alla alla onamı kalmış atkı almak
iyi yapmışsın ben olsam bende parçalardım
arayıp geçmiş olsun demesi yeterli
hatta bence ona bile gerek yok gördüğü zamn desin sadece
hele emzirirken odayı boşaltmayı düşünüyorum
kocaman gözlerle kimse mememe bakmasın lütfen
delisin sen yaaa,iyi taam hadi..bende severim makyajııihihihi onu da düşündüm bayansucum çıkmayan rimel surucem ahahaha bi alemim ya illa yapacam o makyajı cok seviyorum ama napayım
yaaa gosenaycım,boşweerrr benimde yok arkadaşım fln en iyi arkadaşım kocam,onunlada hergün party veriosss zaten
kızlar bizim ev niye ısınmıyooo yaa,kombim 65 derecede çalışıyor,her ay faturam 200tl yi buluyor..evim 110m2 ama en üst 5. kat her cephesi açık sadece önden yalıtımlı..üşümüyoruz ama ısınmıyoruzda yanii
yafuu kafayımı yidin sen,ayılırken karnının ağrısından ağlamayan yokk sonra bide rimellerin akıcak rezillik diz boyu..doğuma girerken sadece yüzüne allık fln sür yeter şekerim
hele emzirirken odayı boşaltmayı düşünüyorum
kocaman gözlerle kimse mememe bakmasın lütfen
ihihihi onu da düşündüm bayansucum çıkmayan rimel surucem ahahaha bi alemim ya illa yapacam o makyajı cok seviyorum ama napayım
hah bak zeynepim bide ben annemin yanında falanda emziremem hiç hoslanmıyorum ole seylerden baştan dicem anneme falanda annem olabilirsin ama ben emzircegim zman sende çık dedigin gibi canım ne gerek var insan tedirgin olur ya herkes bakıyoo sende cıkarmısın emzirmeye calısıyon
ya ben çok gormek istiyorum hemen en azından 1 ay sonra allahım inş bende çabuk regl olanlardan olurum yaaregl olmak insanı cok rahatlatıyor cunkuuu
bende makyaj yapıp gişdcem..epidural sezeryan istiom çünküm..hiç bişicik olmaz onda sanırsam
dün bana gelen misafirlerden birinin kızı yapmış epidural sezeryan,burada baş ağrısı yaptığını okumuştum kadına bende epidural normal istiyorum dedim..walla bizim kız 2 ay basamadı ayağının üstüne,başıım başım die mahvoldu çocuğum dedi..kafamı çok karıştırdı yaaa:26:
evet yaaa
emzirme anları çok özel bence....
anneyle bebek yanlız bırakılmalı, en azından ilk iki üç ay
canım bende bilmiyordum kimden birinden duydum bende ama kimi regl olmuyormus emzirdigi surece ondan tırstım bende birazalla alla onamı kalmış atkı almak
iyi yapmışsın ben olsam bende parçalardım
arayıp geçmiş olsun demesi yeterli
hatta bence ona bile gerek yok gördüğü zamn desin sadece
hımm neden olabilirki neysee
olmazsa başka grup açılır yöneticisi kim
kapatılabiliyomu
ben hiç bişey anlamdım
nasıl doğumdan sonra zaten regl
olcaz ne kadar sürcek bilmiyorum ama
baya sürcek sanırım hatta eşim şafa sayıyo
önceden sadece bebeğin doğum tarihini alıyodu
dedim hoop daha bunun lohusalığı var adam duumur
oldu emzirmekle bağlantı kuramadım ben
cahilliğime verin
oh oh yap tabi petuscum bu keyifli bi olay bakımlı oallım gezmeye gider gibibende makyaj yapıp gişdcem..epidural sezeryan istiom çünküm..hiç bişicik olmaz onda sanırsam
off ya bunu bende hiç hoşlanmıom..
şu olur olmaz yerde pıt die gögsünü çıkarıp emziren kadınlara hastayım zaten ya...
annemde olsa boşaltmamlılar odayı emzirme faslında...
