2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ne demek rica ederim
bizede doktor öle dedi bende
4 kg doğmuşum
eşimde 4,5 kg doğmuş bakalım bizimki
ne kadar olacak bende pek istemiyorum
3,5 geçemese iyi olur zira geçerse doktor
sezeryan olabilir diyo

ne demek rica ederim
bizede doktor öle dedi bende
4 kg doğmuşum
eşimde 4,5 kg doğmuş bakalım bizimki
ne kadar olacak bende pek istemiyorum
3,5 geçemese iyi olur zira geçerse doktor
sezeryan olabilir diyo

ben 2 kilo 300 gr doğmuşum. eşimi bilmiyorum k.validem hatırlamıyo ama kızların bebekleriyle falan karşılaştırınca benimki hep ufak sanki ama doktorum normal diyor.
sağlığı iyi olsunda aman zayıf olsun biraz napalım. seninki şu an kaç kilo cnm.geçmez heralde 3,4 kiloyu.

bnde 2500 dogmusum esimde 5500 dogmus annesine yanlıs kan hapı vermişler oda esime yaramıs bizim bebişde suan haftasına gore normalin biraz üstü gibi ama bakalım nasıl dogacak

kızlar eşim aradı
carrefourda 2 bebek bezi alana
1 bedavaymış tanesi 15,90a
geliyormuş 6 tane almış haberiniz olsun
hatta daha alımıyımmı dedi ben karar
veremedim ne yapsam bi 3 tane daha
alsam mı?
kampanya ne kadar sürecekmiş bilior musun? araştırdım 9kg ortalama 6. ayına kadar kullanılıyomuş.
3 saatte bir altı değişse 24 saat / 3 = 8 bez
bir pakette 54 tane var. 54 / 8 = ortalama 7 ediyo yani 3 saatte bir altını değiştirecek olsak bir paket bez ortalama 1 hafta gidiyo. 9 kg için de ortalama 6 ayı var. 6 ay 4'er haftdan 24 paket lazım.
tanesi 22 liradan satılıyor 22 x 24 = 528 lira çıkacak cepten
kampanyalı alınca tanesi 16 liraya geliyo. 22 x 16 = 352 lira ediyo.
528 - 352 = 176 lira kar etmiş oluyoruz 6 ayda.ona da 180 desek ve 6'ya bölsek aylık 20 lira kâr ediyoruz. o da ortalama ayda bedava 1 paket oluyor. amanın ne hesap kitap yaptım

çantama aldığım eksikleri koymaya gitmiştim
biraz yoruldum ya sığmıyo bi çantaya
bide normal doğuma göre hazırlıyorum 1 gece kalmak için
ama battaniyler fazla yer kaplıyo
daha kıyafetleri koydum bezdir peçetedir onlar
ayrı bir yerde büyük karton çantaya koysam ne olur
olurmu?

indriimler günlük oluyo diye biliyorum
yada stoklarla sınırlıdır herhalde
20değilde 30lira eder sanırım kar
ayy bu bezler baya bütçemizi değiştircek
benzinden sonra 2. sırayı aldı bile şimdiden

Cok saol cnm....bende sallansinmi sallanmasinmi cok arada kaldim...sonra sallanmayanda karar kildim:)))
Sagdaki duz beyaz 2 cekmeceli olani ben daha cok begendim...sade seyler hep daha cok hosuma gidio:))) simdiden gule gule kullanin cnm...

merhaba arkadaşlar uuzun zamandır giremiyordum aldıklarınızı gördüm hepsi çok güzel. petunya kızının mobilyası çok güzel güle güle kullan

petuşa da sana daa hayırlı olsun güle güle uzun uzun uyusunlar

kızlar ultra primanın yenidoğan bebek bezi fiyat aralıkları neler?Bir yerde sordum 52 lisini 27 tl dedi galiba,bez alanlar hangi boyun kaçlısını ne kadara aldınız?

ben bebek için ayrı kendim için ayrı çanta hazırlayacağım. bi de hastane çantası ile ilgili linklerden birinde bi anne;
herşeyi ağzı çıtçıtlı buzdolabı poşetlerine koyduğunu, ön kısımlarına da paket içeriği ile ilgili not kağıtları eklediğini, yanındakilerin bu durumdan çok yararlandığını anlatmış. ben de bu şekilde hazırlamayı düşünüyorum.

Günaydın annecikler,

Servis gelemedi. Evdeyiz şimdilik haber geldi 1 saat bekleyin diye ama yollarda çok fena taksiler çalışmıyor.
Bakalım nolucak.
Eşimin şirketinin normal vardiyası geri dönmüş evlerine bakalım nolucak...:26::26::26:

Günaydınlar
ilk biz geldik sanırım çünkü işe gidenler
yollarda olabilir hatta tatil olabilirler
gece boyunca hiç durmayan kar sabah
kalktığımızda muheteşem görünüyordu

kızlar ultra primanın yenidoğan bebek bezi fiyat aralıkları neler?Bir yerde sordum 52 lisini 27 tl dedi galiba,bez alanlar hangi boyun kaçlısını ne kadara aldınız?

yeni doğan bezlerde 54lü ve 64lü paketler var
fiyat olarakta en fazla 22tl den aldım ben
doktorum bebek biraz kiolu olabilir demesinden
yola çıkarak 2 ve 3 numara alıyorum

bende ilkten poşetlere kouyp üstüne
yazdım ama öyle yerleştirmek daha zor oldu
çantam biraz ufak kaldı sanırım
ilk dışarı çıktığımda orta boy valiz
bakıcam uygun birşey bulursam
ona yerleştiririm yoksa 2 çanta olacak benmde

bı günaydında benden:)
heryer kar altında samsuna bı gun yağdı bı bı gun kar kaldı yerde şimdi sadece çatılarda var, güneş açtı ama hava felaket soğuuuuuk
pardesumun düğmeleri kapanmıyo dra gıdıcem bugun nası gıdıcem onu düşünuyorum

günaydın canım
şal al üstüne onunla kamufle et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…