günaydın güzel anneler benim kızım şimdilik uslugerçi biz daha minnakız sizden sağolsun uyutuyor beni geceleri arada uyanıp tekrar dalıyorum ama o kadarı zaten normal
anaaam ben 37 die düşünüyodum diyodum 7 hafta kaldı die 39da mı olur ki acep ben daha doğum meselesini hiç konuşmadım ama
oyyy maşallahh kuzucuğaaaaKızlar slm 28+6 dün 28+5 doktora gittik kızım 1500 kg. Olmuş 2 hafta önde gidiyo dedi doktor 15 günde bir artık doktor kontrollerimiz bugün odası gelecek kızımın paylaşırım sizinle...gece uykularım benim yok artık sürekli kıpır kıpır uykum kaçıyor ..
kızlarr hepinize gunayydınnn..
bu gece ruyamda normal dogum yaptım kendi yatagımda
kızımın ebeside babasıydı
hiç canım yanmadı içimden ılık bişiler aktı gitti sonra zeynep kucagımdaydı
sonra sabah tekrar bi ruya gördum
kzıımı emziriyodum ilk defa iştahlı emmiyodu
agzında bişi oldugunu farkettim ve agzından fındık buyuklugunde bi nazar boncugu cıkardım
sonra cuk cuk emmdi kurban oldugum :))
anaaam avatarımız aynıymış beee ben de diorum bunu ne zaman yazdım doğunca da uyutur inşallah cnm şimdiden dua et
bu aralar kilo konusu pek açılmaz oldu, sanırım kilo alımları yavaşladı,geçen ay sanki herkes bi anda çok kilo almıştı yada bana öyle geldi, ben kendi adıma bu ay iyi gidiyor, 2 haftadır sadece 1 kilo aldım, 2 hafta sonra kontrolüm var 1 kilo daha alırsam süper olurhadi 2 yede razıyım :))))
bu aralar kilo konusu pek açılmaz oldu, sanırım kilo alımları yavaşladı,geçen ay sanki herkes bi anda çok kilo almıştı yada bana öyle geldi, ben kendi adıma bu ay iyi gidiyor, 2 haftadır sadece 1 kilo aldım, 2 hafta sonra kontrolüm var 1 kilo daha alırsam süper olurhadi 2 yede razıyım :))))
ayy hayır olsun ne güzel rüyalar görmüşüsn..hayırlara vesile olsun...
seninde az kaldı yefrum 28 i deviryon inş.
oyyy maşallahh kuzucuğaaaa
hayır olsun canım ne güzel rüyalar görmüşsün... bende görüyom kendimi doğum yapmışım, emzirirken falan... çok güzel bi duygu sankiii gerçek gibiiiydiii
tebrikler cnm..
evetttt benimde kilo alım hızım yavaşladı sanki bu aralar..
bendeson 6 haftada 1,5 kilo kadar almışım...
bunun 1 kilosu ilk 3 haftada, yarım kilosu son 3 haftada alındı
kızlar afganistanda bir kadın 6 bebek birden doğurmuş ve tüp bebek falan değilmiş
kızlar afganistanda bir kadın 6 bebek birden doğurmuş ve tüp bebek falan değilmiş
kızlar bu arada face de sordum bide burda yazayım benim kızım sürekli totoşuma baskı yapıyor resmen zonkluyor sizde de böyle oluyormu çıkacak gibi oluyor iş yerinde sürekli belimin üstüne oturuyorum bu yüzden
hay maşallahhhkızlar afganistanda bir kadın 6 bebek birden doğurmuş ve tüp bebek falan değilmiş
mrh tatlım ben biyerde okumuştum son aylara doğru haftada 500 gr almak normalmiş ben bu düşünceyle fazla alsamda normalin biraz üstünde dicem
kızlar bu arada face de sordum bide burda yazayım benim kızım sürekli totoşuma baskı yapıyor resmen zonkluyor sizde de böyle oluyormu çıkacak gibi oluyor iş yerinde sürekli belimin üstüne oturuyorum bu yüzden
mrh tatlım ben biyerde okumuştum son aylara doğru haftada 500 gr almak normalmiş ben bu düşünceyle fazla alsamda normalin biraz üstünde dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?