2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sabah minibüse bindim. kadının biri bana yer vermeye çalıştı. yanımdaki kadın onun ne özelliği var diye kavga çıkarmaya çalıştı ve ben koltuğa geçerken beni resmen sıkıştırdı. akşam yarım saatlik minübüs yolculuğu 1.5 saatte ayakta tamamladım. koltuklarda oturan genç kadınlar, erkekler ve lise öğrencilerinin hiçbirinin umrunda bile olmadı. ne kadar duyarsız ve öküz bir halk olmamızı tebrik ediyorum. helede bu lise öğrencilerini yetiştiren anne babaları tebrik ediyorum. içimden insanlara karşı bu gün inanılmaz bir öfke çıkıyor, ve böyle yapanların aynı şeylerini yaşamalarını Allahtan diliyorum. hele de bu durumu bilipte umursamayan kadınlardan miğdem bulanıyor gözümde en iğrenç yaratıklardan bile daha iğrençler....
allah sabır versin başka ne denir ki...

Aynen uyguladım canım tabi beni almaya gelemedi ama olsunnn.Çünkü benden 2 saat sonra falan geliyor işten eve gittim yine bütün gün gezmişler bu soğukta biz zor geliyoruz işe hanımefendiler gezmiş evde yemek yok bişeyler almışler yapmak için beni beklemişler Neyse dedim ben ne yemek yapcak nede yiyecek durumdayım ben yatacağım dedim. Kaynanam yatma daha kötü olursun falan yaptı. Bende duramıyorum yatacağım dedim yattım. Eşim geldi dinliyorum beni sormuyor bile yemek yaptık ye dediler. Aklına ben geldim Nur yedimi diye soruyo kaynana yatma dedim yattı diyor. Yanıma geldi sıkı giyinmiyosun işte böyle olur falan yaptı. Elini başıma koydu sen yanıyosun dedi.Bende Aşkım banyoya gireyim çok kötüyüm bacaklarım belime sürekli kramp giriyo boğazımda şiş bana yardım et dedim. Yarım saat çıkmadık tabi bir naz yapıyorum bir naz yapıyorum anlatamam eşim sen üzerini giy ben yemekleri ısıtırım yer yatarsın dedi. Neyse ağırdan ağırdan giyindim salona geçtim. Yüzler asılmış suratlar on karış eşim çağırdı gel bişeyler ye diye gittik yedik dedim biraz oturalım sonra yatarız. Salona geçtik ah vahh yaptım kafamı koltuğa koydum eşim yatalım istersen yarın işe gideceğiz nasılsa dedi. Kaynana hemen çay falan içelim öyle yatın yaptı. Eşimde yok yatalım çay içecek halimi var dedi anammmmmmmmmm çıdırdı çıldırdı resmennn sonra geçtik yattık ohhhh sabahtan belli on defa aradı nasıl oldun nasıl oldun diye eşim yaşasın:47::47::47::47::47:
ohh yemin ediyorum içimin yağları eridi, bu herifler işkence dalavere seviyo. padişahına bile hürrem olmak gerekiyo :47:

