dalinin deterjanıda çok güzel bende onla yıkadım bebişimin cicilerini
evet ya...yeni favorim...çek babam çekkkk
amin canımm...ya maşallah kuzularımıza..
bizimkininde işaret parmağı alnındaydı..
dr dedi 4. sırada geldiniz önceki 3 bebeğinde işaret parmağı böyle havadydı, karlı havaya kızıolar heralde dedi:)))
anammmm görünmü bir tuniyi..
ne zmn yıkadın gıııı
ayyy ya bizimde eve abiler gelmiş..beşikle dolabı monte ediolarmış, çok heycanlanıyorum ben böyle şeylerde...şapşallık yapıp eve giderken düşüp müşmesem bari...internetten vs. aldığımız bişi gelinde eve böyle kalbim pır pır gidiom bugün nasıl giderim bilmom...
bu hafta sonu altın günü var gezmelerde olcam ama kısmetse öbür hafta bende başlıcam artık yerleştirme hazırlıklarına..
dr dedi 4. sırada geldiniz önceki 3 bebeğinde işaret parmağı böyle havadydı, karlı havaya kızıolar heralde dedi:)))
ne zmn yıkadın gıııı
ayyy ya bizimde eve abiler gelmiş..beşikle dolabı monte ediolarmış, çok heycanlanıyorum ben böyle şeylerde...şapşallık yapıp eve giderken düşüp müşmesem bari...internetten vs. aldığımız bişi gelinde eve böyle kalbim pır pır gidiom bugün nasıl giderim bilmom...
bu hafta sonu altın günü var gezmelerde olcam ama kısmetse öbür hafta bende başlıcam artık yerleştirme hazırlıklarına..
ahhh bu anneler....geçen gün anneme dedimki anne bebeğin kıyafetleri için sence hangi deterjanı alayım.granüllü mü olsun granülsüz mü? .granül neymiş ya dedi.ben sizinkileri mis gibi toz deterjanla yıkamıştım.şimdiden öle şeyleri düşünme dedi.Yav bu anneminde ben erken doğurcam diye aklı çıkıyo.ben böyle konuştukça onu ateş basıyomuş nasıl doğacak diye
üffff ben bile heyecanlandım şimdi ya
....
bir alkış kar çamur demeden eve beşik monte etmeye gelen abilereeeeee
kuzum topiğe yazmıştım aslında..1 ay falan oluyo..hepsini yıkadık annemle dalin deterjan ve yumuşatıcısıylaa..miss gibi oldular oğluşumun cicileri
ayy ne güzel yaa valla heyecanlı akşama fotosunu çekte koy bi kirletelimevde eşinmi var nereye monte etceklerini biliyolarmı piki??
emme tabi sakin ol eve giderken relaxxx..kuzum dolabın içlerine kapitone kumaşmı alcan??
ahhh bu anneler....
Annemde hergün telde ağlıo gitme işe senin sokağa çıktığını düşündükçe bu havada içim parçalanıo die.
Anne allaha emanetiz diom, napim
Ikeadan aldık cnm..
Küçük esnaf pok yesin onların yanında tövbeler olsun..
Evimdeki mutfak dolabım, banyo dolabım,gardrobum vs. Vs. O kadar çok şeyim ikeadanki adamlar ne nakliyede ne montajda verdikleri günü geçtim saati bile aksatmadılar..
Helal olsun diorum hep....
Mobilyacılardan çok canım yandığı için allah büyük konuşturmasın ama işim düşmesin onlara mümkünse.
Bende hep alkışlıom ikeadaki abileri...
bende ikeadan beğendim. Biraz daha bakınayımda oradan alıcam büyük bir ihtimal.hem güzel hem uygun fiyatlar orda.ne renk aldın?
ne zmn yıkadın gıııı
Eki Görüntüle 336932 Eki Görüntüle 336933
cnm dolabın pembe olan yeride düz beyaz....yatak odamıza boyut olarak çok uygun geldi bize...fiyat olarakda bütçemize uygun..
