2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım gurbettemisin, bende yanlız sayılırım ailem istanbulda zor oluyo ama napıcaksın
üzülme sen sıkıntı yapma günleri sayma ozman daha çok stres yapıyo insan nıye geçmıyo zaman dıye bebekle ilgili kitaplar oku zaman geçsin yanlızlıktan insan sureklı evham yapıyo sıkma canını üzme bakim bebişimiziiii

kızlar merhaba nasılsınız yarın kontrolüm var inşallah bebişimi görücem benimle hemen hemen aynı haftalarda olan komşumuza doktor kıza benziyor demiş banada söylermi acaba çookk heyecenlıyım yaaa...bu arada 2 tane nisan topiği var diğer yer bomboş bende oraya bakıomuşum kaç gündür nisan annesi az diyordum yanlış yerdeymişim

inş öğrenırsın canım
bizim konu nıye sabit değil kızlar yukarda değil :44:

rüya görmedimde içimden kız geçiyo ama erkekde olsa sağlıklı olsun önemli değil Ama aileler bi alem isim araştırıyolar Benim tarafım kardeşim hariç kız bebek isimleri buluyor Kardeşim erkek olunca erkek istiyo haliyle Ama erkek tarafıda eşim dahil erkek bebek istiyolar ona göre isim buluyolar Ee tabiki bi taraf kızına bi taraf oğluna benzesin istiyo torunu Hatta eşim diyo kız olursa ardından erkek bebek isterim Ama sanırım ilk gözağrısı olucağı için ikinciyi düşünemiyorum bile Allahım hayırlısını versin hepimize Bir tanıdığımızın 2 tane kızı varmış adam erkek çocuk çok istemiş olmuş ama hayırsız bi evlat çıkmış büyüdüğünde şimdi de o çok istediği erkek çocuk için gebersin diyormuş Allahım ne kadar zor şartlandırmamak lazım diyorum Bebişlerimiz sağlıklı ana baba sözü dinleyen birer evlat olurlar inşallah

inş öğrenırsın canım
bizim konu nıye sabit değil kızlar yukarda değil :44:

inşallah sevdacım senide görememiştim ya orda alahalaa diyorum aslında o konuyu kapatıp bu konuyu sabitleseler çok iyi olurdu

Son düzenleme:
benim yaptırmayı düşündüğüm takım böyle birşey
benim yatk odam baya büyük 2 tane cocuk odası sıgar odaya:)
gardolabımın yanına bunu koyarım yatagın yan kısmına dogruda beşiğini
benim takımımda beyaz hem uyumu güzel olur hemde
cok renkli seyleri sevmiyorum
artık cinsiyetine göre süslemesini yaparım beyazın üstüne
nasıl sizce

inşallah sevdacım senide görememiştim ya orda alahalaa diyorum aslında o konuyu kapatıp bu konuyu sabitleseler çok iyi olurdu

bu topik kalabalık takıp eedemıyorum demişti arkdş ondan açmış :)
bend edııyorumkı mart anneleri kadan aoalamdık çok kalabalık ve 800 kusur ssayfaya kadar ielrlemişler çok yavaşız çok

üzülme canım...sıkma canını, evet bak biz varız, bebeklerimizin şimdiden bi sürü teyzezi varrr belirtiye takma kafanı, nede olsa herkesde farklı bunu öğrendik artık dr e ne zmn gidicen

ya en son geçen pazartesi gittim kalp atışını gördüm 15 gün sonra tekrar gel dedi yani haftaya salı falan gitmem lazım.. ama çatlıyorum bu hafta gitsemmi acaba diyorum eşimde bu hafta al randevuyu bu hafta gidelim diyo..napsam bilemedim?? doktor ben sana 15 gün sonra gel demedimmi diye azarlarsa siinirlenirim sen olsan napardın canım ya??

yaa kızlar sivilcesi çıkan varmı bende hergün bitane çıkmaya başladı mübarek yakında yüzümü sarıcak diye korkuyorum:2:

bu topik kalabalık takıp eedemıyorum demişti arkdş ondan açmış :)
bend edııyorumkı mart anneleri kadan aoalamdık çok kalabalık ve 800 kusur ssayfaya kadar ielrlemişler çok yavaşız çok

evet aslında nisanda doğum yapacak anneler belli artık ancak yeni üyeler katılabilir aramıza diğer arkadaşta saçmalamış yani 10 tane nisan topiği olck hali yok heralde

canım zaten bence bebek odası takımında en güzel renk beyaz diye düşünüyorum ben hem kız hem erkek bebiş için rahatlıkla kullanılır..süper bi takım bence yatak odanda büyükse çok güzel olur...ben ilk sene beşik alıcam kendi yatağımın yanına 1 sene yanımda yatsın sonra alırım artık takımı..

yaa kızlar sivilcesi çıkan varmı bende hergün bitane çıkmaya başladı mübarek yakında yüzümü sarıcak diye korkuyorum:2:

ben ben aynı sekilde son 3 4 gundur kabardı iyiice yuzum agız cevrem burnumun kenarları ayyy bı de bulantılar hamileleğin tadını çıkartmak istiyorum artık yaa:84::84:

canım ben biraz soğuk kanlıyım heralde...en son gittiğimizde dr bi ay sonra gel dedi, 4 hafta sonra gidersek 28 gün olyodu 5 hafta sonra gidersek 35 gün olyodu ben 35 günü tercih ettim daha büyümüş olur die:)) bence bekle yani 15 gün zaten az bi zmn??

ama bu çooookk güzel...böyle görünce dayanamıom işte anneler gelince salonda koltukta yatsın ben 2. odayı mini miniğe böyle hazırlimmmmmmmmmm

merhaba kızlar bugün ikili testimizi yaptırmaya gittik kan verdim aynı gün çıkmıyormuş perşembe günü alıcam sonucu . birde ultrasonla baktı ben özel hastaneye gidiyorum 60 tl verdim kan testi için

evet canım eşimde bende alanyalıyız ama eşimin görevi gereği konya seydişehirde yaşıyoruz..hep bişeylerle mesgul olmaya çalışıyorum evin içinde ama insanın elinde olmadan stres yapıyo..benim streslerim hep ilk bebeğimi kaybettiğimden dolayı gene aynısı olurmu korkusu..bidaki kontrolümde gördüğümde biraz daha rahatlarım inş.
biraz önce bi bayan çaldı kapımı el nakışı kursu açacakmış katılırmısın dedi acaba onamı katılsam vakit geçsin kafamda dağılır bebişimde rahat büyür

kız bebek çirkinleştirir erkek bebek güzelleştirir dıyolar demekki sen çirkinleşiyon kızın olcak ahaha
ya ben kızımda çok guzeldim yuzumde hiö değişiklik olmadı ama bunda herkes dıyokı kaşın kırbıgın tokulmuş ozmanda yeni aldırmıştım kaişlarımı ondanmı acep
yok yok gerçekten çirkinleştim suratım tuhaf oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…