2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın anne adaylarıı
çogu kişide hala bulantılar devam ediyormuş
Allah yardımcınız olsun
kızlar bebeklerinize bebek odası alcakmısınız yoksa sadece
beşikmi alcaksınız?

günaydın anne adaylarıı
Allah yardımcınız olsun
beşikmi alcaksınız?

canım bu 6 yaşına kadar kullanabileceği karyolalar var bebekken yanları parmaklıklı sonradan çıkıyor Ben öyle bişey almayı düşünüyorum Herşey ateş pahası geçen bi tanıdığımızın bebişi oldu hediye almak için girdikte bi pantolon 40 lira indirimli fiyatı düşün artık

evet özellikle bebek eşyaları cok pahalı
ben sadece gardolap ve beşik yaptırmak istiyorum
bi yandanda komple oda döşemek istiyorum bilmyorum
ilk zamanlar zaten odasında durmayacagı için

günaydınn kızlar...herkesler iyidir umarım.bulantılarımm hala devam ediyor.ama bunada şükür bu defa bebğimi sağslaim gelsinde buna razıyım.işyerinde olunca pek bakamıyorum buraya (((((((((

günaydın anne adaylarıı
Allah yardımcınız olsun
beşikmi alcaksınız?

bende sadece gardrop ve minik bi beşik alcam, ilk 3-4 yıl en azından oda yapmıcaz

anladım cnm, çok saol..

önemli değil canım eğer 2li test yaptırmadıysan 13. haftanın sonunda git cinsiyetini öğrenebilirsin enazından biz erkenci davrandık eşimle sabırsızız bebişimizde umarım bize çekip 7 ayda felan doğmaz :))

kızlar günaydın. benim bugün 9+6 . bulantılara dayanamaz duruma geldim. haftasonu yorgan döşek yattım. hiçbirşey yiyemedim. azıma ne alsam geri çıkarıyorum. işin kötüsü çalışıyorum şuan işteyim ve oturacak halde bile değilim. hiçbişey yiyemiyorum ve bu yiyemedikçe bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum. ne zaman geçecek bu bulantılar.

günaydınn, geçmişe kısa bi gözattım geldim
benim mide biraz rahatlıyor gibi ama yemek yerken yıne aynı:)
haftaya pazartesi randevum ıkılı test tyaparız cinsiyet bellı olur galiba inşallah yani öle umut edıyorum çatlıcam yoksa:
kızıma oda yapmıştım pembe pembe odası küçük oldugu için 3 kapaklı dolap birde beşik almıştım buyuyen beişlklerin ebatları çok buyuktu, ama dolap fena ahglde işime yaradı ki yer bile kalmıyodu,
bu bebişimede diyorumkı şu spetlerdenmi alsam yoksa kızıma baza alsamda o beişiği miniğemi kullansam karar veremedim ama evim fena sayılmaz ama eşya çok küçük olsun taşıyım heryere dıyorum e sonra kaç ay kullancak dıyorum neyse zaman var kafanı yormöa dıyorum öle düşünüp düşnüp duruyorum :)

:))) bizcmt günü gidicez..o zmn 13+2 oluyoruz, ikli test yapılacak, cinsiyetide bilmom ama erkekse özellikle o tarihde belli olur diyorlar...hayırlısı bakalım

günaydın herkese..cuma kafamı kaldıramayacak haldeydim bulantılar yüzünden.cumartesi pazar bulantım olmadı çok şükür sadece akşam üstü biraz oldu ama sabah sabah çıkardım bugün :S hiç iştahım yok..
bu arada ben de oda yapmayacağım bir kaç yıl.. kendi odamıza koyacağımız bi beşik alacağım

Son düzenleme:
gunaydınlar kısslar,
ben bitik vaziyetteyim valla dun bugun bulantı kusma mahfolduu..su anda bile zor duruyorum işyerinde..ya yavas yavas azalması gerekmiyomuydu ...bu ne simdi anlayamadım eskiden yedigimi tutabilirdim simdi fenalardayım ensenden bir başagrısı da basladı oyle boyle diil...bende 29 eylulde gıdecem ense kalınlıgı 2 liteste dopplerde gosterirse ogrenırız dıe dusunuyorum cinsiyetini

ıkı gun kaldı benım 12. haftaya giricem bendede devam edıyo 13, haftada biter inşallah, evet 3 boyutlu 4 boyutlularda gösterir hemde nettt :)
içinize ne doğuyo kızlar cinsiyetleriyle alakalı ruya felan gören varmı ??

ben ilk hamile kaldığımı bile öğrenmeden hamilemiyim acaba falan diye düşünürken rüyamda erkek görmiştim, tpmbik kıvırcık bi erkek isminide "öncü" koyuyoduk:)) walla benim içimden erkeke geçio sanki ama bu içimdenmi geçen canımınmı istediği tam emin olamıom..ama bütün bulgular kıza işaret edio sanki, sürekli ekşi yiyorum bide kalçam büyyo gibi hissediyorum, hayırlısı artık, ne gelirse gelsin başımızın tacı:))

Ben rüya gördüm .Oğluşum olacak sanki.:)

Ben rüya gördüm .Oğluşum olacak sanki.:)

ne gelirse başımızın tacı gönlümüzün meyvesi tabii :9
bana herkes oğlun olcak dıyo ama kız hissedıyorum ama eşim oğlum dıye sevıyo dıyorum umıtlenme fazla hayal kırıklığı olmasın yoo kız olsa benım olmıcakmı :)) niye hayallerim kırılsın dıyo
nasip artık 1 aya kalmaz dokuluruz artık öğrenırız inşallah

selam kızlar..
nasılsınız bebişler nasıl? bende bulantılar hala devam ediyor. çok ekşi suratlı birşey oldum son günlerde.devamlı bir bulantı hali ve halsizlik var üzerimde.

ahha canım bizde çok etrafın gazındayız..herkes oğlunuz olacak diyor daha 3 kişi dedi içimden kız geçio die...bizde kendimizi biraz fazla kaptırdık bu oğlan fikrine, aslanım tosunum derken bulyoz kendimizi..dedim olmaz bu böyle ben bi kaç gündür prenses falan diom yoksa iice erkek die kaptırdık yani..her akşam limon yiyom sanki bulantıya ii gelio bastırıo mideyi, beyim ben limon yerken sürekli araya tatlı bişiler verio, tatlıda yemelisin die sıkıştıo beni

evet canım limon iyi geliyormuş teyzem demişti yanında bulundur miden bulanınca 1-2 damlat ağzına demişti

bu arada bize herkes kızınız olacak diyo benimde içime kız doğuyor bakalım.. eşim erkek diyo bi tek
hayırlısı olsun bakalım sağlıklısı olsun

oda güzelmiş ye tatlıyı doğur hakkıyı ben hiç tatlın istemıyom ama eşime dıyım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…