Eki Görüntüle 336849
Doğumdan 9 kgya kadar kullanılabilir.
Ağırlık 3,9 kg.
Boyutlar : Açık 84 x 47 cm x Y36 cm (oyuncaksız) 51,5 cm (oyuncaklı)
Ürün Kapalı Ölçüsü : 84 cm x 47 cm x 8,5 cm
Gövde ve oyuncak barı ağaçtan üretilmiştir ve ultra modern bir görünüm verir.
Oturma bölümü ve ek aylar için yükseltici pedi ultra yumuşak nefes alan kumaştan üretilmiştir ve zamanla bebeğe yer kazandırmak için çıkarılabilir.
Ana kucağı sabitlendiği gibi sallanır pozisyonda da kullanılabilir.
Oturma bölümü yatış pozisyonu tek elle 3 farklı pozisyona ayarlanabilir.
MP3 çalar bağlantısıyla bebeğe MP3 çalarınızı bağlayarak istenilen müzikleri dinletebilirsiniz.
MP3 çalar özel cepte muhafaza edilebilir.
Oyuncak barı farklı melodiler, New age müzikleri, yumuşak ışıkla bebeği dinlendirirken çekince müzik çalan oyuncak kuş onu eğlendirir.
Oyuncak barı bebeğin oturuşu pozisyonuna göre her yöne hareket ettirilebilir ve bebeğin müzik, el ve koordinasyon becerilerini geliştirmesine yardımcı olur.
Kılıf çıkarılarak yıkama talimatlarına göre yıkanabilir.
kızlarr ya bunu gördüm şimdi çok hoşuma gitti eşime gösterdim babama söleyelim bize hediye alsın dedii
sizce nasıl?
doğru diyonuz gülüm beeaa valla ben şimdiye kadar çok araştırmadım son aylarda bakarım diye..şimdi yeni yeni bakıyorum ve onun içünde sizinde fikirlerinizi alarak yeni yeni öğreniyorum..dediğiniz mantıklı geldi bebem yaa bende vazcaydım neden aynı işlevi görcek şeye ayrı ayrı alıp fazla masraf yapayım..filizin dediğine baktım şimdi o gerçekten daha mantıklı ve daha güzelömiş..mama sandalyesi olarakta kullanılabiliyo..3 farklı konuma griyo beşik gibi sallanıyo..ben bunu sanırım Alanyada bi mağazadada görmüştüm 590 milyon demişti..yada hiç olmadı solmazım dediğin gibi yaa oto koltuğu ana kucağı gibi kullanılıyo sonuçta..oyun halıları falanda var almak istedikten sonra..ben iyce biraz daha araştırayım hiç daha intten bişi almadım şimdiye kadar
ya ama o çok fonksiyonlular da çok yer kaplıyo bilemedim ki..bi de ikea da mama sandalyesi 30tl civarı gayette güzelmiş..ama bi arkadaş demiş ya oto koltukta da 2 büklüm oluyo diye işte onu bilemedim
gözün aydın canım...minnoşun ii olmasına sevindim...annesi benim kızımla aynı sanırım kiloları...bende 30+2 de gittiğimde 1570 demişti dr umuz..günüyle uyumluymuşMerhaba Canlar!!
Ben geldim dün havadan dolayı işe gelemedim özel sektör olmasına rağmen bugün geldiğimde de neden geldin dediler sağolsunlar anlayışlılar bu konuda...
Geçtiğimiz cumartesi bebeğimizin kontrolü vardı boyu zibidinin 40 cm olmuş kilosu 1540 gr. Nazar: Nazar: Nazar: Benim kilomda da çok şükür bir değişiklik yok, her şey yolunda dedi doktorumuz kuzucuğum tam haftasında gidiyormuş ne ileride ne geride çok şükür. Ağrıların, kasılmaların olabilir, endişe etme sakın dedi. Geçmişi pek okuyamadım o kadar çok şey yazılmış ki :) Hepinizi özledim, inşallah her şey yolundadır sizler için de...
solmaz kim hııııı...yeter ismimi afişe ettiğinyok tam olarak beşik olarak değilde..ana kucağı olarak evin içinde mama yedirirken ayıcık falan var yatırırım ben mutfaktayken o oyun oynarsonra müzikli falan uyuması kolay olur sonra yatağına geçiririm diye düşündüm...gerçi 9.aya kadar kullanılıyomuş..bunu alırsam solmazın dediği gibi oto koltuğunuda ayrı almam gerekir..bide senin dediğine bakiyim nasıl bişeymiş canımcım..
