2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hayır canım ben ne kan ilacı ne tablet nede başka bi ilaç kullanmıyordum taaki 2 ay önceye kadar kanım 10.5 e dusunce doktorum sadece ferrum fort verdi gunde 1 tane

humm banada günde bi tane dedi maltofer foll den zaten farketmezmiş şimdi aradım sordum. 100 mg hepsinde demir oranı dedi .

canm ben aylardır maltofer kullanıyorum ve daha hiç kabız olmadm..
hatta eskiye göre daha rahatm. km dedi ki kabız yapıyo diye ??
ayrıca çiğnemiyorum ben yutuyorum gece yatarken

hadi yaa cidden daha mı rahatsın şimdi.İnşallah banada aynı etkiyi yapar bende bu gece başlıycam.
Ne bilim kan hapları kabız yapar dediler hep.Bide dışkının rengi siyah olur muş
bu arada senin kan değerin kaç canım ?

Ay heyecanlandım şimdi demek ki minik oğlum doğmak için provalara başlamış ama inşallah tabi zamanında doğar, şimdi düşününce kimbilir doğum zamanı nasıl ağrılar çekiliyor

mrb ben 29 haftalık hamileyim bugun dr gittim dr suyun az bol su iç dedi bukonuda bilgisi olan varmı başka ne yapılabilir....

yupppiiiiiiiii artk benm de karakterlerim var

kızlar istersek değiştirebiliyoruz.
ayyyy seviyorum kocamı o yapıverdi. zeki şey

tam konunun üstüne gelmişim kızlar.bugün kan uyuşmalığı iğnemizi olduk.kızım 1300 gr olmuş.gelişimi falan çok güzel dedi dktr.ama 15 gün önce 9.5 olan kanım bugün 8.9 çıktı.kan şurubu içiyorum günde 2 kere sık sık kırmızı et pekmez kuru üzüm yiyorum ama yyok olmıuyo gittikçe düşüyo.napcm bilmyrm

hehee sıpacıklar büyüyünce böle oluyo ştee kuzunun gelişimi cidden çok iyi önde bile maşllah kan dersen benim de geçen ay 11 bu ay 8.5 vee kan ilacını da kullanmama rağmen fort olanı yazdı doktor bi de 2 ye çıkardıkk pekmezi kuruüzümü de hiç sevmem pekmezi tahinle severim o da aşırı kalori die yiyemiyom

kumsalcım valla 11 kilo alarak 94 kilo olmuş olmama rağmen kaloriyi falan takmadan yiyorum ama 15 günde acayip düşmüş kanım yaa.hap olarak kullanıyodum bende o fayda etmediği için 15 gündür şu küçük şişelerdeki şuruplardan içiyrm ama oda fayda etmedi..nassı doğurcaz bi hee nassı yaa

sen çatır çatır doğurursun innşallah da benim ameliyat olacağı için aynı şeyi söyleyemiycem ah kuzuu kilo meselesini hiç açmayalım tartılmayalı 10 gün oldu ve düşünmüyom da ama annem 1 haftada baya bi gelişme kaydettiği söylüyo küstük tartıylan görüşmüyos

ooooff canım sıkılıyo kocama trip yaptım la liga izliyo elin ispanyolu kadar kıymetim yok, sanırım gidip tv'nin fişini çekeceğim sonra da kavga

Kan ilaçlarının hepsi aynı etkiyi gösteriyor yani kabızlık ve dışkıda renk değişikliği yapıyor.Hangi ilaç olursa olsun ben de iki kez ilaç değiştirdim kabızlıktan şikayet ettiğim için.En sonunda ilaç içmeyi bıraktım onun yerine her gün iki kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyordum ama doktor içmöen gerekiyor mutlaka dedi.En son kan değerim benim de 10 lardaydı.Artık iki güne bir içmeye başladım kan ilacını sabahları da kabızlık için ılık su içiyorum iki bardak ve kayısı yiyorum işe yarıyor.

yarın kontrolüm var.. ama ben şuan bişiler yemekle meşgulumm.. tartı çok gösterirmikii:18::18::18::18::18::18:

aynen canım bende bismillah deyip başladım bu gün.kabızlığın çözümünüde bulurum inşallah. ben kendimi önemsemiyorumda bebeğede etkisi olurmuş 9 un altına düşerse ondan korktum.
ıkınmayı sordum bu gün dr a. hani erken doğum riskini arttırır mı diye o da o kadar kolay değil o doğum dedğin şey dedi

Anneler günaydınn...
Nasılsınız bakalım?
Akşam benim oğlum, çok çok döndü durdu içimde...
Çok şekerdi inanamadım karnımın şekline...

günaydınlarrr
benimde artık çizelgemde 30+ lar yazmaya başlıyacak, 30. haftamızın son günü bugun

Anneler günaydınn...
Nasılsınız bakalım?
Akşam benim oğlum, çok çok döndü durdu içimde...
Çok şekerdi inanamadım karnımın şekline...

oyyhhh maşallah dielim kuzuya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…