öyle süper sağlam ceviz mobilya vs. değil ama 4 yaşına kadar kullanması benim için önemli olan ve boyutları..
4 yaşına kadarda kullanır sanırsam inş...
bende çok önceden beğenmiştim...ama sürekli gözümüzde dışardaydı eşimle..
en son karar aldık, bunlar dışında yan gözle bile mobilya bakmak yok die:))
cmt aldık, pzr getirdiler, bugünde kurdular..
cnm dolabın pembe olan yeride düz beyaz....yatak odamıza boyut olarak çok uygun geldi bize...fiyat olarakda bütçemize uygun..
öyle süper sağlam ceviz mobilya vs. değil ama 4 yaşına kadar kullanması benim için önemli olan ve boyutları..
Güle güle kullanın canım, sağlıkla, huzurla, mutlulukla...
Çok şık gerçekten... Biz daha odayı boyayamadık bu havada nasıl yapacağız bilmiyorum mobilyacı ben 1 haftada teslim ederim alamazsanız burada perişan olur diyormuş o yüzden boya bitmeden oda hazır olmadan adam başla da diyemiyoruz. Kar devam edecek gibi görünüyor boyasak kurur mu? Kokusuz boyadan alacağız ama ne bileyim ya sıkıştık kaldık vallahi bu haftasonu bu işi bitirelim diyoruz kesin.
öyle süper sağlam ceviz mobilya vs. Değil ama 4 yaşına kadar kullanması benim için önemli olan ve boyutları..
Bende çok önceden beğenmiştim...ama sürekli gözümüzde dışardaydı eşimle..
En son karar aldık, bunlar dışında yan gözle bile mobilya bakmak yok die:))
anam ben kaçırmışım bak..
yok gari yerleştirince foto çekerim...zırt pırt foto yok, ağırdan satyom kendimi artık:)))
evde eşimin boşcu bi arkadaşı var cnm, onu koyduk ev sen göz kulak ol die, saolsun o var..
dolabın içine kapitone yaptırım diom tuni..
beşiktaşda sümerbank var....orda vardır heralde kapitone kumaş..akşam bakim diom..dolabında ölçücünü alim..ne kadar gidecekse kumaş alim terziye verim ölçü ölçü..gelecek haftaya ancak yapar zaten..
çok saol canım...amin inş..Güle güle kullanın canım, sağlıkla, huzurla, mutlulukla...
Çok şık gerçekten... Biz daha odayı boyayamadık bu havada nasıl yapacağız bilmiyorum mobilyacı ben 1 haftada teslim ederim alamazsanız burada perişan olur diyormuş o yüzden boya bitmeden oda hazır olmadan adam başla da diyemiyoruz. Kar devam edecek gibi görünüyor boyasak kurur mu? Kokusuz boyadan alacağız ama ne bileyim ya sıkıştık kaldık vallahi bu haftasonu bu işi bitirelim diyoruz kesin.
canım güzel günlerde kullanın inşallahyağmur prenses bi an önce doğsunda odaya mis kokusu dolsun
bende aynı fikirdeyim cnm..bende bu karyolayı beğendim cnm... Bence bebek odasının sade olması daha güzel.çok cicili bicili şeyler sevmiyorum ben.kimse yanlış anlamasın zevk meselesi tabi de benim zevkim sadelikden yana.
güle güle kullanın..en güzeli karar verip almak aslında..insan alınca kuş gibi hafifliyo..biz de puseti park yatağı aldık..onu mu alsam bunu mu diyip duruyodum bir haftadır içim daha bi rahat..
ohhh misss....güle güle kullan canım...bugün kargolar kuryeler kar boran demeden çalışıo maşallah...Selam kızlar,
Fotoğraf makinesi aldım bebeğim için :)
Bugün geldi çok mutluyum....
bebem çok güzel yağmurum sağlıklı günlerde kullansın inş. kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?