2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar dün birşey farkettim sanırım en korktuğum şeylerden biri başıma geldi. Normalde çok fazla ayakta değilim, yemek yaparken temizlik filan yaparken ayaktayım. Önceden ne güzel yürüyüş yapıyordum havalar kötü olduğundan 2-3 haftadır yürüyemiyorum. Dün yarım saat filan ayakta kaldıktan sonra üzerimi giyinirken farkettim ayak bileğimin yaklaşık 10cm üstünde normalde var olan yeşil damarlar şişmiş sanki o damarların bulunduğu yerde fazladan bir et parçası oluşmuş gibi şişlik var. Önceden yoktu bu ay oluşmuş sizde böyle damar şişmesi genişlemesi oluyor mu acaba hamilelikten sonra geçer mi, hem de en göze çarpan yerde daha üstte olsa takmazdım

Varis damarları
Büyüyen rahiminiz aynı zamanda kan damarlarınıza da baskı yapıyor, hamilelik hormonları ve artan kan hacmi ikisi birlikte varis damarları için ideal ortamı sağlar. Gün içinde bir veya birden fazla yürüyüşe çıkın veya düşük formda dolaşım artırıcı egzersize başlayın.
31.hafta; içerideki hareketler artıyor - HTHayat

kızlar bişi sorcam daha önce mantar için fitil kullandım enfeksiyon içinde kullandım şimdi yine mantar oldum dr fitil verdi gynolomexil 3.fitil kullanışım olcak kullanam mı kullanmasam mı kararsız kaldım:44::44:
yaa canım bak ne dicem doğrumu yanlış mı bilemiyorum ama bende mantar hamileliğimde kronik hale gelmişti artık ne yaparsan yap oluyoo ben de bir kere aynı fitili ve kremi düzenli kullandım ama gene oldu sonra yani ama benimki çok kötü değildi akıntı oluyordu birazda kaşıntı.kaşınmadığım müddetçe kremi sürmedim fitili bir daha kullanmadım zaten.dayanıp kaşındığımda da bir kere krem sürüyordum bir daha kaşınmıyo zaten hemen kaşıntı geçiyordu. birde hergün iki üç kere günlük pet değiştiriyorum.pamuklu iç çamaşırı muhakkak kullan sentetik seyler kullanma.ve özel bölgene sakın sabun duşjeli vb deymesin bu önemli.ılık suyla yıka sadece bu banyo için geçerli.ben bir aydır falan yaşamıyorum çok sükür.artı doktoruma sordum ben düzenli kullanmıcam böyle yapıyorum dedim tamam dedi sıkıntı olmaz.ama seninki ileri düzeymi bilmiyorummm...

ben geçen hafta wenice de gördüm,indirimdeydi hatta 90 tl.kadın baya saydı özelliklerini iyi bşeye benziyo yakından inceledik.ama ben digital koltuk altıdan ölçenlerden alcağım için baktım geçtim.bence fiyata göre süper özellikler şekerr

internette 69 liraya satılyo:))
bende bi tane koltuk altından ölçen var...bide böyle bişi alim didim...bu kafama yattı
braunlara çok ii yorumlar yazılmışda çok pahalı...memnun olmayanda çok, o parayı verip memnun olmazsam içime batarda 70 lirayı veripde memnun kalmazsam tesellim olur en azından..bu yattı kafama...saol ipem..

$feel.webp

Doğumdan 9 kgya kadar kullanılabilir.
Ağırlık 3,9 kg.
Boyutlar : Açık 84 x 47 cm x Y36 cm (oyuncaksız) 51,5 cm (oyuncaklı)
Ürün Kapalı Ölçüsü : 84 cm x 47 cm x 8,5 cm
Gövde ve oyuncak barı ağaçtan üretilmiştir ve ultra modern bir görünüm verir.
Oturma bölümü ve ek aylar için yükseltici pedi ultra yumuşak nefes alan kumaştan üretilmiştir ve zamanla bebeğe yer kazandırmak için çıkarılabilir.
Ana kucağı sabitlendiği gibi sallanır pozisyonda da kullanılabilir.
Oturma bölümü yatış pozisyonu tek elle 3 farklı pozisyona ayarlanabilir.
MP3 çalar bağlantısıyla bebeğe MP3 çalarınızı bağlayarak istenilen müzikleri dinletebilirsiniz.
MP3 çalar özel cepte muhafaza edilebilir.
Oyuncak barı farklı melodiler, New age müzikleri, yumuşak ışıkla bebeği dinlendirirken çekince müzik çalan oyuncak kuş onu eğlendirir.
Oyuncak barı bebeğin oturuşu pozisyonuna göre her yöne hareket ettirilebilir ve bebeğin müzik, el ve koordinasyon becerilerini geliştirmesine yardımcı olur.
Kılıf çıkarılarak yıkama talimatlarına göre yıkanabilir.

