kızlar bide bu egzersiz konusunu hiç konusmuyoruz malum az kaldı bu dogumu kolaylastıran hareketler varmıs ama bn nette arastrdım bi dün aksam bişi bulamadım sizin bildiginizi varmı bn malum sirrteyim ve koydeyim yürüyüs bile yapamıyorum normal dogum olma ihtimalide vr o yüzden nefes calısması fln baslasam diyorum da bişi bulamıyıorum yanlıs bişi yapmaktanda korkuyorum bildiginiz seyleri paylasırsanız sevinirim
kızlar bide bu egzersiz konusunu hiç konusmuyoruz malum az kaldı bu dogumu kolaylastıran hareketler varmıs ama bn nette arastrdım bi dün aksam bişi bulamadım sizin bildiginizi varmı bn malum sirrteyim ve koydeyim yürüyüs bile yapamıyorum normal dogum olma ihtimalide vr o yüzden nefes calısması fln baslasam diyorum da bişi bulamıyıorum yanlıs bişi yapmaktanda korkuyorum bildiginiz seyleri paylasırsanız sevinirim
merhaba canım ben de bu konudan muzdaribim ve tam 1.5 ay oldu günde 3 3.5lt arası su içiyorum ve nerdeyse 24 saat yatıyorum ama inan etkisi çok büyük geçen hafta nerdeyse normale girmişti
ya 9 10 kilo almısız bebekler 1 kilo hadi suyu fln derken 3 kilo desek 7 kiloyu biz almısız simdiden ki asıl kilo alma zamanı simdiden sonra baslıyomus sadece bebege yarayacak seyler neler ki bn bebekler sebze meyveden kilo alıyomus die okumustm bi yerde ama ...
cnm benim 30. haftam bitio toplamda 7,5 kilo aldım..
kızçemde 27+2 de 1170 gr dı...
kimse kimseye bebikte bebiğe benzemez ama ben baştan buyana saatli ve düzenli besleniyorum.
sbhları kahvaltımı evde yapıp geliyorum işe..peynir zeytinle yapıyorum, kahvaltıda çay içmiyorum...
sonra saat 11 gibi bir bardak süt ve 2-3 ceviz+ 4-5 tane badem yiyorum 3. aydan buyana
öğlen etli bi yemek yiyorum, yanında bulgur pilavı yiyorum.
akşamda evde sebzeli bi yemek yiyorum(evde etli yemek varsa iş yerinde öğlen sebzeli bi yemek yiyorum)
akşam yemekten sonrada meyve yiyordum..
ama bi 28 den buyana kemik gelişimi daha hızlı olduğu için bi bardak daha süt içiyorum.
haftada 1 kere balık mutlaka yiyorum, haftada 2 kerede gece yatarken balık yağı içiyorum
abur cubur tatlı çok yemiorum
günaydınlarrr
benimde artık çizelgemde 30+ lar yazmaya başlıyacak, 30. haftamızın son günü bugun
oyyhhh maşallah dielim kuzuya...
Kızlar slm 28+6 dün 28+5 doktora gittik kızım 1500 kg. Olmuş 2 hafta önde gidiyo dedi doktor 15 günde bir artık doktor kontrollerimiz bugün odası gelecek kızımın paylaşırım sizinle...gece uykularım benim yok artık sürekli kıpır kıpır uykum kaçıyor ..
kızlarr hepinize gunayydınnn..
bu gece ruyamda normal dogum yaptım kendi yatagımda
kızımın ebeside babasıydı
hiç canım yanmadı içimden ılık bişiler aktı gitti sonra zeynep kucagımdaydı
sonra sabah tekrar bi ruya gördum
kzıımı emziriyodum ilk defa iştahlı emmiyodu
agzında bişi oldugunu farkettim ve agzından fındık buyuklugunde bi nazar boncugu cıkardım
sonra cuk cuk emmdi kurban oldugum :))
dilşah benim kocamda hacker gibidir ama bunu cözemedi
bi sorsanda adım adım anlatsa enişte nasıl yapmış die
ne güsel olur tatlım :)
canım maşallahh artık kocaman kız oldu yağmur
inşallah bende görebilirim 30'ları
yine içime bi korku geldi 2 gundur kasılmalarım arttı.
hayırlı olsun canımcım
günaydın teyzoşlar biz geldik......
kızımın herşeyi normal şükürr.. sata göre 1 hafta öndeyizz oda normalmiş..1380 gr olmuşuzzzzz
plesantamız yukardaymış tee göğsümün orada..suyumuzda fazlasıyla varmışş deniz kızı gibi kızım içinde :)))
yanlız yanlızz herşey normal doğumu gösterirkenn şu sebepten dolayı sezeryan olabilirmişimm
kızım tam kucak pozisyonundaymışş.. yanii kafasıı sağ tarafımda gövdesi kasıklarıma doğruu poposuu sol tarafımda ayaklarıda yukarıya göğüsme doğruymuşş
şuan için erken ama eğer pozisyon değişmezse böyle durumda normal doğum olmaz dedi pofffff.... inşallah kızım döner normal doğum pozisyonunu alırrr.. çok istiyom normal doğummmmm
ve... şuana kdaar 13 kio almışımm bugün itibariyle 67 kiloyum..
geçen randevumdan bu yanada yani 4 hafta içindede 4 kilo almışımm kocaman bi maşallah bana
biraz dikkat etmeye çalış dedi doktorummm çok zoruma gittti çokkkkkkkkkk
he bu arada şubat 16 da raporumu almaya gidicem 37. haftaya kadar şuan için çalışabilir gözüküyosun didi.. o zaman geldiğinde netleştiririz didi
Anneciklerimm selamlarrrrr
Ben çok mutluyum sebepleri ise şunlar
1) Doktora gittik sonuçlarım süpermiş. 13 şubatta rapor işlemleri için çağırdı.
