allah sabır versin başka ne denir ki...sabah minibüse bindim. kadının biri bana yer vermeye çalıştı. yanımdaki kadın onun ne özelliği var diye kavga çıkarmaya çalıştı ve ben koltuğa geçerken beni resmen sıkıştırdı. akşam yarım saatlik minübüs yolculuğu 1.5 saatte ayakta tamamladım. koltuklarda oturan genç kadınlar, erkekler ve lise öğrencilerinin hiçbirinin umrunda bile olmadı. ne kadar duyarsız ve öküz bir halk olmamızı tebrik ediyorum. helede bu lise öğrencilerini yetiştiren anne babaları tebrik ediyorum. içimden insanlara karşı bu gün inanılmaz bir öfke çıkıyor, ve böyle yapanların aynı şeylerini yaşamalarını Allahtan diliyorum. hele de bu durumu bilipte umursamayan kadınlardan miğdem bulanıyor gözümde en iğrenç yaratıklardan bile daha iğrençler....
ohh yemin ediyorum içimin yağları eridi, bu herifler işkence dalavere seviyo. padişahına bile hürrem olmak gerekiyoAynen uyguladım canım tabi beni almaya gelemedi ama olsunnn.Çünkü benden 2 saat sonra falan geliyor işten eve gittim yine bütün gün gezmişler bu soğukta biz zor geliyoruz işe hanımefendiler gezmiş evde yemek yok bişeyler almışler yapmak için beni beklemişler Neyse dedim ben ne yemek yapcak nede yiyecek durumdayım ben yatacağım dedim. Kaynanam yatma daha kötü olursun falan yaptı. Bende duramıyorum yatacağım dedim yattım. Eşim geldi dinliyorum beni sormuyor bile yemek yaptık ye dediler. Aklına ben geldim Nur yedimi diye soruyo kaynana yatma dedim yattı diyor. Yanıma geldi sıkı giyinmiyosun işte böyle olur falan yaptı. Elini başıma koydu sen yanıyosun dedi.Bende Aşkım banyoya gireyim çok kötüyüm bacaklarım belime sürekli kramp giriyo boğazımda şiş bana yardım et dedim. Yarım saat çıkmadık tabi bir naz yapıyorum bir naz yapıyorum anlatamam eşim sen üzerini giy ben yemekleri ısıtırım yer yatarsın dedi. Neyse ağırdan ağırdan giyindim salona geçtim. Yüzler asılmış suratlar on karış eşim çağırdı gel bişeyler ye diye gittik yedik dedim biraz oturalım sonra yatarız. Salona geçtik ah vahh yaptım kafamı koltuğa koydum eşim yatalım istersen yarın işe gideceğiz nasılsa dedi. Kaynana hemen çay falan içelim öyle yatın yaptı. Eşimde yok yatalım çay içecek halimi var dedi anammmmmmmmmm çıdırdı çıldırdı resmennn sonra geçtik yattık ohhhh sabahtan belli on defa aradı nasıl oldun nasıl oldun diye eşim yaşasın![]()

aynısından bende de var, kıpırdayınca çağırıyorum, o elini koyunca duruyo bücürüm. ben de elini biraz bastırıyorum anlaması için. hemen kızıyo, rahatsız etme kızımı, bastırma... hee salaktım ben de sen biliyon da benim aklım kesmiyobenm hamile old görenler oh be seni bi kilolu gorcez demişlerdi bnde cok zor subat tatlndede gelmiycez nisanda doguyo temmuza kadarda bnde bişi kalmaz diyodum da simdi pehhh diyom sizede oluyomu bn kendimi arkadan cok kocaman hissediyorum sırtım fln cok genişledi sanki karın hadi normalde arkadanda bole kocamn olurum die hiç düsünmemiştim flimlerdeki gibi bi top karın diger yerler incecikayy bu gece yine gıcık bir geceydi uyanmak daha güzel valla saga yatıyorum sag bacagım agrıyo sola yatıyorum sol bacagım donmek zaten bi işkence zorla dönüyorm ssırt üstü yatıyorum bebek durmuyo esim gece elnini belime koydu yatrken bizimki tekmeleyip duruyo esimde elini cekti nie cektin dedim elimi istemiyo heralde dedi :) bnde sevndi gariban dokunuyon ona die az daha sevde uyusun dedim sanki karnıma degilde cok hassabişeye dokunuyo gibi dokunuyo anladımki esim ilgisizlkten degil korktugu için karnıma dokunmuyomus
bazen bn dokunyom bastrma cocuga diyo aklıllı sanki bnde annnesi degilim canınnı yakıcam zarar vercem kızlar sizin kocalar nasıl benmki acayip panik doguma gir diyom giremm bn bakamm diyo kalkarken belim agrıyo bazen biraz zor kalkıyom ne oldu hemn panik bişimi var agrın mı var fln gözü üstümde rahat hareket edemiyom bu simdi bole doguma yakın ah dedigimde hast götürür artık esyalarını hazırlamıs bak cüzdan telefon araba anahtarı hep burda duracak hemn alıp gideriz flnn
![]()

evet evet boyat bak şimdi ben böle hayal kuruyom, saçlarımı boyatcam, alışverişe çıkıp kendime güzel güzel kıyafetler alcam,havalarda sıcak olcak ya oğlumu arabasına koyup şıkır şıkır gezmelere gitcem, karamana memleketime gitcem orda şıkır şıkır gezcem ayyyy çok heyecanlandım, işte sende öle yap mersine gitcen ya ohhhhh mis gibi gez orda kızınla![]()