günaydın anne adaylarıı
çogu kişide hala bulantılar devam ediyormuş
Allah yardımcınız olsun
kızlar bebeklerinize bebek odası alcakmısınız yoksa sadece
beşikmi alcaksınız?
canım bu 6 yaşına kadar kullanabileceği karyolalar var bebekken yanları parmaklıklı sonradan çıkıyor Ben öyle bişey almayı düşünüyorum Herşey ateş pahası geçen bi tanıdığımızın bebişi oldu hediye almak için girdikte bi pantolon 40 lira indirimli fiyatı düşün artık
yok 2li testi geçen hafta yaptırdım canım 3lü test için 16. haftamı bekliyorum şimdi
günaydın anne adaylarıı
çogu kişide hala bulantılar devam ediyormuş
Allah yardımcınız olsun
kızlar bebeklerinize bebek odası alcakmısınız yoksa sadece
beşikmi alcaksınız?
anladım cnm, çok saol..
önemli değil canım eğer 2li test yaptırmadıysan 13. Haftanın sonunda git cinsiyetini öğrenebilirsin enazından biz erkenci davrandık eşimle sabırsızız bebişimizde umarım bize çekip 7 ayda felan doğmaz :))
gunaydınlar kısslar,
ben bitik vaziyetteyim valla dun bugun bulantı kusma mahfolduu..su anda bile zor duruyorum işyerinde..ya yavas yavas azalması gerekmiyomuydu ...bu ne simdi anlayamadım eskiden yedigimi tutabilirdim simdi fenalardayım ensenden bir başagrısı da basladı oyle boyle diil...bende 29 eylulde gıdecem ense kalınlıgı 2 liteste dopplerde gosterirse ogrenırız dıe dusunuyorum cinsiyetini
ıkı gun kaldı benım 12. haftaya giricem bendede devam edıyo 13, haftada biter inşallah, evet 3 boyutlu 4 boyutlularda gösterir hemde nettt :)
içinize ne doğuyo kızlar cinsiyetleriyle alakalı ruya felan gören varmı ??
ıkı gun kaldı benım 12. haftaya giricem bendede devam edıyo 13, haftada biter inşallah, evet 3 boyutlu 4 boyutlularda gösterir hemde nettt :)
içinize ne doğuyo kızlar cinsiyetleriyle alakalı ruya felan gören varmı ??
ben ilk hamile kaldığımı bile öğrenmeden hamilemiyim acaba falan diye düşünürken rüyamda erkek görmiştim, tpmbik kıvırcık bi erkek isminide "öncü" koyuyoduk:)) walla benim içimden erkeke geçio sanki ama bu içimdenmi geçen canımınmı istediği tam emin olamıom..ama bütün bulgular kıza işaret edio sanki, sürekli ekşi yiyorum bide kalçam büyyo gibi hissediyorum, hayırlısı artık, ne gelirse gelsin başımızın tacı:))
Ben rüya gördüm .Oğluşum olacak sanki.:)
ne gelirse başımızın tacı gönlümüzün meyvesi tabii :9
bana herkes oğlun olcak dıyo ama kız hissedıyorum ama eşim oğlum dıye sevıyo dıyorum umıtlenme fazla hayal kırıklığı olmasın yoo kız olsa benım olmıcakmı :)) niye hayallerim kırılsın dıyo
nasip artık 1 aya kalmaz dokuluruz artık öğrenırız inşallah
ahha canım bizde çok etrafın gazındayız..herkes oğlunuz olacak diyor daha 3 kişi dedi içimden kız geçio die...bizde kendimizi biraz fazla kaptırdık bu oğlan fikrine, aslanım tosunum derken bulyoz kendimizi..dedim olmaz bu böyle ben bi kaç gündür prenses falan diom yoksa iice erkek die kaptırdık yani..her akşam limon yiyom sanki bulantıya ii gelio bastırıo mideyi, beyim ben limon yerken sürekli araya tatlı bişiler verio, tatlıda yemelisin die sıkıştıo beni
ahha canım bizde çok etrafın gazındayız..herkes oğlunuz olacak diyor daha 3 kişi dedi içimden kız geçio die...bizde kendimizi biraz fazla kaptırdık bu oğlan fikrine, aslanım tosunum derken bulyoz kendimizi..dedim olmaz bu böyle ben bi kaç gündür prenses falan diom yoksa iice erkek die kaptırdık yani..her akşam limon yiyom sanki bulantıya ii gelio bastırıo mideyi, beyim ben limon yerken sürekli araya tatlı bişiler verio, tatlıda yemelisin die sıkıştıo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?