benm hamile old görenler oh be seni bi kilolu gorcez demişlerdi bnde cok zor subat tatlndede gelmiycez nisanda doguyo temmuza kadarda bnde bişi kalmaz diyodum da simdi pehhh diyom sizede oluyomu bn kendimi arkadan cok kocaman hissediyorum sırtım fln cok genişledi sanki karın hadi normalde arkadanda bole kocamn olurum die hiç düsünmemiştim flimlerdeki gibi bi top karın diger yerler incecik :1: ayy bu gece yine gıcık bir geceydi uyanmak daha güzel valla saga yatıyorum sag bacagım agrıyo sola yatıyorum sol bacagım donmek zaten bi işkence zorla dönüyorm ssırt üstü yatıyorum bebek durmuyo esim gece elnini belime koydu yatrken bizimki tekmeleyip duruyo esimde elini cekti nie cektin dedim elimi istemiyo heralde dedi :) bnde sevndi gariban dokunuyon ona die az daha sevde uyusun dedim sanki karnıma degilde cok hassabişeye dokunuyo gibi dokunuyo anladımki esim ilgisizlkten degil korktugu için karnıma dokunmuyomus :52: bazen bn dokunyom bastrma cocuga diyo aklıllı sanki bnde annnesi degilim canınnı yakıcam zarar vercem kızlar sizin kocalar nasıl benmki acayip panik doguma gir diyom giremm bn bakamm diyo kalkarken belim agrıyo bazen biraz zor kalkıyom ne oldu hemn panik bişimi var agrın mı var fln gözü üstümde rahat hareket edemiyom bu simdi bole doguma yakın ah dedigimde hast götürür artık esyalarını hazırlamıs bak cüzdan telefon araba anahtarı hep burda duracak hemn alıp gideriz flnn:52:
aynısından bende de var, kıpırdayınca çağırıyorum, o elini koyunca duruyo bücürüm. ben de elini biraz bastırıyorum anlaması için. hemen kızıyo, rahatsız etme kızımı, bastırma... hee salaktım ben de sen biliyon da benim aklım kesmiyo
:57:
evet evet boyat bak şimdi ben böle hayal kuruyom, saçlarımı boyatcam, alışverişe çıkıp kendime güzel güzel kıyafetler alcam,havalarda sıcak olcak ya oğlumu arabasına koyup şıkır şıkır gezmelere gitcem, karamana memleketime gitcem orda şıkır şıkır gezcem ayyyy çok heyecanlandım, işte sende öle yap mersine gitcen ya ohhhhh mis gibi gez orda kızınla :16::16::16:

evet evet boyat bak şimdi ben böle hayal kuruyom, saçlarımı boyatcam, alışverişe çıkıp kendime güzel güzel kıyafetler alcam,havalarda sıcak olcak ya oğlumu arabasına koyup şıkır şıkır gezmelere gitcem, karamana memleketime gitcem orda şıkır şıkır gezcem ayyyy çok heyecanlandım, işte sende öle yap mersine gitcen ya ohhhhh mis gibi gez orda kızınla :16::16::16:
ayyy aynı hayalleri kuruyorum son günlerde. böle şıkır şıkır giyincem. bi de şimdi anne olduk ya olgunlaştık böle yarı spor yarı ağır giyincem. ayağımda ufaktan topuklu ayakkabı. koycam kızımı pusetine, alcam yanıma arkadaşlarımı incem deniz kenarına ohhh misss:16::21:

misafirim var o yuzden cok katılamıyorum
amaaaa...
hepinizi çoookkkk seviyorum miniciklerin meleklerii..

bugun osmaniyedeyiz.. 80 :54::16::54::16:

canım tırs tırs olacağımız günler yakın inş. Ama şimdi değil...zaten bu korkuyla çoook uykusuz gecelerimiz olacak...
önce şu ateş ölçer olayını bi çözen varmı yaa...
Arzumun bu yeni çıkmış heralde bilen duyan varmı????
Eki Görüntüle 336820
özellikleri:

32ºc- 42,9ºc arasında ölçüm yapabilme,
kızılötesi teknolojisi ile kulaktan ateş ölçme özelliği,
vücut sıcaklığı, oda sıcaklığı, yemek sıcaklığı ve de su sıcaklığı ölçebilme,
alından ateş ölçme içinbaşlık,
bebekler içinmama ve süt sıcaklığını ölçebilme özelliği,
farklı ısı aralıklarını gösteren ısı led ışığı ve göstergeleri,
lcd ekran ışığı,
30 adet ölçüm hafızası,
her katdedilen ölçüm değerinin tarihi ile görüntüleme,
1 saniyede hızlı ve kolay ölçüm,
uyku modu özelliği,
özel koruma kutusu,

biz bundan aldık cnm...denedik bayada iyi.

