok heyecanlı her detayı ile sonuna kadar ilgilenip tadını çıkarmak istiyorum :)
Allah'ım hayırlısu ile yaşatsın her anını bize :)
Petuşcuğum, doktor sana sezeryan dedi ya.
Aneztezi olayına ne zaman karar vericeksiniz. Epidural, Genel ?
anam bak hele..
mersinden kimki? mersinliyim ya bilirim belki:)))
hay allam ya dünya ne kaa küçük bak...şafak 70 den muhabbet nerelere geldi:))
amin canım..
walla cnm hiç bilmiom..dr a 28. haftada gitmiştik plesenta çıkmaz artık sezeryan dedi..
ama benim içimden bi ses o plesenta çıkacak dio:) internetten baktım 32. haftaya kadar belli olmaz denilyo plesenta için...ama benimki hiç kıpraşmadı hep aynı yerinde..marjinal plesenta previa bide...cmt 31. haftada gidcez...dr öncekinde demişti tarih belirleriz die...ama anesteiz şekliyle ilgili hiç bişi demedi...ama ben hep diodum sezeryan olursa epidural isterim die..bi mani yoksa epidural istiorum...ama bide spinal die bişi var...spinal ile epidural arasındaki farkı çözemedim..dr a anlattırcam hangisini tavsiye ederse...cmt belli olur sanırım
yupppiiiiiiiii artk benm de karakterlerim var
kızlar istersek değiştirebiliyoruz.
ayyyy seviyorum kocamı o yapıverdi. zeki şey
günaydınlarrr
benimde artık çizelgemde 30+ lar yazmaya başlıyacak, 30. haftamızın son günü bugun
oyyhhh maşallah dielim kuzuya...
son 10 haftamiza girdik bu aradahaftasonu oglumuzun yatak odasi mobilyasinin siparisini verdik tam 1 ay sonra gelecekmis yani subatin son haftasi odasi yerlesmis olacak allah izin verirse bu haftasonu da duvar kagidini secmeye gidecegiz kaplatma isini belki haftaya yaptiririz. Avizesine ve abajuruna baktik ama begenemedik ben iyice agirlasmadan butun isleri halledelim istiyoruz. Evin sekli de degisiyor tabi oglumuza oda hazirlayinca...heyecanli duzenlemeler bunlar tabi
yok cnm 39. hafta die düşünelim şimdilik dedi..petuş sana doğum ne zaman demişti doktor 37 yi dolduruncamıydı ki
Kızlar slm 28+6 dün 28+5 doktora gittik kızım 1500 kg. Olmuş 2 hafta önde gidiyo dedi doktor 15 günde bir artık doktor kontrollerimiz bugün odası gelecek kızımın paylaşırım sizinle...gece uykularım benim yok artık sürekli kıpır kıpır uykum kaçıyor ..
Kızlar slm 28+6 dün 28+5 doktora gittik kızım 1500 kg. Olmuş 2 hafta önde gidiyo dedi doktor 15 günde bir artık doktor kontrollerimiz bugün odası gelecek kızımın paylaşırım sizinle...gece uykularım benim yok artık sürekli kıpır kıpır uykum kaçıyor ..
yok cnm 39. hafta die düşünelim şimdilik dedi..
cmt gidicem bakalım ne diycek, tarih vs. vercekmi
maşallah canım..
cnm benimki geceleri hiç kıpırdamıo nerdeyse ona rağmen ben aylardır uykusuzum
kızlarr hepinize gunayydınnn..
bu gece ruyamda normal dogum yaptım kendi yatagımda
kızımın ebeside babasıydı
hiç canım yanmadı içimden ılık bişiler aktı gitti sonra zeynep kucagımdaydı
sonra sabah tekrar bi ruya gördum
kzıımı emziriyodum ilk defa iştahlı emmiyodu
agzında bişi oldugunu farkettim ve agzından fındık buyuklugunde bi nazar boncugu cıkardım
sonra cuk cuk emmdi kurban oldugum :))
dilşah benim kocamda hacker gibidir ama bunu cözemedi
bi sorsanda adım adım anlatsa enişte nasıl yapmış die
ne güsel olur tatlım :)
canım maşallahh artık kocaman kız oldu yağmur
inşallah bende görebilirim 30'ları
yine içime bi korku geldi 2 gundur kasılmalarım arttı.
hayırlı olsun canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?