2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kullanıyorum cnm ama bilmiyorum ilk defa bu kadar şiddetli oldu :44:

ay ya sorma tatlım ben her gece o ağrılarla uyanıyorum.. yataktan fırlatıyo insanı..
hamilelikten önce de yaşardım ben o sorunu.. hatta magnezyum da kullanmıştım..
doktor randevumda söylemeyi unutunca sağlık ocağındaki doktoruma söyledim..
o da tavsiye etmedi.. kendisi yeni doğum yapmış bi kadın.. ben hiç kullanmadım hamileliğimde gerek de yok dedi..
olacak o kadar dedi.. ekstra bütün vitaminlere karşı.. dikkat et bak dedi hiçbir doktor vitamin kullanmaz dedi..
muz ye her gün bi tane o ağrıları da yaşayacaksın sana ya da bebeğine bi etkisi yok dedi..
omega 3 kullanıyorum dediğimde gözlerini pörtletti.. boşuna dedi.. etkisi hala kanıtlanmış bişey değilmiş.. elevit falan kullanmamış hiç gacı.. sadece demir hapı kullan yeterli dedi.. iyi beslenme şartmış tabi bu durumda.. o öyle dedi diye ben saf da yazdırmadım magnezyum..
ama kramplar mahvediyor beni yaa.. yürüyemiyorum ki..

bi de kızlar ya bişey sormak istiyorum..
benim ayaklarımın altı çok acıyor üstüne basamıyorum.. topallayarak yürüyorum resmen..
aşırı ödem var bende.. 5. aydan itibaren çekiyorum ödem sıkıntısını.. saatimin kordonudu bile gevşettim..alyans zaten denk gelmiyor..
ayak tabanlarımdaki acı da ödemden oluyormuş.. otobüste metrobüste eğer ayaktaysam ölüyorum resmen..gözlerim yaşarıyo acıdan..
son üç haftaya kadar çalışmayı planlıyorum ama biraz zor gibi bu gidişle.. sizde de var mı bu ağrıdan..

hadi gözun aydın tatlım ayrıcada bebişin cicileri hayırlı olsun

önce maşallahh kuzuucuğaaaa....

iii günlerinde kullansın inşaallahh canım şampuanlarını hangi marka aldın... bide detarjan ve yumuşatıcını nasıl aldın?

ohh maşallah yavrucuğa..
güle güle kullansın kuzucuğun..
biz bu raporu alıp sgk' ya falan gidiyor muyuz tatlım.. sadece iş yerine vermek yeterli mi yoksa..

kızlarrrrr hepinize ayrı ayı teşekkür ediyoum canlarım benim hepinizin alıntılarına uzun uzun cvplar yazdım ama tam gönderecekken pc 2 kere kapandıı
bi daha kapanırsa yüreğim dayanmaz. alır camdan aşşa atarım ben bunu
bir an önce göndereyeim şu yazdıklarımııı:18:

sbilyanacım herhangi bi evrak götürmemiz gerekmiyormuşş sordum doktora

canım ödem bendede var bende 3 haftadır falan yüzük takmıyorum ama ayak altımda hiç ağrı hissetmedim, bacaklarımda çok oluyo şişme bide ayağımın üstünde ayakkabı sıkıyo haliyle oda acıyor, ama ben tuzu azalttım biraz.........

gözün aydın canım.....mutlu sağlıklı güzel günlerde kullanırsın inş.

demir hapını nie kullanmışki madem o kadar vitamine ilaca karşı

tatlım 2 aydır takamıyorum ben alyansı.. çok erken oldu bende.. hatta gebelik zehirlenmesi falan sandım bi ara.. çok şükür değilmiş ama bıktım artık... bacaklarımda çorabın izi çıkıyor komik bi görüntü o da..
tuz zaten çok yemezdim azalttım yine de ama yok yok benim bünyem yapıyor galiba bi de bunu.. off

önce maşallahh kuzuucuğaaaa....

iii günlerinde kullansın inşaallahh canım şampuanlarını hangi marka aldın... bide detarjan ve yumuşatıcını nasıl aldın?

dalin toz deterjan aldım bu arada bütün detarjanlarda granüllü yazıyodu
ama istanbulda deneyip eridiğini gördüler diye bende içim rahat aldım bakalım
yine dalinin yumuşatıcısını aldım
şampuanını dalin aldım
hehehe

ohh maşallah yavrucuğa..
güle güle kullansın kuzucuğun..
biz bu raporu alıp sgk' ya falan gidiyor muyuz tatlım.. sadece iş yerine vermek yeterli mi yoksa..

canım şöyle dediler bize
sgkya hastane gönderiyomş evreklerı zaten
sen raporun aslını elinde tut fotokopisini de iş yerine ver dediler

bizim de 2.30 da randevumuz var..
şimdi hazırlanmamz lazm.. duş falan alalm kızımla

sonra da annemle gezelim diyorum..
akşam iyi haberlerle dönerim inşallah..
seviyoruz sizi iyi bakın kendinize

gözün aydın canım.....mutlu sağlıklı güzel günlerde kullanırsın inş.

demir hapını nie kullanmışki madem o kadar vitamine ilaca karşı

tatlım hamilelikte belli bi haftadan sonra en çok ihtiyaç duyulan şey demirmiş.. yediğin içtiğin karşılamazmış bu ihtiyacı.. bu nedenle depoya takviye şartmış.. pekmez üzüm falan yeterli olmazmış.. o nedenle ihmal etme mutlaka dedi..

Günaydınlar geçmişi okuduk geldik

mrb ben 29 haftalık hamileyim bugun dr gittim dr suyun az bol su iç dedi bukonuda bilgisi olan varmı başka ne yapılabilir....
geçmiş olsun canım .. doktorun dedigi gibi su içmek sanırım faydalı
maşallah kızına tatlım
yarın kontrolüm var.. ama ben şuan bişiler yemekle meşgulumm.. tartı çok gösterirmikii:18::18::18::18::18::18:
hayırlı haberlerle gel inş canım
sana bu konuda katılıyorum petunyacım anneligin orenilen bir duygu olduguyla ilgili ve ben hala idrak edemiyorum eğer bu sadece hissi bişi olsaydı farklı olurdu diye düşünüyorum.
maşallahhhhhhhhh bebişine tatlım
hayırlar olsun canım
maşallah canım sana ve bebişine
kızlar ya dün gece bacağıma bi kramp girdi kasıldı taş kesildi ölüyorum sandım yataktan nasıl firladığımı anlatamam hemen bacağımı sıkıp ovmaya başladım hala ağrısı var ya
geçmiş olsun ya bende geceleri bacak ve kalca agrısından zor uyuyorum
zeynepim sonunda güle güle iyi gunlerde kullansın bebişin ben hala bişi almadım ablamlar yuzunden gecen hafta geleceklerdi bu hafta sonu geliyorlar onu bekliyorum hala

canım şöyle dediler bize
sgkya hastane gönderiyomş evreklerı zaten
sen raporun aslını elinde tut fotokopisini de iş yerine ver dediler

hastanenin sgk ile anlaşması varsa hastane gönderiyormuş, diğer durumlarda nasıl oluyor bilmiyorum tam olarak ama bizim personel müd. üzeirne basa basa öle dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…