2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
allah sabır versin başka ne denir ki...

ohh yemin ediyorum içimin yağları eridi, bu herifler işkence dalavere seviyo. padişahına bile hürrem olmak gerekiyo

aynısından bende de var, kıpırdayınca çağırıyorum, o elini koyunca duruyo bücürüm. ben de elini biraz bastırıyorum anlaması için. hemen kızıyo, rahatsız etme kızımı, bastırma... hee salaktım ben de sen biliyon da benim aklım kesmiyo

ayyy aynı hayalleri kuruyorum son günlerde. böle şıkır şıkır giyincem. bi de şimdi anne olduk ya olgunlaştık böle yarı spor yarı ağır giyincem. ayağımda ufaktan topuklu ayakkabı. koycam kızımı pusetine, alcam yanıma arkadaşlarımı incem deniz kenarına ohhh misss

misafirim var o yuzden cok katılamıyorum
amaaaa...
hepinizi çoookkkk seviyorum miniciklerin meleklerii..

bugun osmaniyedeyiz.. 80

biz bundan aldık cnm...denedik bayada iyi.

ayyy aynen canım bencede. kesinlikle gitcem genital bölge içinde şu venus diye bi jilet varmış bayanlar için ondan alcam

kızlar bişi sorcam daha önce mantar için fitil kullandım enfeksiyon içinde kullandım şimdi yine mantar oldum dr fitil verdi gynolomexil 3.fitil kullanışım olcak kullanam mı kullanmasam mı kararsız kaldım:44::44:

Canım ben de hamileliğimin başından beri kaç defa kullandım ama kesin çözüm olmuyor bence kullan, kullanmadığın takdirde giderek artıyor, enfeksiyonlar bebeklerimizin sağlığını etkileyebilir. Ben de başta senin fitil markasından kullandım sonra doktor ketoral verdi. Zaten akıntının tamamen kesilmesini bekleme ama kaşıntı filan gidiyor

tünaydınlarr güzel anneler..
babamız evde olunca anca bu vakit girebiliyoruz geçmişe şöle bi göz gezdirdik geldik..
kızlarr benim oğluşum evdeki muhabbet kuşumuzu kıskanıyo yaaaa ne zaman onu sevsem tekmelemeye başlıyo çok bariz

yaaaaa yaprağım yaa nasıl bi konuya parmakbastın böle inan varya evin içindeyim aynaya bakıyorum bu ne hal diyorum yaa..eşimin dediğine göre benim yüzümde hafif lekelenmeler başladı ama be hala kabullenemiyorum saçım başım desen o biçim ne bi şekle giriyo topluyorum açınca berbat oluyo..kesinlikle doğumdan sonra güzel bi bakıma sokcam kendimi..saçımı rengni fazla değiştirmeden yakın bi renge boyatcam hatta gözüme lens almayı düşünüyorum renkli böle evrim geçirmeyi düşnüyorum..sonra seydişehirde olduğumu düşünerekten hevesim kaçıyo kızım burda evrim geçirsen ne diyorum ama değişim şart bunu kafama koydum..

canım benim ilk başlarda yoktu 20.haftadan itibaren iyce belli olmaya başladı..benim göbek deliğimin üstünde çıkmaya başladı sonra kasıklarımdan göbek deliğime doğru..baya uzun bi çizgi oluştu şuan göğüslerime kadar

kuzum benim yarın güzel haberlerini bekliyoruz prensesle

Kızlar dün birşey farkettim sanırım en korktuğum şeylerden biri başıma geldi. Normalde çok fazla ayakta değilim, yemek yaparken temizlik filan yaparken ayaktayım. Önceden ne güzel yürüyüş yapıyordum havalar kötü olduğundan 2-3 haftadır yürüyemiyorum. Dün yarım saat filan ayakta kaldıktan sonra üzerimi giyinirken farkettim ayak bileğimin yaklaşık 10cm üstünde normalde var olan yeşil damarlar şişmiş sanki o damarların bulunduğu yerde fazladan bir et parçası oluşmuş gibi şişlik var. Önceden yoktu bu ay oluşmuş sizde böyle damar şişmesi genişlemesi oluyor mu acaba hamilelikten sonra geçer mi, hem de en göze çarpan yerde daha üstte olsa takmazdım

evet hakkaten odunluk fıtratlarında oluyor...

canım varis mi oldu ki ama varisde şişlik olur mu bilemedim:44:ayaklarının altına yastık koyup dinlen bakalım canım geçer belki

arkadaşlar şuan 6 aylık down sendromlu olan yakın arkadaşımın kızı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.doktorlar herşeye hazırlıklı olun demiş.onun için dua edermisiniz?adı yüsra

benim önceden de bacaklarımın arkasında az bişi vardı, annemdekileri gördüğüm için korkuyorum. ırsi yani benimki ve evet son 1 aydır tombikleştiler yaşlıların elindeki damarlar gibi pofuduklaştı. doğumdan sonra bi yöntem deneyeceğim işe yararsa sizi de yönlendiririm

arkadaşlar şuan 6 aylık down sendromlu olan yakın arkadaşımın kızı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.doktorlar herşeye hazırlıklı olun demiş.onun için dua edermisiniz?adı yüsra

Allah yardımcısı olsun inş... sabırlar versin ailesine...

biz bundan aldık cnm...denedik bayada iyi.
ayy çok sevindim...deneyen birini bulduğuma:))
fiyatı çok uygun...hem alından hem kulaktan ölçyomuş..oda termometresi ve banyo termometresi olarak kullanılabilyomuş...beşi bi yerde yani:))) ok cnm çok saol...

acil şifalar cnm...allah yardımcısı olsun anne-babasının

bende bu akşam 4. sefer kullanmaya başlıycam canım onu ....

Sağol canım, inşallah geçer doğumdan sonra

ben geçen hafta wenice de gördüm,indirimdeydi hatta 90 tl.kadın baya saydı özelliklerini iyi bşeye benziyo yakından inceledik.ama ben digital koltuk altıdan ölçenlerden alcağım için baktım geçtim.bence fiyata göre süper özellikler şekerr

canım Allah şifa versin, ailesinede güç versin sabır versin,dualarımız yüsra bebekle...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…