2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bence sakıncası yoqqqqqqqq, gitmeyebilirsin yani:1::1::1:

benim yollar açıktı:53::53::53: gitme zeynom ya..gidişin bide dönüşü var..öğlen tipi gelecek diolar...

amin canım inş..inanırım herkesde farklı bi psikoloji yaratıyor yaşanmışlıklar.
başıma gelmedi ama çok yakın arkadaşlarım tecrübe etti...
ama yinede aklımın köşesinde hep şu var..belkide hayatımda bir kez yaşayacağım bi mutluluk heycan bu, tedirgin olup kendimi korkutarak boşyere kendimi üzmim, mutlu olmam gereken dönemde mutlu olim, heycan yapmam gereken dönemde heycan yapim.. üzülmek gerekirsede zamanı gelince fazlasıyla yıpratırım zaten kendimi şimdiden onun endişesini taşımim. ..hayırlısı herşey allahdan, allım korusun bebeklerimizi...:nazar::nazar:

hadi ya
gitmim o zaman canım :53::53:

petuşum müjdelenle aydınlandık.
Allah bereketinizi arttırsın inşallahh. Yağmurun rızkı artmış yavrum benim yaaa...

benim yollar açıktı:53::53::53: gitme zeynom ya..gidişin bide dönüşü var..öğlen tipi gelecek diolar...

amin canım inş..inanırım herkesde farklı bi psikoloji yaratıyor yaşanmışlıklar.
başıma gelmedi ama çok yakın arkadaşlarım tecrübe etti...
ama yinede aklımın köşesinde hep şu var..belkide hayatımda bir kez yaşayacağım bi mutluluk heycan bu, tedirgin olup kendimi korkutarak boşyere kendimi üzmim, mutlu olmam gereken dönemde mutlu olim, heycan yapmam gereken dönemde heycan yapim.. üzülmek gerekirsede zamanı gelince fazlasıyla yıpratırım zaten kendimi şimdiden onun endişesini taşımim. ..hayırlısı herşey allahdan, allım korusun bebeklerimizi...:nazar::nazar:

AMİNN canım .
inan başarabilene o kadar iyi bi yaklaşım tarzıki zira bu bende pek mümkün olmuyo. Dediğim gibi hep içimde bi tedirginlik atamıyorum onu.
Ama biliyorumki bebeğim dünyaya geldiğinde kendime çok kızıcam keşke tadını çıkarsaydım diye.
Sağlıkla dünyaya gelsin İNŞALLAH hepimizin bebeği :49::49::49:

sana yazdığım bu 3. mesajı farketmen için napmam gerekir bebem..
bırak kocanın doğum gününü evlilik yıldönümü felan....
şu mantar için olan fitilin adı neydi...bana bi yaz bakim..

sana yazdığım bu 3. mesajı farketmen için napmam gerekir bebem..
bırak kocanın doğum gününü evlilik yıldönümü felan....
şu mantar için olan fitilin adı neydi...bana bi yaz bakim..

görmedim bebem sorry..bugünmü yazdın laa neden görünmüyoo alla alla neyse...
fitilin ado gyno lomoxin ama ben kullanmadım hiç çünkü bende mantar yok akıntım var diye verdi akıntıda hamilelikte normell diye kullanmadım :1::1:
sen kullanıyonmu??

hala mı bekliyorsun ?
boşver hiç bekleme..bugün sana tatil olsun...hem bahanende var..servis gelemedi ben nasıl geleyim :49:

:

bende öyle yaptım geliyormuş servis ama gelmicem dedim.
Saat zaten 10 oldu salıcaklar 16 00 da.kessinler yıllık iznimden napiim yaa..
Sanki ben yağdırdım karı. Devlet memurlarında hamile ve engelli olanlar yine tatil bugün...
Ne diyim bilemedim....:36::36::36::36:

carrefourun bebek bezi kampanyası 13 şubata kadar devam ediyor.
ayrıca normal prima jumbo paketlerde 15,9 civarı

günaydın kızlar bende işe gitmeyenlerdenim bugün ama burnum akıyor biraz. iki gün ayaklarım çok ıslanınca şimdi acısı çıkıyor sanırım.
petuşş hayırlı olsun zam. afiyetle huzurla ye inşallah.
yatak ve dolapta güzell iyi günlerde kullansın kızcen

fitilin ado gyno lomoxin ama ben kullanmadım hiç çünkü bende mantar yok akıntım var diye verdi akıntıda hamilelikte normell diye kullanmadım :1::1:
sen kullanıyonmu??

