2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çok geç olmadan ben çıkayım artık falan de, sen hamilesin sonuçta sabahtan beride çalışıyon ee işlerini bitirdin nefes almadan çalışıp çıkmayı hakettinn )

biz daha buradayız mecburen servislerle döneceğiz şimdi çık deselerde çıkmam zati 3 tane arac değiştirmem gerekir heeçç çıkamam vallaaa :)))

ayy o ne yaaaaa.....

kızlar doktordan 32. haftadan sonra çalışabilir belgesi almamız gerekiyormuş ve bu belgeyi kurumunuza teslim ettikten sonra rapor alamıyormuşuz bifiil çalışmamız lazımmış.
şimdi 31. haftada rapor alsam 10 gün ya da 10+10 en azından 3 hafta daha geçer. off kafam karıştı benim ağustosa kadar maaş almam lazım kredimiz var....
bu konuyu enine boyuna araştıran var mı. memurlar için söylüyorum.

ben özel sektorde çalışıyorum ve bizimde ev kredimiz var bu sebebten maaşıma ihtiyacımız var. ama 37.haftaya kadarda çalışmam gibime geliyor 35. haftada falan çıkarım diyorum. bu şekilde dr sordum. 3 hafta kalana kaadar çalışabilir raporu alabilirsin ister 35. haftaya kadar çalış ister 36 sen bilirsin dedi...
haftaya çarşamba gideceğim bende konuşurum dr la gelince yazarım yine.....

çatı mı? doğum kesisini mi diyorsun? ben normal doğum taraftarıyım. inanın sezaryen olan yakınlarımı da gördükten sonra inşallah Allah izin verirse normal yapacağım. Adı üzerinde normal zaten. Vücudumuz bunun için tasarlandı. Bebekle ilgili bir sıkıntı oluşursa anında müdahale ediyorlar. Kızımı sağlıkla kucağıma almak için elinden geleni yaparım. Bebeklerimizi kucağımıza alınca o an çektikleriniz unutuluyor diyorlar Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.

ya ne bileyim cok korkuyorum bnn dr da degişiyo ya ondansda biraz hassasım bu konuda sanırım sezeryan 15 20 dk da bitiyo
normaldogum en az 6 7 saat cok ürkütücü geliyo

Reyhan Pala Dinç
iyi akşamlar kızlar sonunda evıme gelebıldım ben çıktım kar başladı dondum resmen ama değdi kızımı gördüm herşey yolunda 1.900, 40 cm olmuşuz 31+0 yız ultrasonda 32+2 çıktı , bu ay ileri geçmiş 1 kılo almış bende 3 kılo almışım 1 kılo kızıma gıttgıne göre ben ıkı kılo almış oluyorum , yine fazla ama napıyım durduramıyorum alıyorum habire,,,,,,
veee doğumumuz belli oldu bi aksilik çıkmassa 26.03.2012

hayırlı olsun sanırım sezeryan olacak demi gün verildigine göre ... mart annesi olacaksın yani masallh bebişinin kilosu cok güzel

hayırlı olsun sanırım sezeryan olacak demi gün verildigine göre ... mart annesi olacaksın yani masallh bebişinin kilosu cok güzel

evet canım ilk kızım sezeryanla dunyaya geldiği için mecburi sezeryan olucam
memnun değilim bu durumdan ama mecburum malesef

Amaninnnn...
Sevdacim onceliklen bi masallah erva kizimiza....allahim nazarlardan saklasin, saglik sihhat versin
Benden 2 gun oncede sen pitlatcan he....biz o ara bi sure haberlesemeyiz heralde telasdan:))))
Ayyy cok heycanli...8 haftadan bile az kaldi...allahim saglik sihhat versin ins.

çok sağol gülüm ya hepimizin evlatlarına inş
evet canım ya numaranı alırım habersiz duramam valla çatlarım önce ben haber ederim sonrada sen 3-4 gun haber çıkmaz yoksa bızden:))

evet canım ilk kızım sezeryanla dunyaya geldiği için mecburi sezeryan olucam
memnun değilim bu durumdan ama mecburum malesef

İlklerimiz siz olacaksınız biz sizi duyup heyecanlanıcaz ve sonra sıra bize gelecek :18:

oy oy oy maşallah annesi bebeğine....
doğum tarihi de belli olmuş...bence fazla almamışsın son aylarda 2 kilo çok iyi. bende 2 yi geçmemek istiyorum bu ay....
bu arada senin kız tombiş olacak herhalde...ohhh nasıl mıncırırsın onu...nedense bir bebek bulup ısırmak geldi içimden tutamıyorum kendimi

sağol canım çok teşekkur ederiz, tombiş olmaz ya sanmıyorum 3. buçuk doğsa yıne razıyım:)
az kaldı annesi yakınd agelıcekler doyaaa doya mıncırırııs:))

maaşallah bebişlerimiz büyüyor bende doktor dan geldim 28+6 yız bugün ve 1950 dedi ..doğum tarihimi sordum 31 inci haftada nst ye gireceksin ondan sonra söylenebilir şuan için adet tarihine göre olan 19 nisan derim dedi ..sana nasıl kesin söyledi sezeryan mı olacak doğumun canım:44:

pardon sevdacım geçmişi okumadan balıklama daldım .sezeryan olacakmışşsın geçmişi okuyunca cevabımı aldım ..allah kurtarsın sağlıkla inşallah

neyle besliyorsun maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…