bende bugüne kadar hiç gitmedim ama son ayda gideyim diyorum. Doğum stresi ile birlikte birde kıl tüy stresi yaşamayım.temiz olayım demi ama.en azından sadece kuafördeki kız görür o halimi.doğuma gitsem kimbilir kaç kişi görecek :1:

ayyy aynen canım bencede. kesinlikle gitcem genital bölge içinde şu venus diye bi jilet varmış bayanlar için ondan alcam :34::34::34:

kızlar bişi sorcam daha önce mantar için fitil kullandım enfeksiyon içinde kullandım şimdi yine mantar oldum dr fitil verdi gynolomexil 3.fitil kullanışım olcak kullanam mı kullanmasam mı kararsız kaldım:44::44:

kızlar bişi sorcam daha önce mantar için fitil kullandım enfeksiyon içinde kullandım şimdi yine mantar oldum dr fitil verdi gynolomexil 3.fitil kullanışım olcak kullanam mı kullanmasam mı kararsız kaldım:44::44:
Canım ben de hamileliğimin başından beri kaç defa kullandım ama kesin çözüm olmuyor bence kullan, kullanmadığın takdirde giderek artıyor, enfeksiyonlar bebeklerimizin sağlığını etkileyebilir. Ben de başta senin fitil markasından kullandım sonra doktor ketoral verdi. Zaten akıntının tamamen kesilmesini bekleme ama kaşıntı filan gidiyor

tünaydınlarr güzel anneler..:49::49:
babamız evde olunca anca bu vakit girebiliyoruz geçmişe şöle bi göz gezdirdik geldik..
kızlarr benim oğluşum evdeki muhabbet kuşumuzu kıskanıyo yaaaa:52::52: ne zaman onu sevsem tekmelemeye başlıyo çok bariz :55::55:

yaaa ben kendimi çoook çirkin buluyorum ya... iğrencim hattaaaaa:14::14::14::14::14: saçım başım bi şekle girmiyoo deli oluyorum.
gribim...burnum kızarmış etrafı kavlamış.dudaklarım kurumuş uçuk çıktıı acıyo.. alyansım olmuyo artık parmağım yara olmuşşş:14::14::14::14::14: aynalara küstümm:14:

yaaaaa yaprağım yaa nasıl bi konuya parmakbastın böle inan varya evin içindeyim aynaya bakıyorum bu ne hal diyorum yaa..eşimin dediğine göre benim yüzümde hafif lekelenmeler başladı ama be hala kabullenemiyorum:50::50: saçım başım desen o biçim ne bi şekle giriyo topluyorum açınca berbat oluyo..kesinlikle doğumdan sonra güzel bi bakıma sokcam kendimi..saçımı rengni fazla değiştirmeden yakın bi renge boyatcam hatta gözüme lens almayı düşünüyorum renkli:1::1: böle evrim geçirmeyi düşnüyorum..sonra seydişehirde olduğumu düşünerekten hevesim kaçıyo kızım burda evrim geçirsen ne diyorum:1::1: ama değişim şart bunu kafama koydum..

Kızlar size birşey soracağım göbeğinizin altından yukarıya doğru bir çizgi oldu mu? Bende oldu göbek deliğimin biraz üstüne kadar geldi. Sordum bir arkadaşa o çizgi göğüs altına kadar yaklaşırsa bilki doğum yakındır dedi. Acaba doğru mudur?

canım benim ilk başlarda yoktu 20.haftadan itibaren iyce belli olmaya başladı..benim göbek deliğimin üstünde çıkmaya başladı sonra kasıklarımdan göbek deliğime doğru..baya uzun bi çizgi oluştu şuan göğüslerime kadar:1:

selamlar kızlar 3 gundur uğrayamadım topiğe azcık geçmişe gözattım
yarın kızımla randevum var 2.30da çok özledim onu 1 ay olduuuu:26:
sizler nasılsınız ağrı sızılar ne alemde , midem ıkı gundur acayıp yanmaya başladı çatı kemıklerımı hiç söylemıyım zaten sureklı ağrıyo oturdugum yerden kalkınca ıkı üç toplllayıp öle yuruyorum
kızım abla olucagını hissedıyo , kendı odasında kendı kendıne uyumaya başladı tabı başında oturup beklıyorum o ayrı ama bu bile süper
şimdi düşünuyorumda tam rahat etmiştim sar baştan :35::35::35:

kuzum benim yarın güzel haberlerini bekliyoruz prensesle :nazar::nazar:

Kızlar dün birşey farkettim sanırım en korktuğum şeylerden biri başıma geldi. Normalde çok fazla ayakta değilim, yemek yaparken temizlik filan yaparken ayaktayım. Önceden ne güzel yürüyüş yapıyordum havalar kötü olduğundan 2-3 haftadır yürüyemiyorum. Dün yarım saat filan ayakta kaldıktan sonra üzerimi giyinirken farkettim ayak bileğimin yaklaşık 10cm üstünde normalde var olan yeşil damarlar şişmiş sanki o damarların bulunduğu yerde fazladan bir et parçası oluşmuş gibi şişlik var. Önceden yoktu bu ay oluşmuş sizde böyle damar şişmesi genişlemesi oluyor mu acaba hamilelikten sonra geçer mi, hem de en göze çarpan yerde daha üstte olsa takmazdım

bizim işyeri aile firması, annem hemen hemen hergün gelir işe abimle babama yardım eder, evleri anadolu yakasında bana uzak ama dükkan bu tarafta evime araçla 10 dk mesafede. eşim iş çıkışı benimle yürüyünce yorulduğundan, abim annemi her akşam benim yanıma getiriyodu ve benim aracımla yakındaki bir avm'ye gidip yürüyorduk. 26 yaşındaki kocam iş çıkışı çocuğunun annesiyle yürüyünce yoruluyo ama 55 yaşındaki kadın işten çıkıp benimle yürüyüşe geliyo. akşamları yürüyüş sonrası bize geliyoruz yarım saat kadar oturuyo annem, sonra dükkanı kapatıp annemi almaya geliyolar. annem bizde abimi beklerken eşim napıyo dersiniz, diğer odada pc'de oyun oynuyo. 1-2 ses çıkarmadım, bi akşam diğer odaya gidip sessizce içeri gel kadına ayıp oluyo dedim. ne alakası var? dedi, mırın kırın yaptı. baktım laf dinlemiyo annem gittikten sonra sağlam bir kavga çıkardım. nankörlüğü sinirimi bozdu çünkü.
ardından ne olduğunu anlatayım, sevgili annesi bi pazar sabahı biz uyurken yakınlarda işi olduğu için bu tarafa gelmiş, kocası da işi var diye getirdi bize bıraktı. habersiz küt diye geldi yani. ben de üstümde pijama var diye önce üstümü değiştireceğim dedim odadan çıkmadım 10-15 dk, sonra gittim mutfakta tezgahta bekleyen bulaşıkları makinaya yerleştirdim. çamaşır makinasına çamaşır attım. en son mutfakta bişilerle oyalanırken eşim yanıma geldi "içeri gelsene ne uğraşıyon bunlarla?" dedi ve aldı cevabını "sen haberli gelen annemin yanında durmuyosun hem de pc'de oyun oynuyosun. ben habersiz gelen annen daha önce de yaptığı gibi bana evi dağınık demesin diye ortalığı topluyorum bu mu yanlış? hem gör bakalım nasıl ayıp bişeymiş gelene yüz vermememek."
o günden sonra birazcık jetonu düştü karnı ağrıya ağrıya oturuyodu annemin yanında. sonra baktım paşam hafta içi toplu taşıma araçlarıyla teee beşiktaş'a halı saha maçına gidiyo 10-11 arası maç yapıyo eve 12'de geliyo hiç de dertlenmiyo, bu nedenle artık benimle yürüyüşe o geliyo.
erkek milletinin %99'u empati yoksunu ve odun oluyo arada yontmak gerek.
öyle kırılmak küsmek boş, kendimizi yıpratırız. adamların hamurunda yok, nasıl ki bize takmayın dendiğinde takmamak imkansızsa onlar için de hemen kabullenmek imkansız. yaratılış meselesi...

evet hakkaten odunluk fıtratlarında oluyor...