canım zeytin die bi arkadaş o ateşölçeri 49 a almıştı markoponiden iyice bi bak öyle al 20 tl daha ucuz bak
selam kızlar.hastane çantamı hazırlayacağım yavaş yavaş.bebişin kıyafetlerini yıkamak için sizler hangi deterjan öneriyosunuz?karar veremedim bir türlü?granül sabunmu?sıvı deterjanmı?
ya ama o çok fonksiyonlular da çok yer kaplıyo bilemedim ki..bi de ikea da mama sandalyesi 30tl civarı gayette güzelmiş..ama bi arkadaş demiş ya oto koltukta da 2 büklüm oluyo diye işte onu bilemedim
evet benim eşimde araba koltuğu kullanılabilir evde dedi bende yok annene söyle alsın dedim zaten sözü var .onda çocuğun kolları sıkışacak öyle robot gibi olmaz dedim.yyyaaa birde bişey dicem ben su ağda muhabbetine geç kaldım ama ben lazer yaptırıyordum yarım kaldı 6-7 seans gittim tüyler incelidi tam olarak bitmedi birde bana 8 seansta bitecek dediler neyse zaten lazerde ağda yaptırmak,jilet yasak traş makinası varya onunla sıfırlıyorsun.aaaaman nasıl rahatmış o makina şimdi koltuk altı ve özel bölgemi 3 bilemedin 5 dakikada hallediyorum.jilet kasıntı yapıyor çıkarken ,ağdada yapamam ben özel bölgemi daha önce yaptırıyordum ondada batık sorunu var.şimdide göbekten göremiyor uzanamıyorum,vajinal hastalıklara davetiye çıkarmak istemiyorum diyorsanız eşinizin traş makinasına el atabilirsiniz tabiki sizin ve eşiniz için sorun olmaz dezenfekte ederim diyorsanız.benim zaten ekstra makinam vardı evlenmeden öncede gidiyordum lazere.deneyin vazgecemiceksiniz benden söylemesikızlar anakucğı evde en çok işimize yarıcak şeymiş,mutlaka alın dyo kullananla.araba koltuğunda bebek iki büklüm oluyomuşşş
oto koltuklarında bide sanki bana 1 yaşından sonra rahatsız olcakkmış küçük gelcekmiş gibi geliyo yaa...valla ayrımı almak gerekirki..benimde kafam karıştı valla
gözün aydın canım...minnoşun ii olmasına sevindim...annesi benim kızımla aynı sanırım kiloları...bende 30+2 de gittiğimde 1570 demişti dr umuz..günüyle uyumluymuş
solmaz kim hııııı...yeter ismimi afişe ettiğin
hıııııı....saol cnm...ona göre araştırım bende..çok tşk
oto koltuklarının çoğunu 10-12 kilodan sonra kullanamıyosun 9. ayında 10-12 kiloya ulaşıyor
ama bu aletide 9. ayından sonra kullanamıyosun pek açıkçası
çünkü destekli ayakta durmaya başlıyorlar yavaş yavaş
ikisinde 9. aydan sonra kullanma ihtimli az...
sonra beni yürüt isteği oluyo çünkü
ben de ne yapacağımı bilmiyorum. fkri olan var mı?
aa solmaz kim ben tanımıyorum sen tanyomusun
gözün aydın canım...minnoşun ii olmasına sevindim...annesi benim kızımla aynı sanırım kiloları...bende 30+2 de gittiğimde 1570 demişti dr umuz..günüyle uyumluymuş
solmaz kim hııııı...yeter ismimi afişe ettiğin
hıııııı....saol cnm...ona göre araştırım bende..çok tşk
ben dalinin granül sabun tozunu aldım, onunla yıkadım mis gibi oldu ... tavsiye ederim
bende dalin granül sabun tozunu aldım
denemedim ama henüz
çünkü kıyafet almadım hiç ...
dalinin deterjanıda çok güzel bende onla yıkadım bebişimin cicilerini
evet ya...yeni favorim...çek babam çekkkkikoncuk çok içli çekiyor bee
amin canımm...ya maşallah kuzularımıza..Çok teşekkür ederim Petuşum, siyah ekran bile nasıl belliydi anlatamam şoke oldum ilk gördüğümde bir de şapşal şapşal ağzını açıp kapatıyordu bittim o an zaten. Doktorum biliyor musun sana benziyor yüzünün şekli dedi bir mutlu oldum elmacık kemikleri falan çok benziyor alnı. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin. Maşallah Yağmur'a daevet canım aynı gidiyoruz seninle.
dalinin deterjanıda çok güzel bende onla yıkadım bebişimin cicilerini
ikoncuk çok içli çekiyor bee
mis gibi kokuyo ama yaaaa dimi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?