ama ama amaaaaaaa patronun gösünün içine bakıom hala çık demio...
dün 16:30 da çık demişti...bugün tık yok..atsammiki kendimi önüne çıkabilirmiyim die..
yoksa hiçbişi demeden çıkıp gitsemmiki, hani dünki dediğini bütün karlı havalar için algılamışım gibi yaparaktan
ayy o ne yaaaaa.....bn bu normal dogumda catının kesilmesinden cok fena tırsıyorummmmmmmmmmm:18: bazıları bide uyustrmadan kesiyomus yaaa normal dogum iyice kabusum oldu ya yeterince ıkınamzsaz ya cocuk sıkısıp kalırsa doguramazsam offff
kızlar doktordan 32. haftadan sonra çalışabilir belgesi almamız gerekiyormuş ve bu belgeyi kurumunuza teslim ettikten sonra rapor alamıyormuşuz bifiil çalışmamız lazımmış.
şimdi 31. haftada rapor alsam 10 gün ya da 10+10 en azından 3 hafta daha geçer. off kafam karıştı benim ağustosa kadar maaş almam lazım kredimiz var....
bu konuyu enine boyuna araştıran var mı. memurlar için söylüyorum.
bn bu normal dogumda catının kesilmesinden cok fena tırsıyorummmmmmmmmmm:18: bazıları bide uyustrmadan kesiyomus yaaa normal dogum iyice kabusum oldu ya yeterince ıkınamzsaz ya cocuk sıkısıp kalırsa doguramazsam offff
çatı mı? doğum kesisini mi diyorsun? ben normal doğum taraftarıyım. inanın sezaryen olan yakınlarımı da gördükten sonra inşallah Allah izin verirse normal yapacağım. Adı üzerinde normal zaten. Vücudumuz bunun için tasarlandı. Bebekle ilgili bir sıkıntı oluşursa anında müdahale ediyorlar. Kızımı sağlıkla kucağıma almak için elinden geleni yaparım. Bebeklerimizi kucağımıza alınca o an çektikleriniz unutuluyor diyorlarAllah hepimize kolay doğum nasip etsin.
hayırlı olsun sanırım sezeryan olacak demi gün verildigine göre ... mart annesi olacaksın yani masallh bebişinin kilosu cok güzel
Reyhan Pala Dinç
iyi akşamlar kızlar sonunda evıme gelebıldım ben çıktım kar başladı dondum resmen ama değdi kızımı gördüm herşey yolunda 1.900, 40 cm olmuşuz 31+0 yız ultrasonda 32+2 çıktı , bu ay ileri geçmiş 1 kılo almış bende 3 kılo almışım 1 kılo kızıma gıttgıne göre ben ıkı kılo almış oluyorum , yine fazla ama napıyım durduramıyorum alıyorum habire,,,,,,
veee doğumumuz belli oldu bi aksilik çıkmassa 26.03.2012
Amaninnnn...
Sevdacim onceliklen bi masallah erva kizimiza....allahim nazarlardan saklasin, saglik sihhat versin
Benden 2 gun oncede sen pitlatcan he....biz o ara bi sure haberlesemeyiz heralde telasdan:))))
Ayyy cok heycanli...8 haftadan bile az kaldi...allahim saglik sihhat versin ins.
evet canım ilk kızım sezeryanla dunyaya geldiği için mecburi sezeryan olucam
memnun değilim bu durumdan ama mecburum malesef
Amaninnnn...
Sevdacim onceliklen bi masallah erva kizimiza....allahim nazarlardan saklasin, saglik sihhat versin
Benden 2 gun oncede sen pitlatcan he....biz o ara bi sure haberlesemeyiz heralde telasdan:))))
Ayyy cok heycanli...8 haftadan bile az kaldi...allahim saglik sihhat versin ins.
İlklerimiz siz olacaksınız biz sizi duyup heyecanlanıcaz ve sonra sıra bize gelecek :18:
İlklerimiz siz olacaksınız biz sizi duyup heyecanlanıcaz ve sonra sıra bize gelecek :18:
sırayla hepımız o yolun yolcusuyuz canım hepsi zamanında gelsinler inşallaaaah
İns. Cnm..hepsi sirayla zamaninda gelirler ins...
Reyhan Pala Dinç
iyi akşamlar kızlar sonunda evıme gelebıldım ben çıktım kar başladı dondum resmen ama değdi kızımı gördüm herşey yolunda 1.900, 40 cm olmuşuz 31+0 yız ultrasonda 32+2 çıktı , bu ay ileri geçmiş 1 kılo almış bende 3 kılo almışım 1 kılo kızıma gıttgıne göre ben ıkı kılo almış oluyorum , yine fazla ama napıyım durduramıyorum alıyorum habire,,,,,,
veee doğumumuz belli oldu bi aksilik çıkmassa 26.03.2012
oy oy oy maşallah annesi bebeğine....
doğum tarihi de belli olmuş...bence fazla almamışsın son aylarda 2 kilo çok iyi. bende 2 yi geçmemek istiyorum bu ay....
bu arada senin kız tombiş olacak herhalde...ohhh nasıl mıncırırsın onu...nedense bir bebek bulup ısırmak geldi içimden tutamıyorum kendimi
maaşallah bebişlerimiz büyüyor bende doktor dan geldim 28+6 yız bugün ve 1950 dedi ..doğum tarihimi sordum 31 inci haftada nst ye gireceksin ondan sonra söylenebilir şuan için adet tarihine göre olan 19 nisan derim dedi ..sana nasıl kesin söyledi sezeryan mı olacak doğumun canım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?