bende bugün çok değişik duygular içindeyim gösenaycım...
face imi açtım bakıp bakıp duruom..
yağmur şu anda bundanda büyük bi bebek diom...yani içimde bu kadar bişimi var diom..
anne olmak evet içgüdüsel bişi belki ama ben daha çok öğrenilen bi duygu olduğuna inanıyorum anneliğin..
tam çözemesemde öğrenmişim sanki, bakıp bakıp daha çok anlıyorum..
çok kopuğum ben bugün ya...
merhaba canım ben de bu konudan muzdaribim ve tam 1.5 ay oldu günde 3 3.5lt arası su içiyorum ve nerdeyse 24 saat yatıyorum ama inan etkisi çok büyük geçen hafta nerdeyse normale girmiştimrb ben 29 haftalık hamileyim bugun dr gittim dr suyun az bol su iç dedi bukonuda bilgisi olan varmı başka ne yapılabilir....
bende hala içimizde küçücük bişey var sanıyodum ama o fotodan sonra çok etkilendim, her kontrolden gelince mezureyle bakıyom hımmm bu kadarmış diye ama öle bebek olarak görünce çok tuhaf oldum....Allah'ım yaaa bu bi mucize di mi....
petuşşşşşş
bugün karaman' sın benim memleketim :)))))))
günaydınlarrr
benimde artık çizelgemde 30+ lar yazmaya başlıyacak, 30. haftamızın son günü bugun
oyyhhh maşallah dielim kuzuya...
allahım bağışlasın o minnağı ya...aklıma geldikçe dua ediyorum
evet bugün karamandayıs teyzesi...ünv. de okurken karamanlı bi ev arkadaşım vardı bak aklıma geldi...kıymetti ismi:) ama soyismini unuttum bak:26::26:
yavuzaslan olabilermi
ayyy evet evet...babası inş. işleri yapıodu..
aynı sınıftaydık..ev arkadaşlarıyla problemleri vardı, bi dönem kadar bizde kalmıştı..sonra anlaşamadık ayrıldık ama öyle kavga dövüş değil...ama okul bitti arkadaşlıkta bitti..
münevver var münevver demirci onuda tanırsın belki??? oda okuldan arkadaşımdı...hatta bankada çalışırken uzun yıllar birlikte çalıştık..
münevver tanıyamadım ama kıymeti biliyorum, aslında tanışmıyorum ama gıyaben tanıyorum, benim arkadaşımla evlenmişti konyada yaşıyolardı, burda bi bankada çalışıyodu ama 1 yıl kadar evli kaldılar sonra boşandılar, arkadaşım karamana döndü ama kıymet hala burdamı bilmiyorum..............
Petus bende bugun 30 haftalik olmusum yaaa.artik zamn dahada hizli gecick surda ne kaldiki zatn.sabrimda kalmadi benim bir an once kuzumu kucagima almak istiyorm bennnnn
ayy evet cnm ya, sabır kalmadı artık hiçbirimizde:))) ama az kaldı allahın izniyle..bugüne kadar nasıl egldik hatırlamıom bile ben, ne zmn 30 olduk....heralde kalan 8-10 haftada geçer su gibi
geçmiş olsun canım,mrb ben 29 haftalık hamileyim bugun dr gittim dr suyun az bol su iç dedi bukonuda bilgisi olan varmı başka ne yapılabilir....
ctesi bizimde kontrolumuz var tırs tırs tırsıyomm vallaa... böle ince tiril tiril bişiler giyip gideyimde bikaç gr az çıkarız diom :))))yarın kontrolüm var.. ama ben şuan bişiler yemekle meşgulumm.. tartı çok gösterirmikii:18::18::18::18::18::18:
Anneler günaydınn...
Nasılsınız bakalım?
Akşam benim oğlum, çok çok döndü durdu içimde...
Çok şekerdi inanamadım karnımın şekline...
bende de benzer bir ağrı oluyor hareket edip döndükçe idrar kesesine falan baskı yapıyor sanırsam kanımca zannımcaaa o baskıdan dolayı ağrı oluşuyorgunaydıınnn kızlar istanbul bugün çok kasvetli bugün zor geçecege benzer. dun aksam kızım cok hareketlendı ama ınanılmaz ılk defa boyle oldu karnımın seklı falan degıstı. bebegım hareket ettıkce vajınama bıcak gırıyo gıbı oldu ama cok korktum neden oldu acaba sizde böyle bi durum oluyor mu?
inanılmaz bişi yaa bu kadar olmuşlar mı acaba bizimkilerde maşşallahhh, allah yardımcıları olsun....bende bugün çok değişik duygular içindeyim gösenaycım...
face imi açtım bakıp bakıp duruom..
yağmur şu anda bundanda büyük bi bebek diom...yani içimde bu kadar bişimi var diom..
anne olmak evet içgüdüsel bişi belki ama ben daha çok öğrenilen bi duygu olduğuna inanıyorum anneliğin..
tam çözemesemde öğrenmişim sanki, bakıp bakıp daha çok anlıyorum..
çok kopuğum ben bugün ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?