2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

aaa bende bunlardan istiyorummmmmmm

ya ama o çok fonksiyonlular da çok yer kaplıyo bilemedim ki..bi de ikea da mama sandalyesi 30tl civarı gayette güzelmiş..ama bi arkadaş demiş ya oto koltukta da 2 büklüm oluyo diye işte onu bilemedim

ya ama o çok fonksiyonlular da çok yer kaplıyo bilemedim ki..bi de ikea da mama sandalyesi 30tl civarı gayette güzelmiş..ama bi arkadaş demiş ya oto koltukta da 2 büklüm oluyo diye işte onu bilemedim

oto koltuklarında bide sanki bana 1 yaşından sonra rahatsız olcakkmış küçük gelcekmiş gibi geliyo yaa...valla ayrımı almak gerekirki..benimde kafam karıştı valla

gözün aydın canım...minnoşun ii olmasına sevindim...annesi benim kızımla aynı sanırım kiloları...bende 30+2 de gittiğimde 1570 demişti dr umuz..günüyle uyumluymuş
solmaz kim hııııı...yeter ismimi afişe ettiğin
canım zeytin die bi arkadaş o ateşölçeri 49 a almıştı markoponiden iyice bi bak öyle al 20 tl daha ucuz bak

hıııııı....saol cnm...ona göre araştırım bende..çok tşk

evet benim arkadaşımda dedi
bi d bunları bebek ayaklarını salladıkça kendini sallayabiliyor
üstte şıngıraklı müzikli olanı var
kendini bir süre eğlendirebiliyor bebicik...
ben çok memnunun budan demişti bana, o yüzden bende istiyorum

cnm o koltuklar anne karnı şekline uygun olarak yapılıyormuş.şekli o yüzden öleymiş.

kızlar anakucğı evde en çok işimize yarıcak şeymiş,mutlaka alın dyo kullananla.araba koltuğunda bebek iki büklüm oluyomuşşş
evet benim eşimde araba koltuğu kullanılabilir evde dedi bende yok annene söyle alsın dedim zaten sözü var .onda çocuğun kolları sıkışacak öyle robot gibi olmaz dedim.yyyaaa birde bişey dicem ben su ağda muhabbetine geç kaldım ama ben lazer yaptırıyordum yarım kaldı 6-7 seans gittim tüyler incelidi tam olarak bitmedi birde bana 8 seansta bitecek dediler neyse zaten lazerde ağda yaptırmak,jilet yasak traş makinası varya onunla sıfırlıyorsun.aaaaman nasıl rahatmış o makina şimdi koltuk altı ve özel bölgemi 3 bilemedin 5 dakikada hallediyorum.jilet kasıntı yapıyor çıkarken ,ağdada yapamam ben özel bölgemi daha önce yaptırıyordum ondada batık sorunu var.şimdide göbekten göremiyor uzanamıyorum,vajinal hastalıklara davetiye çıkarmak istemiyorum diyorsanız eşinizin traş makinasına el atabilirsiniz tabiki sizin ve eşiniz için sorun olmaz dezenfekte ederim diyorsanız.benim zaten ekstra makinam vardı evlenmeden öncede gidiyordum lazere.deneyin vazgecemiceksiniz benden söylemesi

oto koltuklarında bide sanki bana 1 yaşından sonra rahatsız olcakkmış küçük gelcekmiş gibi geliyo yaa...valla ayrımı almak gerekirki..benimde kafam karıştı valla

oto koltuklarının çoğunu 10-12 kilodan sonra kullanamıyosun 9. ayında 10-12 kiloya ulaşıyor
ama bu aletide 9. ayından sonra kullanamıyosun pek açıkçası
çünkü destekli ayakta durmaya başlıyorlar yavaş yavaş

ikisinde 9. aydan sonra kullanma ihtimli az...

sonra beni yürüt isteği oluyo çünkü

aa solmaz kim ben tanımıyorum sen tanyomusun

ozaman öleyse ayrıyetten ana kucağıda almaya gerek yok madem ikiside 9. aydan sonra kullanılamıyosa..
kafam karıştı iyce düşünmek lazım iyce
bide bebiş doğurmuş tecribeli annelere sormak lazım..

bu günlük yogamı yaptım valla subat tatili baslamk için iyi bir zamnmıs 4 gndr yapıyorum ilk gün ne zor geldi hareketler bugun daha rahat yapıyorum primanın ilk hediyem paketndede vardı nettende buldum 15 dk yapmaya calısyorum ise yarar insallhh...

Çok teşekkür ederim Petuşum, siyah ekran bile nasıl belliydi anlatamam şoke oldum ilk gördüğümde bir de şapşal şapşal ağzını açıp kapatıyordu bittim o an zaten. Doktorum biliyor musun sana benziyor yüzünün şekli dedi bir mutlu oldum elmacık kemikleri falan çok benziyor alnı. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin. Maşallah Yağmur'a da evet canım aynı gidiyoruz seninle.

ikoncuk çok içli çekiyor bee
evet ya...yeni favorim...çek babam çekkkk
amin canımm...ya maşallah kuzularımıza..
bizimkininde işaret parmağı alnındaydı..
dr dedi 4. sırada geldiniz önceki 3 bebeğinde işaret parmağı böyle havadydı, karlı havaya kızıolar heralde dedi:)))

dalinin deterjanıda çok güzel bende onla yıkadım bebişimin cicilerini

anammmm görünmü bir tuniyi..
ne zmn yıkadın gıııı
ayyy ya bizimde eve abiler gelmiş..beşikle dolabı monte ediolarmış, çok heycanlanıyorum ben böyle şeylerde...şapşallık yapıp eve giderken düşüp müşmesem bari...internetten vs. aldığımız bişi gelinde eve böyle kalbim pır pır gidiom bugün nasıl giderim bilmom...
bu hafta sonu altın günü var gezmelerde olcam ama kısmetse öbür hafta bende başlıcam artık yerleştirme hazırlıklarına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…