ona ultrasonla ölçuyo canım ense kalınlıüğına bakıyo birde test istıyo kan testi kandada belli oluyo risk varmı yokmu dıye?
bende ilk hamılleğimden var elimde belge ama resım eklesem nasıl bişey dıye merak edenlere
11. haftama girer girmez yaptırsam belli olur mu yoksa biraz bekleyim mi yarın 11. haftam başlıo
adet ağrıları gibi ağrı dırıyo bıraz kasıklarımdan ama ayakta fazla kaldım bugun ondandır belki menemenlik yaptım kışa yoruldum midem zaten fena ama domates kokusu ıyı geldi :)
ona ultrasonla ölçuyo canım ense kalınlıüğına bakıyo birde test istıyo kan testi kandada belli oluyo risk varmı yokmu dıye?
bende ilk hamılleğimden var elimde belge ama resım eklesem nasıl bişey dıye merak edenlere
benim de bulantım azaldı ama uyku sorunu başladı bende.sürekli uyumak istiyorum.akşam erkenden gözlerim kapanıyor.
acele etme canım bence 12. haftada yaptır
11.haftada doktor beni de ikili teste çağırdı.galiba 11 veya 12 de yapılıyormuş.
benim de bulantım azaldı ama uyku sorunu başladı bende.sürekli uyumak istiyorum.akşam erkenden gözlerim kapanıyor.
yaaa bende oyleyim kedi gibi her firsatta kivrilip uyuyasim var... daha onceki hamileliklerimde hic boyle olmamistim. berbet bi durum hareket etmek bile zor geliyo.... umarim cabucak gecer bu halsizlik
merhabalar.ben o ikili ve üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum.hem yanıltıcı olabiliyor.hemde bir problem çıkarsa aldıracakmıyız yani.Rabbim sağlıkla hayırla sağlıklı hayırlı evlatlarımızı bizlere nasip etsin inş.
merhabalar.ben o ikili ve üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum.hem yanıltıcı olabiliyor.hemde bir problem çıkarsa aldıracakmıyız yani.Rabbim sağlıkla hayırla sağlıklı hayırlı evlatlarımızı bizlere nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?