kızlar mide bulantısı çok kötü bişeymiş ya özellikle her yer hurma kokuyor ve çok tiksiniyorum,ama bugün yataktan kalkmadan önce birkaç tane çubuk kraker yedim öyle kalktım çok şükür biraz iyi geldi,bulantısı olanlara öneririm,buarada bu topikte izmitten kimse yok mu bana doktor ismi önerecek,herkese ii pazarlar,ha bir de özellikle hangi balıklARI TÜKETİYOSUNUZ YARARLI OLMASI AÇISINDAN
merhaba cnmaynı şeyleri bende düşünmütüm hala düşünüyorum bilmiyorum..Rabbim zor kararlar aldırmayı nasip etmesin.. tecih yapmak zorunda bırakmasın cümlemizi.. sağlıkla sıhhatle kucagımıza alalım meleklerimizi inşallahh...
İkili veya 3'lü testte tabir-i caizse çocukta olan bir engel veya özürden %100 emin olunmuyor..
Ve bu testler sonrasında hamilelik sonlandırılmıyor..
Bu testler sadece cenin hakkında bir ön bilgi almak için yararlanılan testler..
Yani annesi babası siz herşeye karşı hazırlıklı olun son dakika bir sürpriz yaşamayın diye bilgilendiren testler..
En doğru kaynak amniyosentez yöntemi.. Ancak amniyosentezden sonra hamileliğin sonlandırılmasına karar verildiğini biliyorum ben..
Engelli bir çocuğa sahip olmak sanıldığı kadar kolay değil canım arkadaşım..
Daha önce de bahsettim benim eşimin erkek kardeşi %90 zihinsel ve bedensel engelli.. 31 yaşında..
Ayrıca eşimin baba tarafında halasının bir oğlunun sürekli engelli çocukları oluyor..
1. deneme engelli, 2. deneme engelli.. Ve yanlış hatırlamıyorsam 2 bebek aldırmak zorunda kaldılar..
Şimdi 2 evlatları var.. Gene eşimin halasının kızı da aynı şekilde..
Ve bu insanların durumları da pek fazla yok.. Tabi ki insan evlatlarına kıymak istemez..
Ama aldırmak da insanlar için bir çözüm olabiliyor.. Ki Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin..
Böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın..
Ayrıca daha önce de bahsettim.. 5. ayda ayrıntılı ultrasona girdiğimde doktor aynen şöyle söyledi:
Kızınız gayet sağlıklı.. Ama bu demek değil ki kızınız sağlıklı olarak doğacaktır..
Kalan 4 ay içinde anne karnında onu darbelerden korumalısınız.. Doğum sırasında veya doğum sonrasında
olabilecek bazı durumlarda çocuğunuzu sağlıksız kılabilir..
Herkesin tercihine saygım var.. Ama kesin konuşmamak gerektiğini düşünüyorum arkadaşım..
Bende aldırmak taraftarı değilim pek..
Allah kimseyi böyle zor kararlar vermek zorunda bırakmasın..
Bence aklımıza hiç böyle şeyleri getirmemeliyiz..
Düşündüğümüz zaman çok konuşulacak şey var..
Nice insanlar var ki sağlıklı bebeklerini aldırıyorlar..
Nice insanlar var ki bebek yapmak için herşeylerini veriyorlar..
kızlar günaydınnnn haftasonu topik baya boştu..keyifler bebişler nasıl ?? ben bu aralar biraz keyifsizim yaa saçma sapan rüyalar görüyorumm ve hamilelik psikolojisindenmidir nedir hayra yoramıyorum..dün gece bebğimi düşürdüğümü gördüm çok kötüydü.
Günüydın anneler.Hafta sonu giremedim ama bugün iş yerine gelir gelmiz burayı açtım. Bugün moralim süper nazar değmesin .Rüyamda bebişimi gördüm dünya tatlısı birşeydi minnacık birşey kucağıma aldım süt verdimÇok mutlu oldum.
Sonraları biraz karışıktı ama.
