ahh kızlarr ahh vaziyetimize şükredelim.ben 9+2 yim.komşum var 12 hafta civarında bebegi.az önce kıyamet koptu evlerinde.aradım eşi gitmiş yanına indim..eşinden tokat yemiş ve suratını sıkmış saçlarını falan çekmiş..oturdum agladım onunla..bide evden çıkarken aglama o çocuğa bişey olursa seni sakat bırakırım demiş..düşünebiliyomusunuz hamile eşine vurmuş resmen adam yaa.çok üzüldüm agladım onunla birlikte.topla eşyalarını git dedim gidemem diyo kız..yazık yaa
canım ya az öncede ben atıştım eşimle. saçma sapan bi sebepten. bugün hiçbir şey yemedin dimi dedi benim söz sölememe gerek kalmadan eliyle yüzüme hafifçe vurdu. bende ona vurdum ama benimki daha hızlıydı.. başka bişey yapmasına fırsat vermeden ayrıldım yanından. konuşmuyorum şimdi özür dileyene kadar da konuşmicam. neden böyle davranıyorlar anlamıyorum. ağladığımı da biliyo ama gelip konuşmuyo bile tv izliyo..(
Sanırım baba adayı oldukları için Stresliler bende eşimle tartışıyorum Hergün ufak çaplıda olsa bi bağırış oluyor Sorumluluk alıcaklar iyice sonuçta ve şuan ön planda bebişlerimizi tuttuğumuz için ilgiden yoksun hissediyorlar Bocalama dönemindeler ee onlar içinde kolay değil canım biraz sonra gelir alır gönlünü eminim ÜZÜLME
baş ağrısı için bana doktorum parol verdi Buarada kızlar sağ kasığıma arada batmalar girdi tüm gün hala daha da ara ara kramp gibi giriyor şiddetli değil ama korktum benim gibi yaşayan var mı ya da normal mi bilgisi olan(
selam herkese
şu babaları kendine hallerine bırakın bence..
erkekler zaten ne zaman anlıyorlarki bizleri.
Sereneycım senden haber bekliyordum ben de. Çok sevindim, raporun temiz çıkmış. Üzülme nolur. arkadaşım da sen gibi röntgen çektirmiş, ama maşallah nurtopu gibi oğlu var. hiç üzülme dedi bana da. hatta forumda okumuştum, arkadaşımız gibi radyoloji de çalışan ve hamile olduğunu sonradan öğrenen bir hamişe doktorları, bebeği aldırmasını söylemesine rağmen o vaz geçmemiş ve onun da maşallah 3 yaşında sağlıklı bir evladı varmış. Bunlar güzel örnekler ve Rabbim korusun bizimkileri de. ben de sen gibi zaman zaman evham yapıyorum ama sana söylediklerimi kendime de tekrar edip telkin ediyorum sonra. gönül isterdi ki kafamızda soru işaretleri olmasın ama kısmet bizimki de böyle olacakmış, kader. Bak ne güzel eğer ciddi bir şey olsa raporda çıkardı her halde. İnşallah bundan sonra her şey gönlüne göre olur. Allah sağlıkla ve hayırla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
soruma kimse cevaplamadısağ kasığımda gün boyunca aralıklarla batma gibi kramp gibi ağrım oldu çok şiddetli değil ama aralıklarla hala devam ediyor neden olabilir normalmidir yardım edin kızlar lütfen
soruma kimse cevaplamadısağ kasığımda gün boyunca aralıklarla batma gibi kramp gibi ağrım oldu çok şiddetli değil ama aralıklarla hala devam ediyor neden olabilir normalmidir yardım edin kızlar lütfen
canım içini ferah tut sıkılıp panik yapma ama yinede yarın bi doktora git görün derim belki üşütmüşsündür geçmiş olsun sende bebeğinde Allaha emanet olun iyi akşamlar :))
bildiğim kadarıyla rahim büyürken onu tutan bağ dokularıda genişler ağrının sebebi budur arada çok şiddetli olsada üzerinde fazla durma normaldir öneri istersen ılık bir duş iyi gelir gevşetir ve dinlenme egzersizleride hafifletir ama dayanılmıycak kadar kötü olursan doktora başvur allah tüm kötülüklerden seni ve bebeğini sakınsın ve hepimizi :)
Umarım öyledir canım şiddetli değil ama işte endişelendim Allah hepimizin bebişlerini korusun bizlere bağışlasın Hayırlısıyla alalım kucaklarımıza ve burada inşallah ilk yürüyüşlerini ilk anne demelerini paylaşalım dualarım bebişimin yanı sıra tüm anne adayı arkadaşlarıma her ne kadar sizi tanımasamda Rabbim tüm anne adaylarının ve annelerin bebişlerini kötülüklerden sakınsın
ayy kızlar ilk defa bu saatte kalkıp bişeyler yiyorum..hemde çok ilginç bi şekilde.asla acı yemem ama doabı açtım yuvarlak acı biber turşum vardı suyuyla beraber ekmegi bana bana yedim..peşindende yeşil zeytin..tam dedimki tamam kızım olcak kesin ye ekşiyi doğur ayşeyi diye peşindende çikolatalara saldırdımm.
Benim bebegim ne olacak şimdi kız mı erkek mi :)
bugün bi test yaptım %59 kız çıktı... keşke yapmasaydım daha çok merak ettim sağlıklı şekilde bi geçseydi şu haftalar 9 hafta oldu ama hala ilk öğrendiğim 5 haftalık gibi hissadiyorum zaman geçmiyor...:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?