2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım izmitte john hopkins var.biraz fiyatları pahalı ama çok güzel bir hastane olduğunu söylüyor herkes.sağlık sigortan varsa veya pahalı olsun farketmez dersen kesinlikle tavsiye ederim.balık konusunda da dip balıklarını tüketmemek gerekiyor bildiğim kadarıyla ama emin değilim.

herkese iyi pazarlar kızlar, ben uzun zamandan beri geç yatıp erken uyandım ve tabii şimdi çok uykuszum, evde hiçbirşey yapmak istemiyorum.eşimi markete göndereceğim:)
dün de en yakın arkadaşımın hamilelik haberini aldım beraber geçireceğiz bu dönemi
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

evet doğru elbette.Rabbim bebişlerimizi de onu sevenleri de korusun inş.

kızlar günaydınnnn haftasonu topik baya boştu..keyifler bebişler nasıl ?? ben bu aralar biraz keyifsizim yaa saçma sapan rüyalar görüyorumm ve hamilelik psikolojisindenmidir nedir hayra yoramıyorum..dün gece bebğimi düşürdüğümü gördüm çok kötüydü.

Günüydın anneler.Hafta sonu giremedim ama bugün iş yerine gelir gelmiz burayı açtım. Bugün moralim süper nazar değmesin .Rüyamda bebişimi gördüm dünya tatlısı birşeydi minnacık birşey kucağıma aldım süt verdim Çok mutlu oldum.
Sonraları biraz karışıktı ama.
Bu arada ablam biryerde okumuş. Cam bir bardağa akşam idrarınızı yapın sabah eğer kırmızı noktalar varsa kız ,dibinde beyaz tortular varsa erkek oluyormuş. 10 Kişi denemiş doğru çıkmış.Laboratuvarda çalışın bir kız söylemiş.İsteyen denesin birşey kaybetmez. Bizimkisi sadece merak ,tabi Allah'ım bilir en doğrusunu ya.ben öğrendim sizlerle paylaşmak istedim.

günaydınlar...ben hafta sonu kötüydüm ya 12. haftaya bulantılarla başladım..11. haftam çok rahattı dedeim bitti heralde ama 3 gündür kıvranıom yine bulantılardan

cnm aynen ya bende bu gece bi rüya gördüm öyle bi uyandımki 3 ihlas bi fatiha okudum..korktum çok rüyamdan..allah korusun cnm..psikolojik heralde..bide okumuştum zaten hamile kadının rüyaları çok gerçekçi olurmuş diye..yani rüyadaki görüntüler vs. o kadar netki insanın etkilenmemesi mümkün değil, psikolojik işte..

hayddeeee şimdi yapmada nasıl yapma

denemek lazım gerçekten bakalım ne çıkacak

günaydın arkadaşlar
ben çok mutsuzum
bulantılarım yorgunluğum yüzünden uyuyarak geçiyor vaktim
yemek yapamıyorum
sürekli bir sıkıntı hali oflamam mevcut
eşimde bu durumdan belli ki muzdarip
o da depresyona girdi
garip bir huyu var onunda ben böyleyken o da oluyor hiç destek olayım demez
sürekli ona beni sevmiyosun istemiyosun vs demeye başladım
geçen günde kavga ettik yani aslında çok saçma bir neden yani başka zaman ols akesinlikle takmam belki ama bu durumda takıyo insan işte
işimiz gereği bankaya para yatırmaya gideriz bankada çalışan bir kız var aynı okul aynı dönem mezunlarıyız o zaman kızla muhabbet yoktu ben para götürmem eşim götürür neyse biz yemeğe gitmiştik bu kızda ordaydı eşim selam verdi bu kız 3-4 masa ileriden napıyon sen burda diye bağırdı ben dellendim
o zamanda hamileydim
bu ne samimiyet dedim nasıl sana bu şekilde hitap eder
kız geldi sonra merhabalaştık ama dedim ben bu kızı gözüm tutmadı
geçen günde sen faceten buna arkadaşlık yolla kız kabul etsin
açtım ağzımı yumdum gözümü istemiyorum görüşmeni bir daha onunla konuşmayacaksın onun bulunduğu kata çıkmayacaksın ona iş yaptırmayacaksın diye

bu da bana kzıdı sne bana güvenmiyosun diye depresyona girdi
güvenmemek değil bu o kızı sevmiyorum hareketlerinden hoşlanmadık vs
bana kızı savunuyor o sana selam yolluyor vs
işlerimi hemen yapıyor sıra beklemiyorum vs

ertesi gün yine o kata çıkmış ve başkasın ayaptırmış
ama ben şimdi pişmanım belki adamın aklında böyle bişey yoktu benmi soktum
ben yasakladsıkça gitmek mi ister vs
şaşkınım gecelerdir uyumuyorum
hata mı yaptım diye
aklım aklımı yiyor çok şaşkınım
düşünmemeye çalışıyorum olmuyor
yine bankaya gidecek acaba aklından ne gececek
vs vssssss
sizce abartmışmıyım
aklınd olmayan adamın aklına mı soktum

