2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım ya az öncede ben atıştım eşimle. saçma sapan bi sebepten. bugün hiçbir şey yemedin dimi dedi benim söz sölememe gerek kalmadan eliyle yüzüme hafifçe vurdu. bende ona vurdum ama benimki daha hızlıydı.. başka bişey yapmasına fırsat vermeden ayrıldım yanından. konuşmuyorum şimdi özür dileyene kadar da konuşmicam. neden böyle davranıyorlar anlamıyorum. ağladığımı da biliyo ama gelip konuşmuyo bile tv izliyo.. (

Sanırım baba adayı oldukları için Stresliler bende eşimle tartışıyorum Hergün ufak çaplıda olsa bi bağırış oluyor Sorumluluk alıcaklar iyice sonuçta ve şuan ön planda bebişlerimizi tuttuğumuz için ilgiden yoksun hissediyorlar Bocalama dönemindeler ee onlar içinde kolay değil canım biraz sonra gelir alır gönlünü eminim ÜZÜLME

sağol canım. o her zaman benden bekler ama bu sefer gitmicem yanına hatta küs uyucam. aklı başına gelsin benim ne kadar duygusal dönemde olduğumu bi düşünsün artık. taviz yokk

ya bunu ben de çok merak ediyorum çünkü benim de oluyor 2-3 gündür şiddetli olmasa da arada bir sağa bir sola kramplar giriyor özellikle de hareket edersem
var mı bu durumu yaşayan

selam herkese
şu babaları kendine hallerine bırakın bence..
erkekler zaten ne zaman anlıyorlarki bizleri.

selam herkese
şu babaları kendine hallerine bırakın bence..
erkekler zaten ne zaman anlıyorlarki bizleri.

ewet canım ne halleri varsa görsünler. oh böyle daha rahat... geçtim yatak odama bi güzel film izlerim uyurum öylee..

Martim canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, yazdıklarınla beni gerçekten rahatlattın. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıklı doğarlar ve yaşarlar. Verdiğin örneklerle içimi rahatlattın. Raporu dün veren doktor ciddi bir durum yok bizce dedi ama verilen raporda olabilecek riskler ve teoriler de sıralanınca biraz sıkılmıştım. Allah korusun zaten toplumda genel olarak görülen anomali riski %2-5 arasındaymış. Yani şu durumda belirgin bir risk ya da tam tersi bir durum yok artıkhepimiz için hayırlısı olsun. Senin hamileliğin nasıl gidiyor kaç haftalık oldu bebiş. Ben bu sıralar bulantı ve kusmadan şikayetçiyim. Umarım o da 1 aya geçer.
Kendine iyi bak canım, görüşürüz

soruma kimse cevaplamadı sağ kasığımda gün boyunca aralıklarla batma gibi kramp gibi ağrım oldu çok şiddetli değil ama aralıklarla hala devam ediyor neden olabilir normalmidir yardım edin kızlar lütfen

soruma kimse cevaplamadı sağ kasığımda gün boyunca aralıklarla batma gibi kramp gibi ağrım oldu çok şiddetli değil ama aralıklarla hala devam ediyor neden olabilir normalmidir yardım edin kızlar lütfen

canım içini ferah tut sıkılıp panik yapma ama yinede yarın bi doktora git görün derim belki üşütmüşsündür geçmiş olsun sende bebeğinde Allaha emanet olun iyi akşamlar :))

bildiğim kadarıyla rahim büyürken onu tutan bağ dokularıda genişler ağrının sebebi budur arada çok şiddetli olsada üzerinde fazla durma normaldir öneri istersen ılık bir duş iyi gelir gevşetir ve dinlenme egzersizleride hafifletir ama dayanılmıycak kadar kötü olursan doktora başvur allah tüm kötülüklerden seni ve bebeğini sakınsın ve hepimizi :)

Son düzenleme:
canım içini ferah tut sıkılıp panik yapma ama yinede yarın bi doktora git görün derim belki üşütmüşsündür geçmiş olsun sende bebeğinde Allaha emanet olun iyi akşamlar :))

saolasın canım Allah hepimizin bebişlerini korusun

Umarım öyledir canım şiddetli değil ama işte endişelendim Allah hepimizin bebişlerini korusun bizlere bağışlasın Hayırlısıyla alalım kucaklarımıza ve burada inşallah ilk yürüyüşlerini ilk anne demelerini paylaşalım dualarım bebişimin yanı sıra tüm anne adayı arkadaşlarıma her ne kadar sizi tanımasamda Rabbim tüm anne adaylarının ve annelerin bebişlerini kötülüklerden sakınsın

sağol tüm dileklerin için evet burda birbirimizi tanımasakda belki çoğumuz aynı gün yapıcaz sağlıklıca doğumlarımızı ve ne olursa olsun anneyiz hepimiz yaşlar şehirler ne olursa olsun duygular ve korkular bir umarım dediğin gibi fotoğraflarını koyarız birgün buraya hey gidi günler ddiyebiliriz

bugün bi test yaptım %59 kız çıktı... keşke yapmasaydım daha çok merak ettim sağlıklı şekilde bi geçseydi şu haftalar 9 hafta oldu ama hala ilk öğrendiğim 5 haftalık gibi hissadiyorum zaman geçmiyor...:84:

HTML:
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;104/st/20120421/dt/8/k/2aa3/preg.png[/img]
[/url]

ayy kızlar ilk defa bu saatte kalkıp bişeyler yiyorum..hemde çok ilginç bi şekilde.asla acı yemem ama doabı açtım yuvarlak acı biber turşum vardı suyuyla beraber ekmegi bana bana yedim..peşindende yeşil zeytin..tam dedimki tamam kızım olcak kesin ye ekşiyi doğur ayşeyi diye peşindende çikolatalara saldırdımm.
Benim bebegim ne olacak şimdi kız mı erkek mi :)

o yediklerine hiç bakmıyo canım..ben oğluma hamileyken tatlı adına hiçbişey sürmedim agzıma..varsa yoksa tuzlu...şimdi de aynıyım..içim tatlıyı kaldırmıyor..az önce peynirli tost yedim bende ..zaten favori yiyeceğim şu sıralar...

kız yada erkek her ne olursa olsun sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin yaradan... tüm Annelere ve dünya güzeli BeBeKlerine iyi geceler....

Son düzenleme:

her ay regl döneminde böyle kramplar olacakmış rahim bunu düzenli olarak yapıyormuş bende bu ayın 5 i gibi çok sancılandım. o gün kramplar girdi kasıklarıma ama sonra hesapladım eğer hamile olmasaydım adet olacaktım o günlerde. sen de bir hesapla canım belki o yüzdendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…