kızlarr ya bunu gördüm şimdi çok hoşuma gitti eşime gösterdim babama söleyelim bize hediye alsın dedii:52::52::52:
sizce nasıl?

kızlar ya ben çok öksürüyorum korkuyorum bebişime bişey olcak diye
yok canım bence olmaz merak etme.hamilelikte hastalıklara yakalanma riski normalden daha fazla ne hasta hamileler gördüm ve hayatımda da duymadım ben öksürmüş,hapşurmuş bebeği zarar görmüş falan hani bu tarz bişey..:)sadece uyuyorsa bence uyanır minik kuşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar dün bi ağrı girdi kasıklarıma gece dayanamaz oldum acile gittik nöbetçi dr uykulu uykulu geldi ultrasonda baktı bebek yaşıyor yarın polikliniğe gel baksınlar bu kadar kaanama var mı su geldi mi bişi sormadı alttan bile bakıyım demedi o kadar alakasızlar ki sen doğur istersen özel hastaneye gidince nasıl ilgileniyorlar paran varsa yaşıyorsun bu ülkede üzülüyorum..neyse sabaha kadar uyumadım çok halsizim ağrım biraz azaldı ama 4 gibi kendi dr uma gitcem.inş güzel şeyler söyler..daha çok erken oğluşum biraz sabret...

Eki Görüntüle 336849

Ağırlık 3,9 kg.
Oturma bölümü ve ek aylar için yükseltici pedi ultra yumuşak nefes alan kumaştan üretilmiştir ve zamanla bebeğe yer kazandırmak için çıkarılabilir.
MP3 çalar bağlantısıyla bebeğe MP3 çalarınızı bağlayarak istenilen müzikleri dinletebilirsiniz.
Oyuncak barı farklı melodiler, New age müzikleri, yumuşak ışıkla bebeği dinlendirirken çekince müzik çalan oyuncak kuş onu eğlendirir.
Oyuncak barı bebeğin oturuşu pozisyonuna göre her yöne hareket ettirilebilir ve bebeğin müzik, el ve koordinasyon becerilerini geliştirmesine yardımcı olur.

kızlarr ya bunu gördüm şimdi çok hoşuma gitti eşime gösterdim babama söleyelim bize hediye alsın dedii:52::52::52:
sizce nasıl?

tuni bunu tamamen cahilce söylüyorum...yani bi duyumum bi tecrübem vs. yok..
ama bence hani bebek arabası alcaz ya oto kolyuğuyla birlikte...ordaki oto koltuğuda bunun yerini alabilir..
çünkü benim etrafımda 2-3 tane tandığım var..1 yaşına kadar oto koltuğunda mama yedirdim, uyuttum vs. diyen..oto koltuklarıda yere koyunca sallanıo...
yani onunla nerdeyse aynı işlevi görecek bişimiş gibi gelio bana...bilmom ne dersin???

yok canım bence olmaz merak etme.hamilelikte hastalıklara yakalanma riski normalden daha fazla ne hasta hamileler gördüm ve hayatımda da duymadım ben öksürmüş,hapşurmuş bebeği zarar görmüş falan hani bu tarz bişey..:)sadece uyuyorsa bence uyanır minik kuşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay canım korkuyorum baya iyi öksürüyorum çünkü zaten evhamlıyım

Eki Görüntüle 336849

Ağırlık 3,9 kg.

sizce nasıl?

canım çok güzelmiş ama sen beşik olarak düşünüyosun heralde eğer beşik olarak düşünüyosun bide kraft dondy'e bak onu sonra mama sandalyesi olarak kullanıyosun, daha çok amaçlı gibi geldi bana, ben yatak odama ondan alcam:34:

tuni bunu tamamen cahilce söylüyorum...yani bi duyumum bi tecrübem vs. yok..
ama bence hani bebek arabası alcaz ya oto kolyuğuyla birlikte...ordaki oto koltuğuda bunun yerini alabilir..
çünkü benim etrafımda 2-3 tane tandığım var..1 yaşına kadar oto koltuğunda mama yedirdim, uyuttum vs. diyen..oto koltuklarıda yere koyunca sallanıo...
yani onunla nerdeyse aynı işlevi görecek bişimiş gibi gelio bana...bilmom ne dersin???