Bacak ve çatı ağrısını sordum, yürüyeceksin ve bol su içeceksin , içinde bir şey büyüyor ağrı olması normal dedi.
2) Bu gün ilk alışverişimizi yaptık. Bebe bezi, ıslak mendil, biberon, şampuan, bebe yağı, sabunu, tırnak makası,
burun aspratörü, tarak fırça seti, göğüs pedi, detarjan, yumuşatıcı aldık.
İnanamıyorum bende bir iğne almış oldum sonunda.
3) Fatmanın bebeğini görünce mutlu oldum , yavrum benim, maşallah ona tüm dualarım onunla...
bizim de 2.30 da randevumuz var..
şimdi hazırlanmamz lazm.. duş falan alalm kızımla
sonra da annemle gezelim diyorum..
akşam iyi haberlerle dönerim inşallah..
seviyoruz sizi iyi bakın kendinize
selamlarrrrr hanımlar maşallahh herkes çok iyi burda sevindim
ben hiç iyi değilim dün gece sabaha kadar uyumadım wc yi yol ettim istifar ettim milyon kere çok halsizim dr a gittim hemen sabah olunca 29+4 günlüğüz bugün bebem çopk zayıf sanırım 1112gr dedi dr bıyuda 41cm filan offffffffff ne yemem içmem lazım ya oğlum nasıl büyüycek
selamlarrrrr hanımlar maşallahh herkes çok iyi burda sevindim
ben hiç iyi değilim dün gece sabaha kadar uyumadım wc yi yol ettim istifar ettim milyon kere çok halsizim dr a gittim hemen sabah olunca 29+4 günlüğüz bugün bebem çopk zayıf sanırım 1112gr dedi dr bıyuda 41cm filan offffffffff ne yemem içmem lazım ya oğlum nasıl büyüycek
cnm benim 30. haftam bitio toplamda 7,5 kilo aldım..
kızçemde 27+2 de 1170 gr dı...
kimse kimseye bebikte bebiğe benzemez ama ben baştan buyana saatli ve düzenli besleniyorum.
sbhları kahvaltımı evde yapıp geliyorum işe..peynir zeytinle yapıyorum, kahvaltıda çay içmiyorum...
sonra saat 11 gibi bir bardak süt ve 2-3 ceviz+ 4-5 tane badem yiyorum 3. aydan buyana
öğlen etli bi yemek yiyorum, yanında bulgur pilavı yiyorum.
akşamda evde sebzeli bi yemek yiyorum(evde etli yemek varsa iş yerinde öğlen sebzeli bi yemek yiyorum)
akşam yemekten sonrada meyve yiyordum..
ama bi 28 den buyana kemik gelişimi daha hızlı olduğu için bi bardak daha süt içiyorum.
haftada 1 kere balık mutlaka yiyorum, haftada 2 kerede gece yatarken balık yağı içiyorum
abur cubur tatlı çok yemiorum
eee saylanmaz bana ne
ben de böyle yiyorum.. aynı ilaçları kullanıyoruz zati aşağı yukarı.. sen 7,5 alırken ben nasıl 15 alıyorum hııı nassı..
petuş yaaa ben evde kahvaltı yapamıyom bi kaç kez denedim sonra otobüste çıkardım hiç sağlıklı kahvaltı olmadı hamileliğimde ancak haftasonu çok dikkat ediyorum dolayısıyla işyerinde sadece tost yedim bebeğimi düşünüyorum ama yapacağım bişey yok öğlen dikkat ediyorum akşamda aynı ama hareket etmediğimden çok kilo alıyorum
ben sbh gelirken bi 15 dk akşamda yaklaşık bi 40-50 dk yürüyorum işe gidip gelirken..
bide her akşam 5. kata kadar yürüyerek çıkınca:)))
tek fark attığım nokta bu olabilir belki....yoksa ceviz-badem-süt ve düzen dışında hayatımda hiç bi değişiklik olmadı benimde..
tabi zararlı şeyleri yapmamak dışında:))
suda 2 lt rahat içiyorum
ya petuş sorma ya benim evde 5.katta artık çıkarken ölüyorum asansörde yok ya doğumdan sonra nasıl çıkıcaz o merdivenleri bide onu düşünmeye başladım sankim bacağım ayrılcak gibi
benim herif doğumdan sonra kucağına alabiler mikihiç sanmıyom ama zayıf adam garibim beli kırılır
selam gızlarrr
medine hurması yiyen varmı aranizda ?
canım tam 6 haftadıi r yaptığım ve yararını gördüğüm şeyleri paylaşıyımbende şuan çok su tüketmeye çalışıyorum inşallah faydası olur yani bi tedaviside yok oyüzden çok kötü bişey dr bana bu suyunun altına düşme şuan sanırım tam sınırdayım 3 hafta sonra kontrol dedi ama ben dayanamayacagım haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum
olur dimi bende diyorum ki alışsında şimdiden
sonra huysuzluk yapmasın mızmızlanmasın
uzun yolada alışsın denize ilerde daha rahat ederiz
gibime geliyor ama bi yandan da yollarda perişan olmasın
diye geçiyor aklımdan bakalım zaman ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?