2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayy teşekkür ederim canımmmmmmmm
yavruma bişeyler alabilmek beni çok duygulandırdı bir ara gözlerim doldu

ilk aldıkların ya ondan tatlım bende öyleydim ama aldıkca o duygusallık yerini
gevsekliğe verdii aldıkca yıh yıh yıh guluyorumm ben aldıkca ben guluyorum ama eşim pek gulmuyo
bir sürü ciciler alman dileğiylee canım

ayy canım sorma o kadar çok mutlu oldum ki
çocuklar gibi sevindim onları alınca ...

hastanenin sgk ile anlaşması varsa hastane gönderiyormuş, diğer durumlarda nasıl oluyor bilmiyorum tam olarak ama bizim personel müd. üzeirne basa basa öle dedi bana

evet sgk ile anlaşması yoksa devlet hastanesine gidiliyormuş canım
bizim bu rapor işlerini halleden doktorun asistanı öyle dedi...
Hergün öyle işlem yapıyoruz biz, merak etmeyin dedi

bizim de 2.30 da randevumuz var..
şimdi hazırlanmamz lazm.. duş falan alalm kızımla

sonra da annemle gezelim diyorum..
akşam iyi haberlerle dönerim inşallah..
seviyoruz sizi iyi bakın kendinize
bisde seniiii
evet cnm biliyorum bunları da...yani dr un böyle olayı abartarak anlatması çok ilginç geldi..
mehmet öz gibi dünya çapında bi dr un kitabının her sayfasında omega şart yazıo...
magnezyum içmediğim gün kalça ağrısından yürüyemiyorum...
olayı nie böyle abartmış o kısmına takıldım..
yani o zmn bu forumda afrikadaki kadınlar aç suzu doğuryo şeklinde düşünen arkadaş son derece doğğru bi yolda:)
bu kadar hapa ilaca karşı biri demir hapı kullanmış ayıp etmiş yani bence, ondan şeyettim

hastanenin sgk ile anlaşması varsa hastane gönderiyormuş, diğer durumlarda nasıl oluyor bilmiyorum tam olarak ama bizim personel müd. üzeirne basa basa öle dedi bana

canım zaten sgk anlaşması olmayan hastaneler bu raporu vermio...benim hastanemin anlaşması yok, rapor almak için sgk anlaşmalı başka bi hastaneye gidcem..

bizim de 2.30 da randevumuz var..
şimdi hazırlanmamz lazm.. duş falan alalm kızımla

sonra da annemle gezelim diyorum..
akşam iyi haberlerle dönerim inşallah..
seviyoruz sizi iyi bakın kendinize
bizde seni seviyoruz dilsahımm iyi haberle gel bebim
ayy canım sorma o kadar çok mutlu oldum ki
çocuklar gibi sevindim onları alınca ...

tahmin ediyorum canım ya

Selam kızlar,

Primadan hediyeler geldi. Çok birşey yok aslında içinde. 4 tane prima bebek bezi, bir tane sanırım emzik kutusu bana biraz büyük geldi emin olamadım emzik kutusu olup olmadığına markası tupperware. Anne oluyorum cd'si (henüz izlemediğim için yorum yapamıyorum), ariel leke çıkarıcı deneme paketi, pantene şampuan ve saç maskesi deneme paketi. Bir tane dergi var içinde birkaç indirim kuponu var.

Kullanmak isteyen arkadaşlara verebilirim. E-bebek mağazalarında geçerli mycey ve wallaboo marka ürünlerde %20 indirim kuponları var.
Online alışverişte geçerli değil sanırım o yüzden e-bebek mağazasından alışveriş yapanlarınız varsa kupon kodlarını özelden gönderebilirim. Bir de vodafone kullanan arkadaşlar varsa günlük 30 dk konuşma süresi var onu da verebilirim.

selmalar kızlar özledik sizi, dün hiç giremedim nete teknık arızalardan dolayı:)))
facebooka hala gıremıyorum sinir oldum(
nasılsınız keyıfler eyrındedir umarım, bizde 30 lu haftaları görduk çok şükür benım randevu haftaya çarşamba geççmıyo gunler sankı
bırde burda hava acayıp güzel çarşıya çıkmak için ıyı bı fırsat kemiklerim acayıp ağrıyo benım çatlıcak orta yerınden , şimdi alışvrişi yaptım yaptım sonra çok zor olucaga benzıyo bana ılk hamılelğimde kuş gıbıydım ya bu benı acayıp etkıledi herşeye erken başladım yaşlılıkmı ıkıncnin farkımı çözemedim

bence biraz havalarda etkiliyor cnm o ağrıları...gerçi senin olduğun yerde havalar nasıl bilmiyorum ama ankara çok soğuk. benim tüm kemiklerim ağrıyor sanki.

bana da aynıları geldii
emzik kutusu o canım pembe geldi bana

bide yakınlarda dr'a gittin mi bebik ne kaa olmus merak ettim
benim önumuzdeki cuma
gundasımsın yaa :)

Bana da pembe geldi :) Biraz büyük içine 3-4 tane emzik sığar heralde

Yok canım en son 2,5 hafta önce gittim onda da tam söylemedi doktor 700 gr civarıydı sanırım. Senin randevun 3'ünde o zaman benimki de 7sinde o zaman karşılaştıralım kiloları ama benim doktor tam söylemiyo ya detaylı ultrasona gitmiştim geçen ay orada 22+4 te 630 gr çıktı doktor 1 hafta önde gidiyor kilosu gayet iyi dedi. 3 hafta sonra doktoruma gittim önce 600 gr civarı dedi ben de 3 hafta önce detaylıda 630 çıktı ama dedim o da bu makineler arasında mutlaka fark oluşur dedi her zaman +100 gibi düşün sen dedi. Ben de bekliyorum 900 gr olmuş dicek diye anlamadım yani ben bu işi bakalım bu gidişimde ne diycek.

gözünüz aydın kuzuuu alışverişinz de hayırlı olsun ya bu doktorlar da ne desek normal olacak diyo zaten

bence biraz havalarda etkiliyor cnm o ağrıları...gerçi senin olduğun yerde havalar nasıl bilmiyorum ama ankara çok soğuk. benim tüm kemiklerim ağrıyor sanki.

burası samsun bı kaçgundur hava güzel , çatı kemıklerım benım fena canım ya ölüyorum ağrıdan

kızlar facebook adresiniz ne.bende eklemek istiyorum

canım grubumuz gizli oldugu için bulamazsın benım facebookta açılmıyo,
petunyapete özel msj at o senı ekler...

teşekkürler sevdacım.

Selmalar kim kız 30'lu haftalar için
inşallah bizde göruruz teyzesii..
madem öyle guzel havayı degerlendirmekte fayda var
yaşlılıkla alakası yok biz 2 kardeşiz annem 2mizde de farklı seyler yasamıs
bende davul gibi şişmiş ayagına en buyuk erkek terlikleri bile olmuyomus
kardeşimde olmamıs mesela her hamilelik kendine özgüymüş gercekten demekkii..
3.de daha hafif olursun inşallah

onu bende duymustum tatlım ultrason cihazları eksik tartıyomus
ben son kontrolden beri yediklerime cok dikkat ediyorum
diyet olarak degil ama tam tersi ne bulduysamm
daha cok protein agırlıklı beslenmeye calısıyorum asla yumurtasız bi gun gecirmiyorum mesela
bakalım içimden civciv mi cıkacak kuş mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…