tabiki canımda hastanedeki hemsire onun dersini o an veriyor benım bıldıgım kadarıyla bi iki denemeden sonra hemencicik alısırım gibime gelıyor ki annem nerden bilecek emzirtmeyi biz emmemişizilk başlarda bi tecrübesizlik olacaktır bebek göğsü alamayacak hemen copuduk copuduk ememeyecek
anne yönlendirecek
ee bizim de ilk bebegmz tecrübesiziz
annelerimiz yardım edecektir
sonrasında zaten tek emzirirsin
canım bi ara maybelinin kullanıyordum ama yurt dısından hediye gelmişti burda da dolu var gene aynı markadan bende alıcam daha almadım aldıgım da yazarım tatlım.. kayınvalidem cok kullanıyor o rimellerden olmadı ona sorayım yazın havuza denize falan hep rimelli girer aksamları cıkarırken de ancak acıbadem sutu ile silerse cıkıyor okadar kalıcı oluyorlar yani ben arstırırım solerim buradan yada bilen iyi bir marka tavsiyelerini bekliyoruz cıkmayan rimel ile ilgiliaynen canım,kadın 33 yaşında bekar,biride kol düğmesi almış o da 33 flndır dio eşim ama o evli..bende didim onlaramı kaldı niye erkek ark. almıyoda onlar alıyo zaten yılbaşından 10 gün öncede aynı 2 gerizekalı doğumgünü sürprizi yapmışlardı eşime meyve kokteyli fln noluyooo dedim yaaa..eşimde hiç yalan söyleyemez allahtan olduğu gibi gelir anlatır bende tavrımı tepkimi gösteririm öylee...ama hala anlayamadım yani eşim 26 yaşında onlar 32-33..git eşine dostuna akrabana harca paranı dimi haksızmıyım ama
delisin sen yaaa,iyi taam hadi..bende severim makyajıı
ııı,hangi markanın rimeli akmıyor canım acebaaaa:26:
bizimki 35 te heryer yanıyo 110m2 biz ısınıyoz
tabi yatar pozisyonda illa üstüme alıyorum battniye
ama şuan çorap ayağımda yok
faturda 115 geldi hepte sıcak su kullanıyorum
suda çıkmayan rimel bende sezeryan olursa sürcem
zaten iyide değilmiş (batıl inanç)
kimileri hiç umursamadan herkesin yanında emziriyoya
ben utanıyorum şahsen insan bişey örter dimi
bnde bnde şimdiden makyaj çantası koydum
doğım çantasına:)
dün bana gelen misafirlerden birinin kızı yapmış epidural sezeryan,burada baş ağrısı yaptığını okumuştum kadına bende epidural normal istiyorum dedim..walla bizim kız 2 ay basamadı ayağının üstüne,başıım başım die mahvoldu çocuğum dedi..kafamı çok karıştırdı yaaa:26:
ya ben çok gormek istiyorum hemen en azından 1 ay sonra allahım inş bende çabuk regl olanlardan olurum yaaregl olmak insanı cok rahatlatıyor cunkuuu
bizimki 35 te heryer yanıyo 110m2 biz ısınıyoz
tabi yatar pozisyonda illa üstüme alıyorum battniye
ama şuan çorap ayağımda yok
faturda 115 geldi hepte sıcak su kullanıyorum
suda çıkmayan rimel bende sezeryan olursa sürcem
kesinlikle zeynepim şimdiden ben herkesi uyarıcam bu konuda çok katıyım yani gercekten hiç hoslanmıyorum ve dedigin gibi cok ozel ya ilk defa yasanacak bişi insan başkasının yanında cekınebilir utanabilir iyi emziremeyebilir vs...evet yaaa
emzirme anları çok özel bence....
anneyle bebek yanlız bırakılmalı, en azından ilk iki üç ay
valla dua ediyorum hemen regl olayım diye dogumdan sonrabenim arkadaşımda 10. ayında bu ay ilk defa regl oldu
canım bu mutlaka kişiden kişiye gore degişiyor ve tabiki anestezi doktoruda çok buyuk etken benim cevremde epidurel olan 2 arkadasım var kesinlikle cok rahat oldugunu hiçbi şikayetleri olmadıklarını soyluyorlardı taaa ozaman ben hamıle deılkendün bana gelen misafirlerden birinin kızı yapmış epidural sezeryan,burada baş ağrısı yaptığını okumuştum kadına bende epidural normal istiyorum dedim..walla bizim kız 2 ay basamadı ayağının üstüne,başıım başım die mahvoldu çocuğum dedi..kafamı çok karıştırdı yaaa:26:
bu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim emzirirken eşim dışında hiç kimse yanımda kalamaz, bu konuda çok fazla uyarı yapmam gerekecek biliyorum,amannn nolcak aynısı bizdede var gibi ama yok öle,ben sevmem öyle şeyleri
her doktora gideceğimiz günün öncesi heyecandan uyuyamıyorum, doktordan gelince de kendime gelemiyorum. Bebeğimin böbrekler için doktor iç açıcı konuşmuyor, doğum sonrası olabilecek en kötü senaryoları da sayıyor iyilerle birlikte. ben hep ağlayarak araba kullanıyorum 40 km doktordan sonraki klasiğimiz oldu bu. 1600 gr olmuş bebeğim boyuda 39cm, gelişimi maşallah çok güzel, onu görmekte..