Kızlar dün birşey farkettim sanırım en korktuğum şeylerden biri başıma geldi. Normalde çok fazla ayakta değilim, yemek yaparken temizlik filan yaparken ayaktayım. Önceden ne güzel yürüyüş yapıyordum havalar kötü olduğundan 2-3 haftadır yürüyemiyorum. Dün yarım saat filan ayakta kaldıktan sonra üzerimi giyinirken farkettim ayak bileğimin yaklaşık 10cm üstünde normalde var olan yeşil damarlar şişmiş sanki o damarların bulunduğu yerde fazladan bir et parçası oluşmuş gibi şişlik var. Önceden yoktu bu ay oluşmuş sizde böyle damar şişmesi genişlemesi oluyor mu acaba hamilelikten sonra geçer mi, hem de en göze çarpan yerde daha üstte olsa takmazdım

canım varis mi oldu ki ama varisde şişlik olur mu bilemedim:44:ayaklarının altına yastık koyup dinlen bakalım canım geçer belki

arkadaşlar şuan 6 aylık down sendromlu olan yakın arkadaşımın kızı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.doktorlar herşeye hazırlıklı olun demiş.onun için dua edermisiniz?adı yüsra

benim önceden de bacaklarımın arkasında az bişi vardı, annemdekileri gördüğüm için korkuyorum. ırsi yani benimki ve evet son 1 aydır tombikleştiler yaşlıların elindeki damarlar gibi pofuduklaştı. doğumdan sonra bi yöntem deneyeceğim işe yararsa sizi de yönlendiririm :29:

biz bundan aldık cnm...denedik bayada iyi.
ayy çok sevindim...deneyen birini bulduğuma:))
fiyatı çok uygun...hem alından hem kulaktan ölçyomuş..oda termometresi ve banyo termometresi olarak kullanılabilyomuş...beşi bi yerde yani:))) ok cnm çok saol...
arkadaşlar şuan 6 aylık down sendromlu olan yakın arkadaşımın kızı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.doktorlar herşeye hazırlıklı olun demiş.onun için dua edermisiniz?adı yüsra

acil şifalar cnm...allah yardımcısı olsun anne-babasının

bende bu akşam 4. sefer kullanmaya başlıycam canım onu ....

benim önceden de bacaklarımın arkasında az bişi vardı, annemdekileri gördüğüm için korkuyorum. ırsi yani benimki ve evet son 1 aydır tombikleştiler yaşlıların elindeki damarlar gibi pofuduklaştı. doğumdan sonra bi yöntem deneyeceğim işe yararsa sizi de yönlendiririm :29:
Sağol canım, inşallah geçer doğumdan sonra

canım tırs tırs olacağımız günler yakın inş. ama şimdi değil...zaten bu korkuyla çoook uykusuz gecelerimiz olacak...
önce şu ateş ölçer olayını bi çözen varmı yaa...
arzumun bu yeni çıkmış heralde bilen duyan varmı????
Eki Görüntüle 336820
Özellikleri:

32ºC- 42,9ºC arasında ölçüm yapabilme,
Kızılötesi teknolojisi ile kulaktan ateş ölçme özelliği,
Vücut sıcaklığı, oda sıcaklığı, yemek sıcaklığı ve de su sıcaklığı ölçebilme,
Alından ateş ölçme içinbaşlık,
Bebekler içinmama ve süt sıcaklığını ölçebilme özelliği,
Farklı ısı aralıklarını gösteren ısı LED ışığı ve göstergeleri,
LCD ekran ışığı,
30 adet ölçüm hafızası,
Her katdedilen ölçüm değerinin tarihi ile görüntüleme,
1 saniyede hızlı ve kolay ölçüm,
Uyku modu özelliği,
Özel koruma kutusu,

ben geçen hafta wenice de gördüm,indirimdeydi hatta 90 tl.kadın baya saydı özelliklerini iyi bşeye benziyo yakından inceledik.ama ben digital koltuk altıdan ölçenlerden alcağım için baktım geçtim.bence fiyata göre süper özellikler şekerr

canım Allah şifa versin, ailesinede güç versin sabır versin,dualarımız yüsra bebekle...........

Back
X