canım sıkılıyo benim
canım sıkılıyo benim
kızlar burası küçük biryer o yüzden herşey pahalı ve çeşit az. arabyı netten alcam bana yardım edin tavsiyelerde bulunun hemen şimdi alabilirim yani. netten bakıyorum çok farklı şeyler var.
Kanz KZ-715 Joger Travel Sistem Bebek Arabası GittiGidiyor'da 52013809kızlar burası küçük biryer o yüzden herşey pahalı ve çeşit az. arabyı netten alcam bana yardım edin tavsiyelerde bulunun hemen şimdi alabilirim yani. netten bakıyorum çok farklı şeyler var.
ben bunu aldım canımkızlar burası küçük biryer o yüzden herşey pahalı ve çeşit az. arabyı netten alcam bana yardım edin tavsiyelerde bulunun hemen şimdi alabilirim yani. netten bakıyorum çok farklı şeyler var.
öğleden beri melankolik bir ruh haline büründümneden inşallah bir sorun yoktur
banyo yaptığım için pc başında değildim, evet aldım arabayı geçen ay. mamas&papas markasının urbo modelini aldım. cybex anakucağı ile beraber 1000 liraya aldım. benzerlerinin hepsinden daha hafif ve tamamı alüminyum.yine mi uykun kaçtı
bu aarda sen bebek arabası aldın mı. şimdi netten bakıyorum da -biliyorum bu konu çok konuşuldu- 3 tekerlekli mi yoksa 4 tekerlekli mi alsam. bir de ne marka alsam bilemedim ya hu sana sorim dedim.
Bende bu modeller arasında kaldım birini seçicem yaçift taraflı kullanım özelliği olsun istiyorum bi de travel sistem olsun çok bişey istemiyorum yani
BABY2GO AVANGARD TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI
Crsytal NOVA TRAVEL BEBEK ARABASI
KRAFT DUO TRAVEL SİSTEM
neyle besliyorsun maşallah...
valla canım hiç özel birşey yapmıyorum ama gebe kalmadan önce ki beslenmemle şimdikinin arasındaki bazı farklar var ben hamileliğimden buyana inanılmaz derecede kaşar peyniri yiyorum çerez gibi oturup yiyiordum resmen..birde meyve fazla yiyorum anneannem demişti meyve ye bebeğe kilo aldırır diye...gerisi hep normal gıda hatta tavuktan yumurtadan filan da tiksindim hamur işi tatlı filanda yememem süt aklıma gelirse içerim haftada 1 belki yani hiç özel bişey yapmıyorum ona rağmen bebek için doktor hep maşşallahhhh olması gerekenden iyi dedi....bundan sonra nasıl olacak gelişimi bilemiyorum ama inşallah böyle devam eder...doktor genetik olarakta iri bebek olabilir dedi babamız çok iri bende az sayılmam belkide onun etkisi vardır bilmiyorum
kızlar dıs geblk dikislerimin üstü catlamşı biraz önce tatlı tatlı kasınıyodu bi baktım catlamıs tam dikişin üstü bi sıkıntı olurmu dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?