Bu arada ablam biryerde okumuş. Cam bir bardağa akşam idrarınızı yapın sabah eğer kırmızı noktalar varsa kız ,dibinde beyaz tortular varsa erkek oluyormuş. 10 Kişi denemiş doğru çıkmış.Laboratuvarda çalışın bir kız söylemiş.İsteyen denesin birşey kaybetmez. Bizimkisi sadece merak ,tabi Allah'ım bilir en doğrusunu ya.ben öğrendim sizlerle paylaşmak istedim.
Günüydın anneler.Hafta sonu giremedim ama bugün iş yerine gelir gelmiz burayı açtım. Bugün moralim süper nazar değmesin .Rüyamda bebişimi gördüm dünya tatlısı birşeydi minnacık birşey kucağıma aldım süt verdimÇok mutlu oldum.
Sonraları biraz karışıktı ama.
Bu arada ablam biryerde okumuş. Cam bir bardağa akşam idrarınızı yapın sabah eğer kırmızı noktalar varsa kız ,dibinde beyaz tortular varsa erkek oluyormuş. 10 Kişi denemiş doğru çıkmış.Laboratuvarda çalışın bir kız söylemiş.İsteyen denesin birşey kaybetmez. Bizimkisi sadece merak ,tabi Allah'ım bilir en doğrusunu ya.ben öğrendim sizlerle paylaşmak istedim.
denemek lazım gerçekten bakalım ne çıkacak
günaydın arkadaşlar
ben çok mutsuzum
bulantılarım yorgunluğum yüzünden uyuyarak geçiyor vaktim
yemek yapamıyorum
sürekli bir sıkıntı hali oflamam mevcut
eşimde bu durumdan belli ki muzdarip
o da depresyona girdi
garip bir huyu var onunda ben böyleyken o da oluyor hiç destek olayım demez
sürekli ona beni sevmiyosun istemiyosun vs demeye başladım
geçen günde kavga ettik yani aslında çok saçma bir neden yani başka zaman ols akesinlikle takmam belki ama bu durumda takıyo insan işte
işimiz gereği bankaya para yatırmaya gideriz bankada çalışan bir kız var aynı okul aynı dönem mezunlarıyız o zaman kızla muhabbet yoktu ben para götürmem eşim götürür neyse biz yemeğe gitmiştik bu kızda ordaydı eşim selam verdi bu kız 3-4 masa ileriden napıyon sen burda diye bağırdı ben dellendim
o zamanda hamileydim
bu ne samimiyet dedim nasıl sana bu şekilde hitap eder
kız geldi sonra merhabalaştık ama dedim ben bu kızı gözüm tutmadı
geçen günde sen faceten buna arkadaşlık yolla kız kabul etsin
açtım ağzımı yumdum gözümü istemiyorum görüşmeni bir daha onunla konuşmayacaksın onun bulunduğu kata çıkmayacaksın ona iş yaptırmayacaksın diye
bu da bana kzıdı sne bana güvenmiyosun diye depresyona girdi
güvenmemek değil bu o kızı sevmiyorum hareketlerinden hoşlanmadık vs
bana kızı savunuyor o sana selam yolluyor vs
işlerimi hemen yapıyor sıra beklemiyorum vs
ertesi gün yine o kata çıkmış ve başkasın ayaptırmış
ama ben şimdi pişmanım belki adamın aklında böyle bişey yoktu benmi soktum
ben yasakladsıkça gitmek mi ister vs
şaşkınım gecelerdir uyumuyorum
hata mı yaptım diye
aklım aklımı yiyor çok şaşkınım
düşünmemeye çalışıyorum olmuyor
yine bankaya gidecek acaba aklından ne gececek
vs vssssss
sizce abartmışmıyım
aklınd olmayan adamın aklına mı soktum
gece uykuları kaçırdım beni aldatacak mı beni sevmiyor mu ağır mı geliyo ona bu bebek işi ilk çocugumda da doğum sonra böyle deprosyona girdi en güzel günlerimi mahvetti
şimdi kendi sıkıntımı unuttum ben aman o iyi olsun diyorum
çünkü o garip oldu mu benim psikolojim daha da bozuluyor ve garip şeyler düşünüp zindan ediyorum kendime
sizde var mı böyle bir durum nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi
