banada geldi aynıları halbukiii nasıl heveslenmiştim 150tl ye varaan hediyelermiiişşş pehhh toplasan 10 lira etmez...Selam kızlar,
Primadan hediyeler geldi. Çok birşey yok aslında içinde. 4 tane prima bebek bezi, bir tane sanırım emzik kutusu bana biraz büyük geldi emin olamadım emzik kutusu olup olmadığına markası tupperware. Anne oluyorum cd'si (henüz izlemediğim için yorum yapamıyorum), ariel leke çıkarıcı deneme paketi, pantene şampuan ve saç maskesi deneme paketi. Bir tane dergi var içinde birkaç indirim kuponu var.
Kullanmak isteyen arkadaşlara verebilirim. E-bebek mağazalarında geçerli mycey ve wallaboo marka ürünlerde %20 indirim kuponları var.
Online alışverişte geçerli değil sanırım o yüzden e-bebek mağazasından alışveriş yapanlarınız varsa kupon kodlarını özelden gönderebilirim. Bir de vodafone kullanan arkadaşlar varsa günlük 30 dk konuşma süresi var onu da verebilirim.
evet canım ya
bir tek kiloma normal demiyo
11 kilo aldım
4 kilo hakkın kaldı dedi bana...
Selmalar kim kız30'lu haftalar için
inşallah bizde göruruz teyzesii..
madem öyle guzel havayı degerlendirmekte fayda var
yaşlılıkla alakası yok biz 2 kardeşiz annem 2mizde de farklı seyler yasamıs
bende davul gibi şişmiş ayagına en buyuk erkek terlikleri bile olmuyomus
kardeşimde olmamıs mesela her hamilelik kendine özgüymüş gercekten demekkii..
3.de daha hafif olursun inşallah
onu bende duymustum tatlım ultrason cihazları eksik tartıyomus
ben son kontrolden beri yediklerime cok dikkat ediyorum
diyet olarak degil ama tam tersi ne bulduysamm
daha cok protein agırlıklı beslenmeye calısıyorum asla yumurtasız bi gun gecirmiyorum mesela
bakalım içimden civciv mi cıkacak kuş mu
Facedeki gruba nasıl katılıyoruz?
kızlar face için beni ekleyebilisminiz önce arkadaş olarak sonra bende sizi gruba eklim..kızlar facebook adresiniz ne.bende eklemek istiyorum
slm cnm...yaşla alakası yok...zira senin 2. bebeğin olmasına rağmen benden gençsin,bende çok şükür ağrı sızı yok şu günlerde..selmalar kızlar özledik sizi, dün hiç giremedim nete teknık arızalardan dolayı:)))
facebooka hala gıremıyorum sinir oldum(
nasılsınız keyıfler eyrındedir umarım, bizde 30 lu haftaları görduk çok şükür benım randevu haftaya çarşamba geççmıyo gunler sankı
bırde burda hava acayıp güzel çarşıya çıkmak için ıyı bı fırsat kemiklerim acayıp ağrıyo benım çatlıcak orta yerınden , şimdi alışvrişi yaptım yaptım sonra çok zor olucaga benzıyo bana ılk hamılelğimde kuş gıbıydım ya bu benı acayıp etkıledi herşeye erken başladım yaşlılıkmı ıkıncnin farkımı çözemedim
gelmediler mi misafirlerin
bugün de 30. haftama girmişimm...ohhh konu komşu kutlarızz artıkınnnn
bugün de 30. haftama girmişimm...ohhh konu komşu kutlarızz artıkınnnn
neler hazırladın kuzucum misafirlerine..
menü nasıl neler yaptın?
selamlarrrrr hanımlar maşallahh herkes çok iyi burda sevindim
ben hiç iyi değilim dün gece sabaha kadar uyumadım wc yi yol ettim istifar ettim milyon kere çok halsizim dr a gittim hemen sabah olunca 29+4 günlüğüz bugün bebem çopk zayıf sanırım 1112gr dedi dr bıyuda 41cm filan offffffffff ne yemem içmem lazım ya oğlum nasıl büyüycek
wayyy argadaşş,sölesemm canınız çekicek..söylemesem ayıp olcak..iki ucu b.klu deynek
gelinde yiyekk hep beraberrrr
ayy yaa ne güzel olurdu.. canım bişey yemek istemiyor ama.. şöyle muhabbet etseydik.. o kadar sıkıldım ki işe git eve gel yemek ye hadiii uykun gelsin uyu.. o kadar sıkıcı ve boş ki.. bazen neden yaşıyorum ben ya diyorum.. kendim için ne yapıyorum ki..
boşuna üzme kendini bebeim,yawrunun kilosu boyu gayet güzel benceee..misafirler geldi ben kaçtım kızlar byee
slm annecikler mucu mucu mucckkksssssss
geçmişi okuyamadım kızlar yaaa vaktim yok..hazırlandım misafiri bekliom henüz gelen giden yok:44:
ama eli kulağındadır zil çalar birazdan,sonraaaa uğraş dur işte..
bu arada sayfanın üstünde yazmışsın zeyno mutluluğunun 3 sebebini..Allah mutluluğunu artırsın canım..pekiii sadece face demi resmi var..
ben nassı görcem şindii yaaa,çok merak ettim
iyimiymiş yawru,ne yazmışlar face'e:26:
bncede kilosu cok iyi cnm daha ne olsun 950 fln bile duydum bn senn haftanda bnmde c tesi kont vr en son 680 gr bnde inslh 1 kilo olmustr diyorum off biz degilde cocuk kilo alsa keske bn 60 la bitiririm diyodum 48 le basladım simdi 57 58 arasıyım simddien esimde 65 olursun diyo ne sinir oldum 2 kilo bebek 5 kilo sden alsan tm diyo uyuzzz ... dogumda tas catlasın 5 kilo gidiyo 60 kilo kalırım 12 kiloyu nasıl vercem hadi bn 4 5 kilosu kasın cok zayıfım diyodumda 12 cokk ne yapsam ne yesem ne yemesemdogumdan sonrada hadi süt olsun die yeriz ohhhh yandık bu sabah esim sayesinde depresyondayımmmmmmmm
inşallahh canım yaaa bende 9 kilo aldım sen gibi ama bebişimin gelişimi nasıl bilemiyorum sanki onu besleyemiyormuşum gibi geldi bana offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?