2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Güzel ama sevmesi konuşması bebişle. ama doğmadan bu kadar seviyorsak doğduktan sonra ne yaparız bilemiyorum yani. Bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama kız yada erkek fark etmez benim için de babası için de.

walla canım ben bu dönemde limon çok yedim..hep limon sıkabileceğim şeyler yedim, hele 1 hafta 10 gündür her akşam bir taneyi dilimleyip yedim..bakalım test edicem ye ekşiyi çıkar ayşeyi ne kadar doğru görcez:)))

banada genelde kız olacak diyorlar..ama cmt günü hamile bir arkadaşım oğlun olacak öyle hissediyorum dedi.bütün hislerim çıktı hamileyken dedi.bakalım ne olacak.biz hiç anmıyoruz bile kız erkek olarak.hayırlısı olsun da cinsiyet hiç önemli değil. şu ara bulantılardan ne tatlı yiyorum ne ekşi zaten.belirtide yok :)

Güzel ama sevmesi konuşması bebişle. ama doğmadan bu kadar seviyorsak doğduktan sonra ne yaparız bilemiyorum yani. Bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama kız yada erkek fark etmez benim için de babası için de.

evet canım benim eşim her sabah ve her akşam o göbekle bi konuşyo, diom daha ortada bişi yok bölesin bide şiştiğinde hareket ettiğinde napcan sen?? doğduğundada karar verdik aramıza alcaz boğum boğum kollarını bacaklarını totosunu her gün ısırcaz..sıska olursa ama naparız bilmom, umarım babasına değil anasına çeker

hanımlarrrr günaydınnnnnnnnnnn nasılsınız bakalım görüşmeyeliii nete kavuştum hehehehehe eşim geldi 1 hafta kadar burdayım nasip olursa hehehehehehe

bişey soracam istda anadolu yakasında yaşayan ve 2 li testini devlet hastanesinde yapan yada yapmayı dusunen var mı?ense kalınlıgını doktorum yapacak simdi zeynep kamılde yapıo ama doktorum bana bu tahlili yazsa bende randevuyla zeynep kamıle gitsem sadece 2 lı testi yaparlar mı acaba?

bence yaptırabilirsin yaaa hiç bir sorun olmaz gibi geliyor bana

walla cnm forumlardan okuduğum kadarıyla bir çok kişi böyle yaptırıyor zaten sorun olmaz heralde..

evet evet aynen benim eşim de öyle seviyor öpüyor :) Bazen kıskanır gibi yapıyorum ohoo sen artık beni sevmezsin bebeği seversin pabucumuz dama atılır diyorum
Güzel duygular bunlar ya. Allah eksikliğini vermesin.

cuma günü bebem biraz korkuttu bizi sabah kalkınca lekem geldi dr a gittik çok şükür hiç bir sorun yokmuş ve elleri ayakları kıpır kıpırdı baya takla tıyodu içerde hehehe maşallahhh miniğime zannederim hiphopcu olcak heheh

selam kızlar..
nasılsınız bebişler nasıl? bende bulantılar hala devam ediyor. çok ekşi suratlı birşey oldum son günlerde.devamlı bir bulantı hali ve halsizlik var üzerimde.

kardeşimde bana diyo bebiş doğunca ekşi suratlı olucak die:))

canım sorma ya 2 gündür doğru düzgün rüya görmüyorum bide yalnızım olduğum yerde ailem akrabam hiçbişeyim yok iyce sıkıntılara kaldım insan bi yakını olsun istiyo böle durumlarda Allahtan siz varsınız çok saolun..
ay keşke bende bi an önce 12. haftaya gelebilsem sağ salim korkumdan dolayı acele ediyorum..bütün annişler gibi benimde midem bulansın istiyorum çok zor bir durum biliyorum ama o belirtiyi yaşamak istiyorum..bende hiçbi belirti yok bide böle üstüne saçma sapan rüyalar görünce delleniyorum iyce olduğum yerde bi başıma

geçmiş olsun canım..yaaa bende merak ediom çok nasıl acaba die en son 8+2 de gitmiştik 1,5 santimdi:) bu cmt bi an önce gelsinnnn

geçmiş olsun canım..yaaa bende merak ediom çok nasıl acaba die en son 8+2 de gitmiştik 1,5 santimdi:) bu cmt bi an önce gelsinnnn

heheheh bende 8+6 da görmüştüm ozaman 2 cmm di 12. haftaya kadar gelme ozaman gelirsin ense ölçümü yaparız demişti ama bebem beni özledi heralde hehehe görmek istedği bizde gittik gördük çok şükür 10.2 de 3cm olmuş baş popo mesafesi inşallah sizde görürsünüz şok oluyor insan öyle görünce yaaa

üzülme canım...sıkma canını, evet bak biz varız, bebeklerimizin şimdiden bi sürü teyzezi varrr belirtiye takma kafanı, nede olsa herkesde farklı bunu öğrendik artık dr e ne zmn gidicen

bence yaptırabilirsin yaaa hiç bir sorun olmaz gibi geliyor bana

walla cnm forumlardan okuduğum kadarıyla bir çok kişi böyle yaptırıyor zaten sorun olmaz heralde..

cins bir hastane zeynep kamil guya kadın dogum hastanesi ama normal arastırma hastanesi daha konforlu ve temizdir...simdi sundan tereddut edıyorum ..ense kalınlıgını dısarda yapıracam muayene içinde zeynep kamılden randevulu gidecem ama 2 li test kan içinde ayrı bir gune randevu verirler dıye o gun gittimde benim istegimle yapmazla gibi geldi..eger tanıdıgınız gıden olursa yazarmısınız bana burdan

biz şimdi 13. de gidicez, netten baktım 13 de 6-8 cm arası olyomuş:) diorum koccaman olcak biz gittiğimizde el sallıo bile olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…