2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba kızlar
günlerimiz azalıyor
10 şubat da 31+0 oluyorum doktordan randevu aldım raporumu da alacağım
bebeğimi çok merak ediyorum kilosunu boyunu sağlığını

rapor alan var mı kızlar

bide güzel dileklerin için ÇOOOOOOKKKKK teşekkür ederim AMİNN İNŞALLAHHH

yaa kızlar bu rapor işi 31+ larda alınıyo ya illa 31+6 mı olmak gerekiyor .. son günümü almak gerekiyor raporu..
benim doktor 16 şubatta gel raporunu hazırlarız ertesi günde tarihini atarım dedi:26:yani 31. haftanın son günümü alınıyo bu raporlar
yani 16 şubatta gittiğimde 31+5 olmuş olacağız..31+6 dada tarihi atacakmışş.
yani acaba ben 31+1 veya 31+2 de falan gitsem olmazmıki:26:

ben onu yazdığımda gece burda sen ve ben kalmıştık sadece. benim onu yazdığım esnada sen offline olunca pek bi manasız durdu farkettim

he he, ben de öyle tahmin ettim ama sorayım dedim. bizim evde pc bütün gün açık duru haliyle sayfa da açık oluyo. dün akşam eşim kapattı o yüzden görmemişim

ve cidden bugün ne sıkıcı bigün pıfff

ben yarınn bi carrefour a uğrayayım bakalım,yenidoğan ve 2 numara bezlerden varsa alayım,en azından aradan çıkmış olur.

kızlar bakın nette gezinirken ne buldum,işimize yarar belki,marttan itibaren uygulamaya başlayabiliriz,ne dersiniz??

ALINTI:
"Merhaba anne adaylari:) bi cok konu gördüm burda, ben de kendi bilgilerimi paylasmak istedim sizinle. 35. haftalik hamileyim, doguma hazirlik kursuna gittim, yurt disinda yasiyorum...
8 x 3 saatlik bi kurs bu, kursu verende hastanede yetkili olan bir ebe, yalniz öyle siradan bi ebe degil, her alanda sertifikalari mevcut, doguma hazirlik, dogum sonrasi bebek masaji, emzirme, bebek besleme vs. gibi bi cok kurs veriyor... ayrica dogumdan sonra 8 hafta boyunca ev ziyaretleri de yapiyor, size her konuda kendi evinizde yardimci oluyor...

Doguma hazirlik konusunda bi cok bilgi edindim..
Öncelikle bi cogumuzun korktugu catinin kesilme olayi icin dogumdan 6 hafta önce özel bir yagla masaj yapmaya basliycakmisiz. Orda eczanelerde mevcut mu bilmiyorum, adi "cati masaji" yagi olarak geciyor, bu yag catinizin yumusamasini ve daha esnek bi hale gelmesini sagliyor. Yagi bas parmaginiza damlatip her gün 5 dk boyunca catinizi hafif bi baskiyla ovuyorsunuz... cok basit bi olay...

Bunun disinda, doguma 4 hafta kala bögürtlen yapragi cayini icmeye baslamamizi tavsiye etti.. bu da kaslarimizin gevsemesini sagliyor, dogumu kolaylastiriyormus, düzenli bi sekilde her gün 2-3 Bardak icerseniz... Fakat dikkat etmeniz gereken bi nokta var o da bu cayin dozunu abartmamaniz, aksi taktirde sancilarin gelmesini saglayip erken doguma yol acabilrmis...

Bir diger konuda keten tohumu, her gün keten tohumunu yogurtla karistirip yerseniz, bebegin cikacagi yerde vicik vicik bi sivi olusturuyormus ve bebegin cikmasini kolaylastiriyormus... bildiklerim bu kadar...

tabii bu dediklerim normal dogum düsünenler icin gecerli..."

Slam güzel anneler nasılsınız bakalım??
3 gündür giremiyordum özledm sizleri..
ne var ne yok kızlar? hep iyi haberlerdir inşallah.
biz de alışverişi bitirdik artk şükür.
bebek şekeri kapı süsü her şeyi aldk.
kendime gecelik pijama falan da aldm..
üstümden büyük bir yük kalktı

bende bizim doktora sordum tam gününde mi gelmek lazım nasıl ayarlayalım dedim. bir iki gün önce veya sonra bişi olmaz ayarlarız onu dedi

merhaba kızlar
günlerimiz azalıyor
10 şubat da 31+0 oluyorum doktordan randevu aldım raporumu da alacağım
bebeğimi çok merak ediyorum kilosunu boyunu sağlığını

rapor alan var mı kızlar

BU HAFTA CUMA GÜNÜ BEN 31+1 OLUYORUM....CUMA GÜNÜ İŞ YERİNE YAKIN Bİ YER VAR ORAYA GİDCEM..SİZE DETAYLARI AKTARIRIM...
DR UM BANA 31+ LARDA GİDECEKSİN DEDİ..32. HAFTA İÇİNDE İLK GÜN YADA SON GÜN YADA ORTADAKİ Bİ GÜNDEDED GİTSEN Bİ FARKI YOK DEDİ..
BEN İLK GÜN GİDİCEM BAKALIM NE DİYCEKLER...