günaydın kızlar
bu haftaya iyi başlamadım
ne yazıkki bulantılarım başladı heralde yine
az önce kahvaltı yapayım dedim ama malesef tamamlayamadım tuvalete zor attım kendimi
bu haftaya bi çoğumuz kötü başladık sanırım
denemek lazım gerçekten bakalım ne çıkacak
günaydın arkadaşlar
ben çok mutsuzum
bulantılarım yorgunluğum yüzünden uyuyarak geçiyor vaktim
yemek yapamıyorum
sürekli bir sıkıntı hali oflamam mevcut
eşimde bu durumdan belli ki muzdarip
o da depresyona girdi
garip bir huyu var onunda ben böyleyken o da oluyor hiç destek olayım demez
sürekli ona beni sevmiyosun istemiyosun vs demeye başladım
geçen günde kavga ettik yani aslında çok saçma bir neden yani başka zaman ols akesinlikle takmam belki ama bu durumda takıyo insan işte
işimiz gereği bankaya para yatırmaya gideriz bankada çalışan bir kız var aynı okul aynı dönem mezunlarıyız o zaman kızla muhabbet yoktu ben para götürmem eşim götürür neyse biz yemeğe gitmiştik bu kızda ordaydı eşim selam verdi bu kız 3-4 masa ileriden napıyon sen burda diye bağırdı ben dellendim
o zamanda hamileydim
bu ne samimiyet dedim nasıl sana bu şekilde hitap eder
kız geldi sonra merhabalaştık ama dedim ben bu kızı gözüm tutmadı
geçen günde sen faceten buna arkadaşlık yolla kız kabul etsin
açtım ağzımı yumdum gözümü istemiyorum görüşmeni bir daha onunla konuşmayacaksın onun bulunduğu kata çıkmayacaksın ona iş yaptırmayacaksın diye
bu da bana kzıdı sne bana güvenmiyosun diye depresyona girdi
güvenmemek değil bu o kızı sevmiyorum hareketlerinden hoşlanmadık vs
bana kızı savunuyor o sana selam yolluyor vs
işlerimi hemen yapıyor sıra beklemiyorum vs
ertesi gün yine o kata çıkmış ve başkasın ayaptırmış
ama ben şimdi pişmanım belki adamın aklında böyle bişey yoktu benmi soktum
ben yasakladsıkça gitmek mi ister vs
şaşkınım gecelerdir uyumuyorum
hata mı yaptım diye
aklım aklımı yiyor çok şaşkınım
düşünmemeye çalışıyorum olmuyor
yine bankaya gidecek acaba aklından ne gececek
vs vssssss
sizce abartmışmıyım
aklınd olmayan adamın aklına mı soktum
gece uykuları kaçırdım beni aldatacak mı beni sevmiyor mu ağır mı geliyo ona bu bebek işi ilk çocugumda da doğum sonra böyle deprosyona girdi en güzel günlerimi mahvetti
şimdi kendi sıkıntımı unuttum ben aman o iyi olsun diyorum
çünkü o garip oldu mu benim psikolojim daha da bozuluyor ve garip şeyler düşünüp zindan ediyorum kendime
sizde var mı böyle bir durum nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi
günaydın kızlar
Sanırım çok fazla kendimizi dinler olduk bende iştahım olmadığı halde yedim bişeyler Artık mide kazınmalarım eskisi gibi değil dün rahim kasılmalarım
vardı bugün henüz yok Daha 3 haftamız var doktora gitmeye 3lü test için Eşim gidelim cinsiyetini öğrenmeye önceden diyor çok meraklı tabii ona göre eşyalarını alıcaz yavaş yavaş ama çok erken diyorum 8.5 ay olayımda o zaman nasip olursa
cileq27 sana bişi sorcaktım bak görünce aklıma geldi yine..sen sanırım hepimizden öndeydin gün olarak yanlış hatırlamıyorsam 2 li testi yaptırdınmı? merak etmiştim denk getiremedim seni hiç
hıı 2 li test yapmadan 3 lü test mi yaptırcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?