hayır canım ben ne kan ilacı ne tablet nede başka bi ilaç kullanmıyordum taaki 2 ay önceye kadar kanım 10.5 e dusunce doktorum sadece ferrum fort verdi gunde 1 tane
canm ben aylardır maltofer kullanıyorum ve daha hiç kabız olmadm..
hatta eskiye göre daha rahatm. km dedi ki kabız yapıyo diye ??
ayrıca çiğnemiyorum ben yutuyorum gece yatarken
evet canım bendede oluyordu doktor rahim kasılması bir nevi doğum provası demişti merak etme kötü bişey değil bunu yaşayanlar var. bu ara bendede sanki bebek karnıma değilde asağıları tekmeliyoo gibi geliyyooo. ayyyy diyoumki saki çıkacak ordan.oğlum diyorum bebek orayı tekmelemez bebek karnı tekmeler yapma etme ama onada olur dedi doktoorrr korkma çıkmazzz..
humm banada günde bi tane dedi maltofer foll den zaten farketmezmiş şimdi aradım sordum. 100 mg hepsinde demir oranı dedi .
yupppiiiiiiiii artk benm de karakterlerim var
kızlar istersek değiştirebiliyoruz.
ayyyy seviyorum kocamı o yapıverdi. zeki şey
tam konunun üstüne gelmişim kızlar.bugün kan uyuşmalığı iğnemizi olduk.kızım 1300 gr olmuş.gelişimi falan çok güzel dedi dktr.ama 15 gün önce 9.5 olan kanım bugün 8.9 çıktı.kan şurubu içiyorum günde 2 kere sık sık kırmızı et pekmez kuru üzüm yiyorum ama yyok olmıuyo gittikçe düşüyo.napcm bilmyrm
kumsalcım valla 11 kilo alarak 94 kilo olmuş olmama rağmen kaloriyi falan takmadan yiyorum ama 15 günde acayip düşmüş kanım yaa.hap olarak kullanıyodum bende o fayda etmediği için 15 gündür şu küçük şişelerdeki şuruplardan içiyrm ama oda fayda etmedi..nassı doğurcaz bi hee nassı yaa
ooooff canım sıkılıyo kocama trip yaptım la liga izliyo elin ispanyolu kadar kıymetim yok, sanırım gidip tv'nin fişini çekeceğim sonra da kavga
hadi yaa cidden daha mı rahatsın şimdi.İnşallah banada aynı etkiyi yapar bende bu gece başlıycam.
Ne bilim kan hapları kabız yapar dediler hep.Bide dışkının rengi siyah olur muş
bu arada senin kan değerin kaç canım ?
aynı sinir bendede var boğsam fazla yatmam dimi hamılelıkten yırtarım
Kan ilaçlarının hepsi aynı etkiyi gösteriyor yani kabızlık ve dışkıda renk değişikliği yapıyor.Hangi ilaç olursa olsun ben de iki kez ilaç değiştirdim kabızlıktan şikayet ettiğim için.En sonunda ilaç içmeyi bıraktım onun yerine her gün iki kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyordum ama doktor içmöen gerekiyor mutlaka dedi.En son kan değerim benim de 10 lardaydı.Artık iki güne bir içmeye başladım kan ilacını sabahları da kabızlık için ılık su içiyorum iki bardak ve kayısı yiyorum işe yarıyor.
Anneler günaydınn...
Nasılsınız bakalım?
Akşam benim oğlum, çok çok döndü durdu içimde...
Çok şekerdi inanamadım karnımın şekline...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?