2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın güzel anneler benim kızım şimdilik uslu gerçi biz daha minnakız sizden sağolsun uyutuyor beni geceleri arada uyanıp tekrar dalıyorum ama o kadarı zaten normal

anaaam avatarımız aynıymış beee ben de diorum bunu ne zaman yazdım doğunca da uyutur inşallah cnm şimdiden dua et

anaaam ben 37 die düşünüyodum diyodum 7 hafta kaldı die 39da mı olur ki acep ben daha doğum meselesini hiç konuşmadım ama

yok cnm ya sezeryanda genelde 38 de alıolar...37 de erken yani..
hatta 38 diolar eğer daha doğum olnmuosa bir gün bile olsa bekletiolarmış, bebek anne karnında daha ii geliştiği için.
bizimkide 39 dedi ama benim 32 den sonra riski bi dönem başlıo...hayırlısı inş.
39. haftanın ilk günü 23 marta son günü 28 marta denk gelio.
28 martı çok istiom eşimin doğum günü, yağmuş inş. doğmak istemez o zmana kadar, 28 martta babasına hediye olur:)
ama dr derseki 39 un sonu çok geç günü 39 un başına belirleyelim o zmn 23 mart istiycez...
hayırlısı bakalım ya...çok heycanlı...

bu aralar kilo konusu pek açılmaz oldu, sanırım kilo alımları yavaşladı,geçen ay sanki herkes bi anda çok kilo almıştı yada bana öyle geldi, ben kendi adıma bu ay iyi gidiyor, 2 haftadır sadece 1 kilo aldım, 2 hafta sonra kontrolüm var 1 kilo daha alırsam süper olurhadi 2 yede razıyım :))))

oyyy maşallahh kuzucuğaaaa

hayır olsun canım ne güzel rüyalar görmüşsün... bende görüyom kendimi doğum yapmışım, emzirirken falan... çok güzel bi duygu sankiii gerçek gibiiiydiii

tebrikler cnm..
evetttt benimde kilo alım hızım yavaşladı sanki bu aralar..
bendeson 6 haftada 1,5 kilo kadar almışım...
bunun 1 kilosu ilk 3 haftada, yarım kilosu son 3 haftada alındı

süper o zaman hep böyle devam eder inşallah kilo konusunu bek açmaya korkuyom bana çok kızıyolar ama ben tartılara küsüm o yüsden 10 gündür tartılmıyom annemdeyim hiç durmadan yiyos annem dio 1 haftada acayip büyüdü hem arka hem ön

ayy hayır olsun ne güzel rüyalar görmüşüsn..hayırlara vesile olsun...
seninde az kaldı yefrum 28 i deviryon inş.

Ayy inşallah canım dr kontrolumuz önumuzdeki hafta cuma gunu
kasılmalarda artınca öne alsammı die dusundum
sonra bi haftada daha cok buyur zeynep zamanında gidiyim dedim karar veremedim bi turlu

yok yok bence tam tersi herkes şişti die sus pus oldu
o yuzden konusulmuyo
ben sabahları 1,5 kilo az cıkıyorum
totalde 13,5 kg almısım

oyyy maşallahh kuzucuğaaaa

hayır olsun canım ne güzel rüyalar görmüşsün... bende görüyom kendimi doğum yapmışım, emzirirken falan... çok güzel bi duygu sankiii gerçek gibiiiydiii

Allah hyır etsin tabii gecede 5-6 degişik ruya görme kapasitem var
bunlar iyi olanları bide kabus tarafları var yani
ya ben en cok konuda dertliyim istemiyorum ruya görmek
5 dk uyusam 2 farklı ruya göruyorum

tebrikler cnm..
evetttt benimde kilo alım hızım yavaşladı sanki bu aralar..
bendeson 6 haftada 1,5 kilo kadar almışım...
bunun 1 kilosu ilk 3 haftada, yarım kilosu son 3 haftada alındı

maşallah sana kocaman ben de öyleyimdir inşallah haftaya eve gidince görcez bakalım anneye hazırlatıp yemenin sonucunu

kızlar afganistanda bir kadın 6 bebek birden doğurmuş ve tüp bebek falan değilmiş

mrh tatlım ben biyerde okumuştum son aylara doğru haftada 500 gr almak normalmiş ben bu düşünceyle fazla alsamda normalin biraz üstünde dicem

menzil ve ipek kelebek bu benden size gelsin

1)sağ üst köşeden kontrol panelini tıkla
2)sol tarafta hesabım bölümünden "seçenekleri düzenle"ye gir
3)mesaj elementlerini değiştir bölümündn imzaları göster- avatarları göster-grafkleri göster.. bu üçünü seç
4)daha alt bölümde" çeşitli seçeneklr" yazıyor. orada da "gelişmş düzenleyici"yi işaretle.

ben bunları yapınca ooldu canlarmm.
umarm anlatablmişimdir

kızlar afganistanda bir kadın 6 bebek birden doğurmuş ve tüp bebek falan değilmiş

anam okuyunca benim gözlerde pörtledi
ben bi taneyi zor taşıyom didim kendi kendime 3 kız 3 erkekmiş allahım yaa...
sadece biri fazla gelişememiş 750 gr doğmuş allah yardım etsin kadın da kara kara düşünüyormuş

kızlar bu arada face de sordum bide burda yazayım benim kızım sürekli totoşuma baskı yapıyor resmen zonkluyor sizde de böyle oluyormu çıkacak gibi oluyor iş yerinde sürekli belimin üstüne oturuyorum bu yüzden

bende yok ama geçen konuşuldu burda bu durumu hisseden baya kişi vaa

hay maşallahhh
mrh tatlım ben biyerde okumuştum son aylara doğru haftada 500 gr almak normalmiş ben bu düşünceyle fazla alsamda normalin biraz üstünde dicem

evet cnm bunu bende okudum son haftalarda haftada yarım kilo almak normalmiş..
bende ona güveniyorum...kaldı 8 hafta desem haftada yarım kilo bile alsam diom 4 kilo eder...alınan kiloda 7,5...12 i bile bulmadan doğuma gidebilirim..hadi de 12 olsun 13 olsun:))

cnm bende işte sürekli oturuyorum bi tekme atıyor sanki sallanıyormuşum gibi geliyor alt tarafıma baskı yapıyor

hımmm o zaman benimki de normal, ben geçen ay 1 ayda 4 kilo almıştım, onun için bu bana çok az geldi ondan svindim bu kadar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…