ben kullandım bana iyi geliyor bu fitil
hatta dün 1 tane attım ben :)))

hadi ya
gitmim o zaman canım :53::53:

petuşum müjdelenle aydınlandık.
Allah bereketinizi arttırsın inşallahh. Yağmurun rızkı artmış yavrum benim yaaa...
amin inş. canım benim..
sen kullanıyonmu??

yaaa son yarım saatte yazdım bebem ya...ihmal edilmiş hissettim kendimi çok:14::14::14:
resmen görmezden geldin beni:19::19:
cnm ya içinde 2 tane varya birini ilk elime alınca yere düşürdüm attım çöpe yere düştü die..diğerini pzt akşam kullandım..
2. yide bu akşam kullanmam gerekio ama 2. çöpte malum:) yeni bi tane alcamda kutuyuda attım ondan sana sorim dedim..
inş. verir eczane reçetesiz..
ben kullandım cnm..bende akıntı yoktu ama ıslaklık oluodu hep...ve gereçekten artık tonum kuru 2 gündür, faydası oldu sanırım:))

13 şubat son gün evet.
ben dün akşam iş çıkışı 3 paket aldım ama herkes bebek bezi alıyordu.stoklarla sınırlı ise kalmayabilir.

amin inş. canım benim..

yaaa son yarım saatte yazdım bebem ya...ihmal edilmiş hissettim kendimi çok:14::14::14:
resmen görmezden geldin beni:19::19:
cnm ya içinde 2 tane varya birini ilk elime alınca yere düşürdüm attım çöpe yere düştü die..diğerini pzt akşam kullandım..
2. yide bu akşam kullanmam gerekio ama 2. çöpte malum:) yeni bi tane alcamda kutuyuda attım ondan sana sorim dedim..
inş. verir eczane reçetesiz..
ben kullandım cnm..bende akıntı yoktu ama ıslaklık oluodu hep...ve gereçekten artık tonum kuru 2 gündür, faydası oldu sanırım:))

bebem şimdi baktım gördüm inan hep arada kalmış benim yazdıkllarımdan önce o yüzden farketmemişim özür dilerim seni ihmal etmektense ölürüm ben daha iyi :1::1:
reçetesi vermezse yakında sağlık ocağı varsa yazıdr istersen..
ya ben korktumda kullanmadım yaa nebileyim akıntın varmı dedi çok az dedim bunu verdi ama tereddüt ettim..kullanıp kullanmamak arasında geldim gittim..enfeksiyon içinde kullanılıyomu acep bu fitil öleyse bende birini atsam?

Sanki ben yağdırdım karı. Devlet memurlarında hamile ve engelli olanlar yine tatil bugün...

bende kendime izin verdim bugün. niçin yıllık izninden düşsünlerki. sakın müsaade etme. memurlarla senin ne farkın var. zaten dersin valilik açıklama yaptı. hem kendimede güvenemedim dersin ya düşüp başıma bir iş gelse siz kabul etcekmisiniz sorumluluğu dersin? sakın hakkını ezdirme zaten şunun şurasında 2 haftamız kaldı istirahatimizi açtırmaya. hem ayda bir personelin 2 gün mazaret izni kullanma hakkı var. mesaili mi çalışıyorsun ki paranı kessinler yada yıllık izinden düşsünler

Son düzenleme:
ii etmişsin cnm...şimdi hemen hemen ev moduna geç, koyver kendini:))) misss
buna bende bakim ya...ama yol üstünde yakında hiç carrefour yok...napsamki..
günaydın kızlar bende işe gitmeyenlerdenim bugün ama burnum akıyor biraz. iki gün ayaklarım çok ıslanınca şimdi acısı çıkıyor sanırım.
petuşş hayırlı olsun zam. afiyetle huzurla ye inşallah.
yatak ve dolapta güzell iyi günlerde kullansın kızcen

geçmiş olsun cnm..çok saol, amin inş.:nazar::nazar:

bebem şimdi baktım gördüm inan hep arada kalmış benim yazdıkllarımdan önce o yüzden farketmemişim özür dilerim seni ihmal etmektense ölürüm ben daha iyi :1::1:
reçetesi vermezse yakında sağlık ocağı varsa yazıdr istersen..
ya ben korktumda kullanmadım yaa nebileyim akıntın varmı dedi çok az dedim bunu verdi ama tereddüt ettim..kullanıp kullanmamak arasında geldim gittim..enfeksiyon içinde kullanılıyomu acep bu fitil öleyse bende birini atsam?

