2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
banada geldi aynıları halbukiii nasıl heveslenmiştim 150tl ye varaan hediyelermiiişşş pehhh toplasan 10 lira etmez...
emzik kutusumuymuş o tupper olan, ben onu bişeye benzetemedim yaa herhalde mama filan koymaya dediydim...

evet canım ya
bir tek kiloma normal demiyo
11 kilo aldım
4 kilo hakkın kaldı dedi bana...

aneeemmm

slm annecikler mucu mucu mucckkksssssss
geçmişi okuyamadım kızlar yaaa vaktim yok..hazırlandım misafiri bekliom henüz gelen giden yok:44:
ama eli kulağındadır zil çalar birazdan,sonraaaa uğraş dur işte..
bu arada sayfanın üstünde yazmışsın zeyno mutluluğunun 3 sebebini..Allah mutluluğunu artırsın canım..pekiii sadece face demi resmi var..
ben nassı görcem şindii yaaa,çok merak ettim
iyimiymiş yawru,ne yazmışlar face'e:26:

Çok iyi yapıyorsun canım protein çok önemli tatlı ve hamur işinin neredeyse hiç faydası yok aksine zararı var. Ben de hamileliğimin ilk zamanlarından beri hergün yumurta yiyorum. Bebeği en hızlı büyüten besinlerden biriymiş zaten. İnşallah bebeklerimiz kiloları yerinde ve sağlıklı doğacaklar biz elimizden geleni yapıyoruz.

Facedeki gruba nasıl katılıyoruz?

kızlar facebook adresiniz ne.bende eklemek istiyorum
kızlar face için beni ekleyebilisminiz önce arkadaş olarak sonra bende sizi gruba eklim..
solmaz yaşar aytaç..profil resmimde eşimle benim siyah giyimli resmi var..
aslıyan seninde msjını gördüm ama isminde ulaşamadım, beni ekleyin siz ben eklerim sizi..
slm cnm...yaşla alakası yok...zira senin 2. bebeğin olmasına rağmen benden gençsin,bende çok şükür ağrı sızı yok şu günlerde..
2. olmasıyla ilgilidir sanırsam...

bugün de 30. haftama girmişimm...ohhh konu komşu kutlarızz artıkınnnn

selamlarrrrr hanımlar maşallahh herkes çok iyi burda sevindim

ben hiç iyi değilim dün gece sabaha kadar uyumadım wc yi yol ettim istifar ettim milyon kere çok halsizim dr a gittim hemen sabah olunca 29+4 günlüğüz bugün bebem çopk zayıf sanırım 1112gr dedi dr bıyuda 41cm filan offffffffff ne yemem içmem lazım ya oğlum nasıl büyüycek

boşuna üzme kendini bebeim,yawrunun kilosu boyu gayet güzel benceee..misafirler geldi ben kaçtım kızlar byee

wayyy argadaşş,sölesemm canınız çekicek..söylemesem ayıp olcak..iki ucu b.klu deynek
gelinde yiyekk hep beraberrrr

ayy yaa ne güzel olurdu.. canım bişey yemek istemiyor ama.. şöyle muhabbet etseydik.. o kadar sıkıldım ki işe git eve gel yemek ye hadiii uykun gelsin uyu.. o kadar sıkıcı ve boş ki.. bazen neden yaşıyorum ben ya diyorum.. kendim için ne yapıyorum ki..

Aynen cnm insan değişiklik arıyor haftaiçi 1 gün evde olsam tuhafıma gidiyor ya ne güzel bi duyguymuş diyorum geçen ablama diyorum şöle ev gezmesi falan yok mu gidek diye insan arıyor

bncede kilosu cok iyi cnm daha ne olsun 950 fln bile duydum bn senn haftanda bnmde c tesi kont vr en son 680 gr bnde inslh 1 kilo olmustr diyorum off biz degilde cocuk kilo alsa keske bn 60 la bitiririm diyodum 48 le basladım simdi 57 58 arasıyım simddien esimde 65 olursun diyo ne sinir oldum 2 kilo bebek 5 kilo sden alsan tm diyo uyuzzz ... dogumda tas catlasın 5 kilo gidiyo 60 kilo kalırım 12 kiloyu nasıl vercem hadi bn 4 5 kilosu kasın cok zayıfım diyodumda 12 cokk ne yapsam ne yesem ne yemesem dogumdan sonrada hadi süt olsun die yeriz ohhhh yandık bu sabah esim sayesinde depresyondayımmmmmmmm

aminnnn canım
fatma faceye koymuş resmi
dua istemiş bizden....
buraya koyalım diycem ama izin istemeden uygun olur mu bilemedim?

Son düzenleme:

inşallahh canım yaaa bende 9 kilo aldım sen gibi ama bebişimin gelişimi nasıl bilemiyorum sanki onu besleyemiyormuşum gibi geldi bana offffffffff

kızlar bide bu egzersiz konusunu hiç konusmuyoruz malum az kaldı bu dogumu kolaylastıran hareketler varmıs ama bn nette arastrdım bi dün aksam bişi bulamadım sizin bildiginizi varmı bn malum sirrteyim ve koydeyim yürüyüs bile yapamıyorum normal dogum olma ihtimalide vr o yüzden nefes calısması fln baslasam diyorum da bişi bulamıyıorum yanlıs bişi yapmaktanda korkuyorum bildiginiz seyleri paylasırsanız sevinirim

inşallahh canım yaaa bende 9 kilo aldım sen gibi ama bebişimin gelişimi nasıl bilemiyorum sanki onu besleyemiyormuşum gibi geldi bana offffffffff

ya 9 10 kilo almısız bebekler 1 kilo hadi suyu fln derken 3 kilo desek 7 kiloyu biz almısız simdiden ki asıl kilo alma zamanı simdiden sonra baslıyomus sadece bebege yarayacak seyler neler ki bn bebekler sebze meyveden kilo alıyomus die okumustm bi yerde ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…