2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Gerçekten canım çok sıkıldı .Ben böyle durumlara hiç gelemem. Kimse gelemez Ama bizlerde her şeyi o kadar kafaya takar üzerlerine gelir oldukki onların da sınırlarına geldi. Benim eşimin de sınırına geliyor artık beni duymamazlıktan geliyor ama şükür ki çok sabırlı. Katlanmak zorundalar biz tek başına yapmadık bu çocukları. Desteklerine ihtiyacımız var.

biri genel mudur 2 si g.mudur yrd.odalrında fosur fosur içiyorlar ..off luyup pofluyorum odamda kı sahısta gunde 3 tane içer o da balkona cıkıyor ama yıne gelyo pis pis o da ya gırer gırmez ....

İşin de zormuş ya ne diyim . İnsanlar çok anlayışsız malesef. Fırsatın oldukca oradan çık hava al..

güneydın herkesee

bugün nasılsınız kızlar

benim bulantılarım azaldı artık canım bişeyler istemeye başlıyor ama süt içemiyorum haala
kokulardan tiksinmeye devam

mrb kızlar.bugün çok başım ağrıyor ya.haftada bir oluyor bu nedense.ateşim de yükseldi.napsam bilemedim:-(

kızlar merhaba bu formu bulduğuma çok sevindim,ben de8 hafta 4günlük hamileyim ve özellikle şu iki gündür çok midem bulanıyor,bir önerisi olan var mı,kocaeli izmitte oturuyoruz,yeni taşındık doktor tavsiyesi olan var mı burada,

Bende özelde yaptırdım kan ve idrar testlerim 150 lira tuttu. ense kalınlığı testi ne kadar bilmiyorum sormak lazım aslında hazırlıklı gitmek için....

Sbilyanacım çok tşk bilgi< paylaşımın için ....
sanırım ssk olunca benimde ödemem o kadar olucak ...
ama ense ölçümü için fiyat net ssk karşılamıyor

Kızlar aşere aşere Mc Donals'tan Big Mac aşeriyorum yaa...
Bu Allah'tan reva mı? Normalde pek fast-food yemem birde..

Oda güzelmiş hahahhahahahah:)
Afiyet olsun.Bizim bir tanıdıkta sushi ye aşermişti:)Kocasıda allahım karadenizli bir kadının aşerdiği yiyeceğe bakın deyip şaşkınlıkla bakarmış:)))

merhaba tatlı anneler nasılsınız ??

ben bikaç gündür aşırı duygusalım eşim ne derse ağlamak istiyorum kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum .

siz ruh halleriniz nasıl ?

bizde kısmetse pazartesi günü gidicez doktora ikili test için

efim cim bende normalde cips yemem canım cips istedi yedim 5-6 tane napim insanın canı olur olmaz şeyler istiyor

arkadaşlar merhaba
size bir şey sormak istiyorumm benim iki aydır süren halsizliğim bugün pat diye gitti
kendimi çok iyi hissediyorum tabi bu arada içimi bir korku sardı
gerçi doktorum 12. haftadan sonra yavaş yavaş iyi olursun demişti
çarşmaba günü ikili tarama testine gideceğimm inşallah güzel haberlerle dönerim
sizlerde durum nasıl şikayetlerinizde azalma başladımı

benim de bulantım azaldı ama uyku sorunu başladı bende.sürekli uyumak istiyorum.akşam erkenden gözlerim kapanıyor.

ikili tarama testinde down sendromlu olup olmadıgı mı öğrenilio sadece.
yarın 11. haftama giriorum bu testi yaptırabilir miyim

ikili tarama testinde down sendromlu olup olmadıgı mı öğrenilio sadece.
yarın 11. haftama giriorum bu testi yaptırabilir miyim

ona ultrasonla ölçuyo canım ense kalınlıüğına bakıyo birde test istıyo kan testi kandada belli oluyo risk varmı yokmu dıye?
bende ilk hamılleğimden var elimde belge ama resım eklesem nasıl bişey dıye merak edenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…