2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar burası küçük biryer o yüzden herşey pahalı ve çeşit az. arabyı netten alcam bana yardım edin tavsiyelerde bulunun hemen şimdi alabilirim yani. netten bakıyorum çok farklı şeyler var.

kızlar burası küçük biryer o yüzden herşey pahalı ve çeşit az. arabyı netten alcam bana yardım edin tavsiyelerde bulunun hemen şimdi alabilirim yani. netten bakıyorum çok farklı şeyler var.

bende bakıyorum canım bi türlü karar veremedim Baby2go ve kraft hoşuma gidiyor gibi ama bilemiyorum çevremde kullananda olmayınca fikir alamıyorum....

Son düzenleme:
Merhabalar 18 aylık bebeği olan 2011 Temmuz annesiyim 1. Doğumumda burayı hergün takip edrdim.su an ikinci cocuğuma hamileyim,çocukla ugrasmaktan bu sefer takip edemedim.bundan sonra fırsat buldukça takip edeceğim. Bende bı sefer enfeksiyon kaptım Dr. Tek kullanimlik fitiller verdi fakat kısa süreli ise yarıyor fakat sonra yine aynı oluyor.dr sakıncalı bir durumun olmadıgını söyledi. Bunun İcin su an birsey yapmaya gerek yok dedi.ama dikkat et dedi.Pamuklu kumaş olayını Dr önerdi bide kuru olmasına dikkat et dedi. Sac kurutma makinesi kullanabilirsin dedi. Bendee artık tuvaletten sonra sac kurutma makinesi ile fonluyorum. Sizlerde öyle yapabilirsiniz.
Su normal doğum meselesine gelince ben 2-3 yıldır normal doğum. Yapan duymadım o olayı unutun zaten.simdi hiç bir Dr normal dogum yapmıyor kim gecenin bir vakti kalkacak ne zaman dogacagi belli olmayan bir cocuğu doğuracak.hem ameliyt İcin extra parada aliyorlarlar o nedenle normal dogum kalmadı.siz istesenizde en bir bahane bulup vay kilosu fazla vay suyu azalmış vay kordon dolanmış gibi bahanelerle bir bKmisiniz sezeryandasiniz. O nedenle doğum kesiği çatı kesiği gibi seyleri düşünmeyin. Sorunlarınız olursada özelden mesaj atın her türlü soruyu cevaplayabİlirim formu bastan sona takip edemeyebilirim malum bir tane 18 aylık bir zıpır var evde kanepelerde zipliyor bir dakka boş bırakmaya gelmiyor saygilarimlA..

Bende bu modeller arasında kaldım birini seçicem ya çift taraflı kullanım özelliği olsun istiyorum bi de travel sistem olsun çok bişey istemiyorum yani

BABY2GO AVANGARD TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI

Crsytal NOVA TRAVEL BEBEK ARABASI

KRAFT DUO TRAVEL SİSTEM

neden inşallah bir sorun yoktur
öğleden beri melankolik bir ruh haline büründüm

yine mi uykun kaçtı
bu aarda sen bebek arabası aldın mı. şimdi netten bakıyorum da -biliyorum bu konu çok konuşuldu- 3 tekerlekli mi yoksa 4 tekerlekli mi alsam. bir de ne marka alsam bilemedim ya hu sana sorim dedim.
banyo yaptığım için pc başında değildim, evet aldım arabayı geçen ay. mamas&papas markasının urbo modelini aldım. cybex anakucağı ile beraber 1000 liraya aldım. benzerlerinin hepsinden daha hafif ve tamamı alüminyum.
Mamas & Papas Mamas & Papas Urbo Bebek Arabası Stone | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

ben de çok para vermek istemiyorum. yani 1000 bana göre çok. kraftınki güzel...

iyi geceler arkadaşlar. bende travel sistem arabalardan aldım. inşallah iyi yapmışızdır. çünkü bütün anneler baston araba dye ısrar ediyor. benim aldığım da cybex ana kucaklı buggster marka. olabilidğince hafif bir araba.

kızlar dıs geblk dikislerimin üstü catlamşı biraz önce tatlı tatlı kasınıyodu bi baktım catlamıs tam dikişin üstü bi sıkıntı olurmu dersiniz

neyle besliyorsun maşallah...

valla canım hiç özel birşey yapmıyorum ama gebe kalmadan önce ki beslenmemle şimdikinin arasındaki bazı farklar var ben hamileliğimden buyana inanılmaz derecede kaşar peyniri yiyorum çerez gibi oturup yiyiordum resmen..birde meyve fazla yiyorum anneannem demişti meyve ye bebeğe kilo aldırır diye...gerisi hep normal gıda hatta tavuktan yumurtadan filan da tiksindim hamur işi tatlı filanda yememem süt aklıma gelirse içerim haftada 1 belki yani hiç özel bişey yapmıyorum ona rağmen bebek için doktor hep maşşallahhhh olması gerekenden iyi dedi....bundan sonra nasıl olacak gelişimi bilemiyorum ama inşallah böyle devam eder...doktor genetik olarakta iri bebek olabilir dedi babamız çok iri bende az sayılmam belkide onun etkisi vardır bilmiyorum

aman maşallah nazar değmesin onu...evet genetik olabilir demek ki senin yediklerin direk ona gidiyor...benim randevuma 2 hafta var bakalım bizim kız nasıl. bazen de iri olmasın diyorum nasıol doğurcam ben onu:18::18:

Kızlar günaydın...ya bende aşırı yiyorum ve doymuyorum ya hep aç bırakıyorum sayılır kendimi ama ben çok kilo alıyorum:S :)
dr. geçen kontrolde 2 kontrol arasında 5 kilo almışım diye kızdı. abarttım biraz :S
kızlar bizde aldık arabayı "pierre-cardin-ps-682-trio" çok beğendik aldığımızda aralıktı ben şukadar zamanda eskittim bile..evde yerde halılar yok sürekli evin içinde kulanıyorum..çok hafif ve rahat baya pratik yaptım..ben kızımla bol bol gezmeyi düşündüğüm için 3 parça aldık..isterseniz bi bakın bize güzel geldi..

kızlar dıs geblk dikislerimin üstü catlamşı biraz önce tatlı tatlı kasınıyodu bi baktım catlamıs tam dikişin üstü bi sıkıntı olurmu dersiniz

cnm sende mi dış gebelik geçirdin ben de geçirdim.geçmiş olsun..komple açtılar mı seninde.ama karnımın altını göremediğim için çatlak oldumu görmüyorum ya birde oralar tam çamaşırın, pantolnun seviyesinde olduğu için kremlenirken, yağlanırken orayı utuyorum ya da iyi süremiyorum...buarda doğumu nasıl düşünüyorsun?

Günaydın kızlar,

Nasılsınız keyifler nasıl?
Ben bu hafta ii çalıştım maşallah...

Geldim işe bugün.
Çok sıkıcı bir eğitim toplantısı beni bekliyor...

günaydınlarrrrrrr
bugün kar yok ama yürümesi en zor gündü bence..
yerler buzdu...çok şükür kaymadan düşmeden bugünde geldik..
darısı akşam dönüşe inş:)
bugün uykum var, kabuslarla boğuştum gece boyunca..
ama yinede cumaya bir kalması nedeniyle mutluyusssss
31. haftamısızn son günü olması nedeniyle mutluyussssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…