hoşgeldin cnm..
ooo maşallah cnm..hadi gözün aydın o zmn...evine dönünce bide yerleştirdinmi ohh missss..güle güle kullansın zeynep kızçemiz:))

ohh darısı başımıza inşallah..bizde bitirseydik hayırlısıyla...

hi hi evet paşam artık kaybolurdu yatakta. Sağol canım kendim bir araştırayım bakayım.
Bildiğimiz bebek yatağının içine uygun 80x180 ölçülerde tavsiyede bulunacak bir kişiden yardım almak istemiştim.

valla bilmiyorum canım hiç duymadım sen beşiği özel mi yaptırdın?öyle değilse mutlaka vardır yatak araştır bakalım bende bakayım sana internetten gözüme çarparsa özelden mesaj atarım ok?

0-3 ay kaç tane tulum ve alt üst aldın kuzumm.bende bitirdim neredeyse bir çantam ve bir gecelik 1 pijama takımı alıcam onlar kaldı çok şükür.anakucağı almadım kayınvalidem alıcakmış.gögüs pompası almdım ihtiyacım olursa manuel alıcam hemen eczaneden.evdeyim zaten çalışmıcam biraz büyüsün.sterilizatör alsam mı bilemedim.emzik almadım vermek istemiyorum ama çok rahat diyorlar doğumdan sonra alıssın diyorlar.bebek telsizi aldım benim ev büyük duyamam diye kimse almadı heralde muhabbet oldu mu bilmiyorum ama kullanılmıyor mu ki?amann zaten internet elimin altın bugün sipariş veriyorsun yarın geliyoo almadığım ihticım olanıda hemn sipariş verirrim dimi yaaa?insan panik yapıyoo olmayınca.birde sizlerde doğum hediyesiii adeti varmıdır.kocalarınız altın takar mı doğumda.görümceme eşi kelepçe takmıştıı çok güzeldi.burda bir arkadasıma eşi pırlanta taktıı. acaba eşim takacak mı biliyor mu bu adeti ki hatırlatsam mı ama üzülürüm almassaaa???

ama ama amaaaaaaa patronun gösünün içine bakıom hala çık demio...
dün 16:30 da çık demişti...bugün tık yok..atsammiki kendimi önüne çıkabilirmiyim die..
yoksa hiçbişi demeden çıkıp gitsemmiki, hani dünki dediğini bütün karlı havalar için algılamışım gibi yaparaktan

direk söyleme ama konusunu aç işte arkadaşıma doğumda kocası şunu takmış biliyon mu gibisine... hatırlasın bölelikle

bilemedim şimdi... bizim müdür de yok... şimdi çıkıp gitsem bişi olmas ama ben niye duruyosam işte... mesai dolduruyom. ama şöle bişi de var ankarada kar yağmıyor felaket bi ayaz var...

canım benim hiç el becerim yoktur onun için hazır bişeyler almam lazım
benimde hiçyoktur aslında ama bulduklarım o kadar kolay şeyler ki ben bile yapabilriim yani... hem izinde evde zaman geçer, hemde hatıra kalı.. bakalım yapabilirsem oda :)))

allah ii günlerinizide kullanmayı nasip etsin canım, için rahatlamıştır artık :)))

bn bu normal dogumda catının kesilmesinden cok fena tırsıyorummmmmmmmmmm:18: bazıları bide uyustrmadan kesiyomus yaaa normal dogum iyice kabusum oldu ya yeterince ıkınamzsaz ya cocuk sıkısıp kalırsa doguramazsam offff

en çok esikler bende sanırım kızlar...bence takı olayını bir söyle yoksa almaz unutursa ömür boyu başına kakarsın:) en azından ben öyle yaparım :) gerçi alcak mı bilmiyorum ama alcakmış gibi duruyo :) umarım alır...
bende bu hafta sonu alayım..ya ben hangi marka bebek bakım setinden alsam bilemedim.. en çok bübcheni öneriyorlar..siz ne aldınız?

yalnız değilsin ben de çok korkuyorum hatta eşimle bu yüzden hep tartışıyoruz millet tarlada doğuruyo ne kıymetli canın varmış diyo kendi bi kum döktü ortalığı yıktı canından can kopuyo sonuçta

kızlar bende çantamı hazırladım bebeğe 3 zıbın takımı koydum yeter mi ki yani 1i hastane çıkışı 2 si zıbın neler koyuyorsunz eksikkerimizi görelim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…