bu ara da bugün ilk defa NTS cihazına bağladı doktor beni 20 dk boyunca çok tuhaftı, göbeğime bir şey bağladılar, ben bebek her hareket ettiğinde elime verdikleri butona bastım. benim bebeğim erken gelebilir diye mi nts istedi acaba :44: Nts de bi tane doğum kasılması da göründü , telaşlanacak bir şey yok çok ufak bi sancı dedi. bebeğin hareketlerinin dışında bi bölgede sertleşme oldu, oymuş doğum sancısı.:44:
canım bünyeye görae değişiyor
benim epudral yapan arkadaşım çok memnundu sadece yüzü gözü çok şişmişti ve uyuşuktu 3 gün içinde ancak indi
ablası da epudral oldu onun tansiyonuda hep yüksekmiş 10 gün aşağı bakamamış
canım bi ara maybelinin kullanıyordum ama yurt dısından hediye gelmişti burda da dolu var gene aynı markadan bende alıcam daha almadım aldıgım da yazarım tatlım.. kayınvalidem cok kullanıyor o rimellerden olmadı ona sorayım yazın havuza denize falan hep rimelli girer aksamları cıkarırken de ancak acıbadem sutu ile silerse cıkıyor okadar kalıcı oluyorlar yani ben arstırırım solerim buradan yada bilen iyi bir marka tavsiyelerini bekliyoruz cıkmayan rimel ile ilgili
buda sanırım normalle sezeryan gibi.
hani kimisi normal doğurdum ertesi gün kalktım dio, kimisi normal doğurmaz olaydım 40 gün yattım dio..
sezryandad aynen hemen kalkan ve günlerce kalkamayan varya...epiduralde öyle..
ben internetten baktım birazda spinal de başağrısı olyomuş genelde epiduralde daha az olyomuş..ve baş ağrısı olmaması için yapılması gerekn bişi bişiler varmış..
dr uma danışcam artık...
ama bence o bebeğin doğduğu anı görmek herşeye bedel
her doktora gideceğimiz günün öncesi heyecandan uyuyamıyorum, doktordan gelince de kendime gelemiyorum. Bebeğimin böbrekler için doktor iç açıcı konuşmuyor, doğum sonrası olabilecek en kötü senaryoları da sayıyor iyilerle birlikte. ben hep ağlayarak araba kullanıyorum 40 km doktordan sonraki klasiğimiz oldu bu. 1600 gr olmuş bebeğim boyuda 39cm, gelişimi maşallah çok güzel, onu görmekte..
bu ara da bugün ilk defa NTS cihazına bağladı doktor beni 20 dk boyunca çok tuhaftı, göbeğime bir şey bağladılar, ben bebek her hareket ettiğinde elime verdikleri butona bastım. benim bebeğim erken gelebilir diye mi nts istedi acaba :44: Nts de bi tane doğum kasılması da göründü , telaşlanacak bir şey yok çok ufak bi sancı dedi. bebeğin hareketlerinin dışında bi bölgede sertleşme oldu, oymuş doğum sancısı.:44:
canım bende bilmiyordum kimden birinden duydum bende ama kimi regl olmuyormus emzirdigi surece ondan tırstım bende biraz
oh oh yap tabi petuscum bu keyifli bi olay bakımlı oallım gezmeye gider gibibu arada evet o emzirme olayında bende kımseyi kesinlikle istemiyorum yanımda
tabiki canımda hastanedeki hemsire onun dersini o an veriyor benım bıldıgım kadarıyla bi iki denemeden sonra hemencicik alısırım gibime gelıyor ki annem nerden bilecek emzirtmeyi biz emmemişiz
canım bi ara maybelinin kullanıyordum ama yurt dısından hediye gelmişti burda da dolu var gene aynı markadan bende alıcam daha almadım aldıgım da yazarım tatlım.. kayınvalidem cok kullanıyor o rimellerden olmadı ona sorayım yazın havuza denize falan hep rimelli girer aksamları cıkarırken de ancak acıbadem sutu ile silerse cıkıyor okadar kalıcı oluyorlar yani ben arstırırım solerim buradan yada bilen iyi bir marka tavsiyelerini bekliyoruz cıkmayan rimel ile ilgili
canım senin onerecegin bi marka varmı cıkmayan rimellerden ben maybelinin iyi diye biliyorum ama yurt dısından gelenlerinden kullanmıstım. gercekten onu surdugunde istedigin kadar yuzunu yıka cıkmıyordu ancak kremle butun anneleri süslenmeye davet ediyoruz ne olursa olsun dogum cok guzel bi olay cunku
dumancım şuan kaç haftalıktın tatlım ya sanada şu bebek cetvelinden koyalım ya
evet evet kesinlikle mavilim annem ilk defa dogu bişi onerdi ozamannormalde çok yersiz şeyler ister ve yaparda kendileri ama dedigin gibi dusununce mantıklı hersey bi an once bitsin gecsin bebiklerimizle baş başa kalalım.. onların kraker gibi parmaklarını yiyelim:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?