gece uykuları kaçırdım beni aldatacak mı beni sevmiyor mu ağır mı geliyo ona bu bebek işi ilk çocugumda da doğum sonra böyle deprosyona girdi en güzel günlerimi mahvetti
şimdi kendi sıkıntımı unuttum ben aman o iyi olsun diyorum
çünkü o garip oldu mu benim psikolojim daha da bozuluyor ve garip şeyler düşünüp zindan ediyorum kendime
sizde var mı böyle bir durum nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi

günaydın kızlar

bu haftaya iyi başlamadım
ne yazıkki bulantılarım başladı heralde yine
az önce kahvaltı yapayım dedim ama malesef tamamlayamadım tuvalete zor attım kendimi

cnm ben bu konularda çok rahatımdır hayatta karışmamam, hiç de aklıma gelmez...ama bu bulantıların olduğu dönemde insan gerçekten sağlıklı düşünemiyor..bizde eşimle başka bi nedenden dolayı atışmıştık bi kaç hafta önce o alttan aldı gerçi ama olsun içime batmıştı..geçen hafta bulantılar geçmişti daha sağlıklı düşünmeye başladım o zmn konuştuk dedim yani kusura bakma..öyleyken böyle oluyor diye..durumunu anlat, sonuçta onlarda daha önce bu psikolojiyi yaşamadıkları için onlarada yabancı..zaten stresli ve yorucu bi dönem bide bununla meşgul etme bence kafanı

cileq27 sana bişi sorcaktım bak görünce aklıma geldi yine..sen sanırım hepimizden öndeydin gün olarak yanlış hatırlamıyorsam 2 li testi yaptırdınmı? merak etmiştim denk getiremedim seni hiç

Kendini üzme bebiş de hisseder bak mutsuz olur bak. Yapan adam zaten yapar hiç kendini suçlama ama bilsin ki aldatmak affedilmez birşeydir geri dönüşü yoktur benim eşim bunu bilir yani ona mecbur olmadığımızı bilsinler.Ben ne yaparsam yapıyım beni bırakamaz demesinler.. Depresyona girip günlerini zehir etme. Sen iyi ol güler yüzlü ol bak nasıl normale dönecek. erkekler çok sıkılmaya gelmez. Ben de son zamanlar da çok kıskanç oldum niye o tarafa baktın filan diye bunaltıyorum adamı .bir sanatçı bile olsa beğense çıldırırım. o da böyle şeyler yapmaz. Gerçi o da kıskançlıkta beni aratmaz ama neyse.

Bizler hamileliğimizi öne sürüp herşeyi abartmasak iyi olacak o da bi can değil mi ama. Biz daha yeni sayılırız belki eşim ondan bu kadar sabırlı o da birgün ii patlıyacak. Biz bir değişelim onlar da değişir mutlu olur mutlu eder.

günaydın kızlar
Sanırım çok fazla kendimizi dinler olduk bende iştahım olmadığı halde yedim bişeyler Artık mide kazınmalarım eskisi gibi değil dün rahim kasılmalarım
vardı bugün henüz yok Daha 3 haftamız var doktora gitmeye 3lü test için Eşim gidelim cinsiyetini öğrenmeye önceden diyor çok meraklı tabii ona göre eşyalarını alıcaz yavaş yavaş ama çok erken diyorum 8.5 ay olayımda o zaman nasip olursa

hıı 2 li test yapmadan 3 lü test mi yaptırcan

gunaydın kızlarr,
birkaç gun yoktum nete giremedim inşallah herşey yolundadır. ben pazar gunu üç boyutlu korku filmine gittim ne akla mantıksa baya hoplayıp zıpladım eşim deli oldu az daha beni dışarı çıkarcaktı ama neyseki filmi bitirebildik :)) dışarda gezerken mide bulantımı pek anlamıyorum ama ewdeyken acaip huysuz br tip oluyorum yalnız değilsiniz az kaldı en guzel aylar bizi bekliyor. dun göbek deliğimin sağ tarafı acıdı biraz yavaştan göbek geriliyor sanki sizde de böle olan var mı? bir arkadaşım var hamile kaldığı gunden beri yatıyor, düsük tehlikesi var banyo yapması bile yasak, tuvalet için kalkıyor onda da sık kalkmamak için tuvaletini tutuyormuş. arkadaşımızı ziyaretine gidenin anlattığına göre o halde bile şikayet etmiyormuş.. ben bunu duyunca kendimden utandım, hemde ben o kadar bebek için paralar ve gözyaşları döktüğüm halde nasıl mide bulantısından şikayet ediyorum kızdım kendime

cileq27 sana bişi sorcaktım bak görünce aklıma geldi yine..sen sanırım hepimizden öndeydin gün olarak yanlış hatırlamıyorsam 2 li testi yaptırdınmı? merak etmiştim denk getiremedim seni hiç

yaptırdım canım gecen hafta 16 haftalık olunca da 3 lü test için gel dedi doktorum ama cinsiyetini öğrenemedik anlaşılmadı 11. haftada yaptırdığımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…