ölemi diyosun valla bebem bilmiyomki benimde tecrübem yokbu konularda gördüm çok hoşuma gitti fikrinizi alem bi dedim ..dediğin gibi oto koltuğu ana kucağı olarakta kullanılabiliyo..mantıklı..bunun şu hani müzik olayı falanda hoşuma gitti mamasını yedirdikten sonra uyur üstünde diyede düşündüm..gerekszimiki bilemedim şimdi iyce bi düşünmek lazım üstünde :1::1:

ölemi diyosun valla bebem bilmiyomki benimde tecrübem yokbu konularda gördüm çok hoşuma gitti fikrinizi alem bi dedim ..dediğin gibi oto koltuğu ana kucağı olarakta kullanılabiliyo..mantıklı..bunun şu hani müzik olayı falanda hoşuma gitti mamasını yedirdikten sonra uyur üstünde diyede düşündüm..gerekszimiki bilemedim şimdi iyce bi düşünmek lazım üstünde :1::1:

cnm bunu bende çok beğenmiştim ama tamamen petuşun dediği gibi düşündüğüm için almadım.

Merhaba Canlar!!

Ben geldim dün havadan dolayı işe gelemedim özel sektör olmasına rağmen bugün geldiğimde de neden geldin dediler sağolsunlar anlayışlılar bu konuda...

Geçtiğimiz cumartesi bebeğimizin kontrolü vardı boyu zibidinin 40 cm olmuş kilosu 1540 gr. Nazar: Nazar: Nazar: Benim kilomda da çok şükür bir değişiklik yok, her şey yolunda dedi doktorumuz kuzucuğum tam haftasında gidiyormuş ne ileride ne geride çok şükür. Ağrıların, kasılmaların olabilir, endişe etme sakın dedi. Geçmişi pek okuyamadım o kadar çok şey yazılmış ki :) Hepinizi özledim, inşallah her şey yolundadır sizler için de...

canım çok güzelmiş ama sen beşik olarak düşünüyosun heralde eğer beşik olarak düşünüyosun bide kraft dondy'e bak onu sonra mama sandalyesi olarak kullanıyosun, daha çok amaçlı gibi geldi bana, ben yatak odama ondan alcam:34:

yok tam olarak beşik olarak değilde..ana kucağı olarak evin içinde mama yedirirken ayıcık falan var yatırırım ben mutfaktayken o oyun oynar :1::1: sonra müzikli falan uyuması kolay olur sonra yatağına geçiririm diye düşündüm...gerçi 9.aya kadar kullanılıyomuş..bunu alırsam solmazın dediği gibi oto koltuğunuda ayrı almam gerekir..bide senin dediğine bakiyim nasıl bişeymiş canımcım..

yani gereksiz değilde aynı işi yapabilecek mecbur aldığın başka bi aparat var gibi geldi bana..
onun yerine beşik dönenceleri var cıvıl cıvıl....oyun halıları var...oooo parayı verecek bi sürü bi yer var yani:))

selam kızlar.hastane çantamı hazırlayacağım yavaş yavaş.bebişin kıyafetlerini yıkamak için sizler hangi deterjan öneriyosunuz?karar veremedim bir türlü?granül sabunmu?sıvı deterjanmı?

kızlar anakucğı evde en çok işimize yarıcak şeymiş,mutlaka alın dyo kullananla.araba koltuğunda bebek iki büklüm oluyomuşşş

cnm bunu bende çok beğenmiştim ama tamamen petuşun dediği gibi düşündüğüm için almadım.

yani gereksiz değilde aynı işi yapabilecek mecbur aldığın başka bi aparat var gibi geldi bana..
onun yerine beşik dönenceleri var cıvıl cıvıl....oyun halıları var...oooo parayı verecek bi sürü bi yer var yani:))

doğru diyonuz gülüm beeaa valla ben şimdiye kadar çok araştırmadım son aylarda bakarım diye..şimdi yeni yeni bakıyorum ve onun içünde sizinde fikirlerinizi alarak yeni yeni öğreniyorum..dediğiniz mantıklı geldi bebem yaa bende vazcaydım neden aynı işlevi görcek şeye ayrı ayrı alıp fazla masraf yapayım..filizin dediğine baktım şimdi o gerçekten daha mantıklı ve daha güzelömiş..mama sandalyesi olarakta kullanılabiliyo..3 farklı konuma griyo beşik gibi sallanıyo..ben bunu sanırım Alanyada bi mağazadada görmüştüm 590 milyon demişti..yada hiç olmadı solmazım dediğin gibi yaa oto koltuğu ana kucağı gibi kullanılıyo sonuçta..oyun halıları falanda var almak istedikten sonra..ben iyce biraz daha araştırayım hiç daha intten bişi almadım şimdiye kadar :1::1:

Back
X