2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
dalinin deterjanıda çok güzel bende onla yıkadım bebişimin cicilerini

geçen gün anneme dedimki anne bebeğin kıyafetleri için sence hangi deterjanı alayım.granüllü mü olsun granülsüz mü? .granül neymiş ya dedi.ben sizinkileri mis gibi toz deterjanla yıkamıştım.şimdiden öle şeyleri düşünme dedi. Yav bu anneminde ben erken doğurcam diye aklı çıkıyo.ben böyle konuştukça onu ateş basıyomuş nasıl doğacak diye

üffff ben bile heyecanlandım şimdi ya
....
bir alkış kar çamur demeden eve beşik monte etmeye gelen abilereeeeee

kuzum topiğe yazmıştım aslında..1 ay falan oluyo..hepsini yıkadık annemle dalin deterjan ve yumuşatıcısıylaa..miss gibi oldular oğluşumun cicileri
ayy ne güzel yaa valla heyecanlı akşama fotosunu çekte koy bi kirletelim evde eşinmi var nereye monte etceklerini biliyolarmı piki??
emme tabi sakin ol eve giderken relaxxx..kuzum dolabın içlerine kapitone kumaşmı alcan??

ahhh bu anneler....
annemde hergün telde ağlıo gitme işe senin sokağa çıktığını düşündükçe bu havada içim parçalanıo die.
anne allaha emanetiz diom, napim
üffff ben bile heyecanlandım şimdi ya
....
bir alkış kar çamur demeden eve beşik monte etmeye gelen abilereeeeee

ikeadan aldık cnm..
küçük esnaf pok yesin onların yanında tövbeler olsun..
evimdeki mutfak dolabım, banyo dolabım,gardrobum vs. vs. o kadar çok şeyim ikeadanki adamlar ne nakliyede ne montajda verdikleri günü geçtim saati bile aksatmadılar..
helal olsun diorum hep....
mobilyacılardan çok canım yandığı için allah büyük konuşturmasın ama işim düşmesin onlara mümkünse.
bende hep alkışlıom ikeadaki abileri...

anam ben kaçırmışım bak..
yok gari yerleştirince foto çekerim...zırt pırt foto yok, ağırdan satyom kendimi artık:)))
evde eşimin boşcu bi arkadaşı var cnm, onu koyduk ev sen göz kulak ol die, saolsun o var..
dolabın içine kapitone yaptırım diom tuni..
beşiktaşda sümerbank var....orda vardır heralde kapitone kumaş..akşam bakim diom..dolabında ölçücünü alim..ne kadar gidecekse kumaş alim terziye verim ölçü ölçü..gelecek haftaya ancak yapar zaten..

bende ikeadan beğendim. Biraz daha bakınayımda oradan alıcam büyük bir ihtimal.hem güzel hem uygun fiyatlar orda.ne renk aldın?

bende ikeadan beğendim. Biraz daha bakınayımda oradan alıcam büyük bir ihtimal.hem güzel hem uygun fiyatlar orda.ne renk aldın?

Eki Görüntüle 336932
cnm dolabın pembe olan yeride düz beyaz....yatak odamıza boyut olarak çok uygun geldi bize...fiyat olarakda bütçemize uygun..
öyle süper sağlam ceviz mobilya vs. değil ama 4 yaşına kadar kullanması benim için önemli olan ve boyutları..
4 yaşına kadarda kullanır sanırsam inş...
bende çok önceden beğenmiştim...ama sürekli gözümüzde dışardaydı eşimle..
en son karar aldık, bunlar dışında yan gözle bile mobilya bakmak yok die:))
cmt aldık, pzr getirdiler, bugünde kurdular..

Oyy yerim ben onun o küçücük işaret parmağını maşallah! Bizimki sürekli de saçlarını düzeltiyor poz mu veriyor bize anlamadım ki

Güle güle kullanın canım, sağlıkla, huzurla, mutlulukla...
Çok şık gerçekten... Biz daha odayı boyayamadık bu havada nasıl yapacağız bilmiyorum mobilyacı ben 1 haftada teslim ederim alamazsanız burada perişan olur diyormuş o yüzden boya bitmeden oda hazır olmadan adam başla da diyemiyoruz. Kar devam edecek gibi görünüyor boyasak kurur mu? Kokusuz boyadan alacağız ama ne bileyim ya sıkıştık kaldık vallahi bu haftasonu bu işi bitirelim diyoruz kesin.

canım güzel günlerde kullanın inşallahyağmur prenses bi an önce doğsunda odaya mis kokusu dolsun

o boya derdi bizdede var canım yaa, martı beklesek geç kalcaz gibi geliyo, şimdi boyasak kuruması problem ne olcak şaştık valla

bende bu karyolayı beğendim cnm... Bence bebek odasının sade olması daha güzel.çok cicili bicili şeyler sevmiyorum ben.kimse yanlış anlamasın zevk meselesi tabi de benim zevkim sadelikden yana.

evey yerleşince daha güzel olarr dediğin doğru ozaman çeker koyarsın helecanla bekliyoruz yağmurumun cicişlerini..nazarlardan ırak inş.
bende kaputone yaptirim diyom tabi ilk önce oda takımını yaptırmak lazım çocuğun
böle pembiş uçuk pembe rengi varsa ondan yaptır beyazın içine çok cici olur

çok saol canım...amin inş..
birincisi o mobilyacının söylediği çok tandık bi replik gibi geldi aslı, adamı boş bırakmayın aman
ikinciside bu sene kuzularımızn şansına kış tam kış oldu yani..
odayı havalandırmak hertürlü şart boyadan sonrada nasıl olcakki bu havalarda...
ancak evde biri sürekli duracak k. validen gibi mesela, açılacak o odanın penceresi, içeri yağmur su girmeyecek sürekli kontrol edilecek...
kpaıdan evin içine soğuk sızmasın diyede iice bi bez basılacak...başka nasıl havalandırılırki? hoş bu havada güneş olmadan havalanmış olurmu öylede...

canım güzel günlerde kullanın inşallahyağmur prenses bi an önce doğsunda odaya mis kokusu dolsun

çok saol cnm..amin inş.

güle güle kullanın..en güzeli karar verip almak aslında..insan alınca kuş gibi hafifliyo..biz de puseti park yatağı aldık..onu mu alsam bunu mu diyip duruyodum bir haftadır içim daha bi rahat..

bende bu karyolayı beğendim cnm... Bence bebek odasının sade olması daha güzel.çok cicili bicili şeyler sevmiyorum ben.kimse yanlış anlamasın zevk meselesi tabi de benim zevkim sadelikden yana.
bende aynı fikirdeyim cnm..
detaylarda renk vermek daha mantıklı..ben cibinliğide kırık beyaz aldım:))) üstüne pembe minnak kelebekler aldım..onları ara ara yerleştircem öyle renk vercem...
zaten kendi yatak odamda kırık beyaz mobilyalarım uyumlu olacak hepsi inş.
güle güle kullanın..en güzeli karar verip almak aslında..insan alınca kuş gibi hafifliyo..biz de puseti park yatağı aldık..onu mu alsam bunu mu diyip duruyodum bir haftadır içim daha bi rahat..

çok saol cnm...aynen öyle ya...bi zmnlar alırken erkenmi acaba erkenmi acaba dioduk..şimdi bakıyorum en azından zıbındı tulumdu derdimiz kalmamış..
çünkü sürekli kafa yorcak bişi bulyoz, en azından daha az şeye kafa yoralım dimi:))

bebem çok güzel yağmurum sağlıklı günlerde kullansın inş. kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…