:16::16::16::16:
tunicim sen bilirsin canım nasıl rahat ediosan...
ama ben mantardan enfeksiyondan daha çok korkuom...
gidipte bebeme bulaşcaklarmış gibi gelio...:1::1::1:

bende kendime izin verdim bugün. niçin yıllık izninden düşsünlerki. sakın müsaade etme. memurlarla senin ne farkın var. zaten dersin valilik açıklama yaptı. hem kendimede güvenemedim dersin ya düşüp başıma bir iş gelse siz kabul etcekmisiniz sorumluluğu dersin? sakın hakkını ezdirme zaten şunun şurasında 2 haftamız kaldı istirahatimizi açtırmaya. hem ayda bir personelin 2 gün mazaret izni kullanma hakkı var. mesaili mi çalışıyorsun ki paranı kessinler yada yıllık izinden düşsünler

Haklısın cnm denicem bi başta,
Anam 2 hamile daha var şirkette her denileni yapıyorlar, kimse sorgalamıyor 3 gündür geliyorlar işe.
Tek başıma da bişi yapamıyom. Evimde yakın işe :)
Ama sonuçta hamileyiz ve karnım kocaman yani, Allah korusun kısa mesafe olunca risk olmuyor değil yani.
Bakalım sıkıştırıcaz. Çünkü 3 günlük erken çıkmaları telafi edicekmişiz. sanki karı biz yağdırdık.
Özel sektör işte...
:41::41::41::41::41:

:16::16::16::16:
tunicim sen bilirsin canım nasıl rahat ediosan...
ama ben mantardan enfeksiyondan daha çok korkuom...
gidipte bebeme bulaşcaklarmış gibi gelio...:1::1::1:

ya en son alanyada gittiğimde baya bakteri vardı bu sefer doktor öle ilaç verilecek kadar enfeksiyon çıkmamış dedi ilaç vermedi enfeksiyon için..şimdi bunuda akıntım olduğu için verdi ama muallaktayım neyse accık daha durayım çok akıntım olursa kullanırım artıkın..
bende çok korkuyorum Allah korusun enfeksiyondan özellikle illallah ettim yaa..:47:

kızlar ben kaçıyorum akşam için hazırlık yapayım..fikirlerinizi almak istedim ama kismeden yanıt gelmedi :50: ben enine boyuna bi düşüneyim bakalım neler yapabilirim güzel yemeklerden başlayayım hediyeyide bi şekilde vercez artık :1::1:
öpüyoruz hepinizi gene arada yoklarız oğluşumla inş. sizi..

evet cnm inş...ayy çok şükür bize bu konuda hiç karışan olmadı ya...babamızıda uydurdum kendime, zor olmadı:1::1::1: babası bu çok güzelmiş diom..dayanamıo yefrum:1::1::1:

amin tunicim ya...öyle diom bende hep 8 tane cumartesimiz kaldı...9 cumarteside böyle posur posur uyayamıycaz:)))

geldim cnm çok şükür, benim yollarım çok temizdi(üsküdardan nişantaşına geldim)

canım hayırlı olsun beşiğin dolabın:16:güzel günleriniz olsun inşallah..
canım bende kullanıom o fitilden akşam koydum ilkini hatta.bisüre geçiriyo sonra gene oluyo ama:25:

kızlar ben kaçıyorum akşam için hazırlık yapayım..fikirlerinizi almak istedim ama kismeden yanıt gelmedi :50: ben enine boyuna bi düşüneyim bakalım neler yapabilirim güzel yemeklerden başlayayım hediyeyide bi şekilde vercez artık :1::1:
öpüyoruz hepinizi gene arada yoklarız oğluşumla inş. sizi..
tunicim bebem işimi erken bitirip erken çıkma derdindeydim çok pardon cnm..
çok güzel harika çok basit bi tarif attım face den mesaj olarak..msj kutuna bak taammı tatlım...
canım hayırlı olsun beşiğin dolabın:16:güzel günleriniz olsun inşallah..
canım bende kullanıom o fitilden akşam koydum ilkini hatta.bisüre geçiriyo sonra gene oluyo ama:25:

çok saol cnm...
ayyy 3-5 kişi...nedir bu kukumuzdan çektiğimiz yafff...:50::50::50::50:
inş. o bi süre geçene kadar gelir mart sonu:))

Back
X