canım sorma ya 2 gündür doğru düzgün rüya görmüyorum bide yalnızım olduğum yerde ailem akrabam hiçbişeyim yok iyce sıkıntılara kaldım insan bi yakını olsun istiyo böle durumlardaAllahtan siz varsınız çok saolun..
ay keşke bende bi an önce 12. haftaya gelebilsem sağ salim korkumdan dolayı acele ediyorum..bütün annişler gibi benimde midem bulansın istiyorum çok zor bir durum biliyorum ama o belirtiyi yaşamak istiyorum..bende hiçbi belirti yok bide böle üstüne saçma sapan rüyalar görünce delleniyorum iyce olduğum yerde bi başıma
biz şimdi 13. de gidicez, netten baktım 13 de 6-8 cm arası olyomuş:) diorum koccaman olcak biz gittiğimizde el sallıo bile olcak
kızlar merhaba nasılsınız yarın kontrolüm var inşallah bebişimi görücem benimle hemen hemen aynı haftalarda olan komşumuza doktor kıza benziyor demiş banada söylermi acaba çookk heyecenlıyım yaaa...bu arada 2 tane nisan topiği var diğer yer bomboş bende oraya bakıomuşum kaç gündür nisan annesi az diyordum yanlış yerdeymişim
ıkı gun kaldı benım 12. haftaya giricem bendede devam edıyo 13, haftada biter inşallah, evet 3 boyutlu 4 boyutlularda gösterir hemde nettt :)
içinize ne doğuyo kızlar cinsiyetleriyle alakalı ruya felan gören varmı ??
inş öğrenırsın canım
bizim konu nıye sabit değil kızlar yukarda değil :44:
inşallah sevdacım senide görememiştim ya orda alahalaa diyorum aslında o konuyu kapatıp bu konuyu sabitleseler çok iyi olurdu
üzülme canım...sıkma canını, evet bak biz varız, bebeklerimizin şimdiden bi sürü teyzezi varrrbelirtiye takma kafanı, nede olsa herkesde farklı bunu öğrendik artık dr e ne zmn gidicen
bu topik kalabalık takıp eedemıyorum demişti arkdş ondan açmış :)
bend edııyorumkı mart anneleri kadan aoalamdık çok kalabalık ve 800 kusur ssayfaya kadar ielrlemişler çok yavaşız çok
bu topik kalabalık takıp eedemıyorum demişti arkdş ondan açmış :)
bend edııyorumkı mart anneleri kadan aoalamdık çok kalabalık ve 800 kusur ssayfaya kadar ielrlemişler çok yavaşız çok
benim yaptırmayı düşündüğüm takım böyle birşey
benim yatk odam baya büyük 2 tane cocuk odası sıgar odaya:)
gardolabımın yanına bunu koyarım yatagın yan kısmına dogruda beşiğini
benim takımımda beyaz hem uyumu güzel olur hemde
cok renkli seyleri sevmiyorum
artık cinsiyetine göre süslemesini yaparım beyazın üstüne
nasıl sizce
yaa kızlar sivilcesi çıkan varmı bende hergün bitane çıkmaya başladı mübarek yakında yüzümü sarıcak diye korkuyorum:2:
ya en son geçen pazartesi gittim kalp atışını gördüm 15 gün sonra tekrar gel dedi yani haftaya salı falan gitmem lazım.. ama çatlıyorum bu hafta gitsemmi acaba diyorum eşimde bu hafta al randevuyu bu hafta gidelim diyo..napsam bilemedim?? doktor ben sana 15 gün sonra gel demedimmi diye azarlarsa siinirlenirimsen olsan napardın canım ya??
onlar geveze demekki
benim yaptırmayı düşündüğüm takım böyle birşey
benim yatk odam baya büyük 2 tane cocuk odası sıgar odaya:)
gardolabımın yanına bunu koyarım yatagın yan kısmına dogruda beşiğini
benim takımımda beyaz hem uyumu güzel olur hemde
cok renkli seyleri sevmiyorum
artık cinsiyetine göre süslemesini yaparım beyazın üstüne
nasıl sizce
canım gurbettemisin, bende yanlız sayılırım ailem istanbulda zor oluyo ama napıcaksın
üzülme sen sıkıntı yapma günleri sayma ozman daha çok stres yapıyo insan nıye geçmıyo zaman dıye bebekle ilgili kitaplar oku zaman geçsin yanlızlıktan insan sureklı evham yapıyo sıkma canını üzme bakim bebişimiziiii
yaa kızlar sivilcesi çıkan varmı bende hergün bitane çıkmaya başladı mübarek yakında yüzümü sarıcak diye korkuyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?